Za nemoteno delovanje te spletne strani uporabljamo piškotke. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z našo politiko piškotkov. Nadaljuj
Lunin net

Hitri skok na vsebino


Fotka

Razsvetljenje


  • Prijavi se, če želiš komentirati
* * * * * 1 x ocenjeno
327 komentarjev na to temo

#326 janko

janko
  • Lunatik
  • Št. objav: 9 378

Objavljeno: 24. december 2017, 17:44

Zdaj ne vem ali si toliko nepismen ali toliko mlad,da imaš v prostem spisu toliko napak.Zamisli si ,da bo taka pisava ,zapuščina za neke naslednje rodove prava umetnost ,da to dešifrirajo.

 

Ne misli ,da si z tako pisavo zanimiv.Piši vsaj toliko pravilno,da bodo to lahko prebrali čez tisoč let in bodo vedeli ,da je to pisal eden Janko !

 

če sem skozi več kot ducat slowničnih napak uspel prawilno prebrat, te med drugim skrbi za moj imidž čez tisoč let.

ne sekirej se za to, če se niti jes ne. pa useen hwaaaalaaaa, čeprou se ne morem izognit misli, da se samo neki pametnega delaš in pri vsej pameti mi je kr mal čudn, da še nisi slišu, da če hočeš spremenit karkoli, spremeni sebe.

 

legenda:

en ducat = 12

 

in to u dobre 2 wrstičke ohmy.png 

pa leposlovje še ni na wrsto pršlo.... spljoh huh.png 

 

HAAAAWAIIIIIIIII


sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....

#327 U-poštevanka

U-poštevanka
  • SkorajOdvisnik
  • Št. objav: 526

Objavljeno: 24. december 2017, 18:40

Sej, niti ni tko napačno, da bi se v temi razsvetljenstvo ne ukvarjali s slovnico. Kakopak, najbolj plodovite ideje se rojevajo na nadvse nepričakovanih terenih.

 

To je citat iz nekih apokrifnih spisov, ki so bili dolgo v lasti Trubarja. V strokovnih krogih se trdi, da je ravno Trubar avtor te presvetle misli. Kdo bi vedel...#328 janko

janko
  • Lunatik
  • Št. objav: 9 378

Objavljeno: 24. december 2017, 19:01

Sej, niti ni tko napačno, da bi se v temi razsvetljenstvo ne ukvarjali s slovnico. Kakopak, najbolj plodovite ideje se rojevajo na nadvse nepričakovanih terenih.

 

To je citat iz nekih apokrifnih spisov, ki so bili dolgo v lasti Trubarja. V strokovnih krogih se trdi, da je ravno Trubar avtor te presvetle misli. Kdo bi vedel...

 

hehehehe.

ja sej. kdo bi vedel... in zakaj sploh?

mogoče zato, ker si domišljam, da mam idejo, kako se rojevajo plodovite ideje. ampak ne powem.

 

u resnici pa si domišljam, da kljub usemu znam sestavit stavek ali dwa, brez resnega zgražanja še tko picajzlastga slawista.

sem pa tut mnenja, da se jeziku dela največja škoda glih s tem, če se piše približno prawilno. to pa res lahko koga zmede, ki jezika sam dobr ne obvlada in bi se rad kej naučil tudi na ta način, da bere texte po raznih forumih. točn to se men dogaja in mi worenk narobe hod, k moram pa sam kej napisat, tko kt npr. zdej, k že cel teden pišem en essej u angleščini. čisti safr. že vsebina, pol pa še jezik. ampak tut ne powem nč več.

no, loh pa powem to, da ga ne pišem po cele dnewe, pa še kadar ga... umes mal ene vrste pasjanso zlagam pa od hudga sem clo kle gor zalutal.partyy.gif


sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....
Uporabniki, ki si ogledujejo to temo (0)

Člani: 0 - Gosti: 0 - Skriti člani: 0