Srečenga pa zdravega 2008 tui od mene
Upam, da ste lepo praznovali
Mene je Božič kr mal presenetil, v + smer, jasno (k sm jst bolj alergična na vse te osladne happy family scene)...s fotrom se (spet) pogovarjava

, mat itaq ne more iz svoje (glumim gljivo) kože, pa dobro, ipak smo v dualističnem svetu, zakaj ne
Lahko se pohvalim, da imam vojno izkušnjo iz prve bojne linije obstreljevanja s topovskimi granatami

(mamu jim spalim petardaško); skor sm fentala Pesjanko, tok pomirjevala sm ji dala, konjskega, jasno, drugega ni blo pr roki - pa vse sm lepo na uč stehtala, pol je pa skor v pasja nebesa šla
No, pa sm jo vseen oživla, bemu je blo napet k elastika na TV busanc
Sm mela slabo izkušnjo s petardami že za Božič, madona je pokal, še sred Afganistana s samimi talibani, ne poka tok kot je pokal pr nas. Je dobla skor živčni napad, tok se je tresla, cvilila, sopla z vročičinimi očmi...pa še kar ni nehal pokat. Pol sm pa za NL ji dala pomirjevalo, je bla cela pizdarijal, pa pol hitr jo stresat, pa mahat z tacam, pa budno jo ohranjat...
Tko, en povzetek: milsm, da je vse tole pokanje petard, raket ipd. za Božič, NL ipd. veliko BOLJ ŠKODLJIVO, kot pa pasivno kajenje. Pa sploh ne kadim

Prodajo piroteh.zadev bi moral prepovedat, ukint, zradirat, kršitelje in retardaše pa fajn oglobit in zapret, bando pokaško
Marsa (3. Jan 2008, 11:39) pravi:
drugac pa, tle je bil konc sveta na silvestrovo. v bistvu ze skor nadrealisticno..... kot v iraku al pa v vukovarju leta... 94 al kerga.... skratka, vojna. milijardo eksplozij, crni dimi se vijejo in tko.... blazota.
sem pomislila, kako mora zgledat iz vesolja... totalen schtraufenpacht!

pa so si mislili: ah, ti zemljani spet....

jah, dans pa delam

zelo v izi sicer, je itaq prazna bajta, pa neko mora da radi
Teli prazniki mi niso prišli do živega (razen petard pa raket), zelo v izi sem bla, ok mal sm bla tut tečna, ampak to bl zarad prenažiranja. Sam 4× v dec. sm šla na kuhančka, bemu slabša se men tole

Gužva, naglica in vse....se me ni dotaknilo, lučke tut ne (potrata energije), darila raznorazna - kič, plastika vse po vrsti...edin

me je presenetil s prekrasno srajč(k)o Nara camicie ( se morm mal považit), pa sploh nič si nisem želela ( še parfuma ne, k je pr men železni repertoar) za NL, ampak za tole se je pa res potrudil
Mal sva vadila skupen lajf, njegovi so se odselili iz starega stanovanja v novo bajto, pa majo skor še vse stvari (obleke) v flatu, tko da mi je mal čudno vse...vibre so take zmešane. Pa jasno, jst sm bla tut mal tečna, k sm navajena na svoj "red" in "mir". v glavnem, kr strašljiva misel...skupen lajf in vse to...k pol to pomen, da sm pa zdej že skor čist zares odrasla in nisem več otrok

pa nism čist sigurna, če men to paše...milsm, bit odrasel in to

čeprav že 6 let živim odraslo, odgovorno življenje in vse...sam izguba te navidezne "neodraslosti" to me še mal bega, sej spremenil se ne bo nič. No, edin kup umazanih cunj bo večji
Tak da pol tut nism nič na LNF pisala, sm mela ful dela sama s sabo.
You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.
»Grem naprej.
Kjer ni poti, ustvarim pot.
Usmerjam tok svojega življenja,
tako kot duša v meni hoče.«
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•´ (¸.•´