Kupim knjigo Velika šola astrologije Če se kjermu valja na polici
Objavljeno: 24. januar 2008, 12:18
Jarane (24. Jan 2008, 10:28) pravi:
V zvezi s to knjgo dobra anekdota:
Enkrat sem si jo sposodil od ene bejbe. Ko sem "predelal", kar sem mislil, sem knjigo vrgel v avto, da jo pač vrnem, kadar tetko srečam. Pol pa enkrat v oštariji pijem per z enim tipom, ki je rekel, da gre naslednji dan k njej. Pa rečem - ql, ti bom jst dal eno knjigo zanjo, pa ji jo jutri daj. Rečeno - storjeno. Tipček je šel pa potem s tsito knjigo z avtom proti Ljubljani. V Ribčah je naletel na prometno nesrečo. Parkira avto nad mrtvco in pristopi, da bi pomagal poriniti enega od sesutih avtomobilov iz ceste. Takrat pa naredi čof - pozabil je zategniti ročno in avto s čuveno knjigo ed je končal v mrtvici. Naslednji dan so ga potegnili iz vode, knjiga pa e bla jasno čist mokra in sfukana. Sedaj jo imam, tako zdelano doma, kako sem se takrat zmenil z lastnico knjige, pa se ne spomnim več.
lalala
Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!
Objavljeno: 24. januar 2008, 12:37
V primeru ponatisa ali drugih informacij v zvezi s to knjigo, vas bomo obvestili na spodnji naslov.":
http://www.mojaknjig...?product_id=855
_________
Maja Loncaric - Astrologija, zvijezde govore
http://rapidshare.co...ezde_govore.pdf
Riblja corba - Ostani djubre do kraja: http://www.youtube.c...h?v=H6kS3QYdXN0
Comments [youtube.com]: http://paste2.org/p/897055
Objavljeno: 24. januar 2008, 13:28
nosorog (24. Jan 2008, 12:19) pravi:
Enkrat sem si jo sposodil od ene bejbe. Ko sem "predelal", kar sem mislil, sem knjigo vrgel v avto, da jo pač vrnem, kadar tetko srečam. Pol pa enkrat v oštariji pijem per z enim tipom, ki je rekel, da gre naslednji dan k njej. Pa rečem - ql, ti bom jst dal eno knjigo zanjo, pa ji jo jutri daj. Rečeno - storjeno. Tipček je šel pa potem s tsito knjigo z avtom proti Ljubljani. V Ribčah je naletel na prometno nesrečo. Parkira avto nad mrtvco in pristopi, da bi pomagal poriniti enega od sesutih avtomobilov iz ceste. Takrat pa naredi čof - pozabil je zategniti ročno in avto s čuveno knjigo ed je končal v mrtvici. Naslednji dan so ga potegnili iz vode, knjiga pa e bla jasno čist mokra in sfukana. Sedaj jo imam, tako zdelano doma, kako sem se takrat zmenil z lastnico knjige, pa se ne spomnim več.
lalala
Eh kurc te gleda
Kvaj to mrtvica.
tantra (24. Jan 2008, 12:38) pravi:
V primeru ponatisa ali drugih informacij v zvezi s to knjigo, vas bomo obvestili na spodnji naslov.":
http://www.mojaknjig...?product_id=855
Sm dlih to naredu ene 4 ure nazaj.Sam ni mi jasn koji kurac te knjige ni za dobit čej tko iskana
Kolk je cena nove.Kdo ve
Objavljeno: 24. januar 2008, 13:47
Jarane (24. Jan 2008, 13:29) pravi:
Ponovno apeliram na Marso in Mitjo, da ustvarita smeška v obliki kurca, ki veselo gleda v svet.
Kvaj to mrtvica.
Tako pri nas pravimo mrtvim rokavom Save, ki imajo stik s Savo le pod zemljo. Nekakšen bajer torej, katerega gladina "se ravna" po Savi. Res pa ne vem, a je ta izraz značilen sam za naš konc al je v splošni uporabi.
Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!
Objavljeno: 24. januar 2008, 13:56
»Grem naprej.
Kjer ni poti, ustvarim pot.
Usmerjam tok svojega življenja,
tako kot duša v meni hoče.«
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•´ (¸.•´
Objavljeno: 24. januar 2008, 14:05
Cookie (24. Jan 2008, 13:57) pravi:
Ql. Naši konci drgač majo kakšne hecne jezikovne posebnosti. Cela Slovenija recimo ribico zeleniko imenuje pač zelenika ali zelenka, razen pri nas, kjer ji rečemo jevšovka.
lalala
Objavljeno: 24. januar 2008, 14:17
»Grem naprej.
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•´ (¸.•´
Objavljeno: 24. januar 2008, 14:34
Cookie (24. Jan 2008, 14:18) pravi:
To se mi zdi normalno. Saj si vendar ženska.
Vse temelji na energijah (beri vonju). Ženskam je vonj po ribah nekako domač in se ne rabite zaimat za vrste rečnih rib. Vedoželjni tipčki pa iščemo pristope spoznavanja vonja po ribah in eden od njih vključuje tudi poznavanje rečnih rib.
Objavljeno: 24. januar 2008, 14:39
če bi bla kdo drug bi ti mrbit še verjela
»Grem naprej.
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•´ (¸.•´
Objavljeno: 24. januar 2008, 20:49
Cookie (24. Jan 2008, 13:57) pravi:
Očitno ni blo nikol to na programu
nosorog (24. Jan 2008, 14:35) pravi:
Vse temelji na energijah (beri vonju). Ženskam je vonj po ribah nekako domač in se ne rabite zaimat za vrste rečnih rib. Vedoželjni tipčki pa iščemo pristope spoznavanja vonja po ribah in eden od njih vključuje tudi poznavanje rečnih rib.
Sploh če ni depilady
Ej Nosko, kje ti čekiraš te knjižne sejme.Kje se da videt kje so in kdaj.Al to sam tko btw vidš pa greš.
Objavljeno: 24. januar 2008, 23:44
Jarane (24. Jan 2008, 20:50) pravi:
Slučaja li... A veš, da sem ravno dons govoril z vodstvi dveh naših založb in jih prepričeval, da vržemo skupaj keš in skupaj nastopimo na kakšnem močnem knjižnem sejmu v tujini ter skušamo prodati kakšen copyright. Seznama sejmov drgač nimam, niti nisem hodil kaj dosti ven na knjižne sejme, razen dvakrat v Bologno.
Objavljeno: 25. januar 2008, 08:35
Jarane (24. Jan 2008, 20:50) pravi:
TO JE SPLOŠNA RAZGLEDANOST
Ej Nosko, kje ti čekiraš te knjižne sejme.Kje se da videt kje so in kdaj.Al to sam tko btw vidš pa greš.
Jst mam eno drobno knjižico s termini VSEH svetovnih sejmov založbe M+A Verlag iz Frankfurta/M, izdaja 2007/2008.
Ta žepni katalog so pripravili v KOMPAS CELJE d.d. - valda majo še kakšnega
info@kompas-celje.si
predtstavništvo LJ 01 280 36 00 sejmi@kompas-celje.si
predtavništvo Velenje 03 898 63 50, 03 898 63 52 velenje@kompas-celje.si
Damn I'm good
»Grem naprej.
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•´ (¸.•´
Objavljeno: 25. januar 2008, 23:08
nosorog (24. Jan 2008, 23:45) pravi:
Hm no, sm mislu bolj sejme rabljenih knjig ne tolk novitet in kva se dogaja.Mal norobe povedov
Cookie (25. Jan 2008, 08:36) pravi:
Ta žepni katalog so pripravili v KOMPAS CELJE d.d. - valda majo še kakšnega
info@kompas-celje.si
predtstavništvo LJ 01 280 36 00 sejmi@kompas-celje.si
predtavništvo Velenje 03 898 63 50, 03 898 63 52 velenje@kompas-celje.si
Damn I'm good
Tnx na info Cookie, sam sm bolj ciljov na rabljene zadeve.Tle so bolj novitete ne.Rd pač brskam po starih zadevah.
Objavljeno: 25. januar 2008, 23:49
Jarane (25. Jan 2008, 23:09) pravi:
Kle mam pa drugačno taktiko. V raznih bukvarnah in antikvariatih ponavadi nism dobil knjig, ki sem jih iskal. Gre predvsem za to, da nekatere knjige preprosto "moraš imeti doma", saj so pač takšne, da vsake toliko časa kaj pogledaš. No, ampak nekaterih se več ne dobi. Zato sem se zmenil z eno knjižnico, da me takrat, ko odpisujejo knjige, obvestijo in jih pač dobim, ko so iz knjižnce izločene. Pogosto se da zmenit tudi tako, da odpišejo kakšno knjigo, ki glede na stanje, v kakršnem je, sploh še ni za odpis. Ampak če ti je veliko do neke knjige, v statistiki izposoj pa je videti, da si jo folk ne izposoja, ti gredo včasih na roke in jo odpišejo, da jo lahko dobiš.
Sicer bo pa Alan New bolj vedel, po kakšnem ključu odpisujejo knjige. Morda včasih tudi glede na lenik? Tudi sicer namreč pogosto dobim iz odpisa knjige, ki so povsem solidno ohranjene.
la
Objavljeno: 26. januar 2008, 08:41
Objavljeno: 31. januar 2008, 13:26
Objavljeno: 20. februar 2008, 12:06
Objavljeno: 20. februar 2008, 12:09
Objavljeno: 20. februar 2008, 12:38
Samson23 (20. Feb 2008, 12:10) pravi:
Napiši tule javno naslove boljših
Vsi iščemo, ker jih je dosti s tem začelo, vse je na kupu pa še v slovenščini je. Po moje je to razlog.

Prijavi se
Postani član
Pomoč

Na vrh
Multi-citat