Za nemoteno delovanje te spletne strani uporabljamo piškotke. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z našo politiko piškotkov. Nadaljuj
Lunin net

Hitri skok na vsebino


Fotka

prenehanje kajenja


  • Prijavi se, če želiš komentirati
- - - - -
103 komentarjev na to temo

#51 Gost_Mačona_*

Gost_Mačona_*
  • Gost

Objavljeno: 11. oktober 2007, 10:58

xrolleyesx xrolleyesx xrolleyesx
ti misliš, da jaz cigarete ZLORABLJAM?
si si ga kdaj prižgal? ne veš, kakšen užitek je to, zato ne sodi. x:o)x
zasvojenka? od česa? jaz sebe ne jemljem tako.
ko se mi pa rokice tresejo in sem razburjena, se, ljubček moj dragi usedem na kolo, zapeljem v gozd al pa kar jogo ubodem. al pa kaj drugega pušim, še bolje, ni je boljše sprostitve. zdaj boš pa rekel še, da sem seksoholik al kaj? :lol:
daj se malo sprosti, ne rabiš bit tok zategjen pri teh letih. aja, ne, ti si duhoven, seveda, sem čist pozabla, da bereš knjige, poslušaš musko, se ukvarjaš s tantro al čim in iz tebe govori sama ljubezen, modrost in izkušenost.

jaz ne zaupam ljudem, ki so nesproščeni. xrolleyesx ki majo tak resnoben odnos do tega, kaj drugi počnejo v prostem času in se vmešavajo v to, kaj komu škodi in kaj ne.

#52 Gost_Mačona_*

Gost_Mačona_*
  • Gost

Objavljeno: 11. oktober 2007, 11:32

razen tega sem glih razmišljala, zdaj se o noveli zakona govori, da dejansko so nam kadilcem kratene pravice.

filozofija je čist enostavna. ni važn, kaj počneš, zakaj počneš, al škodiš drugemu ... in kaj si naj jaz mislim zdaj o nekom, ki je "goreči" nekadilec al raje reče PROTIkadilec :vragec: , ki za sosednjo mizo žre hamburger, se naceja s kokakolo, pol se pa vsede v avto, gre domu pred TV in se sekira, kak je debel???

OK, tisti ki res furajo zdrav način lajfa, kakršenkoli že, drugim ne pridigajo in težijo, kok kaj škodi. jebite si mater, dvolične pizde, ki hočete vzbujat krivdo in "reševat" zasvojence (zasvojence v čigavih očeh??? x:o)x ) in se počutte ogrožene zarad dima. pa ne hodte v lokale in vn sploh. tam se je, pije, kadi in to, ne pa opreza za nekom za sosednjo mizo kaj počne in ali mu s svojim početjem škodi.
pa vi ste tak čisti, ne jeste dreka, ne kadite dreka, nič, vi ste čisti, dišeči, čajčkate, iiii, how sweet. mater vam bom prdnila pod nos. :vragec: mater sem agresivna.

kak vse v glavah škodi. samo v glavah. sem že rekla ... petarda proti atomski. xcivx

LP, agresivna Mačona x:Dx

P.S: nad kadilci se dobesedno zganja potuhnjena,t iha agresija, GANJA taka al drugačna. zelo pritlehno. :o|o:
hočete vojno? dobili jo boste nazaj, vis te jo namreč začeli! AMPAK GREMO SE ODKRITO VOJNO Z GOLIMI PESTI, IZ OČI V OČI, NE PA TOLE pezdetarsko fino ... :xx!:

#53 Antoninus

Antoninus
  • Lunatik
  • Št. objav: 4 207

Objavljeno: 11. oktober 2007, 12:02

LOL kake se berejo tu danes..Porny, Mačona...bemu, bom še jaz začel povzdvigovati kakšno razvado, samo ne vem, kaj naj vzamem. :inocent: tud nohtov ne grizem :o|o: ...vidim, da mi tale tough guy scena nekako ne bo šla od rok.

There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools.


#54 Gost_Mačona_*

Gost_Mačona_*
  • Gost

Objavljeno: 11. oktober 2007, 12:37

v bistvu res ni treba povzdigovat kajenja (če temu praviš razvada - vsi jih imamo - življenje je pestro), ampak da te skoz en ganja, glej ga gnusa smrdečega, kadi, ga ni sram, kdaj se bo odvadil. :xx!:
dobesedno kot da smo klošarji. :o|o:
nohtov si pa nikol nisem grizla. sem pa grizla svinčnike že od malega, pa kulije in vse kar mi je prišlo pod roke. x:Dx

Ma vsak je pac z necim zasvojen, eni s seksom, drugi s hrano, z necim bolj in z drugim manj, jaz še vedno zasvojena s cigaretami, ceprav ne kadim, ti, Macona si tudi (ceprav ne priznas) , Alan in Ante pa sta pac zasvojena s strahom pred predajo mocnim custvom ali zivljenjem in ga opazujeta z varne daljine na umski nacin, Alan je zasvojen predvsem s strahom pred vsako vezanostjo. Ne bom vsega nastevala..

saj sem zasvojena, sem to sprejela, dolgo sem se borila sama s sabo, češ, daj odvadi se že enkrat končno. sam je finta v tem, da sem nehala zganjat agresijo nad sabo in se silit v nehanje, ker pač nočem in ne vidim razloga, da bi nehala, ne sam zarad tega, ker vem, da bi me zagrabila huda abstinenčnba kriza, pač pa ker mi paše se vsest, nekaj spit in kadit in čvekat in paše mi zjutraj spit kavo in enega v miru pokadit, preden grem v službo.
tak da zdaj, ko več ne silim vase, daj nehaj, skadim polovico al tretjino manj kot prej. x:o)x bolj se poslušam, kdaj mi res paše in kdaj ne. eni pač ne morejo štekat, kaj pomeni, da ti nekaj pašeeeeee. x:px :vragec: x:Dx

#55 Gost_Mačona_*

Gost_Mačona_*
  • Gost

Objavljeno: 11. oktober 2007, 12:57

a daj no, sred ulice z dežnikom nadte. x:Dx

mene je pa ena babica enkrat sred ulice vprašala, če me v miniki ne zebe, ji kar ni šlo v glavo, kako morem bit v miniki, pa da je prekratka ... x:Dx

uh, te čist razumem oz. ne bi bla na tvojem mestu. :sori: drži se. xsrcx

#56 Larsy

Larsy
  • Lunatik
  • Št. objav: 4 088

Objavljeno: 11. oktober 2007, 12:58

Jaz čisto razumem kadilce- pač imajo razvado... jaz imam pa kakšno drugo x:px x:Dx ... pa me tudi včasih prav moti... xrolleyesx
Scio mi nihil scire

#57 SmartyM

SmartyM
  • ŽeČistoDomači
  • Št. objav: 360

Objavljeno: 11. oktober 2007, 13:21

Civilna nepokorščina gostincev

Naredimo jim biznis,sebi pa privoščimo cigareto ob pijački! xsuperx xsmokex xcheersx

#58 Gost_Mačona_*

Gost_Mačona_*
  • Gost

Objavljeno: 11. oktober 2007, 13:38

Aja men psi ful smrdijo ampak vseeno če bi mi bila ženska všeč, bi mi tut un vonj po psih ki ga oddaja, brez možnosti da se ga spere, bil povšeči...

xsmx
ti si čist čukjen, ampak dobro čukjen. itak da če ti je en všeč ... ti je všeč al pa ni. vmes ni. kar je vmes, je samo naš občutek lastne ogroženosti. :vragec:

#59 Alan_New

Alan_New
  • Lunatik
  • Št. objav: 5 580

Objavljeno: 11. oktober 2007, 13:44

Alan prvo moraš seveda najt žensko ki ti bo všeč, potem boš zmogel razumeti kako damn sexy so ko držijo cigareto v roki..

Mi ne koristi prav nič, da je seksi, če ne morem dihat zraven.

xrolleyesx xrolleyesx xrolleyesx
ti misliš, da jaz cigarete ZLORABLJAM?

Ne, mislim, da cigarete zlorabljajo tebe in druge kadilce.
Possible—but highly unlikely.

#60 Gost_Mačona_*

Gost_Mačona_*
  • Gost

Objavljeno: 11. oktober 2007, 13:45

dihat pa ne moreš, ker se vnaprej obsodiš na to. x:Dx če je kadilka in vleče čik, ti pač ne more biti seksi, ne moreš dihat zraven nje ... pri cigareti se vse ustavi. ni vredna, da jo bolje spoznaš. x:Dx x:o)x xcivx

#61 vilamalina

vilamalina
  • Legenda Foruma
  • Št. objav: 1 712

Objavljeno: 11. oktober 2007, 14:37

Mi ne koristi prav nič, da je seksi, če ne morem dihat zraven.

morda pa ne moreš dihat zato, ker ti je tako zelo seksi?

#62 Alan_New

Alan_New
  • Lunatik
  • Št. objav: 5 580

Objavljeno: 11. oktober 2007, 14:39

morda pa ne moreš dihat zato, ker ti je tako zelo seksi?

Niti približno.
Possible—but highly unlikely.

#63 vilamalina

vilamalina
  • Legenda Foruma
  • Št. objav: 1 712

Objavljeno: 11. oktober 2007, 14:44

Niti približno.

kako pa z izpušnimi plini shajaš? pa s prdci in vonjem čistil? pa vonjem, ko se kuha cvetača? pa tem, kar pridiši iz kanalizacije, ko se pripravlja k dežju?

#64 Alan_New

Alan_New
  • Lunatik
  • Št. objav: 5 580

Objavljeno: 11. oktober 2007, 14:49

kako pa z izpušnimi plini shajaš? pa s prdci in vonjem čistil? pa vonjem, ko se kuha cvetača? pa tem, kar pridiši iz kanalizacije, ko se pripravlja k dežju?

Preživim.
Possible—but highly unlikely.

#65 vilamalina

vilamalina
  • Legenda Foruma
  • Št. objav: 1 712

Objavljeno: 11. oktober 2007, 14:57

seveda razumem, da je cigaretni dim lahko zadušljiv. zato bi problem lahko rešili tako, da bi naredili ločene lokale. ali pa bi se že kaj pametnega spomnili, saj v vladi vendar sedi cvet slovenske inteligence. :vragec: se mi pa zdi narobe takrat, ko nimam izbire. ko moram stat pred lokalom na mrazu, ker se mi je zahotelo cigareta. kot zelo neredna kadilka se nisem pritoževala niti takrat, ko obsolutno nisem kadila... zdaj se pa v fazi nekajenja itak ne bom mogla, ker bodo vsi kadilci zunaj.
kar se pa smradu iz ust tiče. poznam par odličnih ljudi, ki jim smrdi iz ust, pa to ne onemogoča mojega prijateljstva z njimi, njihovi partnerji pa tudi ne dajejo vtisa, da so obremenjeni s tem.

#66 vranja

vranja
  • SkorajOdvisnik
  • Št. objav: 516

Objavljeno: 11. oktober 2007, 15:02

jaz ne zaupam ljudem, ki so nesproščeni. xrolleyesx ki majo tak resnoben odnos do tega, kaj drugi počnejo v prostem času in se vmešavajo v to, kaj komu škodi in kaj ne.

:palec:
Objavljena slika

#67 Gost_Mačona_*

Gost_Mačona_*
  • Gost

Objavljeno: 11. oktober 2007, 15:18

ja mi moramo razumet, da imate eni svoje razvade al navade al karkoli že to imenujete....
vam pa ni treba razumet, da nam je enim cigaretni dim čisto preprosto zadušljiv?
kaj pa recimo, en tip je luštkan, sexy in vse, za crknt, da dol padeš...dokler se ne nasmehne, kr potem pač opaziš gnile zobe in zavohaš smrad iz ust.
pa kaj ane, treba it preko tega, še zmeri se boste potrudile, da spoznate njegovo dobro dušo x:o)x tud če pri tem svojo spustite xcivx

ko se zaljubiš, se zaljubiš in si cepec, če začneš iskati napake. :vragec: a bi rada mistra perfecta? :vragec: kar nekaj si vnaprej določat, kakšna naj bo oseba, s kero bi bli skupaj.
včasih je treba it tud preko sebe, ko spoznavaš druge ljudi, se ti ne zdi? ne samo v ljubezni.

#68 vilamalina

vilamalina
  • Legenda Foruma
  • Št. objav: 1 712

Objavljeno: 11. oktober 2007, 15:30

ne, prijatelju ne bom povedala, da mu smrdi iz ust, če si umiva zobe. in ja, bom povedala, če nekdo smrdi zato, ker se ne umiva.
partnerja si pa po mojem itak večina izbira z nosom. tisti ki smrdijo, skupaj... najbrž.


in ko je blo slišat, da je dost bolj važnih stvari, kot pa so zdej ti lokali in to, da je to sam metanje peska v oči...točno tako! s tisoč bolj pomembnimi
stvarmi bi se morali ukvarjat, kot pa s tem, a boš kadil zunaj al notri xrolleyesx tko da boli me za to...

morda. tako boš najbrž mislila, dokler ti ne bodo kratene pravice, te pa v demokratični državi pač naj ne bi bile.

#69 amber

amber
  • Lunin Odvisnik
  • Št. objav: 1 926

Objavljeno: 11. oktober 2007, 15:33

ne, prijatelju ne bom povedala, da mu smrdi iz ust, če si umiva zobe.


ta frend ima problem nekje drugje, ker ni zadah povezan s tem, če imaš higieno v ustih, je izvor drugje.

je tudi res, da zelo smrdijo pokvarjeni zobje, vohala ob delu kot zobna asistentka. pa kaj češ.

100 ljudi 100 čudi

zgornje velja tudi za to, da je kajenje seksi, zato so pa delali take reklame, z kavbojci in podobnim...
pa so pol ljudje tožili, kako so bili zavedeni, da niso vedeli da kajenje tako škoduje zdravju in da prav dajejo v cigarete take snovi, da ljudje še bolj postanejo odvisni...



#70 Samson23

Samson23
  • Lunatik
  • Št. objav: 7 173

Objavljeno: 11. oktober 2007, 16:05

...men pa najbolj smrdijo vampi...
...kar se pa tega zakona tice-ko ga jebe... mene ne ovira pri zastrupljanju...
You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.
Frank Zappa

#71 Gost_Mačona_*

Gost_Mačona_*
  • Gost

Objavljeno: 11. oktober 2007, 16:53

Danes smrdijo čiki, jutri bodo smrdele noge delavcev.. Cigani že itak smrdijo... in tako dalje...

Ta glavni krivec za raka izpuhi avtomobilov,nak to pa ni važno a ne? in potem mi usran zdravnik ki pridiga o škodljivosti cigaret, pripizdi pred nos z najnovejšim turbo Bemflnom na visokih obratih in poleti da se shladi ga tkole enih 10 minut žinga na prazno...

Torej sam drugače je treba zastrupljat folk ne s cigaretami.. Zato, ker si je elita omislila kokain ki ne smrdi, fuj in fej fuj in fej...

za to se gre. :palec:
dejansko je v ozadju protikadilskega zakona diskriminacija in fertik, ni več debate. v imenu zdravja, čistega zraka ... japaja.
zastrupljajo misli o domnevni (pa tud če je resnična - na bazi kemije) strupenosti. x:o)x
raka pa itak dobijo ljudje, ki se preveč sekirajo in čutijo krivdo. pa kdaj bomo skapirali, da je vsa finta v odnosu do sebe/drugih/naših dejanj. marsikaj je po zgolj kemični sestavi strupeno ... in če si dovoliš zastrupiti še misli, je možnost, da te bo pobralo glih zaradi tega, velika. so pa pol tudi stvari, ki same po sebi naj ne bi bile strupene, ampak jih folk zlorabi. tako da mi je gladko vseeno, če sem zasvojena. a je kdo, ki je popoln neodvisnež od česarkoli? tega bi rada za jajca prijela. x:o)x

#72 Naja01

Naja01
  • Legenda Foruma
  • Št. objav: 1 593

Objavljeno: 11. oktober 2007, 18:02

najbolj smrdijo ljudje ki imajo pse doma, sploh ko pridejo iz sprehoda po dežju z njimi...

No, tale je pa res mimo xrolleyesx

#73 Naja01

Naja01
  • Legenda Foruma
  • Št. objav: 1 593

Objavljeno: 11. oktober 2007, 18:19

sploh ni... tebi ne ker si navajena bit v stiku s psi , meni pa je ker nimam psa. In ko pridem komu na obisk in da je tam pes, takoj zavoham..
nekdo ki pa je v zakajenem prostoru, ker sam kadi tut ne opazi cigaretnega smrada.. to je to


Ja, je mimo, ko praviš, da najbolj smrdijo ljudje, ki imajo pse. Res sem navajena biti v stiku s psi, ampak psa, ki smrdi, vseeno zavoham (ravno tako kot prepotenega ali npr. zakajenega človeka). Negovani psi pa ne smrdijo. Je pa zanimivo, da ljudje zavohajo žival šele takrat, ko jo vidijo x;)x
Sama imam doma cel kup živali, pa ni še nikoli nobena fina sterilna damica, vihala nosu nad kakšnimi živalskimi vonjavami. Tipom pa še kako dišim x:Dx
Tisti, ki pa kadijo, pa opazijo cigaretni dim, ampak jih ne moti.

#74 Naja01

Naja01
  • Legenda Foruma
  • Št. objav: 1 593

Objavljeno: 11. oktober 2007, 18:40

Ne, rekel si, da najbolj smrdijo ljudje, ki imajo pse ... ampak ti bi se pač prilagodil temu smradu x:Dx . Jaz pa npr. ne bi živela z nekom, ki kadi, ker bi mi vedno smrdel.

S tvojim pointom debate se pa v celoti strinjam :)

#75 vilamalina

vilamalina
  • Legenda Foruma
  • Št. objav: 1 712

Objavljeno: 11. oktober 2007, 19:02

drgač sm pa že itak rekla, da je dost stvari bolj pomembnih, kot neki čiki.
to očitno vsi vemo...pa si še zmer skačemo v lase xcivx ni čudno, da peščica ljudi lahk vlada celmu svetu, vržejo kost med rajo, pa se bomo poklal med sabo, namest da bi njih

to je poanta, za skupen blagor...




Uporabniki, ki si ogledujejo to temo (0)

Člani: 0 - Gosti: 0 - Skriti člani: 0