Za nemoteno delovanje te spletne strani uporabljamo piškotke. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z našo politiko piškotkov. Nadaljuj
Lunin net

Hitri skok na vsebino


Fotka

Regresija


  • Prijavi se, če želiš komentirati
- - - - -
128 komentarjev na to temo

#101 Klinar

Klinar
  • D član
  • Št. objav: 417

Objavljeno: 28. april 2004, 20:42

Ja Amis, vsak ima pravico do svojega prepričanja kako vse funkcionira, ker nihče ni sam kriv da je takšen, kot je. To pomeni, da se rodimo z neko osnovo in potem čisto vsaka stvar, ki jo doživimo ustvarja naš program, po katerem funkcioniramo. Ko pridemo do zelene črte pravim jaz, to pomeni, da je mera teh "programov" polna, moramo malo počistiti, resetirati, pozdraviti, na novo programirati. Zdaj smo lahko sami svoji programerji. Oziroma, predamo Višji inteligenci, da to naredi za nas, saj je tako in tako vse v naprej določeno. :)).
Vse to pa sploh ni lahko, čeprav je tako enostavno. Kot matematična enačba, kot fizika, kot kemija, kot menjava pravijo indijanci. Vse se plača, oziroma vse je treba zaslužiti.
Vsi smo eno, ti bom pa razložila kot jaz razumem. Kadarkoli začutimo potrebo po sodbi, kritiki neke osebe bi morali zajeti sapo, zapreti usta in zadržati dih toliko časa, da bi sebe videli v njegovi koži. Mislim v njegovi koži od rojstva naprej. Tisti moment spoznamo, da bi bili lahko "še slabši" ali pa "boljši". Kaj misliš, kaj to pomeni?

No, to so seveda moja prepričanja, ki jih predstavljam na najbolj enostaven način. Spoštujem mnenja vsakogar, le to ne razumem, zakaj tako radi (tudi jaz sem delala to na določeni stopnji, ki sem jo hvala Bogu prerasla) nezavedno vsiljujemo svoja prepričanja, ki nam funkcionirajo super in nam pomagajo pri doseganju notranjega miru ali načinu meditacije.
Vsak ima svojo svojstveno pot. Jaz lahko povem svojo, a le zato, da bi kdo lahko uporabil kaj, kar bi tudi njemu prišlo prav ali skombiniral nekaj novega.
Drugače pa je itak sedanjost reakcija na našo preteklost in če malo pomislimo, lahko pogruntamo, kakšno prihodnost si ustvarjamo s sedanjostjo. Enostavno povedano : Vsaka beseda, ne le beseda, že misel, podkrepljena s čustvi-ki so čista energija , je MOLITEV. Torej če smo pozorni in se poslušamo, točno vemo, za kaj molimo.

LP
Clean x;)x
peace and love
Klinar

#102 Amis

Amis
  • D član
  • Št. objav: 15 191

Objavljeno: 28. april 2004, 22:04

ja, seveda imamo vsak svojo pot in iz nekega razloga je to točno tisto kar mora biti. pa ja nisi vzela, da komu vsiljujem svoje mnenje. upam, da ne. je pač le eno mnenje od mnogih. naša mnenja so pa tako podvržena raznim prepihom in preden nas kdo dovolj spozna, da pokuka v zaledje takih ali drugačnih mnenj, ponavadi preteče veliko vode oz. časa. saj nič ne nastane kar tako. razen včasih malo čarovnije x;)x (pa ne mislim tle na čaranje) x:)x
you see things; and you say WHY?
but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

#103 alica

alica
  • Vajenček
  • PipPipPipPipPip
  • Št. objav: 174

Objavljeno: 29. april 2004, 01:45

Vrba, Nosorog,
še enom hvala za odgovore. Regresoterapija je eno polno šire področje kot sam mislila (očitno mnogostranski pristop). Vse je zanimivo in zelo zloženo, normalno da razumevanja nisu enaka.
Rada vse prebiram tudi v prihodnosti.

Vidim da regresairancu vse mora biti DOBRO razlozeno. Zdi mi se - da sama nisam dobila najboljsa pojasnjanja (pred moju regresiju). Ali mogoče nisam vse doumela xrolleyesx
Vendar mislim, da je izkušnja pozitivna in za pomnjenje.
Hvala.
:palec:

#104 Klinar

Klinar
  • D član
  • Št. objav: 417

Objavljeno: 29. april 2004, 14:51

Ne, ne , Amis, nisem mislila tako. Je pa res, da sem zelo občutljiva ne te podaje " žogic" sem ter tja. Saj se vse da tako enostavno povedati. Ne morem pomagati, a v vseh teh podajah začutim jezo, manipulacijo, samopomembnost, kar pa seveda tudi mora biti, saj drugače nebi bilo lekcij.

LP vsem
Clean
peace and love
Klinar

#105 Gost_sstane_*

Gost_sstane_*
  • Gost

Objavljeno: 1. maj 2004, 10:38

Vrba, kaj pa zdaj, ko si v Evropi :8): x:Dx :palec:

#106 Andres08

Andres08
  • D član
  • Št. objav: 1 556

Objavljeno: 1. maj 2004, 15:16

Jasnaee!

Pred leti se je nek mislim, da ameriški general odrekel svojemu poklicu, ker je z ženo nehipnotično regresijo prilagodil v obratni pomen.
Ne spomnim s več točnih številk, vendar veliko hipnotiziranih je dobilo iste vizije za prihodnost. Tudi ne vem kako so to regresijo poimenovali, skratka da se, v to ni dvoma.


Je pa res da ob standardni nehipnotični regresiji dobiš vzorec osebe kakršen si sedaj. Meni se je pogosto isto pokazalo.
No, potem sem se pa enkrat malo drugače odločil, ker nisem bil ravno prepričan, če sem se res rodil 5:25 plemenitega 8.8.65 x:Dx
Malo sem delal in to, vidim ob mojem rojstvu modro črto na rjuhi v krajski porodnišnici, enega tipa, verjetno z očali in brado, dve babici, mami mojo ki se matra in se veda uro na steni. 5:28 je bilo. :palec:

Le toliko, ker porodnišničarji vsi po vrsti površno uro napišejo. Ko se je moj sin rodil so se med sabo spraševali če je kdo na uro pogledal.
Oni so napisali eno, jaz sem pa do sekunde točno vedel. Razlike je bilo mislim, da več kot pet minut. Uradno seveda velja njigova teorija, ampak naj bo kot je, glavno da imam jaz tisto točno uro rojstva. Pri hčerki se niso spraševali, če je kdo na uro gledal, so pa zgrešili a eno minuto.


Andres

#107 Klinar

Klinar
  • D član
  • Št. objav: 417

Objavljeno: 1. maj 2004, 22:17

x:)x Vrba !
Najprej ti moram povedati, da že dolgo imam trdno v podzavesti da govorim kar mislim in delam kar govorim. Da mi to uspeva, sem se naučila POSLUŠATI kaj govorim in vedno prebrati, KAR NAPIŠEM, KER TISTO KAR GOVORIM IN PIŠEM VEDNO NAJPREJ VELJA ZAME. Kot je dobro napisala Debbie Ford v knjigi TEMNA STRAN ISKALCEV SVETLOBE. Ko nekaj razlagaš, najprej razlagaš sebi. Torej sama sebi.
Kaj je prav in kaj ne, pa ne more soditi nihče, če smo pošteni seveda.
Ti bom drugače zarložila.
Otroci vdirajo v računalniške sisteme, ki so sestavljeni zapleteno, z ne vem koliko zaščitami. Kaj misliš zakaj jim to uspe. Ker iz osnovnih sistemov uberejo svojo pot. Ravno tako je prava in cilj je na koncu isti ne enak ampak isti. Tako je z nami.
Vsakdo, ki prebere knjigo jo razume drugače, ker njegova podzavest enostavno sproti vsrka podatke in te po "resetiranju" uporabi, da pride ven točno tisto, kar rabiš. Vsak rabi točno določeno pot, da pride do cilja. Če dobro premisliš niti ne moreš uplivati na to. Vsaka stvar upliva na nas. Le osnovna formula obstaja.
Kaj delam? In zakaj to delam? To so naše lekcije, ki jih moramo rešiti.
Ja manipulacija. Zakaj te je tako zbodlo to? Vedno se manipulira tako ali drugače. Vede ali nevede. Castaneda je lepo napisal, da vsi potrebujemo ZALEZOVALCE (čisti manipulantje), ki nas spravijo do meje naše vzdržljivosti in nam končno ne ostane drugega kot vdati se; in sanjalci (kot naprimer Phyllis Kristl, ki s svojim klientom v energijskem trikotniku združi višji Jaz obeh. Torej zavest obeh se združi. Oba hkrati sanjata, karkoli že se pojavi. Vse teži k temu, da smo v višjem zavedanju, oziroma da se to dvoje združi, da ne govorimo o tem, pač pa enostavno to tudi smo. Smo ljubezen, smo svetloba, smo sočutje. Vsa modrost je, NA KAKŠEN NAČIN POVEMO stvari. Zelo pretanjeno čutim, s kakšnimi energijami kdo pripoveduje, piše, muzicira, prepeva. Nekateri vidijo, jaz pa čutim. Velikokrat že naprej čutim človeka kakšne energije oddaja in jih trosi nevede na vse stvari in ljudi. To bo vedno bolj očitno. Tako kot vodi poveš, da jo ljubiš in se spravi v harmonijo, tako je z vsemi stvarmi, na katere samo pomisliš. TUDI NA LJUDI. Vedno bolj bomo pazili na vsako misel, ne le na besedo in še posebej kako bomo to podkrepili s pravimi čustvi.
Dosti dela nas vse čaka, da bomo KORISTNI drug drugemu in ne le "manipulantje" :)).
Itelekt je največji sovražnik človeške duše. Zakaj? Ker ga odvrača od narave, naravnih vedenj, ki se jih moramo le spomniti, saj že vsi vse vemo.

Lepo nedeljo ti želim
Lepo mi je, ker sem v resnici dosegla lepe odnosi z mojimi sončki, ki sijejo name in jaz na njih. To mi je uspela, ko sem končno sama sebe pozdravila in začela gledati vse skozi najsvetlejšo luč.

Clean
peace and love
Klinar

#108 Klinar

Klinar
  • D član
  • Št. objav: 417

Objavljeno: 12. maj 2004, 19:19

x;)x x:)x
hahahahahaha, ne, no , saj ni nihče to rekel, le ne da se nam več it tist, "kdo je bolj pameten". Ko bi le res vsi vzeli tole tle za "le kaj mi ta s svojim odgovorom sporoča ".
A veš Vrba, da se mi včasih zdi smešno, včasih se mi pa sploh ne da.
Kot je rekel Castaneda v eni od njegovih, zame vsaj, čudovitih knjiog, da na različni stopnji duhovnega razvoja veljajo različne resnice ene in iste stvari. Tako to funkcionira.

Mej se OK !!
:palec:
Clean
peace and love
Klinar

#109 kapica

kapica
  • Lunatik
  • Št. objav: 4 019

Objavljeno: 12. maj 2004, 19:56

Itelekt je največji sovražnik človeške duše. Zakaj? Ker ga odvrača od narave, naravnih vedenj, ki se jih moramo le spomniti, saj že vsi vse vemo.

jap, sej to je tisto zaradi cesar smo med drugim tle, da se postopoma prebudimo!

sam zakaj pa to poimenujes "sovraznik"? Vcasih se lahka od sovraznikov velik vec nauicmo kot od pravih prijateljev! Ne glede, ali so to osebe ali pojmi...
ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!!

life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone...

#110 El Nino

El Nino
  • Lunatik
  • Št. objav: 10 745

Objavljeno: 12. maj 2004, 20:39

pomoje je pa ravno ta intelekt največje orožje ki lahko loči tiste dobre stvari od slabih da potem naravno sledimo dobrim.
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

#111 Klinar

Klinar
  • D član
  • Št. objav: 417

Objavljeno: 13. maj 2004, 17:45

Seveda Vrba se strinjam, saj se strinjam z vsemi in vedno, vsak gledamo skozi svoje stekelce, ki je resnično pri vsakem drugačno, saj to je dta glavno, čeprav smo iz izstega vira in se v isti vir vračamo. A ni to nalepše.

Še tebi Kapica, da pojasnim, da "sovražnik" intelekt izhaja iz Kojčevega Učbenika Življenja in se z njim popolnoma strinjam. Vsaj jaz prav tako razumem to kot on.
Ko smo hodili v osnovno šolo-vsaj moja generacija in še kakšna pred mano, so starejši velikokrat rekli:"Uči se, da ti ne bo treba delat".
Torej ta učeni je lahko samo ta učeni, pa ga že vsi spoštujejo. Konec vsega. Po difioltu mu pripada njegov klin na lojtri?

Koliko kmečkih ljudi se je z "intelektom" tako prevzela, da niti spomniti se več nočejo, kako funkcionira narava in vse živo in "neživo" z njo v harmoniji.
No, na to je mislil Kojc, na to mislim tudi jaz.

Vem, da se vse življenje učim modrosti življenja, se ga bom učila tudi do konca in na koncu ne bom vedela vsega, saj gre vendar razvoj vsega naprej, celotnega univerzuma, pa vendar gremo po drugi strani spet nazaj. Oziroma, včasih imam občutek, da je vse tu in zdaj. To je tudi vse kar je. Ta trenutek in tukaj.
Sorry, ne znam drugač povedat. Vse je znotraj mene in ob enem tudi vse zunaj. Vse je ENO.
Zadovoljna sedim v miru in harmoniji in ta krasen občutek, da je vse tu in zdaj in da nič ne potrebujem, ker je vsemu zadoščeno.
Pogledam rože na oknu in sem eno z njimi, pogledan nebo in sem eno z njim..
Kadarkoli je kaj nejasnega pa preprosto vprašanje:Kaj delam? In zakaj? razjasni vse.

Mislim, da se vsi strinjate z mano, da se lepo Marši in Mitju zahvalim za tale NJUN, ops NAŠ Forum. Super ventil je, ki je že marsikateri prevelik pritisk uravnal na normalo hihihi.

Hvala Marše in Mitja



:lol: :lol: :lol: :palec: :flower: xokkx
Clean
peace and love
Klinar

#112 shaya

shaya
  • Vajenček
  • PipPipPipPip
  • Št. objav: 80

Objavljeno: 18. november 2004, 17:44

In kako dolgo traja zdravljenje z regresijo? In kako sploh zgleda to?

#113 rachek

rachek
  • D član
  • Št. objav: 1 681

Objavljeno: 19. november 2004, 08:55

Kolikor je meni znano, regresija sama ni zdravljenje, ampak vračanje zavesti v podzavest, v že zdavnaj pozabljene dogodke tega življenja in tudi prešnjih.

#114 Buddha

Buddha
  • Brez statusa
  • Št. objav: 3 845

Objavljeno: 19. november 2004, 12:59

no ja, tut tako iskanje se preneha, pa sprot razblini, ne rabiš več brskat izvora, pač pa iskat sebe naprej v realnih izzivih :8):
.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

#115 stankaa

stankaa
  • D član
  • Št. objav: 2 653

Objavljeno: 19. november 2004, 13:11

si ziher bil, ne!
no, ti dam čisto prav, iskat sebe in v sedanjosti
Življenje je PLES do nebes...
Imejte se radi med seboj, vedno!
live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

#116 Sati

Sati
  • D član
  • Št. objav: 1 453

Objavljeno: 19. november 2004, 13:39

Skeptična sem glede regresije. :o|o:
Če bi se že odločila za to, bi se odločila za strokovnjaka (Newton - ki je avtor knjige Potovanje duš) in sicer zaradi radovednosti.
Sicer pa ne verjamem, da bi katerikoli problem rešila s tem, če bi ugotovila razlog za njega...to je pač moje mnenje. x:Ix
In da še povem zakaj tako mislim...zato, ker se noben problem ne pojavi samostojno. Vedno se pojavi sklop razlogov za problem in na enem področju se to pač jasneje odrazi. Nikoli ne obstaja samo finančni problem. Vedno so razlogi tudi drugje... in če tega ne moreš ozavestiti, potem ti tudi regresija ne more pomagati. Razen če si prepričan, da ti samo to lahko pomaga... xrolleyesx
Ampak, kot sem rekla...to je moje mnenje in paše v moje življenje... x;)x

#117 teja

teja
  • Vseprisotni
  • Št. objav: 717

Objavljeno: 22. november 2004, 14:08

Moje izkušnej so take, da mi je regresija pokazala na nekatere povezave glede ovir ki sem jih imela v tem življenju, in so izvirale ali se ponavljale že v prejšnjih. TOle nisem dobro napisala, no moje izkušnje so take da sem lažje ozavestilaa določene vzroke, vzorce, ampak jaz sem točno to iskala, jaz nisem šla iz firbca, ampak namensko. tko.

Lep nasmejan dan ti želim

http://www.lunin.net...um/blog/mavlica


#118 shaya

shaya
  • Vajenček
  • PipPipPipPip
  • Št. objav: 80

Objavljeno: 5. december 2004, 10:27

A greš na regresijo 1 x al večkrat?

#119 tomazslo

tomazslo
  • Lunin Odvisnik
  • Št. objav: 2 039

Objavljeno: 5. december 2004, 11:51

Vprašanje

Kaj lahko z regresijo izboljšamo ?

Če vzamemo kot dejstvo, da nam je karmična naloga v naprej določena, da moramo pač priti čim bližje cilju naše naloge, kaj lahko potem regresija pri tem pomaga. Zgodilo se bo prav tako, kot je določeno, mi bomo pri tej nalogi samo odraščali v nivoju svojega jaza. Če vzamemo tudi dejstvo, da je bolečina tisto orodje, ki nas v to odraščanje pelje, potem ne razumem zakaj bi regresijo potreboval, saj sem jaz tisti, ki moram sam z sabo razčistiti, ne glede kako informacijo sem prinesel z sabo.

Zdravilci, regresije in podobno....... ali ni tudi to samo del naloge, samo pomoč, da po drugi poti hodimo proti cilju, saj je samo v nas, v našem ozaveščanju, koliko se bomo znali odpreti proti vesolju in prišli tudi do tistih informacij, kjer bomo lahko dodali kapljico svojega v univerzalno nezavedno.....

Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ...


#120 shaya

shaya
  • Vajenček
  • PipPipPipPip
  • Št. objav: 80

Objavljeno: 8. december 2004, 19:04

Kam na regresijo ? Kam priporočate?

#121 levinja25

levinja25
  • NeČistZačetnik
  • PipPipPip
  • Št. objav: 41

Objavljeno: 22. januar 2005, 15:09

<{POST_SNAPBACK}>aloha, kaj pa praviš na to da sem bila dvakrat na regresiji in obakrat se je najprej odvijalo zdravljanje in čiščenje blokad. Kaj ni tako, kot dopustijo tvoji vodniki, kaj se bo zgodilo? Res pa je, da sem šla z namenom, da odkrijem vzroke "luknje" v spominu na otroška in šolska leta. V bistvu iščem vzroke, da potem odpravljam posledice. In po obeh regresijah so mi stvari jasnejše. To se mi zdi le pripomoček, da se hitreje razvija in lažje živim s sabo in okolico.

Draga teja. pri kateremu si pa bila?

#122 teja

teja
  • Vseprisotni
  • Št. objav: 717

Objavljeno: 25. januar 2005, 08:02

Jaz sem bila pri Ljudmili Stele, in sem bila zelo zadovoljna, sem pa imela namen, nisem šla iz firbca.

Lep nasmejan dan ti želim

http://www.lunin.net...um/blog/mavlica


#123 levinja25

levinja25
  • NeČistZačetnik
  • PipPipPip
  • Št. objav: 41

Objavljeno: 26. januar 2005, 17:46

<{POST_SNAPBACK}>Jaz sem bila pri Ljudmili Stele, in sem bila zelo zadovoljna, sem pa imela namen, nisem šla iz firbca.

kako pa se da do nje pridet? a je ona tudi psihologinja pol (ker mam tudi jaz kr dost nerazresenh stvari, pa cvikam, da na bo se slabi, poj h bom kermu sla).
hvala

#124 stamina

stamina
  • NeČistZačetnik
  • PipPip
  • Št. objav: 15

Objavljeno: 7. februar 2005, 18:25

Lol, 5 strani...o progresiji pa morda dva posta :ermm:

ajoj, pa kolk zgubljenega časa, da sem do te ugotovitve prišla :vragec:

#125 duško

duško
  • Vajenček
  • PipPipPipPip
  • Št. objav: 80

Objavljeno: 7. februar 2005, 18:36

Da mi to uspeva, sem se naučila POSLUŠATI kaj govorim in vedno prebrati, KAR NAPIŠEM, KER TISTO KAR GOVORIM IN PIŠEM VEDNO NAJPREJ VELJA ZAME.


Lep pozdrav vsem

Rad bi le pripomnil, da še nisem slišal za človeka, ki zna to kar ti praviš. Nočem biti kritičen le zelo me zanima kako si lahko tako močno prepričan/a vase. Morda bi se o tej temi lahko odprlo posebno poglavje. Treniranje te sposobnosti je pomojem mnenju zelo mučno in zahtevno početje.

lp
d

To temo je popravil/a duško: 7. februar 2005, 18:38





Uporabniki, ki si ogledujejo to temo (0)

Člani: 0 - Gosti: 0 - Skriti člani: 0