Za nemoteno delovanje te spletne strani uporabljamo piškotke. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z našo politiko piškotkov. Nadaljuj
Lunin net

Hitri skok na vsebino


Maitrejev prihod


  • Prijavi se, če želiš komentirati
* * * * * 1 x ocenjeno
135 komentarjev na to temo

#76 emanuel

emanuel
  • Lunin Odvisnik
  • Št. objav: 2 710

Objavljeno: 30. september 2007, 09:34

Maitreja bo prišel 12. oktobra letos sem prebral na internetni strani v angleščini.

To bo nekje v Oklahomi v ZDA. Nestrpno čakam. :2src:

Me prav zanima, kaj se bodo sedaj spomnil za izgovor, ko se ne bo nič zgodil :eek: x:o)x
Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali,
da je samo ena čreda, in samo en pastir.

#77 Gost_Lotus'_*

Gost_Lotus'_*
  • Gost

Objavljeno: 1. oktober 2007, 10:42

Predavanje Benjamina Crema v Münchnu

15. oktobra 2005 je imel Benjamin Creme predavanje v bavarski prestolnici. Objavljamo zapis tega predavanja.

Nočem spremeniti vašega pogleda na vaše življenje, preprosto vam posredujem informacijo, ki jo poznam in skušam čimbolj razširiti. Vem, da je ta informacija v določenih krogih zelo sporna, mnogim je bizarna. To je v veliki meri odvisno od vaše vzgoje, vašega ozadja. Verjamem, da je vse, kar bom povedal, resnica. Teh stvari si nisem izmislil. To je informacija, ki jo manjša skupina v svetu pozna že zelo dolgo časa. Že leta 1878 je o teh stvareh pisala Helena Petrovna Blavatska, kasneje tudi Alice Bailey in Helena Roerich. Naše informacije so


popolnoma skladne, jaz jih le posodabljam, dodajam nove. Ljudje težko sprejmejo, da čas teče, da prihajajo novi nauki. Nič se ne obremenjujem s tem, ali mi boste verjeli ali ne. To informacijo vam podajam le v razmislek. Zame je to resnica in s tem, ali je za koga to težko sprejemljivo, se ne ukvarjam. Izkušnje in kontakti, ki sem jih imel v vseh teh letih, mi ne dopuščajo druge možnosti, kot da verjamem. Popolnoma zadovoljen bom, če boste s predavanja odšli z novim upanjem.
Govoril bom o Mojstrih modrosti in njihovem vodji Gospodu Maitreji. Mojstri modrosti so z našega vidika popolnoma razvita bitja, ki so šla skozi vse vidike življenja na planetu Zemlja in ki se utelesijo le zato, da bi služili. Nešteta tisočletja živijo v odmaknjenih gorovjih (Ural, Karpati, Andi ...) in puščavah sveta. Čeprav ne vemo za njih, so iz zakulisja vedno vodili in varovali človeštvo. Ti ljudje so dosegli tisto, kar je za človeka največ mogoče. Vedeti moramo, da Zemlja ni najbolj razvit planet v vesolju. Zemlja je zelo majhen planet v sončnem sistemu, ki je med manj pomembnimi v galaksiji. Obstajajo drugi bolj razviti planeti. Mojstri so popolni le z vidika Zemlje. Obstajajo bitja, ki si jih ne moremo niti zamisliti. Z našega vidika so Mojstri popolni in ko jih bomo videli, bomo želeli postati taki, kot so oni. Po mojih informacijah se zdaj eden za drugim vračajo v svet. Zakaj se to dogaja in kaj to pomeni za človeštvo, kaj bo to prineslo?
Mojstri že 500 let vedo, da se bodo morali vrniti. Mislili so, da bo to kasneje, čez kakšnih 1000 let. V dvajsetem stoletju se je zgodila svetovna vojna, ki je trajala od 1912 do 1945. Od leta 1914 je potekala na fizični ravni, potem se je preselila na astralno raven, od 1935 do 1945 pa je spet izbruhnila na zemlji. To je bila vojna med velikima silama v svetu. Na fizični ravni je bila to vojna med narodi. Z vidika Mojstrov se je vojna bila med silami svetlobe in silami materialnosti. Slednje predstavlja skupina ljudi, ki so izjemno intelektualno razviti, skoraj tako, kot Mojstri, vendar v sebi nimajo ljubezni. Njihova vloga je ohranjanje materialnega vidika. Z vidika človeštva so proti človeštvu. Če bi se držali le svoje vloge, njihova dejanja ne bi bila zla. Oni so na liniji involucije, mi pa smo na liniji evolucije. Njihova dejanja posegajo iz involucijskega loka na evolucijski lok, to pa je ovira za naš duhovni razvoj. Mojstri se borijo za naše dobro, omejujejo jih na njihovo področje delovanja, saj mi nimamo tega znanja in sposobnosti. Gospodje materialnosti so se ob drugi svetovni vojni manifestirali preko Hitlerja in nacistov ter preko skupin militaristov na Japonskem in v Italiji. Te zle sile so sprožile vojno med svetlobo in temo. Sile zla so bile premagane, zmagale so sile svetlobe. Ta dogodek je pospešil odločitev Mojstrov modrosti, da se vrnejo med nas. Maitreja je rekel, da se bodo z Mojstri vrnili, če bo človeštvo naredilo prvi korak k pravični delitvi dobrin, bratstvu in pravilnim medčloveškim odnosom. Ni treba, da bi bile te stvari popolnoma dosežene. Vrnili se bodo, ko bo dosežena določena stopnja miru, ko bodo ekonomske strukture postale vsaj malo pravične in ko se bodo politične strukture vsaj malo spremenile. Maitreja se je to odločil junija 1940. Upali so, da se bo to zgodilo in da nas bo izkušnja vojne očistila in preusmerila. Človeštvo ni trpelo dovolj, vsi narodi niso enako trpeli, stvari so se vrnile v stare tirnice: pohlep, tekmovalnost, nacionalizem. Tako so Mojstri in G. Maitreja toliko let odlašali s svojim prihodom. Julija 1957 je Maitreja oznanil, da se bodo vrnili, pa naj bo človeštvo pripravljeno ali ne. Zakaj prihajajo? Vedeli so da se bodo morali prej ali slej vrniti, da morajo kot skupina delovati na vseh ravneh, vključno s fizično.
To vedo že 500 let. Vsak Mojster se je individualno naučil izražati na fizični ravni, zdaj pa se morajo to doseči kot skupina. To je nekaj povsem novega. Veste, da prihajamo v kaotično obdobje dobe Vodnarja. To je izjemen dogodek na planetu Zemlja in v vsem sončnem sistemu. Približno vsakih 2500 let pride sončni sistem pod vpliv energij novega ozvezdja, ki predstavlja znamenje zodiakalnega kroga. Zadnjih 2500 let, do leta 1625 je bil sončni sistem povsem pod vplivom energij ozvezdja Ribi, kar pomeni, da smo bili v dobi Rib. Te energije so nam pomagale razviti individualnost. Leta 1675 so začele pritekati Vodnarjeve energije. Zdaj sta ti dve energiji v ravnotežju, zato je kriza v svetu tako huda. Zato je svet razdeljen na dve skupini: eni želijo ohraniti staro, drugi želijo spremembe, preteklost jih ne zanima, hočejo naprej. Isti problem so imeli sedaj na volitvah v Nemčiji (polovica volivcev je volila za ene, polovica za druge). Zato morajo v Nemčiji ustanoviti koalicijo, da bi lahko vladali, ker tudi onadva (Merklova in Schroeder) ne vesta, kako rešiti probleme današnjega časa.
Vse vlade se ukvarjajo s preteklostjo. Kako se zdaj soočiti s problemi, ki so iz preteklosti? To je eden od vzrokov, zakaj prihaja Maitreja. Vladam bo jasno pokazal, kako naj rešijo današnje težave, kaj naj naredijo. Veliko ljudi trka na vrata, priseljujejo se iz revnih držav. Bodo bogati odprli vrata le tistim, ki imajo veliko denarja. Stoletja rešujemo probleme z vojno, ker ne znamo drugače (tako kot Amerika). To je grozen način urejanja gospodarstva. Dandanes je to zelo slabo, ker lahko izbruhne vojna med velikimi silami, ki lahko uničijo svet.
Orožje za množično uničevanje ima danes 28 držav, 24 jih ima atomske bombe, nekatere so to priznale, druge ne. Izrael je že oznanil, da če bo napaden, bo uporabil atomsko bombo, in tudi ameriška vlada govori, da je ena od možnosti uporaba atomskega orožja. Edina obramba pred atomsko vojno je končanje vseh vojen. Zato je mir bistven. Z vojno ne bomo rešili nobenega problema. Potrebujemo mir v svetu. Maitreja in Mojstri modrosti imajo en cilj: mir na Zemlji in pravičnost. Če ne bo pravičnosti, ne bo miru in ne bo sveta. Danes smo na razpotju naših življenj. Ena pot vodi v popolno uničenje, druga pa v boljšo civilizacijo, v svetlo prihodnost pod vodstvom Mojstrov modrosti z Maitrejo na čelu. Sami se moramo odločiti, po kateri poti bomo šli.
Danes tržno gospodarstvo manipulira. Maitreja tržne sile imenuje sile zla, katerih sestavini sta neenakost in nepravičnost. Ne morete govoriti o enakosti narodov: na eni strani Amerika in Evropa, na drugi Afrika. Maitreja pravi, da vsaka vlada, ki slepo sledi tem tržnim silam zla, vodi svoj narod v propad. Danes je največja nevarnost prepad med razvitimi in nerazvitimi. To je bolj nevarno kot atomska bomba. Ta prepad se veča iz dneva v dan in to je največja nevarnost. Ne gre za to, ali bo na volitvah zmagala levica ali desnica, vsi sledijo tržnim silam, zato končamo na isti točki. Potreben je mir, ki temelji na pravičnosti za vse. Pot do pravičnosti pa je ena sama: naj začnejo narodi pravično deliti svoje dobrine. Dobrin je dovolj, več kot dovolj za vsakega na svetu. 8 najbogatejših držav porabi 3/4 dobrin, zato milijoni umirajo zaradi lakote. To je zločin proti človeštvu, nam pa se zdi to normalno. Politiki vodijo tako politiko. Svet vodimo k robu propada.
Maitreja pravi, da ga nič bolj ne razžalosti kot ta sramota, zločin ločevanja mora biti izgnan iz tega sveta. Človeštvo mora sprejeti veliko odločitev.
Kakšne so potrebe ljudi?
Vsak prebivalec tega planeta mora jesti. Milijoni ne jedo. Si lahko to predstavljate? Mi pa pravimo, takšno je pač življenje, tako pač je. Samo zato, da bi imeli boljši avto, boljše počitnice na Havajih. Kako bi se počutili, če bi morali prehoditi približno 15 kilometrov, da bi prišli do vode za družino, približno 18 kilometrov, da bi našli nekaj drv za ogenj. Vlade so nore in tudi ljudje smo nori. Če tega ne vidijo/vidimo so/smo slepe/slepi. Upamo, da bo posijalo sonce in vse bo v redu. Drvimo v prepad. Koliko časa, mislite, da bodo nerazviti to še prenašali?
Obstajajo stranke, ki pravijo, da bodo emigrantom preprečile vstop v državo, zidovi med narodi pa so zelo tanki in se lahko hitro zrušijo. To bi pomenilo konec življenja na planetu.
Maitreja in 14 Mojstrov so danes v svetu, da bi to katastrofo preprečili. Kaj lahko naredimo, da bi premagali te težave? Kako lahko preuredimo ekonomske strukture? Danes nikomur ni treba stradati. Premagati moramo svoje samozadovoljstvo in samozadostnost. Prevzeti moramo odgovornost za ves svet, zato smo se utelesili v tem času. Vsaka generacija se utelesi, da bi rešila problem tistega časa. Časa, kakršen je sedaj, še ni bilo. Moramo se spremeniti, da bi rešili planet. Prihajajo Maitreja in Mojstri, da bi nam pomagali, da se bomo pravilno odločili. Maitreja prihaja, da bi nam odprl oči, da stare (Ribje) strukture ne funkcionirajo. Moramo se odpreti energijam Vodnarja. Energije Rib so močno razdelile svet, energije Vodnarja pa bodo svet povezale, vendar moramo to mi sami narediti, sami moramo spremeniti način mišljenja. Vsi ljudje različnih ras in polti imajo enake potrebe kot mi. Vsi imajo štiri osnovne potrebe: hrano, prebivališče, zdravstveno oskrbo, izobraževanje. Maitreja je učitelj, ni Bog. Prihaja kot učitelj, bliže je Bogu kot smo mi.
Prvi zakon življenja je zakon vzroka in posledice (Kar si sejal, to boš žel). Takšna so naša življenja, mi razpolagamo z njimi. Zato je tako pomembna neškodljivost - če delamo dobro, je naše življenje dobro, če delamo slabe stvari, pa trpimo. Zato se skladno z zakonom reinkarnacije vedno znova rojevamo, zato da postanemo neškodljivi in potem postanemo Mojstri in gremo lahko na drug planet.
Človeštvo mora sprejeti načelo delitve dobrin. Če tega ne bomo storili, bo svet propadel.
Maitreja uči tri stvari: iskrenost duha, poštenost uma in nenavezanost. To nas bo pripeljalo k stopalom Boga. Nihče vas ne more odrešiti, niti Maitreja ne. Le vi sam se lahko odrešite. V nič vam ni treba verjeti. Gre za to, kdo ste vi. To je pa težje. Ljudje mislijo eno, govorijo drugo, delajo pa nekaj tretjega. Še posebej, če so politiki. Govoriti od srca k srcu. Maitreja tako govori z vsemi, ves čas, popolnoma iskreno. Večina ljudi je z drugimi v tekmovalnem odnosu in zato govorijo stvari, za katere mislijo, da bodo drugim všeč. O nekom si mislijo grde stvari, govorijo pa lepe stvari. Ljudje so zlagani. Zakaj bi se morali enako oblačiti, ljudje smo različni. Vsak je enkraten. Bog ga je ustvaril s posebnim namenom, vse je ustvaril po svoji podobi, vendar pa je vsak drugačen. Si lahko predstavljate svet, v katerem je vsak tak, kakršen je. Nenavezanost ne pomeni, da vam je za svet figo mar. Ravno nasprotno, to pomeni, da skrbite za svet, hkrati pa vas stvari ne iztirijo. Veliko ljudi se istoveti s svetom. Te bolečine ne prenesejo, zato se pred svetom zaprejo. Treba je prakticirati tri stvari: iskrenost, poštenost in nenavezanost ter biti to kar ste. Moramo se znebiti naše pogojenosti. Pogojenost je tista, ki pripelje do tega, da nismo to, kar smo. Bojimo se in tekmujemo, strah nas je, da smo majhni in šibki. Pogojenost je posledica naše vzgoje, znebiti se moramo pogojenosti. Biti moramo svobodni, ko nismo pogojeni smo svobodni. To je duhovna pot. Politika, ekonomija je duhovno vprašanje. Kot človeštvo smo v duhovni krizi, ker ne vemo, kdo smo. Politična in ekonomska vprašanja so duhovna vprašanja. Gre za pravilne človeške odnose. Če odnos ni pravilen, ni duhoven. Ko bo dovolj ljudi sprejelo Maitrejo, bo dan D - dan razglasitve. Pred tem se bo pojavil na TV in ne bo se predstavil kot Maitreja. To pa zato, ker mora prepoznanje, da je on Kristus, priti iz vaše notranjosti, ne od zunanje avtoritete. Maitreja bo pokazal, da ni nobene druge poti, razen delitev dobrin. Vse druge poti so bile že preizkušene, vendar so peljale le v vojno, vojna pa lahko uniči svet. Na dan razglasitve se bo pokazal na vseh televizijah. Vsakega bo nagovoril na poseben način. On je vseprisoten in vseveden. Vsakemu bo spregovoril notranje, telepatsko, v njegovem jeziku. Vsak ga bo slišal v svojem jeziku.
Maitreja bo govoril o preteklosti človeštva, kako staro je človeštvo, pokazal nam bo čudesa v znanosti in v prihodnosti, ki si jih danes težko predstavljamo. Pokazal nam bo, kaj moramo storiti, da bi ustvarili pravičen svet. Pokazal bo principe in metode delitve dobrin. Če delite ustvarjate zaupanje v svetu. Pokazal bo, da je ekologija planeta zelo pomembna, da bodo potrebna mnoga leta, da bomo ponovno vzpostavili ravnovesje. Korak za korakom nas bo Gospod ljubezni, utelešenje Kristusovega načela, vodil v novo civilizacijo. Ljubezen bo zelo močno tekla v srca ljudi in ljudje se bodo srčno odzvali in podprli njegove besede. Intuitivno bodo vedeli, da govori resnico. Na fizični ravni se bo zgodilo na stotine čudežev. Tako boste zagotovo vedeli, da je to Kristus - Učitelj sveta, učitelj vseh: kristjanov, budistov, muslimanov, hindujcev ...
Maitreja ne mara vse treh imen, ta imena (Kristus, Mesija, Kalki avatar ...) človeštvo ločujejo. Prihaja za vse ljudi, brez izjem, da bi ga sprejeli in da bi lahko začel s svojim poslanstvom. Podaja nam roko.

#78 principesa

principesa
  • Lunatik
  • Št. objav: 3 055

Objavljeno: 9. oktober 2007, 09:46

NOTRANJI PROSTOR

Srce nikoli ne obledi in nikoli ni prizadeto; je sedež duše. Razum je tisti, ki vas zapelje na napačno pot. Mir, blaženost, sreča in milina so kvalitete srca. Ko se uskladite z občutkom srca, začnete ponovno doživljati svojo naravno nedolžnost, nedolžnost, ki ste jo imeli kot otroci. Vendar si srca ni treba predstavljati, saj je to le dejanje razuma, ki z baklo išče izvor luči.

Vsakdo potrebuje svoj "notranji prostor", kjer smer ne obstaja, kjer ti nihče ne pravi, kam naj greš in kaj naj delaš. Nihče te ne more voditi. Rodili ste se, da bi se zavedali sebe, da bi spoznali Mojstra v sebi. Vaš notranji prostor je posvečen. To je kraj, kjer se vse stvari, vsi problemi razrešijo. To je kraj, kamor greste, ko drugim poveste, da ste utrujeni, prestrašeni in naveličani, ko želite, da vas pustijo same, da bi našli svoj lastni prostor.

Ta prostor vam je dan zato, da bi razrešili zmedo okrog sebe. Nikoli ga ne smete predati nikomur, razen svojemu resničnemu jazu. Meditacija je v resnici potovanje nazaj v ta prostor, da bi našli mir in srečo.

Maitrejevo učenje
iz knjige Prihaja čas čudežev

Vabimo vas na predavanje Benjamina Crema v München
sobota, 20. oktober, in nedelja ,21. oktober

:love:

#79 ZVEZANI

ZVEZANI
  • Nepogrešljivi
  • Št. objav: 1 179

Objavljeno: 3. november 2007, 22:56

lp

http://www.share-int...iSLO.htm#pe2000

sm tko mau preglejte stran

#80 vranja

vranja
  • SkorajOdvisnik
  • Št. objav: 516

Objavljeno: 3. november 2007, 23:08

lp

http://www.share-int...iSLO.htm#pe2000

sm tko mau preglejte stran

Maitreja si je zarisal tarčo za pristanek?
mambo đambo.
Objavljena slika

#81 alef

alef
  • Lunatik
  • Št. objav: 17 394

Objavljeno: 4. november 2007, 06:02

Maitreja si je zarisal tarčo za pristanek?
mambo đambo.


x:o)x x:Dx
Pri prvem krogu se mi zdi da se mu je malo roka tresla ko je risal... Objavljena slika

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.


Lord Alfred Tennyson - Ulysses


#82 free

free
  • Srebrni član
  • Št. objav: 16 801

Objavljeno: 11. november 2007, 10:03

Morda nekateri pravzaprav niste seznanjeni z njegovim ucenjem v toliko, da bi razumeli njegova prizadevanja, ucenja, ce so vas morda kdaj zanimala.

Tukaj dodajam clanek, preko katerega bo morda lazje razumeti, zakaj uciteljeve besede prinasajo zavest, jih je posledicno lazje razumeti, razumeti njegovo ucenje in na nek nacin opozarjanje.
To niso njegove besede; a njegovo ucenje govori tudi o tem, da je potrebno pomagati tistim, ki nimajo ipd. Njegova ucenja govorijo tudi o pravicni delitvi dobrin sveta in neprimernem izcrpavanju zemeljskih zakladov. Po tem clanku, ki so ga podali strokovanjaki, vam bodo ucenja morda bolj razumljiva.
Menim, da vseeno je dobro, da ostanemo optimisti. Predvsem pa, da ucimo druge o tem.
Morda ne bo tako zelo hudo kakor pisejo. In ce bi tako slucajno bilo, se cloveska zavest dviguje in nasle se bodo tudi resitve. Vedno se najdejo, ce le voljnost tako hoce. Voljnost pa je tudi stvar zavesti. Torej vec ko bomo imeli zavesti, vecja bo obstajala tudi moznost tega, da okoliscine razresujemo na primernejsi nacin.


International Alert pise:
Več kot tretjina svetovnega prebivalstva v 46 državah bo v prihodnosti izpostavljena možnosti izbruha vojne kot posledice klimatskih sprememb, poroča International Alert. Večji deli Afrike, Azije in Južne Amerike bi lahko prizadeli socialni nemiri in vojne zaradi erozije zemlje, zvišanja nivoja morja in vse močnejših neurij.
Najbolj bodo prizadete države, ki nimajo dovolj materialnih rezerv in politično niso dovolj stabilne, da bi se soočile s posledicami klimatskih sprememb. Zaradi pomanjkanja vode bo v Južni Ameriki najbolj ogrožen Peru, ki bi lahko končal v sporu s Čilom in Ekvadorjem. V Evropi so za najbolj problematično območje označili Balkan, predvsem Srbijo in Črno Goro, ki so ju politično oslabile državljanske vojne v regiji.Če se bodo temperature vztrajno višale, bo vse bolj primanjkovalo obdelovalnih površin, kar zna predstavljati velik pritisk na prebivalce - to lahko pripelje do nasilja neslutenih razsežnosti, ki ga oblasti ne bodo mogle zatreti.

vir >>>


#83 free

free
  • Srebrni član
  • Št. objav: 16 801

Objavljeno: 5. marec 2008, 00:36

.... služenje >>>

#84 Gost_Lotus'_*

Gost_Lotus'_*
  • Gost

Objavljeno: 16. april 2008, 22:08

Mojster -, prek Benjamina Crema (9. marec 2008)

Morda je težko verjeti ali pa se to zdijo le želje, toda od zgoraj, z vidika vaših Starejših bratov, se po svetu dogajajo pomembne spremembe na bolje. Vidimo naraščajoče gibanje v smeri enotnosti in pravičnosti in naraščajoče spoznanje, da je absolutno potrebno, da vlada mir, če človeštvo želi nadaljevati po svoji evolucijski poti. To predstavlja velikanski korak stran od roba samouničenja.

Seveda jih je še vedno veliko, ki izumljajo in izboljšujejo vojna orodja, ta smrtonosni posel jim daje bogastvo in moč. Ljudje pa se prebujajo, drugačen boben udarja nov ritem in ljudje se odzivajo. Skoraj v vseh državah ljudje zaznavajo novo svetlobo, vzpodbudne misli in naraščajoče upanje.



Svobodo, pravico in mir začenjajo občutiti tako, kot da so bližje, bolj resnični in bolj dosegljivi kot kdajkoli prej. Globalne komunikacije dajejo ljudem nov občutek sebe, občutijo se kot eno človeštvo. To novo zavedanje seveda še ni dokončno izoblikovano in še ni popolno. Mi pa jasno vidimo začetek novega, upanja polnega trenda v tej smeri. To resnično razveseljuje naša srca in pomeni pravilen odziv na energije novega časa.

Trend
Ko bo Maitreja stopil v ospredje in začel s svojim javnim delovanjem, se bo ta trend pomnožil in postal cilj in namen dobronamernih ljudi v vseh državah. Ljudje bodo vse bolj in bolj razumeli, da so kljub razlikam v barvi kože, rasi in veri vsi ljudje eno in da potrebujejo enako pravico in svobodo, kot si ju nekateri lastijo le zase.

Maitreja bo poudaril, da je mir nujno potreben in da je popolno prekinitev vojn možno doseči le z zaupanjem. Maitreja bo potrdil, da lahko to zaupanje vzbudi le medsebojna delitev dobrin.

Spodbuda
Tako bo govoril Maitreja, tako bo spodbujal občutek enosti človeštva in potrebe po medsebojni delitvi. Seveda se vsi ljudje ne bodo odzvali na Maitrejev poziv k enotnosti in bratstvu, toda ko bo glas razuma in pravice prodiral v njihova srca, jih bo vse več in še več uvidelo resnico njegovih vpogledov in potrebo po spremembi. Tako bo in tako se bodo ljudje prebudili v svetlobo resnice, ki je med njimi, in ga bodo videli kot svojega vodjo in vodnika. Nežno, a vztrajno, bo ljudi pripravil do tega, da bodo delovali za svojo najvišjo korist. Kot starejši brat bo mlajše člane svoje družine korak za korakom vodil do njihove lastne resnice.

Blizu
Ta čas ni daleč, v resnici je zelo blizu. Glejte in prisluhnite naraščajočemu glasu ljudstev po svetu, ko se v njihovih srcih porajata tako upanje kot radost.

Potem boste vedeli, da se je kolo obrnilo. Da ne bo več bolečine revščine in nepravičnosti. Da je prekletstvo vojne za vselej končano. Da je zakon ljubezni našel svoje pravo mesto v srcih ljudi povsod na tem našem svetu.

Vir: Share - International

#85 unis

unis
  • Nepogrešljivi
  • Št. objav: 728

Objavljeno: 16. april 2008, 22:28

Ljubezen ne obstaja
protestno masturbira na marsino sliko.

#86 Alan_New

Alan_New
  • Lunatik
  • Št. objav: 5 580

Objavljeno: 19. april 2008, 08:06

Eni čakajo Maitrejo, Židi še vedno čakajo mesijo, raeljanci čakajo vesoljske ladje, harekrišnovci Krišno, kristjani Jezusov drugi prihod, Estragon in Vladimir Godota itd. Važno je čakanje, je res? In bog ne daj, da bi pričakovani res prišel!

Kdaj pa boš ti prišel/prišla?
Possible—but highly unlikely.

#87 free

free
  • Srebrni član
  • Št. objav: 16 801

Objavljeno: 19. april 2008, 11:37

kul! :palec:
pa tvoj podpis je tut kul! :palec:

Mojster -, prek Benjamina Crema (9. marec 2008)

Morda je težko verjeti ali pa ...



#88 Alan_New

Alan_New
  • Lunatik
  • Št. objav: 5 580

Objavljeno: 21. april 2008, 17:01

Morda je težko verjeti ali pa se to zdijo le želje, toda od zgoraj, z vidika vaših Starejših bratov, se po svetu dogajajo pomembne spremembe na bolje. Vidimo naraščajoče gibanje v smeri enotnosti in pravičnosti in naraščajoče spoznanje, da je absolutno potrebno, da vlada mir, če človeštvo želi nadaljevati po svoji evolucijski poti. To predstavlja velikanski korak stran od roba samouničenja.

:lol:

A je kaj pil ta, ki je dajal take izjave?
Possible—but highly unlikely.

#89 Gost_Lotus'_*

Gost_Lotus'_*
  • Gost

Objavljeno: 21. april 2008, 21:55

kul! :palec:
pa tvoj podpis je tut kul! :palec:



Tnx. x;)x

#90 vranja

vranja
  • SkorajOdvisnik
  • Št. objav: 516

Objavljeno: 22. april 2008, 06:14

Oprostite, če bom mal nevmesna-Kaj niso obveščeni njega dni govorili, da se Maitreja šeta po Londonu in čaka (na penzijo, po moje) da se prikaže človeštvu? Menda celo na TV- al je bil to en drug, pa sem jih mal pomešala. Kaj ga niso čakali okol 2000? A ni zdej 2008? Ljudsvo je pa res ena zgubljena čredica. Namest, da bi jo ubralo po zelenih travnikih in se blejajoč veselilo življenja, trepeta in bleja za pastirjem. V resnici pa je zgubljen pastir. Ne vem, no. Slišala pa sem, da se je KRALJU MATJAŽU brada že 8,98x ovila okrog mize. Na nebu nad Peco so se oblaki obarvali rdeče in na njih se je z ognjenimi črkami izpisalo: KDOR NE SKAČE NI SLOVENC! Čas je blizu!!! xyesx
Objavljena slika

#91 free

free
  • Srebrni član
  • Št. objav: 16 801

Objavljeno: 22. april 2008, 16:42

pise, da ko bo clovestvo pripravljeno, kork se spomnim :inocent:

#92 unis

unis
  • Nepogrešljivi
  • Št. objav: 728

Objavljeno: 22. april 2008, 17:04

To je, ko bo dovolj katastrof za s prstom okol kazat in pravit. Sem ti rekel!

Sprijaznite se z naravo življenja, vaše misli vam govorijo, da morate postati tisto, kar niste.
Ne trpite po nepotrebnem, si človek, ne ideja o človeku.
protestno masturbira na marsino sliko.

#93 vranja

vranja
  • SkorajOdvisnik
  • Št. objav: 516

Objavljeno: 23. april 2008, 06:10

pise, da ko bo clovestvo pripravljeno, kork se spomnim :inocent:


seve xrolleyesx
Objavljena slika

#94 bela vrtnica

bela vrtnica
  • Vseprisotni
  • Št. objav: 655

Objavljeno: 13. maj 2008, 22:25

Eni čakajo Maitrejo, Židi še vedno čakajo mesijo, raeljanci čakajo vesoljske ladje, harekrišnovci Krišno, kristjani Jezusov drugi prihod, Estragon in Vladimir Godota itd. Važno je čakanje, je res? In bog ne daj, da bi pričakovani res prišel!

Kdaj pa boš ti prišel/prišla?



Kul, pove vse.
Non-cooperation with evil is a sacred duty.
Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary.
Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.
Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.
Mahatma Gandhi

#95 unis

unis
  • Nepogrešljivi
  • Št. objav: 728

Objavljeno: 14. maj 2008, 00:21

ma jzt vem, da je moja nona čakala penzijo, ma so rekli da je ni nikoli dočakala.

kej to zato, ker je bla tko neučakana?
protestno masturbira na marsino sliko.

#96 unis

unis
  • Nepogrešljivi
  • Št. objav: 728

Objavljeno: 14. maj 2008, 00:40

največ mogoče. Vedeti moramo, da Zemlja ni najbolj razvit planet v vesolju. Zemlja je zelo majhen planet v sončnem sistemu, ki je med manj pomembnimi v galaksiji. Obstajajo drugi bolj razviti planeti. Mojstri so popolni le z vidika Zemlje. Obstajajo bitja, ki si jih ne moremo niti zamisliti. Z našega vidika so Mojstri popolni in ko jih bomo videli, bomo želeli postati taki, kot so oni. Po mojih informacijah se zdaj eden za drugim vračajo v svet. Zakaj se to dogaja in kaj to pomeni za človeštvo, kaj bo to prineslo?
Mojstri že 500 let vedo, da se bodo morali vrniti. Mislili so, da bo to kasneje, čez kakšnih 1000 let. V dvajsetem stoletju se je zgodila svetovna vojna, ki je trajala od 1912 do 1945. Od leta 1914 je potekala na fizični ravni, potem se je preselila na astralno raven, od 1935 do 1945 pa je spet izbruhnila na zemlji





Ma ti mojstri niso kaj preveč brihtni, da bi lahko zadeli točen čas, a? Samo pa baje da ful dobro zgledajo. Jzt bi tudi hotu bit taki ko oni.Pa veste kako jzt mislm, da je s tem cajtom.
Jzt ga nikoli nimam za tiste reči, k so najbolj pomembne, pa pol mi drugi zamerijo, če jih ne pridem obiskat.
Pa oprosti no, sm mel opravke, pa je že spet jezen : )


ja to si pa zdej reku zto, k zajebavaš!

ja ne, jzt sm to sam tko napisu, kaj se pa zdej ti tle neki buniš?A ne smem povedat to kar mislim?Če tipi niso točni, kaj kurac bom pol jzt čaku punco?Če sploh ne vem, če me ma rada, lahko mi pa samo reče da bo pršla, v resnici se ji pa jebe zame. JEBISE

Zdej si pa oseben.

JA KAKO PA ČEM BIT DRUGAČE KOT OSEBEN?

Ja, lahko bi pa za spremembo mislil svoje in napisal kaj drugega.Kaj misliš, da jaz tega ne morem?Preberi še enkrat kaj sem ti napisal,Sem se res zajebaval?Kdaj to vidiš?Ne moreš.Torej, ne beri meni misli, ko pa sam njuriš o stvareh, ki te prizadanejo. Zdaj pa bodi jezen name, ker sem to tako rekel.


:)

si razumel štoks?

To ti delam skoz, zajček moj :)
protestno masturbira na marsino sliko.

#97 Gost_Lotus'_*

Gost_Lotus'_*
  • Gost

Objavljeno: 28. oktober 2008, 20:14

Mojster -, prek Benjamina Crema (5. september 2008)


Ko se bo v ljudeh prebudil njihov resnični potencial, bodo presenečeni nad obsegom ustvarjalnosti, ki jo bodo odkrili v sebi. Smelost njihovega mišljenja jih bo sprva osupnila, vodila jih bo v podvige, ki si jih danes ne morejo niti zamisliti. Ljudje bodo spoznali, da so v resnici potencialni Bogovi. Prebudili se bodo iz globokega dremeža preteklosti in odvrgli težak plašč nevednosti, ki je dolgo časa zaviral njihov napredek. Tako bo.

V svoji dolgi pustolovščini v življenju na planetu Zemlja je človek zdaj na točki preobrata. Od zdaj naprej bo ves napredek rezultat njegove premišljene volje in razuma. Pohlep in tekmovalnost ne bosta več zavirala njegovega potovanja k popolnosti. Vojne in želja po milijonih ne dobo več sramotile in omadeževale njegove poti. Brezzakonje in ločevanje ne bosta nikdar več vladala na planetu Zemlja.



Lestev
Človek je zdaj stopil na lestev vzpona, ki ga bo ponesla k samim zvezdam.

Ko bomo mi, vaši starejši bratje, zasedali svoj mesta ob vas, boste v nas videli vzornike in navdahnjeni boste, da bi postali takšni, kakršni smo mi. Videli boste, da ne poznamo tekmovanja in da cenimo vse življenje v kakršnikoli obliki. Videli boste, da ljubimo brez razlik ali pogojev; in vselej delujemo le za izpolnitev načrta. Ljudem je po načrtu usojeno, da dosežejo enako popolnost; Naša naloga je, da jim pokažemo pot.

Pot do takšne popolnosti smo že dodobra uhodili in postavili potrebne orientacijske znake: ljudje morajo človeštvo videti kot eno, kot brate in sestre, kot sinove enega Očeta.

Svoboda in pravica sta bistvenega pomena za vsakogar, vsepovsod, brez izjeme in doseči ju je mogoče le z zaupanjem.

To zaupanje lahko ustvari le medsebojna delitev dobrin in ljudi usmeri na pot k njihovi božanskosti.

Da bi bili ljudje srečni, morajo živeti po zakonih življenja: zakonu vzroka in posledice, ponovnega rojstva, neškodljivosti in žrtvovanja. Ti temeljni zakoni so starodavni orientacijski znaki, ki ljudi varujejo pred samouničenjem in obžalovanjem.

Ko bo Maitreja stopil v ospredje, da ga bodo lahko videli vsi ljudje, boste znova slišali te zakone, saj tvorijo osnovo vsega njegovega nauka in osnovo vsega življenja na planetu Zemlja.

Pomembnost
Prebujanje ljudi je odvisno od tega, kako bo človeštvo doumelo pomembnost teh zakonov in kako se bo pripravljeno spremeniti. Današnja tako imenovana civilizacija je izčrpala vse možnosti, propada in umira. Ljudem ne more nuditi kaj več kot muke in strah, na koncu pa samouničenje.

Maitreja prihaja, da bi ljudem pokazal, da imajo v sebi vse potrebno, da postanejo Bogovi, kar v osnovi so, da bi jim pokazal, kako preprosta in lepa je ta pot, in jih navdihnil, da bodo doumeli in sprejeli svojo usodo. Maitreja ne dvomi o njihovem odzivu.

vir: Share Slovenija

#98 DON KARLOS

DON KARLOS
  • Legenda Foruma
  • Št. objav: 1 610

Objavljeno: 29. november 2008, 20:49

Benjamin Crem je Satanov poslanec,

ki iz riti serje smrdljivo kremo, ki jo potem njegovi oboževalci pridno jejo in pri tem veselo mljaskajo, HE HE HE, pri svojem ostudnem početju pa še krulijo Maitreja Maitreja in tako žalijo in Boga in sebe.

Sem gledal v odaji Duhovni utrip pred nekaj tedni odajo o BC in njegovemu Maitreji. si ne morem drugače tolmačiti stvari, kot da ima Maitreja BC kozje noge. Ma kakšni zablojeni naivci so sledilci BC. Predavanje BC me je navdalo z ostudnim gnjusenjem, saj je BC samo leporečil a njegove besede so pravzaprav samo hrana za izbrane naivne šibkega značaja.

Ma kakšne bedarije kvasi ta BC. sem ga videl kako zblojeno govori ta BC. Naj ga samo malo citiram: "Nič ne skrbite, Maitreja je blizu in vse bo še dobro. Vsak čas bom tukaj in vse bo ok..." Ma takšne bedarije pa lahko poslušajo samo oreng velike naivčine. Njegovo govoričenje, bi lahko dobilo nagrado za najbolj nedomišljato leporečenje zadnjega leta HE HE HE.

Pa tudi ljudje ki so ga poslušali, so mi delovali blazno nesamozavestni. Npr. en je bil našemljen kot Kristus, mogoče bi mu pa nekdo moral povedati da so leta zapušenih hipijev že minila he he he.

Pa tudi sleci nauka gospe Blavatske morajo biti res trdi, da ji še sploh verjamejo, saj so se Teozofske napovedi o novi boljši dobi zmeraj izkazale za laž in zmoto. Ti lažnjivi teozofi so že v prejšnjem stoletju inkarbnirali enega maitrejo, pa se je izkazalo da je ta maitreja navaden človek. Zgleda, da je njihova norost napredovala do te stopnje, da so nakoncu svoje laži utelesili v navadnemu človeku za katerega so trdili, da je bog ali pa kaj podobnega. Kakšni bebčki. Navden otrok je postal navaden človek, njim pa je ostala neumnost in sramota.

Torej Teozofi sedaj ponovno vračajo udarec z novo inkarnacijo, ki so jo poimenovali maitreja. Človek se lahko vpraše, koliko neumnosti in bedarij in neuresničenih prerokb moraš izreči pa ti ljudje še vedno verjamejo. Res tragikomočno mar ne.

Tudi dokazi BC za svoje napovedi so res smešne. Slike dlani in ognja..., ma moraš biri res trdonja da verjameš takim dokazom. Slika ognja je živo naključje. Nekoč je na kresu plamen izoblikoval sliko tridenta, vendar jaz pri tem nisem trdil, da se je pred mano pojavil bog Zeus s trizobom. Nadaljnji komentar ni potreben. Z takšnimi dokazi vam lahko dokažem, da ste bili v prejšjnjem življenju Napoleom Bonaparte ali pa Kleopatra. Tudi narediti takšne dokaze je resnično enostavno. Svetlobne slike niso nič drugega kot sij laserja ali kaj podobnega. Res trdni dokazi. HE HE HE Z malo truda in domišljije vam jih repliciram v tisočih primerkih. Odtis dlani he he, takih slik vam s corel draw programom dizajniram v vseh možnih verzijah in oblikah.

Po mojem je napoved BC o prihodu maitreje velika laž. Že prvič so falili, potem bodo zagotovo tudi drugič a ne obupati, saj star slovenski špregovor pravi: V tretje gre radi in še slepa kura zrno najde.

Prosim ne zgražajte se, ker sem BC označil s Satanovim ritolizcem. Je BC napovedal, da Maitreja pride vsak trenutek, če ne že danes, vprašanje sekund, vi samo verjemite. Če pa Maiteja ne bo prišel, vsak čas, kot jaz pravim potem sem imel jaz prav pa me potem sodite, kdo je govoril resnico - JAZ ali BC.

OM RADHAKAKLI OM




#99 vranja

vranja
  • SkorajOdvisnik
  • Št. objav: 516

Objavljeno: 30. november 2008, 16:11

Benjamin Crem je Satanov poslanec,

ki iz riti serje smrdljivo kremo, ki jo potem njegovi oboževalci pridno jejo in pri tem veselo mljaskajo, HE HE HE, pri svojem ostudnem početju pa še krulijo Maitreja Maitreja in tako žalijo in Boga in sebe.

Sem gledal v odaji Duhovni utrip pred nekaj tedni odajo o BC in njegovemu Maitreji. si ne morem drugače tolmačiti stvari, kot da ima Maitreja BC kozje noge. Ma kakšni zablojeni naivci so sledilci BC. Predavanje BC me je navdalo z ostudnim gnjusenjem, saj je BC samo leporečil a njegove besede so pravzaprav samo hrana za izbrane naivne šibkega značaja.....itd itd


ostudnim gnjusenjem xsmx kaka krasna besedna zveza, pardon, BZ! Ti pa si ena pojava Korelček! xsmx
...iz riti serje smrdljivo kremo? cccc- sej ne morš verjet kake majo eni :rolleyes:
Objavljena slika

#100 dayo

dayo
  • Nepogrešljivi
  • Št. objav: 1 234

Objavljeno: 30. november 2008, 19:22

Ma kakšne bedarije kvasi ta BC. sem ga videl kako zblojeno govori ta BC. Naj ga samo malo citiram: "Nič ne skrbite, Maitreja je blizu in vse bo še dobro. Vsak čas bom tukaj in vse bo ok..."

In to govori že 20 let.




Uporabniki, ki si ogledujejo to temo (0)

Člani: 0 - Gosti: 0 - Skriti člani: 0