Blogi
(Označi vse bloge kot prebrane)
|
Pomembno
Pomoč
pri uporabi LN Bloga
Priročnik za uporabo LN Blogov
|
Lunin net
|
4 zapisov
Komentarjev: 52 / Ogledi: 10.755
|
-
Priročnik za uporabo LN Blogov
- Zadnja objava: 6. avgust 2008, 17:43
|
|
*sanšajn*'s Blog
moč misli
*m0č misli*

film the secret je name naredil zelo velik vtis  lahko bi celo rekla da sem bila na začetku že rahlo "obsedena"  sam koncept in ideja filma na prvi pogled izgledata zelo preprosta, v praksi pa se malo zatakne
*sanšajn*
|
1 zapisov
Komentarjev: 0 / Ogledi: 19
|
-
*m0č misli*
- Zadnji zapis: Včeraj, 14:51
|
|
Sin
save lifes 2
Jessica's "Daily Affirmation" za življenje
|
sin
|
66 zapisov
Komentarjev: 14 / Ogledi: 2.822
|
-
Jessica's "Daily Affirmation...
- Zadnja objava: 6. september 2010, 23:22
|
|
Zen
življenje
Kratek vodnik za življenje

manj TV, več branjamanj nakupovanja, več potepanja na prostem manj skladiščenja, več prostoramanj hitenja, večkrat bolj počasimanj porabi, več ustvarimanj umetne hrane, več naravne manj zasedenosti na delu, večji vplivmanj vožnje, več sprehodovmanj hrupa, več samotemanj fokusa na prihodnost, več na ...
|
natalie
|
1 zapisov
Komentarjev: 2 / Ogledi: 40
|
-
Kratek vodnik za življenje
- Zadnja objava: Včeraj, 15:05
|
|
Leilin kotiček
O tem... in onem...
Ko sem se začela imeti rada...

Ko sem se začela resnično imeti rada, sem spoznala, da sem vedno in ob vsaki priložnosti na pravem mestu in v pravem času, in da je vse kar se dogaja pravilno – od takrat dalje sem lahko mirna. Danes vem, da se to imenuje ZAUPANJE. Ko sem se začela resnično imeti rada, sem lahko spoznala, da so čustvena bolečina in trpljenje za mene samo...
|
leila.
|
49 zapisov
Komentarjev: 32 / Ogledi: 15.767
|
-
Ko sem se začela imeti rada...
- Zadnja objava: 2. september 2010, 00:00
|
|
KRIYA TANTRA YOGA
Zapiski Ambikanande
MAGIČNA MOČ UMA 2.del -orodja za preseganje naših omejitev

MAGIČNA MOČ UMA - nadaljevanje NUJNI KORAKI NA FIZIČNEM NIVOJU Vsem našim prizadevanjem na mentalnemu nivoju, pa morajo slediti tudi potrebni koraki na fizičnem nivoju, da ustvarimo pot, da se bo naša vizija lahko spustila v materialni svet. In zanimivo, tukaj mnogi odpovejo. Če želimo narediti izpit, bo treba sesti za knjige, sicer nam...
|
kriyatantra
|
3 zapisov
Komentarjev: 3 / Ogledi: 232
|
|
|
Margie
Spremeni prepričanja, spremeni življenja
Podzavest - moja prijateljica
S tehniko Psych-K do samouresničitve PODZAVEST, MOJA PRIJATELJICA ...
|
Margie
|
1 zapisov
Komentarjev: 0 / Ogledi: 166
|
-
Podzavest - moja prijateljica
- Zadnji zapis: 28. avgust 2010, 17:32
|
|
III
ti, ki slišiš
ti, ki slišiš, pozorno poglej.zdaj, ki sanjaš, za hipec postoj.do besede natanko te sanje imej-v luč naj prinese jih daimonion tvoj; oko kot zrcalo nasproti stoji, v soju svetlobe se teme boji; govori v tišini, poslušaj naglas, postoj in poglej se; v trenutku je čas...
|
III
|
4 zapisov
Komentarjev: 0 / Ogledi: 97
|
-
ti, ki slišiš
- Zadnji zapis: 18. avgust 2010, 20:28
|
|
Tigers' eye
Trip

Želja, ideja, kje je tvoja meja ? Napitek, ki domišljijo odžeja. Njen plan skriva dlan in to je test, čeprav se vidi skozi pest. Lepa, divja, dišeča, strupena. V objemu svilenega dodatka, vroča, sladka, vlažna in gladka. Čaka, želi si, znorela bo, hoče. To, kar bi rada, ni več le mogoče. Uničen je odpor, zatrla je svoj upor. Pripravljena je na...
|
Kensei
|
63 zapisov
Komentarjev: 72 / Ogledi: 4.114
|
-
Trip
- Zadnja objava: 30. avgust 2010, 19:58
|
|
Akallabeth's toughts
Yesterday, today and tommorow...

Žalost, obup, jeza, solze, prisiljen smeh, otožne oči. Da, to sem jaz... Nekako so zopet prišli tisti dnevi, ko se ne najdem in dvomim v vsako sleherno stvar, ki jo počnem. Ampak to je del življenja, to so tisti trenutki v življenju, ki nas vedno znova postavljajo na preizkušnjo... ali jo bomo zmogli, ali pa se bomo predali že v štartu. Moram...
|
Akallabeth
|
1 zapisov
Komentarjev: 2 / Ogledi: 92
|
-
Yesterday, today and tommorow...
- Zadnja objava: 11. avgust 2010, 14:57
|
|
Blog vedeževalke
Blog o vedeževanju in prerokovanju iz kart
Lep pozdrav!

Danes sem prvič našla povezavo do foruma na lunin.net in stvar se mi zdi izredno zanimiva! Toliko različnih možnosti in funkcij! Človek si more kar malo časa vzeti, da vse skupaj dobro "pogrunta". No, kdo bi si mislil, še celo svoj blog mi je uspelo narediti brez večjih problemov! Skoraj obžalujem da imam svojo lastno...
|
vedezevalka
|
1 zapisov
Komentarjev: 0 / Ogledi: 216
|
-
Lep pozdrav!
- Zadnji zapis: 9. avgust 2010, 12:50
|
|
free's Blog
save lifes
Izbrisan

Pozdravljeni Po 4 letih delovanja bloga, z velikim stevilom vasih ogledov in precej vlozene energije, so objave v blogu izbrisane. V kolikor zelite pojasnila se obrnite na urednistvo Lunin-neta. freejev blog se eventuelno nadaljuje tule >
|
free
|
3 zapisov
Komentarjev: 1 / Ogledi: 37.277
|
-
Izbrisan
- Zadnja objava: 19. julij 2010, 09:45
|
|
zvezdicazaspanka
prebujanje
Prodam unikaten ročno izdelan nakit

Ročno izdelana zapestnica iz perl. Perle so nizane na elastični laks, zato je velikost prilagodljiva. Cena: 5 eur Prevzem v Ljubljani ali pošljem s priporočeno pošiljko (kupec plača poštnino)- plačilo po prevzemu.
|
zvezdicazaspanka
|
10 zapisov
Komentarjev: 0 / Ogledi: 573
|
-
Prodam unikaten ročno izdelan nakit
- Zadnji zapis: 6. julij 2010, 08:44
|
|
Težave? Pišite mi in pomagala vam bom :)
Veliko izkušenj nam da misliti... Ko poslušam druge ljudi kakšne probleme imajo,vem veliko odgovorov.a nemorem kar priti do njih in jim govoriti kaj naj naredijo,kdo pa bo poslušal popolno neznanko?tu na blogu,vam z veseljem pomagam. vi sam pište;)
|
Lja
|
0 zapisov
Komentarjev: 0 / Ogledi: 72
|
|
|
Misli
Zanimive misli.
O miru

Bolje kos kruha v miru kot pojedina v prepiru.
|
zooloo
|
3 zapisov
Komentarjev: 0 / Ogledi: 314
|
-
O miru
- Zadnji zapis: 13. junij 2010, 15:55
|
|
Vedeževanje za ljubezen
ljubezensko svetovanje
Vedezevanje v ljubezenski stiski
Veliko žensk ima težave v ljubezni, tukaj je vedeževalka da vam takoj pomaga. ima dolgoletne izkušnje.
NAJBOLJŠI JASNOVIDCI, ASTROLOGI, NUMEROLOGI, EZOTERIKI, VEDEŽEVALCI, SVETOVALCI, THETA HEALING ZDRAVITELJI IN KRISTALOTERAPEVTI
090 62 92
|
nemkinja
|
1 zapisov
Komentarjev: 0 / Ogledi: 180
|
-
Vedezevanje v ljubezenski stiski
- Zadnji zapis: 12. junij 2010, 16:09
|
|
POMEMBNO!!!!!
kratka anketa
POMEMBNO! KRATKA ANKETA!

Spoštovani, smo študentje Fakultete za humanistične študije, Univerze na Primorskem in v okviru predmeta Uporabna družbena geografija izvajamo raziskavo o zadovoljstvu z življenjskimi pogoji prebivalcev v okolju, v katerem živijo in se gibljejo (domača občina oz regija). Veselilo bi nas, če bi sodelovali v kratki anonimni anketi in nam omogočili...
|
rozica123
|
1 zapisov
Komentarjev: 1 / Ogledi: 188
|
-
POMEMBNO! KRATKA ANKETA!
- Zadnja objava: 8. junij 2010, 17:36
|
|
Aurora*'s Blog
HOROSKOP/ASTROLOGIJA – ZLO?
TEST: ALI SI POPOLNA TARČA ZA ILEGALNEGA IMIGRANTA IZ AFRIKE?

Draga gospodična, državljanka EU, zate sem, glede na opažanja in lastne izkušnje, sestavila test, s katerim karseda z lahkoto ugotoviš ali si potencialni plen lovca na papirje (če si trmasto nezaupljive nravi, pa le bodočega stalnega gosta pri sebi doma): 1. vpr.: Imaš prekomerno težo? 2. vpr.: Imaš nizko samozavest (kot posledico prekomerne...
|
Aurora*
|
1 zapisov
Komentarjev: 0 / Ogledi: 194
|
|
|
prodaja
prodaja knjig
prodam preko 300 knjig po 5 eur

<H1 style="MARGIN: 24pt 0cm 0pt"> IZ ZBIRKE » ZBRANA DELA SLOVENSKIH PESNIKOV IN PISATELJEV˝= </H1><H1 style="MARGIN: 24pt 0cm 0pt"> </H1> Josip Murn-Pesmi in Romance,Lirske pesmi,dodatek- Zbrano delo (prva knjiga) 1954 dzs cena 5 eur...
|
prodaja
|
1 zapisov
Komentarjev: 2 / Ogledi: 178
|
-
prodam preko 300 knjig po 5 eur
- Zadnja objava: 23. junij 2010, 14:47
|
|
alef