Za nemoteno delovanje te spletne strani uporabljamo piškotke. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z našo politiko piškotkov. Nadaljuj
Lunin net

Hitri skok na vsebino


Fotka

Homeopatija


  • Prijavi se, če želiš komentirati
- - - - -
651 komentarjev na to temo

#651 Liam

Liam
  • Vajenček
  • PipPipPipPipPip
  • Št. objav: 172

Objavljeno: 15. oktober 2012, 11:19

Tega argumenta ne sprejmem: jih ne podpiram. Jasno mi je, da vernike v alternativo ne bom prepričal, da alternativa ne deluje — preveč energije, časa in iluzij so vložili v to, da bi se bili sposobni strezniti in razumeti, da stvar ne deluje in nima nobene osnove v realnosti. Bistvo je, da tisti, ki še ni odločen in pride na Lunin forum iskat informacije, dobi tudi takšne, ki so bliže resnici.


Tisti ki pride na forum in ni že odločen prebere argumente proti alternativi in ostale ki pričajo da alternativa deluje(veliko teh drugih si mimogrede izzval sam) in se potem tako sam odloča kaj je resnica . In to odločanje je popolnoma brezvezno . Resnica ni zabetonirana je gibljiva tako kot realnost ki pa ni samo tehnična.Realnost je vse kar se trenutno dogaja notranje in zunanje vedno v gibanju vedno drugačno .
Kaj je torej resnica ? tehnični dokaz da alternativa ne deluje ane Objavljena slika

Saj pravijo še slepa kura zrno najde Objavljena slika


Circumstance has no value. It is how one relates to a situation that has value. All true meaning resides in the personal relationship to a phenomenon....what it means to "
Christopher McCandless


#652 Alan_New

Alan_New
  • Lunatik
  • Št. objav: 5 580

Objavljeno: 16. oktober 2012, 19:13

Kako deluje homeopatija? Končno odgovor!

http://www.howdoeshomeopathywork.com/
Possible—but highly unlikely.




Uporabniki, ki si ogledujejo to temo (0)

Člani: 0 - Gosti: 0 - Skriti člani: 0