Za nemoteno delovanje te spletne strani uporabljamo piškotke. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z našo politiko piškotkov. Nadaljuj
Lunin net

Hitri skok na vsebino


Fotka

pozna kdo?


  • Prijavi se, če želiš komentirati
- - - - -
37 komentarjev na to temo

#26 MIKE

MIKE
  • Zavrnjeni
  • PipPip
  • Št. objav: 19

Objavljeno: 20. september 2002, 01:00

quote:

Lahko se je "dičit s tujim perjem", samo filing je bolj slab.
Verjamem v naravni zakon, ki poskrbi,da tudi slaba vest kdaj pokuka na plan.



Lunca, razumem te, da stopaš na stran, vendar vsako stopanje na stran je spet stopanje na stran.

Moja vloga, ki sem jo tu začutu, je bila predvsem, ohraniti prijateljski stik z vsemi ki komuniciram, čeravno sem se s tem tudi izpostavil. Obvestil sem tudi A.ja in s tem pospešil razčiščevanje tega nesporazuma. Nasploh, pa samo-zvanost prvniskosti, kot je bilo tu omenjeno, le kaže na to, da pre-mnogi niste seznanjeni z dejstvi takimi kot so.

Priznam, tudi sam kdaj pa kdaj kaj napišem in povem, pa se kasneje izkaže kot čista polomija, v končni fazi smo le ljudje. Sem imel lep primer z tukajšnjo Matejo,(indigo otroci).

Sem pa človek, ki raje iskreno uporabi kako trdo, mogoče celo pretrdo besedo, še vedno kot neko prenarejanje in skrivanje pod krinko sladkobnih besed o ljubezni in ne vem še čemu. Pri meni navadno vsaj veš pri čem si.

Problem, s katerim se je začel prvi post, tega topica je jasen. Odgovori so leteli potem še na vse druge, ki s tem nimajo nobene veze. Je pa prav, da se dvomi in vprašanja razčistijo. To je moj namen in še marsikje drugje.

Admin in Marsa, ker pa tako samozvano na mnogih besedah trdita, svojo unikatnost, prvinskost, bi se tukaj celo sam lahko spotaknil, da je ves vajin forum v mnogih pogledih kopija tegale:

http://www.gape.org/...in/yabb/YaBB.pl

ki je bil postavljen veliko pred vajinim. Pa se do danes v to ni nihče spuščal in ne verjamem, da se tudi kdaj bo, kar jasno kaže strpnost in širokogrudnost udeležencev in moderatorjev tistega foruma tam, kjer tudi sam puščam globoke sledi. Če pogledamo datume in vprašanja, ki se pojavljajo, so si zelo podobna, le da mnoga vaša datirajo kako leto za našimi, pa se ni vredno spuščati v to. Kajneda.

Naš cilj je predvsem iti naprej, in širiti znanje, optimizem in dobro voljo, ter iskati tisto pravo resnico, ki bo nas iskalce združila v neki lepši prihodnosti.

Zatorej, segam vama v roko, ker cenim vajino delo in trud, kot delo tudi drugih ljudi. In tudi pregovor:"Kdor dela - greši" ni iz trte zvit.

Marsa tebi posebej pa pošiljam en cmokec in objem, ki ga boš kmalu prejela tudi v živo.

Velik sončka vsem skupaj tukaj in poizkusimo skupaj kaj storiti
Edi-son

Zdaj,... zdaj ... in samo zdaj

#27 lunca

lunca
  • Lunatik
  • Št. objav: 4 059

Objavljeno: 20. september 2002, 01:00

Združitev istomiselnih, s tem se strinjam.Nisem stopila na stran, ampak moja ovnovska lastnost je pač taka,da me vsaka krivica boli in hočem pomagat popravljat, za vse dobro, mislim.Če storim napako se brez sramu opravičim.Skušam met rada vse, pa mi včasih čist ne rata, ampak se bom trudila naprej.Istomišljenih nas bo vedno več in mislim,da bo prostora za vse, vsem želim čimveč uspeha.Jaz bom srečna, če bo dost duhovne hrane.
Lep vikend Mike, nič ni bilo osebnega.

#28 Marsa

Marsa
  • Uredništvo
  • Št. objav: 60 730

Objavljeno: 20. september 2002, 01:00

quote:
...Admin in Marsa, ker pa tako samozvano na mnogih besedah trdita, svojo unikatnost, prvinskost, bi se tukaj celo sam lahko spotaknil, da je ves vajin forum v mnogih pogledih kopija tegale:

http://www.gape.org/...in/yabb/YaBB.pl

ki je bil postavljen veliko pred vajinim. Pa se do danes v to ni nihče spuščal in ne verjamem, da se tudi kdaj bo, kar jasno kaže strpnost in širokogrudnost udeležencev in moderatorjev tistega foruma tam, kjer tudi sam puščam globoke sledi. Če pogledamo datume in vprašanja, ki se pojavljajo, so si zelo podobna, le da mnoga vaša datirajo kako leto za našimi, pa se ni vredno spuščati v to. Kajneda. ...


Govorila sem o straneh in zasnovi Luninega neta (ki v knjizni obliki kot celota obstaja ze vec kot 10 let).
Lunin net je logicna posledica Luninega koledarcka, Lunin Forum pa posledica in podaljsek in nadgradnja Luninega neta.

Prakticno pa ima vsaka stran svoj Forum. Mislim, da so teme pogovorov podobne - bolj ali manj.
Ce gre za sportni portal, predvidevam, da je govora o najnovejsih dogodkih in rezultatih ipd...
Na "duhovnih" Forumih pa si niti ne predstavljam, da bi se pogovarjali o potezi Schumacherja ali o Natu ali politiki... Torej se vidi, da se govori in govorim prav zares o vsem, kar nas/me zanima in o cemer imam/o mnenje - to pa je skoraj o vsem.

Subjecti, ki se jih odpira, so posledica trenutnih aktualnih tem, ki nas zanimajo povsod po svetu...
In ali hoces torej reci, da npr. pogovor o sexu, ali presustvu, ali denarju...- na LNForumu- je kopija podobnega (ce obstaja, najbrz pa, saj gre za zanimivo temo) na Gape.org?
Tega ne vem - ker tega Foruma ne obiskujem. Obcasno obiscem le se Forum Moj pes, kjer se malo dodatno informiram o stanju v zavetiscu M. Mocivnik in me zanimajo druge stvari v zvezi z zivalmi.

Do LN Chata in do LN Foruma si chatov in forumov nisem niti ogledovala!!, seveda tako nikjer tudi ne sodelovala, v primeru Chata sem bila celo proti, da bi bil na LN, za Forum pa sem od nekdaj navijala.
Poleg tega mi je Forumski sistem omogocal lazje delo (ker ce sem vse prispevke morala dajati na Novice, je bilo zelo zamudno)..

Skratka - to, o kaksnih temah se pogovarjamo, pa se mi zdi, da gre za take stvari, ki nas v globalu zanimajo.
In ne vem, ce je kdorkoli drugod, ce pa je, ga je to pac zanimalo, odpiral teme kot je Kateri polozaj v horoskopu najmocneje cutimo - teme, ki sem jih odpirala sama.
Forum se je pravzaprav nekako "otvoril" zgolj z mojimi/najinimi odgovori, ko sva koncno lahko -na racun Foruma- dala to na strani v pregledni obliki, ker je slo za vprasanja, ki sem jih dobivala na mail po desetine podobnih ali celo povsem enkakih vprasanj z vecih podrocij.

LN Forum nima Foruma Razno, niti Vicev, niti Sporta...
Pac pa ima foruma Crna luknja in Zlata ribica, za kar dvomim, da je kje kaj bilo zaslediti takega.

Nekatere slovenskih Forumov celo nudim na posebnem linku - http://www.lunin.net...dki/forumi.html, dala pa sem samo linke na Forume, ki sem si jih tudi ogledala in ki so mi bili vsec ali so se mi zdeli zanimivi za obiskovalce - ces, iz vsakega podrocja po eden etc. Gledala pa sem tudi na tehnicno plat in tako npr. nekega sicer zanimivo zastavljenega Foruma o filmu nisem dodala, ker je bil povsem nepregleden.

Opazila sem v nekaj temah na LN Forumu, da so se v pogovoru nudili linki na strani in druge Forume in celo sama kliknila na en link, ki ga je poslal Titud (mislim, da je v tem primeru slo za ta Forum, ki ga omenjas), vendar mi je bila pac nasa debata bolj vsec oz. mi je bila blizje, pa ker nisem toliko vedela, kaj bi pocela s tistim linkom na ta pogovor, v katerega bi v sredo upadla, ce sem ze sredi svojega pogovora)..., nisem pa imela kaksnega posebnega mnenja, videla pa sem, da se ukvarjajo na Forumu s podobnimi, duhovnimi temami. OK. Vendar mi je ljubsi moj, nas, nacin...
Forumi se mi zdijo ena oblika oz. skupina podobno mislecih ljudi, ki se nekako sproti oblikuje, tako mi niti ni bilo do tega, da bi se vkljucevala v karkoli drugega - ker sem pac del tega ze (da ne govorim o casu in energiji, da bi se drugod sodelovala).
Tako da sva tudi midva kar velikodusna, kar se tice nudenja informacij o drugih straneh, dogodkih, projektih, ...
Se celo sama sem v Forumu odprla teme, kot so - zanimive in koristne www strani in podobno.
Torej nudim to na straneh (tudi ce je slo za meni manj vsecne avtorje).
Ali pac objavi kdo drug - vsakdo ima moznost objave o svojem dogodku, mediju, mnenju itd...

Ko smo pa ravno pri Forumih - mene npr. na temle Forumu, na katerega link navajam tamle spodaj, ni zmotilo to, da se o horoskopih sploh pogovarjajo, niti, kaj se pogovarjajo, niti kdo se pogovarja, ampak me je zanimalo to, kako oz. s katerimi besedami se je to pogovarjalo.
Tako da bos razumel, ko in ce bos kliknil na spodnji link, zakaj se mi tudi na SLO Forume (razen izjemoma!) ne da in nic kaj ne splaca hodit oz. vsak sama imam do tega taksno stalisce.
Zanimivo pa je naslednje: kliknem na te strani (cisto po nakljucju, ker imamo izmenjavo bannerjev prek httpool-a), me zanima, za kaksne strani sploh gre ipd., in vidim pogovor o Mercatorju (zaradi cesar pa npr. pogovora o Mercatorju ravno NE nacnem, pa imam ze nekaj casa to v glavi, ne pa tudi casa to ubesedit in to postavit v temo, ki ne bi bila zgolj vprasanje - kaj si mislite o Mercatorju?) in odkrijem tudi temo - kaj si po horoskopu in iz firbca kliknem in dobim tole:
http://www.aaunique....er=asc&start=90.

Torej - jaz vidim temo, ki jo hocem dati, in je tako ne dam, ker sem kao fair, ker sem to OPAZILA, VIDELA, pac pa sem opazila in videla cele flehe svojih besed tamle!

Torej - ce sem kje kaj videla, kvecjemu NISEM tega potem dala tudi sem - ce pa je notri kaj podobnega, pa je to tema, o kateri razglabljam in imam potem mnenje tudi sama in ce imam SVOJE mnenje, ki ga povem s SVOJIMI besedami, potem najbrz so to stvari, katerim posvecam nekaj miselne energije in tako na Forumu o tem tudi razpravljam.
Ne pa tudi na straneh Luninega neta. Tam tudi uporabljam manj slenga, (skoraj) nic smajlckov ipd..... In gor so samo stvari, ki jih sama poznam in imam kaj za povedat in kaj za dat od sebe. SEBE.

Forum pa oblikuje povprasevanje, ki pa je seveda kompatibilno s ponudbo.
Tako so teme prilagojene obiskovalcem Luninega neta oz. clanom LN Foruma.
Saj vsakdo sam odloca, kje se bo udelezil pogovora - najbrz tam, kjer se bo cutil bolj domacega.

Domacnost in iskrenost pa sta pojma, ki ju ne opredeljujemo s "prej" ali kasneje" - sta ali pa nista.
Pa se - kakor za koga in kakor si kdo predstavlja "domace".




Marsa

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"Jaz iščem le eno - da bi izrazil tisto, kar hočem... In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem". Picasso

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.
Picasso

#29 MIKE

MIKE
  • Zavrnjeni
  • PipPip
  • Št. objav: 19

Objavljeno: 20. september 2002, 01:00

quote:

Združitev istomiselnih, s tem se strinjam.Jaz bom srečna, če bo dost duhovne hrane.
Lep vikend Mike, nič ni bilo osebnega.



Evo sončki moji, vas kar vabim:

http://www.gape.org/...3;start=105#106

če je kaj nejasnosti, si preberi cel thread, vsi infoti in kako priti do tja so na voljo.

lp
Edi


Zdaj,... zdaj ... in samo zdaj

#30 MIKE

MIKE
  • Zavrnjeni
  • PipPip
  • Št. objav: 19

Objavljeno: 20. september 2002, 01:00

quote:



Joj Marsa, oprosti nisem hotu tok truda izzvat iz tebe, ker je res že cajt za gmah....

Je pa spet ena resnica ven udarla, da moj life predvsem poteka v zivo in jest sem glih clovk, ki bolj malo bere cajtnge, in raznorazne clanke gor po netu. Ker sem bolj clovk komunikacije in akcije in clovk debate...

Te pa kot del Sonca, vabim JEST, v soustvarjanje oz. v podajanje mnenja o temle mojem, mah ne mojem, madonca NASEM projektu....:

http://www.gape.org/...n/yabb2/YaBB.pl

Pa velik soncka do vecera
Edi-son

Zdaj,... zdaj ... in samo zdaj

#31 Marsa

Marsa
  • Uredništvo
  • Št. objav: 60 730

Objavljeno: 20. september 2002, 01:00

No, vidim, da ste se vmes "ze vse zmenili", ko jaz tamle izcrpno porocam.

Ja, seveda Mike - tudi jaz sem jasno za sodelovanje in bom, ko bom utegnila, tudi dodala tvoj link na stran Slovenski Forumi.
Ne vem pravzaprav, zakaj ga nisem vkljucila, saj gre gotovo za zanimivo spletno mesto - a najbrz ga v iskalnikih nisem nasla (ker se je najbrz prej pojavilo 5 strani drugih) - ne more biti drugega razloga ker sem jih v nekem obdobju chekirala, da izlocim tiste, ki bi bili zanimivi in bi jih nudila - in mislim, da je tudi Titud vabil, ko sem tisto ze vkljucila in dala ad acta.
Dodam.
Ne mores vsega sam prechekirati, ves... Ko pa te nekdo na nekaj opzoori ali ti pac ponudi, pa si morda bolj pozoren in se temu posvetis in gres pogledat. In ce se ti zdi ok, dodas.

Zato je pac najbolj simple za vse - da kar sami objavite vse zanimivosti - saj zato sva preuredila Novice - kajti ne morem vec sama vsega stakniti in vpisovati.

Novice (prav tako tudi Forum) so idealna moznost in priloznost nenehnega opozarjanja na svoje dosezke, projekte, delo, zanimivosti, pogovore...

Grem si ogledat zdajle, Mike!

Hvala Lunca, za tvoje dobre zelje in pomirljive in prijateljske misli in besede.

Vse lepo obema!


Marsa

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"Jaz iščem le eno - da bi izrazil tisto, kar hočem... In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem". Picasso

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.
Picasso

#32 Marsa

Marsa
  • Uredništvo
  • Št. objav: 60 730

Objavljeno: 20. september 2002, 01:00

**
se p.s.
Mike - zdajle sem hotela dodati Forum, na katerega link si navedel in v katerem menda tudi sam sodelujes - Gape.org, ki je bil parkrat ze tule omenjen v raznih temah in tudi v tejle doticni - in ugotovim, da je itak ze gor.
Torej sem ga ocitno odkrila in tudi ze vkljucila.
No, a vsekakor - ce pa ga ne bi, pa bi to storila zdaj.

Seveda tudi jaz tebi zelim vse lepo - ampak, ja - veliko casa si mi vzel in nekaj energije, ker vedno skusam biti tocna, natancna in sem potem vcasih predvsem zelo izcrpna.

Verjamem, da tvoj Forum dobro tece in ti zelim, da bi se naprej.
Ce pa bo karkoli se bolj vrocega ali zanimivega, pa ti predlagam, da to objavis na Novicah ali tule v Forumu in obvestis o tem tudi clane LN Foruma.

Zelim ti lep vikend.

Marsa

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"Jaz iščem le eno - da bi izrazil tisto, kar hočem... In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem". Picasso

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.
Picasso

#33 A.

A.
  • NeČistZačetnik
  • Pip
  • Št. objav: 4

Objavljeno: 21. september 2002, 01:00


ok, marsa uredva tole, preglej v zakladnico znanja in mi povej kater link je tvoj!

jaz bom pa popravil ok?


kar se tiče forumov in strani pa tole: Tudi sam sem videl več slo strani, ki so "kao kopirale" stvari pri nas, saj smo bli eni izmed prvih, ki smo sploh mel web o osebni in duhovni rasti. Aja petya je bla še prej, sam je bla terapevtka!

Forum mamo od 1998 in smo šli skozi tri programske zamenjave, najprej karlov, pol remotly(ta je bil najlepši forum na svetu sam žal so ga ugasnil...), pol sva z gapetom postavla tega.
ok, na njem imamo obiskov 70.000 na mesec, sam s tem se ne hvalimo!
Saj to ni namen, namen je pač to, da smo naredil prostor za izmenjavo mnenja, soustvarjanja in deljenja izkušenj ane?

Ostale strani so tud od takrat gor in se pa stalno dopolnjujejo. To, da sem pomotoma s konenkotove strani dal vajin link gor, se opravičujem, bom takoj popravil. Vaju bom dal tudi med povezave. Sam povej mi točno potko za tekste v stilu tale naslov in tu najdeš!

Bova uredila…

Evo drugač pa sam vidim stvari takole. Veliko ljudi, ki dela svoje stvari, v zvezi z duhovnostjo itd... ima neke svoje sanje in te sanje so pač neodvisne od tega kar delam jaz al pa kdo drug.

in tako je prav! Te sanje se razvijajo in te sanje se uresničujejo kakor jim pač bog in čas dopuščata. Najprej so zametki potem pa dodajaš vedno več...
In tako tudi gledam na vse podobne stran. Vem, da so večino stvari mel v mislih že davno prej ali pa so vse skupi videl kje drugje, ne ravno pri nas. V tujini je tolk tega, da se full smejim k včasih pomislim, kolk se ljudje razburjajo, tam je pa na 1000 takih strani, in še 10 boljših po kvaliteti.

vem, da je avteničnost pač neki kar je šlo, že davno. Predvsem pa je tako, da velik ljudi dobi enako idejo istočasno, to je efekt 101 opice!
in tko je narejen sistem po vsem svetu. Bom reku takole: Vsaj večino stvari v nekem obdobju, začnejo razvijat po vsem svetu naenkrat, prej pa lahko, da ni nikjer ne vidiš nič od tega.

Sem mel tud sam take blodnje, da sem reku enmu stricu, je to ste dobil pri nas, k so še ime dal isti, pa je stric reku A. to je v tujin čist običajen ime... ok, sem reku vrjetno res?

Pol sem se spomnil tega, kar sem gor napisal. In sedaj vem! Moja blodnja o tem, da sem full odkril in full stvari naredil v Sloveniji, je bluz. Odkril sem samo to, da velik ljudi v istem času dobi podobne ideje in v tem vidim neki več.

Zdi se mi, da je to lahko open source.

Evo vam bom podal kaj to sploh je open source, za tiste, ki tega še niste zasledil! Bom pa reku še tole: Sam že od majhnega sanjam o tem, da bomo enkrat vsi vse skupi dorekl in dojel, saj mamo končno vsi nekak isto delovanje in smo v istem sistemu, zato bi lahko to skupi uredil, kot vsi fizikalni zakoni delujejo kao za vse, tle deluje nekaj podobnega… in na tem delam že od malih nog, sicer takrat še nisem čist razumu kaj. Samo sem vseeno, vedno delal v tej smeri.

Pol sem zrastu in sem si zamislu nek način skupnega dela in sem v tej smeri zastavil stvari…, evo k je prišel net sem videl, da linuksaši delajo isto sam za računalnike..., Ja evo ...

Takrt sem dojel, da sem imel sanje o enakem načinu dela za naše stvari, kot ga imel Linus za računalništvo.

Ampak to še ni vse pol so prišli še drugi(gape,…) govorim predvsem za ustvarjalno skupinco Sonce, s še boljšimi idejami in pol sem vidu še ostale skupine v slo in reku pa sej ima ves folk iste ideje. ja...??

sej pravim delamo neki kar je večje os nas, ker je omogočil razvoj neta in kjer sedaj lahko sodelujemo.

sej pravim avtentičnost pred GNU in ego, a ni to neki iz 90?

Kakor kol open source je način dela, ki bo po mojem mnenju dopolnil vse kar je do sedaj znanega, razvoj je zanimiv, sploh pa ideja, da vsi na svetu združimo moč in znanje za to, da bo vsem bolje. Gre pa za to, da sedaj po vsem svetu in vseh področjih vse bolj uporabljajo ta način dela in TO spet, kar vsi na enkrat?

So pa to v osnovi popolnoma druga izhodišča, kot so na luninem netu in še kje... tako, da se nikol nisem obremenjeval s tem, kaj dela folk na tak način, kdor je pa open sourcar pa itak dela skupi z nami in mi z njim. : ) Ker je vse od vseh, torej enost in se zavedamo, da je spoštovanje tega ena izmed najlepših stvari, kar jih imamo...

kaj pa je os: je web in world comunity, je način življenja, je način soustvarjanja.

Vprašanje je, če je boljši od filozofij? ... morda, jih pa vsekakor vse združuje. Saj je pravilo open soursa, da vedno iz vseh mogočih pogledov najdemo takšno rešitev, ki bo veljala v vseh primerih.

in to ni tolk težko... ane?

evo še en opis tega kar delamo in pa še linkece dodam za mal branja...

Open source - Odprti način ustvarjanja

Open source ni filozofija, je način ustvarjanja in širjenja znanja. Je gibanje, ki poudarja bistvo različnosti in svobode izražanja. Je način prenosa in vzajemnega predajanja pogledov in modrosti, ki ga uporablja vse več ljudi po svetu in s tem omogoča, da hitreje rastemo in da svet postaja boljši.

http://www.lugos.si/...ispevki/rms-sp/
http://www.lugos.si/...pevki/rms-delo/

verjetno vam ne bo težko pobrisat par črk, da pridete še do lugos a?

cmokico vsem *




your life, your style, your software,

#34 Marsa

Marsa
  • Uredništvo
  • Št. objav: 60 730

Objavljeno: 21. september 2002, 01:00

A - ceprav sem se odlocila, da zakljucim s tole debato, ker so postala ze "creva" (tudi po moji zaslugi), ti seveda vseeno odgovorim.

Parkrat sem vmes poudarila in povedala, od kod vec ne leti moje precej negativno mnenje o slovenskem ustvarjanju na spletu na tvoje/vase strani.
Tako je nanesel tok pogovora.
Kar mene moti, je predvsem copy/paste-anje mojih besedil (ocitno ni nihce od vaju z Mike-om kliknil na linkec zgoraj, ki sem ga podala na nek pogovor na nekem Forumu - kajti sicer bi natancno vedela oba, kaj je tisto, kar me moti).
Na vsebine na Forumih (tudi Luninega neta) nimam posebnega vpliva, ker to oblikujejo ljudje sami.
Kot opazam, pa ocitno sodelujejo eni na obeh Forumih in torej ocitno potemtakem ni nic cudnega, ce so podobna vprasanja ali teme - morda so jih postavili eni in isti ljudje.

Recimo, da me moti tudi to, da nekdo zdruzuje znanje - ampak to pocne na svojih straneh. Saj lahko bi preprosto nudil samo link - kajti ce "zbiras" znanje, morda bodi tocnejsi.

Mislim, da je veckrat se ze povedalo, za katere strani je zdaj slo - cesar se ti ocitno nikakor ne da dopovedati - ker sem namrec ravno prej sla gor, za stos, da vidim, ce pa ZDAJ si popravil.
No, in ne - link je se vedno tam, kjer je, avtor pa je se vedno ta, kot je ze bil do zdaj - torej ne LN.

Sicer pa - ali sem ti kaj tezila?
Ali imam kakrsnekoli probleme s tem?
Ali ti pisem na mail, te klicem, ti tezim?
Odpiram teme v Forumih, da lahko sitnarim cez to? ??
...
Ali sem ti samo enkrat pisala in sem te potem pustila pri miru?
Kar pomeni, da se spet ne ukvarjam s tem nevem koliko - kar pa seveda ne pomeni, da zato nimam svojega mnenja o tem.

Tule se o tem pogovarjamo, tako je nanesla beseda in taksno mnenje sem pac sama dobila - saj - lahko pa bi pac drugacnega, to pa ni odvisno od mene.

Zanimivo pa je to, da se do danes ni popravljeno - torej ali res ne mores uganiti nekako, za kateri link pa zdaj to gre?
Saj Suzi ga je nasla, ko sem ji morala podrobneje razlozit.
In tudi jaz sem ga nasla ;) - ceprav je to precej tezko, sploh, ce ni nikjer LN.

Ampak zdaj sem videla eno - tole:

LN ne najdes. Najdes ga pod linkom "Zbrano znanje" (kdo ga je to izbral?) - se petic ponavljam - pri Nasvetih za zdravo zivljenje - avtorja Igorja Kononenka.
In kljub temu, da mi ni nihce poslal ponudbe, me nic vprasal (ce se npr. strinjam, da je moje zbrano znanje lahko tudi zbrano znanje, ki se odvija na drugih straneh).
To mi je javil eden od obiskovalcev LN - da je nasel sicer LN, ampak cisto slucajno in strani so nekako postavljene kar nekje drugje, poleg tega pa je tudi avtor nekdo drug.
Od tam naprej ves, ker sem ti pisala.

Do danes to vse stoji, kot je stalo.

Nisem pa jaz nacela tegale in kot vidis, se s tem (do vceraj ali kdaj) nisem ukvarjala.

Stekam, kaj hoces povedati in strinjam se, da je zelo pozitivno, da je na kupu veliko stvari in da je s tem omogoceno velikemu stevilu ljudi vec informacij.

Vendar sem sama morda staromodnejsa, pa nudim samo tisto, kar lahko nudim. Ce nudi kdo drug, ga napotim kar tja.

Upam, da smo se ze vse zmenili, ker se mi ne ljubi nadaljevati tega pogovora.

Lep vikend in veliko uspeha ti zelim pri vseh tvojih projektov - in se naprej veliko pozitivne energije!



Marsa

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"Jaz iščem le eno - da bi izrazil tisto, kar hočem... In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem". Picasso

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.
Picasso

#35 A.

A.
  • NeČistZačetnik
  • Pip
  • Št. objav: 4

Objavljeno: 22. september 2002, 01:00

aja, to je to?

ja to pa verjetno zna res kdo rečt, da je na kononenkotovi strani, grem uredit, da bo tko, kot mora bit!

lp

A.

your life, your style, your software,

#36 A.

A.
  • NeČistZačetnik
  • Pip
  • Št. objav: 4

Objavljeno: 24. september 2002, 01:00

zdravo

evo masha popravu sem bazo...

dal sem vaju tudi med linke, tako da bo vse ok, verjetno bi vaju lahko že kakšen let prej, sam k se nismo razumel, kaj hočmo ane?

no mogoče bi lahko naredil neko izmenjavo linkov tud z vaše strani... :)

aja glede kompenzacij in ponudbe za vodnik, moram rečt, da sem samo sodeloval pri teh stavreh, tko da ni blo to direkt moje.
Sam res je tko, da velikokrat pomagam folku k dela na teh stvareh, pa če so mi ideje dobra jih podprem, pol tud vama pošlejm ta tekst, da vidita kaj se dogaja.

Upam da to ne zamerita, v kolikor bosta imela karkoli kar bosta vidva organizirala mi pošlita, da pošlejm na e pošto za prijatelje, je brezplačna, neobvezna itd... Saj se konc koncov vsi zanimamo za iste stari in je prav, da si pomagamo.

glejta včasih vidim, da kaj dobrega ustvarita pa se mi zdi kar mal tako,(brezvezno) kar ne pošljeta naprej... sej če drugi organizatorji lahko uporabljajo te stvari, ki so prav za te namene, bi prosil da jih dajta še vidva, ker če drugih ne, vsaj mene zares zanima kaj kdo dela in organizira, ker se velikokrat udeležujem stvari... in mam rad to zbrano na enem mestu ne, da hodim na 20 strani gledat...
pa še velik ljudi to vidi...

vem, da spet sanjam o skupni strani, vseh v sloveniji, samo tak sem...

upam, da bomo sedaj, ko so stvari jasne, večkrat sodelovali oz, da me bosta vsaj obveščala kaj delata, grem pa pogledat, če se lahko kam prijavim, pri vas.

rad bi da bi bili vsi, prijatelji, pa to bi rad, da se lahko tud na telefonu zmenimo, če bo kaj takšnega, kot je bilo tole.

Želim vama veliko lepih dni in si pišemo ane?

POZDRAVLJAM PA FOUMOVCE Z OBEH FORUMOV IN KJERKOLI ŽE BODO NAJ BODO ONI, TAKŠNI KOT SO RES RADI...

A.

your life, your style, your software,

#37 Marsa

Marsa
  • Uredništvo
  • Št. objav: 60 730

Objavljeno: 24. september 2002, 01:00

Zivjo A! - Hvala za obvestilo - bom sla pogledat.

Ja - vcasih dobim tudi obvestilo o kaksnem dogodku s tvoje strani (*vendar pa mislim, da mi jih je v glavnem fwd-al I. Kononenko) - in v tem primeru ga dam na Novice. Tako je tudi meni do tega, da smo vsi z vsem seznanjeni...
Ce bi bil LN samo nekaksen moj/najin egotrip, bi najbrz bilo vse skupaj veliko drugace (to furam oz. bolj pravilno bom sfurala na svojih osebnih straneh, za katere pa ob LN nimam casa).

Kot sem ze rekla - mislim, da imamo itak vsi v glavnem dobre namene in hocemo dobro.
Vcasih imamo samo drugacne strategije, vcasih pa je tudi nase pojmovanje vrednot drugacno.
Ker pa se da vse vedno (no, skoraj vedno) zmenit, se pac zmenimo.

In ker imamo to moznost (internet), se zmenimo se toliko hitreje.

Lepo, ko si se javil in popravil in tudi jaz vsem zelim vse okej in fino.

Aja! Se nekaj!
Tam morda izpade, da si je zdaj I. Kononenko pripisal te strani...
Ni tako in bil je samo nesporazum.
On pac nudi ta link in ker nudi link na Nasvete in ne na Osrednjo stran, ocitno A.-ju potem ni bilo jasno, da gre za strani na LN, in pac ni nic vec preverjal.
Da ne bi bilo se kaksnih nejasnosti oz. nepravilnosti...

Tudi jaz zelim vsem vse lepo!

Marsa

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"Jaz iščem le eno - da bi izrazil tisto, kar hočem... In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem". Picasso

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.
Picasso

#38 Andres

Andres
  • NeČistZačetnik
  • PipPipPip
  • Št. objav: 30

Objavljeno: 4. oktober 2002, 01:00

Me veseli, da sta se nekako sporazumela A. in Marša. Sam bi pripomnil eno besedo na Mikeovo opazko, da je LN forum kopija Sveta pogovorov. Preprosto to ne more biti res, ker vsi forumi sorodnih tem so si podobni. In koncu koncev foruma ne snujejo samo administratorji, glavni ustvarjalci so člani, in oni so tisti, ki pogosto odpirajo nove topice.
In veš Mike kaj je Kopija? Mi imamo SVET POGOVOROV, MOJUSPEH.ORG ima SVET MODRIH POGOVOROV. Točno o čem pišejo v Svetu modrih pogovorov mi pa še ni uspelo podrobno pregledati.


Vem pa točn na kaj meri Marša, ko je napisala, da njeno delo nekdo novči ona pa dela zastonj. Tudi moje delo so novčili medtem, ko sem jaz pisal kot Talibanus. In v Slo tedniku se že tretje leto zapored kotali cela rubrika mojega dela.
In seveda najlažji je copy/paste, novinarji pa nimajo niti tolko jajc, da bi svojemu uredniku povedal, da to ni njihovo delo.


Andres




Uporabniki, ki si ogledujejo to temo (0)

Člani: 0 - Gosti: 0 - Skriti člani: 0