Za nemoteno delovanje te spletne strani uporabljamo piškotke. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z našo politiko piškotkov. Nadaljuj
Lunin net

Hitri skok na vsebino


Fotka

Vseživljenjski partner


  • Prijavi se, če želiš komentirati
- - - - -
39 komentarjev na to temo

#26 Jupi

Jupi
  • ŽeČistoDomači
  • PipPipPipPipPip
  • Št. objav: 200

Objavljeno: 28. avgust 2002, 01:00

Zivio Bendzi
Izgleda da imam malo tezav tukaj z daljsim besedilom – ga bom pa razdelila .
no malo je trajalo da sem si lahko vzela cas zate.
Pogeldala sem tvoj horoskop z obemi casi. No Transit Saturn je vstopil v 7 hiso in ponavadi ( kakor se je tudi pri tebo pokazalo) to povzroca tezave v partnerstvu. Ker imas precej veliko 7 hiso in saturn potrebuje za en znak priblizno 30 mesecev za en znak bo ta kriza se kar nekaj casa trajala skoraj tri leta. Zakaj pri tebi toliko casa to traja je pogojeno dvojno prvic zato ker luna v sedmi hisi ne rada opusca partnerstva kar vrat na nos, ampak se veliko trudi, tudi ce so spitirji in nemirja bos vse storil da bos zopet spravil parterstvo v red in to se bo tudi dogajalo sedaj. Ob koncu tega obdobja, se bos mogel odlociti ostati ali oditi.
No nocem te prestrasiti - nekateri ludje v tem obdobju zares zapuscajo vese in se locujejo
drugi zamudijo in se cez nekaj let problem zopet pojavi in je takrat se hujsi. Ni pa receno da bo tudi pri tebi polom Mislim da je prva pot najprej spoznanvanja sebe in svojih dobih in slabih strani najboljse. Seveda bi bil lazje gledati drugem pod nohte, vendar sele ko semo razscistili sami seboj. Zakaj je ta pot boljsa to bol razlozila, vsak od nas ima napake, nobeden ni perfekten, tudi jaz nisem - Vendar pri sebi lahko najdemo stvari k s kompromisom lahko opustimo ali popravimo, v prid drugih.
Ce tega nocemo se tega zavedamo in lahko temu primerno pac tudi okrepamo.
Zato si oglejmo najprej - kaksen si - tukaj se bom usmerjala le zadeve ki so ticejo partnerstva - ce dovolis.
Torej res je tvojo luno imas v sedmi hisi v raku ta planet stoji v trojni opozicij z saturnom venero in marsa v tvoji hisi. Kaj to pomeni? Kot prvo je rakec zal malce preobcutlijiv, veliko stvari si zares vzames k srcu, vsak problem ki se pojavi razgljabas in ne opustis, vse gledas nato bolj subjektivno namesto objektivno.
in povrh tega s obcutki ki jih imas v sebi - iz takega vidika je tezkko realno ocenjevati polozaj. Mislim da se dostitkrat reces, kaj vse sem storil, kaj vse sem se potrudil, vendar vse skupaj nic ne pomaga, pri tem se pocutis neugodno, in mislim da ko si sam celo jokas. Ker se ljubljene osebe zelo oklepas se se kar se dogaja v artnerstvu odziva na naslednjih podrocjah - tvoja osebnost(povezave planetov z prvo hiso), tvoj dom in v tvojem odnosu, hobiju ( luna kot vladar bika) - opazuj sebe kako izgleda takrat ko takole opcutis tvoj dom - okolica in ti je odziv tvoje notrajnosti. No ce bi sam zivel ne bi to priineslo nikakrsnih tezav - ker pa nisi je tu ze prvi problem - cufata se potem zaradi tega ker si opustil to ali ono narediti. ker se to povratno zopet nate prenese postaja vse skupaj kot zacarani krog - iz katerega se ti zdi da bos znorel in ne vec mogel prenesti. Ok kako resiti tole , hm
predlagam da si ne vzeti se k srcu. Kadar ti nekdo stopi blizu si prestavljal kot da bi imel stekleno kuglo okrog sebe, na kateri vse obtozbe odganja kot ping pong zogco. S tem postanes bolj miren in dozivel bos manj prepirov.
Luna v sedmi hisi stoji tudi za tvojo mati, kjer luna vlada nad bikom, je verjetno ta oseba - torej tvoja mati - ali pogosto v tvoji blizini - ali imas prevec pogosto kontakt z njo - kar pa mislim da je bolj verjetno da stanujo s teboj in partnerjem pod isto streho ! Voila tukaj imamo drugi problem. Vem ljubis tvojo mati nad vse, ze dod nekdaj ti je veliko pomenilo in veliko dajes na njene nasvete - vendar imam obcutek da se ji nisi mogel nikoli odtrgati od nje. No in sedaj ko je se prisel Transit saturn na obisk v tvojo hiso partnerstva dodatna obremenuje tvojo zvezo. Svicarski astrologi imajo saturn za planet matere v starosti - iz nekega razloga je njena osbenost ali njena obcutek osamljenosti tudi vzrok zato da nekako vpliva na tvoj odnos. Momentalno se z njo veliko pogavarjas z njo o tem, in upas preko nje priti do resiitve
saturn stoji v trigon z tvojem merkurjem. No kako bos to resil nevem, stare in mlade ljudji pac ne pasejo skupaj, kjer je tvoj saturn v radisksu v kozorog - mislim da je zelo staromodna stara dama in ti ni daje prav moderne nasvete - pa tudi ce jo izredno spostujes. Poleg tega je tezko narediti prav obema hkrati - mami in partnerici. Odlocit se bos mogel.
Naslednja pereca tocka je ta da povroca luna v opoziciji z saturnom obcutek biti neljubljen oz, ne tako ljubljen kakor bi se to zelel - verjetno si prisel do tega spoznavanja ze zgodaj, da so enostavno odnosi do ludjeh nezadovoljiv
ceprav potrebujes veliko ljubezni tega ponavadi ne poves, posebno ce je bila mati do tebe zelo stroga in ni kazala zadosti lljubezni in miline, se ta obciutek ponavlja celo zivlenje in je posebno izrazit v partnerstvu. Ker pa svojo mati idealiziras se tega ne zavedas. To se potem tako izrazi da pri vsakem manjsem problemu oenostavno obupas ali zgubis voljo in se vedno vec od partnerja s tem odtujis.
Resis lahko to tako da se o tem kaj cutis z partnerico pogovoris. Zato je najbolj primerna tista ki je izredno komunikativna, odprta uravnovescena in optimisticna - tvoj drugi pol tvoje osebnosti ki povroci hamonijo. Pomebno je da se odkrito z tako osebo pogovoris.
Na drugi plati pa morda molcis ker te je strah da bi ostal sam, kar ti bi bilo neprijetno, Vsaj ko si sam se posutis osamljenega in zapuscenega. Morda bi bilo bolje da se zavedas da si tudi brez drugih oseb sam svoj gospodar in s tem krepis samozavest - tudi kadar si sam. verjetno je bilo tvoja mati do tebe zelo posesivna in izredno stroga, njeni pogledi so bili staromodni, katere si na nek nacin od nje prevzel - to se v partnerstvu potem tako izrazi da se obesis na nekoga in postajas odvise od njih tako mocno da imas obcutek da brez njih ne bos mogel sam biti
ali ti je dala vedeti da je treba strogo lociti emotionalno ljubezen in telesno ljubezen. da seks ni ljubezen itd. No danes v modernem casu se to vsaka partnerica zeli da ji ne pokazes le naklonjenost z besedami ampak tudi z dejanjami v obliki telesne blizini - zato bo ce imas tako parnerico ki se to zeli vzrok za problem.
Na drugi strani se lahkko to tako izrazi da ce neves kako bi ljubezen pokazal telesno - v sebi obsutis neko bolecino. Ali pa pa morda se lahko to tako izrazi da kadar bi rad pokazal - se ti ona izmika, nakar obupas, ker imas obcutek da te ne ljubi. Kar pa slpoh nima zveze z teboj , ampak zgolj pogojeo z momentalnem obcutek zenske, da ji v tistem trenutku ni do tega - morda je prenapeta, zmatrana ali .... No ja vse kaze nato da imas rad neke vrsta vodstva, s tem da rad ti vodis v seksualnosti. Lahko bi rekla da ti celo izredno ugaja dominantno-odvisen odnos do partnerice - ampak le v spalnici Prvic imas leva v 8 hisi seksualnosti , potem je tam se uranus ki sploh ne prenese dolgocasja, ampak si vedno izmislja kake nenavdne nevsekdanje igrici - in kjer nad levem vlada sonce dajes initiativo zato ti.
no malce dilemike je tukaj ker smatras seks nekako kot igro proi dolgcasom medtem kot tvoje sonce v opozicije nekako temu nasprostuje (zakaj sem omenila prej) vendar je v vodnarju, kar pomeni da vedno znova poskusas priti do cilja tako ali drugace. Kot druge se to izrazi tudi primarna na zacetku tvojega odnosa z nekom
lev vlada nad peto hiso . Nato imas se marsa v kozorogu ki nima prav srecno pozicijo tukaj povezana z luno v opozcij si nagnjen s besedo na dan - in to nepremisleno kadar ti nagaja. in kdo nagaja - nastajajo vedno z zenskami z katerimi si porocen, in z zenskami. Prvo partnerstvo je moglo iti po vodi, vsaj si takrat zgolj zaradi obcutek obveznosti jo vzel, ni bila nevem kaksna ljubezen in se je zaradi tega tudi nekega dne nenadoma koncala.
Zate je idealna oseba tista z katero bi lahko skupj delal, vendar mora biti pdrocje tako da imata vsak svoj delez dela
Osben odnos do nje mora biti tak da lahko s osebe izivis vse tvoje fantazije in ki jih s lahkoto sprejema - vsekakor bi bila primerna nekoliko starejsa oseba . Vendar se moras paziti da ne uporabljas seks za resitev sporov - ker to lahko unici odnos.
Ampak mislim da to pri tebi ni problem, ker imas venera v kozorogu - ta pove da privcakujes od partnerica da je zvesta in lojalna in da s teboj ravna spostljivo in spodobno (tako kot te je mati naucila), zato se tudi rad veckrat odreces svojih zelja.
morda to zelo mocno vpliva na tvoj psiho in notranji obcutek.
Poleg tega bendzi prica venera v prvi hisi da si telesno zelo privlacen clovek, charmanten in izrazas milino :)
Mars v prvi hisi izraza izredno seksualsno vzdrzljivost - kaksenkrat ti prekipi brez velikih besed - ne da b pri tem uposteval, ali je partnerica pripravljeno za to ali ne -
morda se nato premalo oziras. Najbolj fino bi se pocutil s nekom ki tako kot ti ljubi impulsivnost, voljo in sponatnost in da to ni treba kar naprej prikrivati ali zatreti.

No takole nekaj o tebi sem ti povedala in upam da ti bo kaj v pomoc.
LP
Jupi

#27 bendži

bendži
  • Vajenček
  • PipPipPipPip
  • Št. objav: 66

Objavljeno: 28. avgust 2002, 01:00

Živijo, Jupi.
Tvoja analiza je dolga in poglobljena. Hvala.
Sedaj pa malo mojega "feedbacka" Res je, preobčutljiv sem in preveč si jemljem k srcu. To je povezano tudi s tem, da potrebujem občutek, da sem ljubljen oz. bližino partnerice, da lahko neprestano preverjam (ne z vprašanji, ampak skozi njeno vedenje), da sem ljubljen.
Kar se moje mame tiče, ni ravno tako, kot si ti domnevala (ne živim z njo, niti ni moralistična niti se ne pogovarjam z njo prav dosti), vendar pa drži, da jo na področju družinkega življenja idealiziram in da mami že vse življenje ogromno pomenim. V preteklosti sem se zavedal, kako zelo vpliva name oče (pol svojega življenja sem mu dokazoval svojo sposobnost) in to v zadnjih letih tudi presegel, nikdar pa se nisem zavedal (in reči moram, da se povsem strinjam s teboj), kako močan podzavesten, vrednosten, vpliv ima name moja mama (meni lastni vrednostni ideali so precej visoki, njen vpliv jih pa sigurno ne zmanjšuje).
Kar se same telesne ljubezni tiče, nimam problemov, res pa je, da spadam med tiste, ki jih zgolj sex, brez ustreznih spremljajočih čustev in občutkov, ne zadovolji.
V povezavi z vsem zgornjim je tudi to, da od partnerice pričakujem prijateljstvo, zvestobo, privrženost in spoštovanje (in seveda od sebe do nje tudi). Pomanjkanje katerega od teh občutkov v meni sproža nezadovoljstvo, upor in (videno s strani partnerice) nerazumljive zahteve.
Rešitev je seveda, vem, v komunikaciji. Žal je bilo pri nama vedno premalo te vrste komunikacije - ki bi povečevala moje razumevanje nje in njeno mene in nama obema omogočala razvoj najinih osebnosti in duhov. Danes je pa tako, da je ona izgubila vero, da sva za skupaj (kljub močnim obojestranskim čustvom) in pogum za nadaljnje odpravljanje neusklajenosti in skupno rast.
.
Jupi, če te tale tema še zanima in ti ni odveč, da še en večer "zabiješ" zame, poglej na najino partnerstvo in razloge za trenja (njena ogroženost zaradi občutka kontrole in posesivnosti z moje strani, pa tudi njenega strahu pred predanostjo in vezanostjo - ima rada,ni prepričana, če ljubi oz. je sploh zmožna ljubiti; kar je tudi posledica prevelikih idealov, kajne) še z vidika njene astrološke slike (rojena 03.07.1967 ob 13.00 v Kranju).
LP

Bendži

#28 lunca

lunca
  • Lunatik
  • Št. objav: 4 059

Objavljeno: 28. avgust 2002, 01:00

Bravo Jupi, čimveč takih izčrpnih odgovorov, marsičesa se lahko tle naučimo.

#29 pokowc

pokowc
  • Brez statusa
  • Št. objav: 5 844

Objavljeno: 28. avgust 2002, 01:00

poizkusam se ti prilagajati. prikladnost , iskanje vec resitev.

pokowc

#30 bendži

bendži
  • Vajenček
  • PipPipPipPip
  • Št. objav: 66

Objavljeno: 28. avgust 2002, 01:00

Bobnar pa pokowc, mjhn sem egoističen, ta tema je moja. Vidva si pa za svoje čustvovanje odprita novo.
.
šalim se, upam da štekata, u resnic sta čist prijetna popestritev.

LP
Bendži

#31 Jupi

Jupi
  • ŽeČistoDomači
  • PipPipPipPipPip
  • Št. objav: 200

Objavljeno: 28. avgust 2002, 01:00

Zivio bendzi
no fino da se si na to dal svoj komentar
ce sem te razumela naj pogledam - kako se ujemata oz kje ne
ob enem pa naj pogledam kaj ona potrebuje? hm
no bom proti veceru prav. ce pa imas se kako zeljo pa napisi
lp
jupi

#32 bendži

bendži
  • Vajenček
  • PipPipPipPip
  • Št. objav: 66

Objavljeno: 28. avgust 2002, 01:00

Halo, jupi!

Ne,upam, da ne bom imel še kakšnega vprašanja, kajti bolj te pa že res ne želim izkoriščati. Te pa v zahvalo povabim na eno pijačo. Če si si pripravljena vzeti čas, ti bom pisal na e-mail, da uskladiva termin (upam, da nisi z drugega konca Slovenije).

LP

Bendži

#33 Jupi

Jupi
  • ŽeČistoDomači
  • PipPipPipPipPip
  • Št. objav: 200

Objavljeno: 28. avgust 2002, 01:00

Uf kaksna cast
"kar zrdevam" :) - se hecam
ne v centru slovenije se nahajam
no pa do vecera - momentalno iscem en list papirja katerega sem pred dopustom nekam dala - in za nic na svet ne najdem ta usiv list papirja - groza sovrazem to
:))))
Lp
Jupi

#34 Jupi

Jupi
  • ŽeČistoDomači
  • PipPipPipPipPip
  • Št. objav: 200

Objavljeno: 29. avgust 2002, 01:00

Torej ogeldala sem vajin kombin v katerem je razvidno sledece

Vajini pogovori se veliko vrtijo o delu, partnerstvu in ciljih, vendar kakorkoli eden rece drugi rece avtomatsko nasprostno, po eni strani zaradi nestrpnosti po drugi strani pa izgelda da oba ljubita se en drugega požgati (ali bolje rečeno bockati) - morda si kdaj bral knjigo o vrtincu, Ret in Scarlett to počneta vse skozi, dokler jih to na koncu ne odtrudi in veza razpade, ker nobeden ni tako mocčen da bi lahko zdržal to neskočno dolgo. Morda bi bilo bolje če to ne očneta medsebojno ampak zunaj z druzbo. Merkur
v šesti hiši . Eden od bvaju iima problem sprejemati poglede drugega, Uranus v deveti hisi morale, etike, in pravic je verjetno tema tega, ob enem pa je tudi povezana z intelektualno ravnjo. Ker stoji v levu lahko se izrazi na naslednji nacin,
- mozki ali zenski izraza pogled, drugi nasprotuje in izraza svoje mnenje ki vsebuje tudi kancek resnice, vendar se prvemu to zdi nemogocen pogled na stvari, in potem zacne diplomatsko in pazljivo tako argumentirati, da bi drugega preprical da je to res tako.
- lev je znan zato da rad vodi to se pravi karkoli eden od vaju izrazi hoce imeti orav in ima izjavo, mnenje kot pravilno in asbolutno, s tem da ne pusti da bi mu kdo skakal v besedo ali ugovoril
- ker je uranus v levu in nad levam vlada sonce tega pa imata v petem horsokopu
gre verjetno za moralo na igrivem seksualnem podrocju, hobiju ali otrok, sport itd.
lev bi rad vladal , hoce takoj sonce pa v biku pa ima rad komoditeto in mu parv nic do tega da bi se kar podrejal muhe levu, kar pri drugemu seveda to povzroci frustracijo.

Potem se pridruzi se luna ki je tudi v 9 hisi in to v devici. Luna v devici povroca kriticnost, pedanterijo in neodlocnost. Mal prevec je nagnjena k temu da gleda na detajle, no ker vlada nad obcutkom, dom vlad apad nad rakom so ekplosivni prepiri ali predvsem huda krtika nad seksualnost in dolgoci tuje lastnine in tako dalje. b enem pa szoji v opoziciji z marsom na spici 4 hise. podrocje lune in raka. Kar pomeni da vsak od vaju drugacen pogled na dom in njegove potrebe, ker bi se lahko pocutil dobro. laho pa tudi nekje kjer se morata oba konstantno prepirati z sosedami, kjer nimata z njimi dobrih odnosov, ob enem je pa tudi sorodstvo vzrok zato da enega od vaju v zvezi z tem moti.

na koncu se stanje saturna v drugi hisi v kvadrat z venero, ki ni ravno v prid tega partnerstva, saturn izraza da imata spore zaradi denarja, morda se ne privosvita nicesar kar bi malo razbremenilo vas dodnos, ampak zivita sparovno doma medtem ko bi venera rada kaj novega dozivela in se rada zabavala, temu pa en od vaju nasprotuje
morda bi kaka tromanticna vecerica ob zvecki izven hise, ali nekje v gorah veliko prispevala do tega da vajino partnerstvo malo pozivito. Saturn v kozorogu je res izrazito sorry skrt. in venera tega nebo dolgo gledala - sigurno da ne poleg tega je punca sredi najlepsih let - in lahko si mislim o cem vse razmislja, vedoc da se nebodo morda s teboj nikoli zelje izpolnile. RAZEN :)) ce jo presenecis.

KONEC PRVEGA DELA ne da se mi vec pisat ... :(
lp
Jupi

#35 bendži

bendži
  • Vajenček
  • PipPipPipPip
  • Št. objav: 66

Objavljeno: 29. avgust 2002, 01:00

Jupi, mi dovoliš, da spet malo pokomentiram?
.
Tisto o argumentiranju in prepričevanju drugega je predvsem moja značilnost, vendar je vice versa (samo brez nepotrebnega dodatnega utemeljevanja) prav tako res. Res se veliko pogovarjava (in imava skupaj zelo lepe in nikdar dolgočasne trenutke), vendar so meni pomembnejši dolgoročni, njej kratkoročni cilji - iz česar sledi tudi prioriteta v kaj dajati denar. Na kratko: manjka nama še zrelosti za konvergiranje proti sredini. In res je, da drug drugega frustrirava (in to oba, čeprav imava prepričanje, da je za frustracije zaslužen samo drugi).
.
Tole z luno v 9 hiši in devici mi pa ni jasno. Po izpisih, ki jih imam jaz, je moja luna v 7., njena v 8. in pri kombiniranem je luna v 7. hiši. Lahko še enkrat pogledaš oz. mi pojasniš moje nerazumevanje?
.
Kakorkoli, če bo še ena priložnost, potem bova morala imeti potrebno zrelost upoštevati drug pri drugem občutljivost in ponos (in še kaj).
.
lp
Bendži

P.S.: se priporočam za drugi del

#36 Jupi

Jupi
  • ŽeČistoDomači
  • PipPipPipPipPip
  • Št. objav: 200

Objavljeno: 29. avgust 2002, 01:00

Zivio,
uporabljam astrolog 5.40 za izracun tvojega horoskopa sem vzela cas iz tvojega rojstnega lista. V kombinu se pokaze luna v devici.
morda zaradi tega. sicer pa tudi v sinastrija pokaze luna kriticnost.
ob enem pa tudi da se nista spoznala v blizini kjer stanujeta , ampak nekje kjer je bila okolica vam nekoliko tuja.
Kar se pa nje tice ima najvec problem njene opozicije na kratko povedano ze iz otrostva se starsi niso dali toliko pozornost ali vzgajali v tem duhu da bi lahko razvila kot samostojna osoba. Vedno so jo kritizirali, in hotela da je skoraj perfektna. Ta kritika ji zlezla pod koza, tako da tudi danes vedno si poisce ljudje ki ravnajo tako kot so starsi z njo ravnali. S tem ker jo kritizirajo, ona misli da ni vredna ljubezni, se huje je to da ji manjka pogum, in je nastala prestrasena oseba, polno strahu in melanholijo, kar lahko pelje do hudih depresij ce nebo s tem nehala. Mars je v njenem horsokopu izrednno ekplosiven, kopici in kopici in nato so njeni izbruhi tako hudi da drugega zelo rani. Te izbruhe ponavadii zaradi tega dela, da bi z njenimi napadi o ljubosumnosti in oklepanja osebe, katerega ljubi, ne izgubila - zopet en strah, ki ji po Jungu vzrok pomankljive samozavesti , ob enem pa resultat njenih napadov s katerim hoce to prikriti. Ce takole pogledam njen horoskop imam obcutek da nima imela prilike do bi bila zares otrok. Od nje se je zahtevala resnost in disziplina. Veliko razmislja o sebi, vendar ji tezko razjasniti zakaj se ji vedno eno in sto zgodi.
V bistvu ji venera kaze, da je ali bi rad a bila v srediscu pozornosti, rada bi ze enkrat nekaj lepega veselega dozivela, hodila ven v druzbo in bila priljubljena tudi sanjari o tem kako bo nekega dne vsem dokazala da je vec vredna - ne samo kritika. Njen pravi poklic bo nasla precej pozno, oziramo odlocitev za to je pri saturnu nekje nad 35 let. Njeno poklicno kariero bo naredila v tujino in po vsej verjetnosti bo tam tudi zelo dolgo zivela ( ljudje s soncem v deveti hisi so ziveli skoraj 30 let v tujini). Ni lahko z njo ziveti te opozije z venero so tudi znacilno da se enkrat v njenem zivljenju locuje zaradi neizpolnenih osebnih zelja oziroma zaradi lastnih napacnih pricakovanih predstav o partnerstvu. Tudi mozganske sposobnosti za visoki studij se odprejo takrat ko premaga vse njenen strahove melanholije in postja samozavesten clovek. Vendar bo jo njeno ljubosumje spremljalo cel zivlenje, razen seveda ce se ne postopi zdravlenja tega - ljubosumje je psiholosko gledana vrsta bolezni. Ja morda se to - do sebe je izredno kriticna, skoraj prevec -
kar ji manjka je spontanost, do veselja do igrivige v zivlenju in enostavno tudi slabe zivljenje vzeti malce z nasmehom v ustih. Kar semopazila je tudi da se vajini pogledi glede izgleda vajinega doma popolnoma nasprotujeta. On ima rada moderne stvari bolj hladen dom, med tem kot ti imas rad bolj udoben dom, kmecko ali rustikalno pohistvo. No ja veliko vec bi napisala, ampak danes imam veliko dela tako da ....
skoraj pozabila bi en nacin zdravlenja je z risanjem - morda bo lahko svojo notranjost spravila na papir in s tem s casom sebi pomagala.
no lepo se imejta
Jupi

#37 bendži

bendži
  • Vajenček
  • PipPipPipPip
  • Št. objav: 66

Objavljeno: 29. avgust 2002, 01:00

Jupi, napaka. Prosim, poglej še enkrat; omenil sem 4.40 (oz. 4.00, kot je v rojstnem listu),ne 5.40!
.
sorry, saj večinoma ne bo bistvenih sprememb, ampak vseeno...

LP

Bendži

#38 Jupi

Jupi
  • ŽeČistoDomači
  • PipPipPipPipPip
  • Št. objav: 200

Objavljeno: 29. avgust 2002, 01:00

bral si povrsno
uporabljam program ki se imenuje "astrolog 5.40"
za tvoj horoskop sem uporabila 4.00 --> kot v tvojem rojstnem listu!
lp
jupi

#39 bendži

bendži
  • Vajenček
  • PipPipPipPip
  • Št. objav: 66

Objavljeno: 29. avgust 2002, 01:00

Ja, Jupi,res sem površno bral oz. zaradi nepoznavanja tega programa, tisti podatek 5.40 narobe interpretiral.
.
Sem pa ravno zato omenil oba časa rojstva, ker pomenita različen ascendent: strelca ali pa kozoroga. Kolikor sem v preteklosti prebiral lastnosti enega in drugega, sem mnenja, da moj karakter bolj ustreza ascendentu v kozorogu kot pa v strelcu (je pa vprašljivo, ker je tako in tako čisto na meji). Mogoče sem pa še v tem pogledu "zmešan".
.
Kakorkoli, takole brskanje po sebi je občasno zelo koristno in upam, da mi bodo ugotovitve dodatna spodbuda za "brušenje" oglov mojega karakterja.
.
Lep pozdrav vsem skupaj.
Bendži

#40 Jupi

Jupi
  • ŽeČistoDomači
  • PipPipPipPipPip
  • Št. objav: 200

Objavljeno: 29. avgust 2002, 01:00

da se "pocutis" bolj kozoroga je jasno vsaj tvoja luna ima velik vpliv iz strani kozorogovih planetov.
lp
jupi




Uporabniki, ki si ogledujejo to temo (0)

Člani: 0 - Gosti: 0 - Skriti člani: 0