Za nemoteno delovanje te spletne strani uporabljamo piškotke. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z našo politiko piškotkov. Nadaljuj
Lunin net

Hitri skok na vsebino


Fotka

Ganoderma Lucidum


  • Prijavi se, če želiš komentirati
- - - - -
33 komentarjev na to temo

#1 gobica

gobica
  • NeČistZačetnik
  • Pip
  • Št. objav: 4

Objavljeno: 4. junij 2008, 16:36

Pozdravljeni !

V zadnjem času se je na tržišču pojavilo nekaj novih izdelkov iz zdravilne gobe. Zanima me če ima kdo kaj izkušenj z uživanjem Reišija. Sama pijem čaj že eno leto in pol in sem zelo zadovoljna.Pred dvemi leti sem imela raka na dojki,operacija, kemoterapija,obsevanje,hormonska terapija, skratka kompletna usluga OI, po kateri sem bila popolnoma sesuta psihično in fizično. Gobo sem najprej našla v domačem gozdu in po enem mesecu pitja čaja sem se že počutila precej bolje. Tudi tumorski markerji in trombociti so se znižali.
Ker sem bila nad učinki prijetno presenečena sem šla kupit gobe k gospodu Čaplinskem v Buzet, potem pa sem jih začela kar sama gojiti. Zdaj imam gobic kar preveč za lastne potrebe, tako da lahko tudi komu odstopim,še
posebej tistim ki so na kemoterapiji in nimajo denarja za drage kitajske in ruske pripravke.

LP x^x

#2 Mitra

Mitra
  • Lunatik
  • Št. objav: 3 035

Objavljeno: 4. junij 2008, 20:49

Lepo slišat eno tako zgodbo.
A pomaga tudi za aritmijo srca?
Pa kaj sploh sprašujem, sej se bolezni vlečejo že iz roda v rod, pa vsi skačejo od enega do drugega, pa poj spet zavijejo na stara pota, samo jest (zaenkrat) sm tista cvetka marjetka, ki spoznavam, da je potrebno stare nalepke odvreči stran in zaživeti brez starih vzorcev.

Ni sedaj to zvenelo kot samohvala, se pa trudim in delam tako, da se meni ne bo naredilo, kar se je že (kar jast vem), trem rodovom.
Raka tukaj, raka tam.....

Ker sem iz gozdnatega področja, mi lahko poveš, kje na katerem drevesu se jo najde, da jo poskušam sama piskat.

Pa še za konec, jaz imam pa Kitajsko gobo. Namakaš jo v čaju pet dni, precediš, jo zopet flikneš v nanovo prpravljen čaj, ......
Vsakokrat malo zraste, tako da jo tudi podarjam, če jo kdo rabi.
Pomaga pa za ni da ni.
Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota!

#3 free

free
  • Srebrni član
  • Št. objav: 16 801

Objavljeno: 4. junij 2008, 22:48

super :) :palec:

#4 Mitra

Mitra
  • Lunatik
  • Št. objav: 3 035

Objavljeno: 5. junij 2008, 09:46

To je pa noro dobro.
Kot ortoci smo te gobe rgali, da smo se obmetavali. Sedaj vsaj vem, da je močno uporabna in zdravilna.
Sam da dež neha padat, pa v akcijo.
Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota!

#5 gobica

gobica
  • NeČistZačetnik
  • Pip
  • Št. objav: 4

Objavljeno: 5. junij 2008, 11:57

Teme nisem odprla z namenom da bi vsi planili v gozdove in iskali ganodermo,čeprav sem tudi jaz tako reagirala ob prvem kontaktu s čudodelnostjo te gobe. Mimogrede - goba je že zelo redka in tudi zaščitena. V dveh letih sem našla samo dva primerka (Primorska),pa še to je bila verjetno začetniška sreča, morda pa tudi znamenje, da mi bo goba koristila. Poleg tega samonikla goba vsebuje nekaj manj sestavin kot gojena. Obstaja pet različic gobe - moje so rdeče,baje najmočnejše.Če kdo želi testirati njene učinke mu jo lahko pošljem(040 503277), ker sem pridelala več kot sama porabim. Kdor ima voljo in prostor ( 21-27 stopinj celzija, 80 % vlage) si lahko naroči micelij pri Biolabu (Podkoren), vendar je treba na rezultat kar dolgo čakati ( 2-6 mesecev).
Zelo zanimiva je tudi ameriška stran ganoderma-online.com
Kar se tiče srčne aritmije še ne morem trditi da pomaga, vsekakor pa se splača poizkusiti. Stranskih učinkov praktično ni (razen dobrega počutja, več energije ...). Z gobami sem pozdravila tudi svojo kobilo (astma), tako da lahko rečem da učinkuje tudi pri konjih. Tudi glede antivirusnega delovanja lahko zadevo potrdim - tudi če staknem kje kakšen virus ga zelo hitro obdelam - 2dni, pa je spet vse ok.
Toplo pa jo priporočam vsem ki so prebolele raka na dojki oziroma spadajo v bolj ogroženo skupino. Pa tudi pri raku na prostati menda precej pomaga. V zadnji številki Eurpa donna (priloga Naše žene) je tudi precej napisanega.
Temo sem odprla v glavnem zato, ker bi rada preverila kako goba deluje (nimam vseh bolezni pri katerih se priporoča x:px ). Zadevo sem si zamislila nekako tako - jaz vam pošljem suhe gobe brezplačno, vi pa mi boste po 1 - 2 mesecih uživanja sporočili rezultat.

lp

#6 gobica

gobica
  • NeČistZačetnik
  • Pip
  • Št. objav: 4

Objavljeno: 5. junij 2008, 12:36

Jaz osebno nisem preveč navdušena nad raznimi kapsulami,tabletami in podobnimi pripravki,ker potem človek že za zajtrk dobi porcijo plastike. Mislim da je najbolje uživati hrano čim manj predelano, tako da sami začutimo kdaj neko zadevo potrebujemo in kdaj je je preveč - ne velja za čokolado - ( pri kapsulah pa nikoli ne veš kaj je sploh noter, da raznih obsevanj s kobaltom in radioaktivnosti niti ne omenjam; pridejo pa prav v primeru težjih obolenj, ko so potrebni bolj koncentrirani odmerki ). Idealno bi bilo če bi gobe lahko nabirali v naravi, mogoče še boljše pa je če jih sami gojimo, ker se tako nekako povežemo z energijo gobe ( oprostite če sem malo zabluzila ).

Suhe in sveže gobe imajo tudi pri Biolabu (za Pikapolonico,ker sem vidla da je z Gorenjske) :vio:

#7 MancaL

MancaL
  • NeČistZačetnik
  • Pip
  • Št. objav: 4

Objavljeno: 2. september 2008, 10:41

Zivjo!

Sem se vpisala na forum, da delim izkušnje z uporabo zdravilne gobe Reiši.
Moja mama pije čaj iz gobe reiši že kako leto (bolj iz preventive zaradi nestabilnega imunskega sistema) in jo počez in podolgoma hvali. Ona kupuje že mleto gobo za čaj od Zavoda za naravoslovje (mislim, da se sedaj imenuje to BIOLAB; in kot mi je znano prodajajo še druge zdravilne gobe). Tudi sama sem poskusila čaj in moram reči, da ni ravno prijetnega okusa, vendar če ga sladkaš z medom je pa kar prijeten napitek. Sedaj malo po netu raziskujem zdravilne gobe in njihove učinkovine in moram reči, da so me kar navdušile xDDx .
Imate vi že izkušnje še s kakimi drugimi zdravilnimi gobami?

lp Manca

#8 nelika

nelika
  • Legenda Foruma
  • Št. objav: 1 419

Objavljeno: 30. september 2008, 20:04

Hoj

mami so odkrili raka na jajčnikih.Čaka na operacijo...Bomo videli kako bo...Sem, pa odkrila članek o Ganoderma lucidum - gobice,katere priporočajo tudi zdravniki. Predvsem po kemoterapiji....Iščem informacije o teh gobicah.Mi lahko pove kdo o izkušnji jemanja teh gob ali pa vsaj kakoršnekoli informacije?

Gobica-mene zanima tole.Če si še prisotna na luninem.netu se mi oglasi
Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem.[b] Marita Golden

#9 blacklove

blacklove
  • NeČistZačetnik
  • Pip
  • Št. objav: 1

Objavljeno: 27. oktober 2008, 10:46

Pozdravljeni!

Moja mami je lani imela raka na dojki (stara 46 let), ki ga je po kemoterapijah in obsevanjih dala skozi, dokler ji na rutinskem pregledu niso odkrili zatrdlino na operirani(rekonstrukcija) dojki niso odkrili zatrdline. Šla je na odvzem tkiva za biopsijo in ker je na obsevanem delu imela nekaj podobnega lišajem oz. izpuščaju so vzeli še vzorec le-tega. Po enem tednu neskončnega čakanja je morala nazaj, kjer ji je zdravnik (dr. Brecelj) povedal da ko je prejel izvide da je mislil da mu je nekdo nekaj vrgel v glavo(dobesedno), ker je pričakoval da se je rak na dojki ponovil. Hvala bogu zatrdlina ni bila rakava ampak je bilo samo maščobno tkivo. Vzorec, ki pa so ga vzeli z lišaja pa je pokazal da ima akutno levkemijo. Bilo je grozno, ker tako hudo bolezen ni pričakovala. Sedaj gre na že četrto(upajmo da zadnjo) kemoterapijo, ki ji ponavadi traja 10 dni (tj. 10 dni 24 ur na dan ji v žilo teče kemoterapija), nato pa na presaditev kostnega mozga, če bo potrebno. Psihično in fizično je popolnoma uničena, ker je v bolnišnici ponavadi več kot mesec dni naenkrat, pride domov na 1 teden (max. 2 tedna) in gre spet nazaj.

Že mesec dni pije ganodermo lucidum v obliki kapsul, ki niti ni tako draga. Me pa zanima če v obliki čaja iz posušene gobe prejme več zdravilnih učinkovin ali pa je učinek enak?

Vesela bom vsakega novega dodatnega znanja, ki ga lahko prejmem od vas!

LP, Josipa

#10 MancaL

MancaL
  • NeČistZačetnik
  • Pip
  • Št. objav: 4

Objavljeno: 11. november 2008, 13:54

Zivjo!


Kot je meni znano so v kapsulah ekstrakti te gobe, kar pomeni da večino stvari odstranijo in pustijo le glavne učinkovine - to so pri tej gobi v veliki večini polisaharidi. Mislm, da z uzivanjem cele gobe zaužijemo veliko več - torej ne le polisaharidov, temveč tudi vitamine, minerale, sekundarne metabolite itd. Poleg tega pa se nikoli ne ve kakšna topila za ekstrakcijo se uporablja - predvsem pri uvoženih izdelikh.
Moja mama pije in celo je kar celo posušeno gobo in se počuti fantastično.

lpm

#11 enja1

enja1
  • NeČistZačetnik
  • PipPip
  • Št. objav: 19

Objavljeno: 18. november 2008, 11:19

Pozdravljeni,

tudi moji babici so odkrili karcinom želodca. Zgleda, da je nekje začetni stadij, vendar brez možnosti za operacijo zaradi starosti. Odločili so se za paliativno terapijo. Največji problem je tumor, ki je zrastel tik ob vhodu v želodec in zapira hrani pot v želodec. Iskala sem že alternative, ki bi upočasnile oz. zavrle rast rakavih celic in sem naletela na olje iz semen čage, ki naj bi bila 100x bolj učinkovita od rejšija. Ne sme pa se dajati ob infuzijah, zato se tudi bojim s tem začeti.

Gobica, v kolikor se odločim za rejši, mi prosim povej, koliko čaja je potrebno dnevno popiti, da učinkuje oz. koliko gobe potrebujem za pripravo čaja. Ali meniš, da lahko z rejšijem še karkoli rešimo?

Ima kdo še izkušnje s to gobo ali s čago? Prosim napišite izkušnje!

Lp, E.

#12 tantra

tantra
  • Lunatik
  • Št. objav: 7 320

Objavljeno: 18. november 2008, 13:56

Informativno
Še je bil živ [na dan 09.01.2007]
http://www.novitedni...?...;m=1&l=2007
Jači od sudbine [Život u harmoniji s prirodom]
http://www.durmitorc...ije.php?id=9048
Bazičnost vs kislost [presnova]
http://www.positivaf...thread.php?t=12

Michio Kushi - ključ zdravlja oca makrobiotike – NACIONAL
http://www.nacional....les/view/13623/
Michio & Eveline: Makrobiotika – terapija i stil života
http://www.gastro.hr...a_i_stil_zivota
Jadranka Boban Pejic [kako naj bi zgledali v 40.]
http://www.makronova...spx?PartID=1088

Ozdravitve raka, ki so dale misliti medicinski stroki
http://www.svet-je-l...ravitve.php?n=1
Pričevanja o ozdravitvah
http://www.svet-je-l...ravitve.php?n=2
Druga pričevanja o ozdravitvah, seznam virov
http://www.svet-je-l...ravitve.php?n=3
Makrobiotika [Lunin Forum]
http://www.lunin.net...topic=4370&st=0

Makrobiotično prehranjevanje - Osnove [Mitja]
http://www.svet-je-l...na_prehrana.php
Preporuke za prehranu i način življenja [Makronova - Kushi Institute in Zagreb, Croatia]
http://www.grombol.c...akronova&id=270
Makrobiotika: Zgodovina in bistvo
http://www.svet-je-l...vina_bistvo.php

Post in Makrobiotika, kot način življenja lahko zazdravita raka
http://www.ednevnik....rgya&e_id=26089
Jem in hujšam
http://www.ednevnik....rgya&e_id=26653

Kushi Institute in Zagreb, Croatia
http://www.makronova...g...80&cmsID=40
[Makronova Zagreb konzultacije (konzultant Zlatko Pejić)]
Kushi Institute
http://www.kushiinstitute.org/
michiokushi.org
http://www.michiokushi.org/
Michio Kushi [Wikipedia]
http://en.wikipedia....ki/Michio_Kushi
amazon.com
http://www.amazon.co...s...amp;x=0&y=0
[The Cancer Prevention Diet: Michio Kushi's Macrobiotic Blueprint for the Prevention and Relief of Disease by Michio Kushi and Alex Jack,
Your Body Never Lies: The Complete Book Of Oriental Diagnosis by Michio Kushi,
How to See Your Health: The Book of Oriental Diagnosis by Michio Kushi,
Natural Healing Through Macrobiotics by Michio Kushi,
Healing AIDS (Michio Kushi's Healing Audio Tape Series) by Michio Kushi (Audio Cassette - Jan 1, 1995) - Audiobook]

Op.: Eveline [Michijeva žena že pokojna],
Michio sam zbolel za rakom [ni se držal, kar uči druge].
! In se tudi sam zazdravil od raka. Naj bi bil še živ in zdrav.

#13 LEBARB

LEBARB
  • NeČistZačetnik
  • Pip
  • Št. objav: 1

Objavljeno: 22. november 2008, 22:15

Ojla.

V tem tednu smo izvedeli katastofalno novico - očetu, ki so mu lani že odstranili reženj pljuč, se je rak ponovil in napredoval v kosti preko metastaz. Tudi pljuča so že močno prizadeta, tako da so vsi dvignili roke od njega in mu dajejo le zdravila proti bolečinam - morfijska osnova.

Zato nujno - kje najdem to čudežno gobo Ganoderma? Ali jo naj kar kupim v lekarni v obliki oljnih kapsul? Kao je najhitrejša pot do nje in kakšna oblika je najboljša. Prosim za hiter odgovor, saj nimamo veliko časa.

Za hitro pomoč sem dosegljiva na 041205932 - Barbara.

Hvala. Zelo vam bom hvaležna in sem vesela novega upanja. Naj povem, da je oče star šele 55 let.

Barbara

#14 janko

janko
  • Lunatik
  • Št. objav: 9 704

Objavljeno: 22. november 2008, 23:03

Ojla.

V tem tednu smo izvedeli katastofalno novico - očetu, ki so mu lani že odstranili reženj pljuč, se je rak ponovil in napredoval v kosti preko metastaz. Tudi pljuča so že močno prizadeta, tako da so vsi dvignili roke od njega in mu dajejo le zdravila proti bolečinam - morfijska osnova.

Zato nujno - kje najdem to čudežno gobo Ganoderma? Ali jo naj kar kupim v lekarni v obliki oljnih kapsul? Kao je najhitrejša pot do nje in kakšna oblika je najboljša. Prosim za hiter odgovor, saj nimamo veliko časa.

Za hitro pomoč sem dosegljiva na 041205932 - Barbara.

Hvala. Zelo vam bom hvaležna in sem vesela novega upanja. Naj povem, da je oče star šele 55 let.

Barbara

http://www.lunin.net...mp;p=1055465083
še tukej da to prlimam.
ne bi pametwou, k ste najbrž že use sortr probal, od čajčkov, zelja... ampak, zgubit pa tut ni kej.
govoril so nekako u smislu, da je ob slapu v zraku veliko vodnih delcov, zelo majhnih, ki v pljučih dosežejo tudi najmanjše kotičke in jih nekako operejo. ne vem... jes bi probou.
pa vse dobro. lp. janko
sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....

#15 MancaL

MancaL
  • NeČistZačetnik
  • Pip
  • Št. objav: 4

Objavljeno: 24. november 2008, 22:59

Lebarb...

poglej si stran
zanaravo
lp Manca

#16 gobica

gobica
  • NeČistZačetnik
  • Pip
  • Št. objav: 4

Objavljeno: 18. december 2008, 13:47

Hojla !
vidim da je že kar nekaj uporabnikov zdravilnih gob, pa še vedno premalo. Zgleda da ljudje začnejo piti čaj šele ko jih doleti kakšna hujša bolezen (saj sem tudi jaz taka,ampak žal prej nisem vedela da so gobe zdravilne). Opozorila bi vas predvsem na to, da je bolje piti čaj preventivno, ne pa šele potem ko zbolimo (seveda koristi tudi v tem primeru, ampak vsekakor je boljša preventiva kot kurativa). Ganodermo toplo priporočam vsem ki imajo kakšen primer raka v družini ali pa jih ogrožajo kardiovaskularne bolezni(zelo uspešno preprečuje infarkte, poapnenje žil in podobno), tudi pri kadilcih za 25% zmanjša pojavljanje bolezni povezanih s kajenjem. Tudi za vse računalniške zasvojence je zelo koristna (izboljša prekrvavitev - verjetno vsi poznate sindrom vroča glava, ledene roke in noge).
Poleg tega je zelo uspešna v boju proti virozam, ki so v tem času zelo pogoste.
Trenutno imam precej gobic, ki so rasle zunaj in so zato malo bolj grenke. če koga zanima me lahko kontaktira.
če je kdo brez denarja jih dobi zastonj, sicer pa je cena 10 eur za 50g suhih zmletih gob, ker zbiram sredstva za opremo živilskega obrata.

lp in veliko zdravja v novem letu

#17 gobica33

gobica33
  • NeČistZačetnik
  • Pip
  • Št. objav: 2

Objavljeno: 15. januar 2011, 12:21

Pozdravljeni !

Zadnje čase so se razmnožili virusi,pa tudi gripa je vedno pogostejša.

Ker že nekja časa ni bilo komentarjev na uporabo zdravilne gobe, odpiram

novo temo. Vabljeni vsi, ki uporabljajo zdravilne gobe za izboljšanje

imunskega sistema. Poleg tega je zima čas v katerem je dobro okrepiti

naše ledvice. Če bi kdo rad poskusil gobo me lahko pokliče na 040503277.




                                                                           lp   Maja

#18 jolli

jolli
  • NeČistZačetnik
  • Pip
  • Št. objav: 2

Objavljeno: 25. januar 2011, 17:23

Pozdravljeni!

Tudi sama sem se prijavila na lunin.net zaradi te teme ker vidim, da vas ta ganoderma zanima. Sama pijem kavo ki vsebuje 100% izvleček iz ganoderme lucidum. Za njo mi je povedala prijateljica in lahko vam rečem da se učinek vidi že po par dnevih. Sama je sicer ne pijem zaradi zdravljenja raka, ampak zaradi krepitve imunskega sistema. Kava je odlična, daje mi veliko energije, izboljšal se mi je tudi spanec. Po mojih informacijah pa pomaga tudi pri ostalih boleznih (sladkorna, rak,...). Kaj pa je najboljše pri vsem pa je to da je kava tudi odličnega okusa.

Zdaj nočem delat nobene reklame ali kaj koli - jaz si dneva brez te kave več ne predstavljam ker se mi je počutje spremenilo 100 %. Lahko vam pa pošljem podatke od podjetja kjer kavo naročim ko mi je zmanjka :)

Sicer je zadeva še v Sloveniji dokaj nova in še ne poznana.


p.s. našla sem tudi nekaj o tej kavi na facebooku.
tukaj pa je link: http://www.facebook....123606777708482

#19 naja52

naja52
  • NeČistZačetnik
  • Pip
  • Št. objav: 4

Objavljeno: 30. januar 2011, 06:19

Pozdravljeni!

Tudi sama sem se prijavila na lunin.net zaradi te teme ker vidim, da vas ta ganoderma zanima. Sama pijem kavo ki vsebuje 100% izvleček iz ganoderme lucidum. Za njo mi je povedala prijateljica in lahko vam rečem da se učinek vidi že po par dnevih. Sama je sicer ne pijem zaradi zdravljenja raka, ampak zaradi krepitve imunskega sistema. Kava je odlična, daje mi veliko energije, izboljšal se mi je tudi spanec. Po mojih informacijah pa pomaga tudi pri ostalih boleznih (sladkorna, rak,...). Kaj pa je najboljše pri vsem pa je to da je kava tudi odličnega okusa.

Zdaj nočem delat nobene reklame ali kaj koli - jaz si dneva brez te kave več ne predstavljam ker se mi je počutje spremenilo 100 %. Lahko vam pa pošljem podatke od podjetja kjer kavo naročim ko mi je zmanjka :)

Sicer je zadeva še v Sloveniji dokaj nova in še ne poznana.


p.s. našla sem tudi nekaj o tej kavi na facebooku.
tukaj pa je link: http://www.facebook....123606777708482



#20 naja52

naja52
  • NeČistZačetnik
  • Pip
  • Št. objav: 4

Objavljeno: 30. januar 2011, 06:39

No, ker ravnokar to objavo prebiram ob pitju "zdrave kave", ki ne vsebuje kofeina in zbiram ter zapisujem izkušnje svojih prijateljev ob pitju teh razvajajočih napitkov (črna kava, bela kava, zeleni čaj in energetski napitek) bom sama dodala samo še to, kar sem izvedela ob pitju prve skodelice te kave (ne vem, če je to ista, učinek je pa enak, kot je navedeno v objavi) da poleg gobe reishi (pomaga pri: angina pektoris, aksioznost, aritmija, artritis, astenija, astma, ateroskleroza, bolezni srca in ožilja, bronhitis kronični, depresija, diabetes, glivične okužbe, gripa, hepatitis B, holesterol (zniža LDL in zviša HDL), infekcijske bolezni, dvig splošne odpornosti (zviša število makrofagov in T celic), varuje jetra, kronična utrujenost, zviša število belih krvničk in hemoglobin, nespečnost, pljučnica, prehlad, pritisk, rak (preventiva in pomoč pri obsevanju in kemoterapija, upočasni rast tumorjev)stres, trigliceridi virusne infekcije, vnetja, priporočljiv tudi za vegane), torej poleg reishi pa vsebuje tudi ginseng, adaptogeno zelišče, ki pomaga normalizirati neravnovesja v telesu s povečanjem odpornosti, s poudarkom na škodljive fizikalne kemijske in biološke učinke, zmanjšuje utrujenost, povečuje vzdržljivost in veča potenco, pomaga pri tvorbi rdečih krvnih celic in odpravi slabokrvnost, pomaga zmanjšati poškodbe celic, kar pripomore k preprečevanju s starostjo povezanih sprememb. Moja izkušnja je v večji in boljši motiviranosti, več energije, boljši spomin, nikoli slabe volje in ne nepomembno, popolno uravnavanje prebave in presnove. Verjetno je tega še več, vendar napitke pijem sama in vsa moja družina šele slab mesec dni. Spletna stran http://www.healthycoffee.com

#21 jolli

jolli
  • NeČistZačetnik
  • Pip
  • Št. objav: 2

Objavljeno: 31. januar 2011, 09:13

No, ker ravnokar to objavo prebiram ob pitju "zdrave kave", ki ne vsebuje kofeina in zbiram ter zapisujem izkušnje svojih prijateljev ob pitju teh razvajajočih napitkov (črna kava, bela kava, zeleni čaj in energetski napitek) bom sama dodala samo še to, kar sem izvedela ob pitju prve skodelice te kave (ne vem, če je to ista, učinek je pa enak, kot je navedeno v objavi) da poleg gobe reishi (pomaga pri: angina pektoris, aksioznost, aritmija, artritis, astenija, astma, ateroskleroza, bolezni srca in ožilja, bronhitis kronični, depresija, diabetes, glivične okužbe, gripa, hepatitis B, holesterol (zniža LDL in zviša HDL), infekcijske bolezni, dvig splošne odpornosti (zviša število makrofagov in T celic), varuje jetra, kronična utrujenost, zviša število belih krvničk in hemoglobin, nespečnost, pljučnica, prehlad, pritisk, rak (preventiva in pomoč pri obsevanju in kemoterapija, upočasni rast tumorjev)stres, trigliceridi virusne infekcije, vnetja, priporočljiv tudi za vegane), torej poleg reishi pa vsebuje tudi ginseng, adaptogeno zelišče, ki pomaga normalizirati neravnovesja v telesu s povečanjem odpornosti, s poudarkom na škodljive fizikalne kemijske in biološke učinke, zmanjšuje utrujenost, povečuje vzdržljivost in veča potenco, pomaga pri tvorbi rdečih krvnih celic in odpravi slabokrvnost, pomaga zmanjšati poškodbe celic, kar pripomore k preprečevanju s starostjo povezanih sprememb. Moja izkušnja je v večji in boljši motiviranosti, več energije, boljši spomin, nikoli slabe volje in ne nepomembno, popolno uravnavanje prebave in presnove. Verjetno je tega še več, vendar napitke pijem sama in vsa moja družina šele slab mesec dni. Spletna stran http://www.healthycoffee.com


Hej naja!

Te lahko vprašam samo kakšnega okusa je ta kava, ki jo pijete v družini? Ima dober okus?
Slišala sem namreč že za to healthycoffee ampak da baje glih ni dobrega okusa. Kot berem, ima v bistvu enake učinke kot Organo Gold.

Sama sem se odločila za Organo Gold ker je po vrhu vseh dobrih lastnosti še dobrega okusa - preverjeno :)


lp

#22 senja

senja
  • NeČistZačetnik
  • PipPip
  • Št. objav: 13

Objavljeno: 10. april 2011, 15:02

Zanima me, kakšne so vaše izkušnje, poznavanje, rezultati, ipd. jemanja ganoderme lucidum? Dr. Janša na onkologiji priporoča Pravi Reishi, največ pohval mu priznava David Wolfe.
Me zanimajo vaša mnenja;)

To temo je popravil/a senja: 10. april 2011, 15:06


#23 tantra

tantra
  • Lunatik
  • Št. objav: 7 320

Objavljeno: 10. april 2011, 16:03

Reishi - Ganoderma Lucidum [zdravilna lesna goba]
http://www.public.as...rma_lucidum.jpg
http://4.bp.blogspot...Lucidum-P-E.jpg
http://english.peopl...801_288902.html

http://www.lunin.net...oderma-lucidum/
http://med.over.net/....php?26,4794531
http://www.rastline....i-gob-t874.html

Test - Reishi prah, Reishi olje
http://www.gushen.si...vrste_testi.php

#24 senja

senja
  • NeČistZačetnik
  • PipPip
  • Št. objav: 13

Objavljeno: 11. april 2011, 12:45

Reishi - Ganoderma Lucidum [zdravilna lesna goba]
http://www.public.as...rma_lucidum.jpg
http://4.bp.blogspot...Lucidum-P-E.jpg
http://english.peopl...801_288902.html

http://www.lunin.net...oderma-lucidum/
http://med.over.net/....php?26,4794531
http://www.rastline....i-gob-t874.html

Test - Reishi prah, Reishi olje
http://www.gushen.si...vrste_testi.php


Tantra, hvala. A ti uživaš reishi?

#25 ORGANOGOLD

ORGANOGOLD
  • NeČistZačetnik
  • Pip
  • Št. objav: 3

Objavljeno: 28. januar 2012, 12:53

NOVO NOVO!!!
ČISTO NOV IZDELEK, KI VSEBUJE GANODERMO, preberite si na tej strani BioKava OrganoGold x:)x




Uporabniki, ki si ogledujejo to temo (0)

Člani: 0 - Gosti: 0 - Skriti člani: 0