Za nemoteno delovanje te spletne strani uporabljamo piškotke. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z našo politiko piškotkov. Nadaljuj
Lunin net

Hitri skok na vsebino


Fotka

Ali imajo tudi stopinje svoj pomen?


  • Prijavi se, če želiš komentirati
- - - - -
230 komentarjev na to temo

#226 Pico Della Mirandola

Pico Della Mirandola
  • Lunatik
  • Št. objav: 7 528

Objavljeno: 20. marec 2015, 21:37

Pr tej Lii men ni jasn, al naklada, al se javlja iz predprejšnjega stoletja al pa živi v cementarni Lafarge.. ker tolk ljudi, ki je zravn nje umrlo tolk jih ni v strelskih jarkih I svetovne vojne, da o družinskih tragedijah ne govorim..

 

 iz znanstvenega razloga bi me zanimalo kje tota živi, a da cajtngi o tem nč ne poročajo..


prenos.jpg


#227 lia II

lia II
  • Nepogrešljivi
  • Št. objav: 1 052

Objavljeno: 21. marec 2015, 05:12

Isti dan, isto dopoldne, ista porodnišnica ne pomeni niti pod razno, da imajo enake charte. Pomeni, da ma prvi ascendenta, ne vem v Raku, ker je rojen ob 13:00 drugi, rojen eno uro kasneje ma ascendenta v Levu, tretji, rojen dve uri kasneje ma ascendenta v devici. In s tem se tut planeti v hišah premaknejo za hišo, dve. In Luna se premakne za dve, tri stopinje. Dovolj, da se spremeni celo kak aspekt, da o pomenu planetov v hišah niti ne govorimo. Tk da je to logično in zelo možno, da se tut taka tragična zgodba odvije. Ker majo planeti v različnih hišah različne razlage, danosti in dejanja. Na različnih področjih. 

Če daš vse tri datume, ure, minute in kraj rojstva, ti lahko tut na primeru povemo zakaj. A ne vem kolk bi blo to fer, da obravnavamo tuje charte brez dovoljenja, jih seciramo in tko.....scratchchin.gif

Hvala, za tole zapisano.

 

 

Ne bi podrobneje o tem. Ampak se mi zdi zelo verjetna razlaga . Podrobnosti nimam.Bi bil morda še tako prijazen, pa bi rekel kaj na tole razmišljanje že kakih petnajst let- redno srečujem in torej že ves ta čas redno spremljam življenje dveh parov dvojčkov.

 

Torej razlika par minut- ne pije torej vode o drugih ascedentih.  Rodijo se kot dvojajčni- torej brat in sestra.

 

Oba brata sta ekstremista- v športu- ravno ta teden sem spet srečala enega me je skoraj kap, tako je nabildan in postaran.

 

Ta drugi pa se gre ekstremne športe- saj veš, one preživetvene zgodbe-

 

Z laičnim asttrološkim tipanjem se mi zdi čisto "unglaublih"- ta prva dva dvojčka sta ribaka, ta druga dva tehtalna- tehtnici.

 

Obe punčki iz teh dvojčkastih parov, sta peresno lahke kategorije-tenke in suhljate kot belokranjske breze, s poudarjeno velikimi prestrašenimi očmi in že na videz obe  nesamozavestni. A bratca pa kot buldožerjaohmy.png

 

Isti starši- isti kraj in par minut razlike, mi lahko kaj razložiš?hypnodisk.gif


Obečanje ludom radovanje...


 


#228 Rožica I

Rožica I
  • SkorajOdvisnik
  • Št. objav: 720

Objavljeno: 21. marec 2015, 08:01

Huda astro simbolika je to, da sem ga rodila, ko je bil t Pluton eksaktno na mojem ascedentu, in rojen je z Luno v škorpiji. Pluton vedno zmaga, res. 

 

Večinoma "sodelujem" kot bralka, za tole temo pa sem se morala logirat hypnodisk.gif.  

 

Se spomnim, da je že uporabnica foruma Megi pred časom pisala o isti varianti (tj. otrokov natalni Pluton na materinem ASC) in me je totalno vrgla primerjava- mati ASC v strelcu, otrokov Pluton pa pričvrščen direktno gor. Zdaj pa spet v tvojem primeru in že spet povdarjanje tega aspekta.. In tudi moj sin ima povdarjenega škorpijona- ASC.

Ali so torej spremembe, ki jih prinese T Pluton preko ASC pogosto vpletene v materinstvo ali so to samo kakšni znaki, da se s temi našimi Plutoni "znamo malo više godina, nego što mislimo" wink.png



#229 Rožica I

Rožica I
  • SkorajOdvisnik
  • Št. objav: 720

Objavljeno: 21. marec 2015, 08:31

Pretenstal, praviš biggrin.png ? Je kar tenstanja, seveda, ampak ker gre za materinstvo in ker sem sama rak z luno v biku, tudi uživam v vsem tem tenstanju in na ta način nama obema ustvarjam malo manj silovito oz razdiralno "druženje" love3.gif .

Mislim pa, da že sam prehod T Plutona preko ASC naredi "tenstanje" oz te pripravi/zgradi odpornejšega/bolj samozadostnega/bolj samozavedajočega vitez.gif.

 

Kako pa ti doživljaš ta vajin aspekt?



#230 Rožica I

Rožica I
  • SkorajOdvisnik
  • Št. objav: 720

Objavljeno: 21. marec 2015, 09:25

Ne, ne predstavljam si...

Po tvojem načinu komuniciranja, kolikor pač spremljam ta forum, se mi je zdelo, da pišeš v primerah oz prispodobah. Res si ne predstavljam, kako ti je ob vsem skupaj....VENDAR, (spet, koliko te berem pač, moj filing), če bi bila jaz ta mali Plutonček, bi si želela ravno eno takšno Ceres za mamo love3.gif .



#231 Mihela

Mihela
  • Lunin Odvisnik
  • Št. objav: 2 156

Objavljeno: 22. marec 2015, 08:36

Ja. Nekaj verzij je, in jaz verjamem v tisto, da Demetra (Ceres) najde svojo Perzefono (sta le v sekstilu smile.png ) in gre Perzefona samo vsake toliko na obisk k Hadu. Hvala bogu za Jupija, ki mi je na nos pripopal rožnata očala. 

 

Hvala sicer, samo nič ni posebej za cenit. Vsi imamo eno krasno simboliko v sebi. 

ja vem, večji del leta je Dematra izborila za erzefono da je na površju, vendar ( zismi čas) pa le mora preživeti pri Hadu

vendar perzefona je kraljice je s tem močna, ve kdo je

razumem vse barve življenja

Kora je nedolžna in gleda življenje skozi rožnata očala... ne razume ga, ker je razvajena deklica

jaz ne mislim, da so ljudje, ki se še niso znašli v primežu življenja slabši.... samo mnogo bolj celi in širši so tisti, ki so se morali soočati s svojimi strahovi, sencami in situacijam, ki jih niso kar obvladali... ker sem tudi sama mogla v tako zgodbo.... in vem kak prideš potem ven, rez da z odrgninami, a zrelejši.... to pač bolj cenim....


astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...

dnevni horoskop

začetek študijskega leta na AI

17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni

 

 





Uporabniki, ki si ogledujejo to temo (0)

Člani: 0 - Gosti: 0 - Skriti člani: 0