Za nemoteno delovanje te spletne strani uporabljamo piškotke. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z našo politiko piškotkov. Nadaljuj
Lunin net

Hitri skok na vsebino


Fotka

Otvoritev cebelnjaka v Bavsici


  • Prijavi se, če želiš komentirati
1 komentarjev na to temo

#1 ZZarek

ZZarek
  • NeČistZačetnik
  • Pip
  • Št. objav: 2

Objavljeno: 8. junij 2004, 11:43

Vsi cebelarji in malo manj cebelarji ste vabljeni v Bavsico, spodaj je uradno vabilo. Ce do 10.6 poklicete mamo ali oceta, boste postrezeni tudi s toplim obrokom, v nasprotnem primeru pa lahko vseeno pridete pogledat. Lepo je, ce se cebelarji vsaj od casa do casa srecamo (jst sm sicer bolj za stike z javnostjo, za brat in posiljat Emaile x:Dx x:Dx, pa se bom vseeno poskusu naslikat, ce ne bom imel ksnega izpita )

Lep pozdrav
Zarko Zunko



ČD Tolmin
Čiginj 45
5220 Tolmin

Čiginj, 4.6.2004





Vabilo na otvoritev prenovljenega čebelnjaka Matije Komaca v Bavšici





Dne 19.6.2004 ob 10.30 bo v Bavšici otvoritev prenovljenega čebelnjaka Matije Komaca, zadnjega še obstoječega čebelnjaka v tem delu Alp, ki smo ga člani ČD Tolmin rešili pred propadom in pozabo. ČD Tolmin bo v sodelovanju z lokalno turistično organizacijo Bovec ob tej priložnosti pri čebelnjaku pripravilo krajšo slovesnost in razvilo obnovljen prapor.

Po končani slovesnosti bo v Klužah skromna pogostitev s presenečenjem.


Zaradi organizacije toplega obroka potrebujemo povratno informacijo o udeležbi, zato prosimo, da svojo udeležbo potrdite na telefon 05 3885856 ali 031 870709 (Dušan Žunko in Marija Sivec ) do 10.6.2004.



Lep pozdrav



ČD Tolmin

#2 ZZarek

ZZarek
  • NeČistZačetnik
  • Pip
  • Št. objav: 2

Objavljeno: 8. junij 2004, 11:52

Glede na to, da smo danes osmega, prijave pa so do desetega, prosim vse cebelarje, da obvestijo o tem dogodku vse ki bi jih utegnilo zanimati, ker ne vem koliko cebelarjev ima cas vsak dan brat forum.

Vec informacij o Bavsici si lahko preberete tudi na www.lucka-sp.si, pod zanimivosti. Slike so sicer zelo stare, vendar bodo posodobljene ta vikend, ker imam cez teden se izpite.

svojo udelezbo lahko potrdite tudi na sledeca Emaila:
info@lucka-sp.si (zadnje case ne dela 100%, zato je se drugi email)
zarko.zunko@guest.arnes.si

Lep pozdrav

Zarko Zunko




Uporabniki, ki si ogledujejo to temo (0)

Člani: 0 - Gosti: 0 - Skriti člani: 0