Za nemoteno delovanje te spletne strani uporabljamo piškotke. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z našo politiko piškotkov. Nadaljuj
Lunin net

Hitri skok na vsebino


Fotka

Vesoljni dnevnik LNF 26


  • Ta tema je zaključena Ta tema je zaključena
* * * * * 2 x ocenjeno
3932 komentarjev na to temo

#1 Marsa

Marsa
  • Uredništvo
  • Št. objav: 60 730

Objavljeno: 3. januar 2008, 12:00

Tema je nadaljevanje Vesoljnega dnevnika LNF, ... 2, ... 3, ... 4, ... 5, ... 6, ... 7, ... 8, ... 9, ... 10, ... 11, ... 12, ... 13, ... 14, ... 15, ... 16, ... 17, ... 18, ... 19, ... 20, ... 21, ... 22, ... 23, ... 24 in .... 25... ... (*zadnja stran Dnevnika LNF 25 :palec:).

V to temo clani LN foruma zapisujemo svoje misli, (vsakodnevne) zadeve... .
Lahko pisemo, kaj smo poceli... ali kaj smo mislili... ali cutili... ali kar se nam pac zdi... Dnevnik pac.
Temo si lahko pri sebi vsakdo brez tezav preoblikuje v "Organiziranje svojih misli", "Nacrtovanje", "Pregledovanje bilance"... ali "Moje misli tebi, prijatelj, da bos stekal, zakaj se ti nisem oglasil..." x:)x itd. ipd. .. ...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.
Picasso

#2 lea

lea
  • Nepogrešljivi
  • Št. objav: 1 328

Objavljeno: 3. januar 2008, 12:11

OK. x;)x

ja, no, kot sem že napisala, sem vas pogrešala. res! a ste vi tudi mene x:px x;)x ?
letos je novo leto šlo povsem mimo mene. predvsem v smislu načrtovanja, kaj vse bi morala in česa ne bi smela. je bil res samo en žur več in en nov dan več, pa četudi prvi v novem štetju. trenutno sem v dobri koži in se prepuščam tem občutkom in čakam, kaj bodo še dobrega prinesli. (v smislu, da dobra namera, naboj, naravnanost, rodijo dobro).



in še tole, da ne bo šlo mimo:

sicer pa: dragi moji, eno res srečno leto vam želim!! vse tisto, kar potrebujete in vse tisto, kar si želite!

uživajte v planih, , bodočih uspehih, dietah, odločitvah ali pa samo v prepuščanju toku življenja, če je to TO!



#3 astra

astra
  • D član
  • Št. objav: 5 187

Objavljeno: 3. januar 2008, 12:16

Naj nam tokratni dnevnik pomeni prostor za prijatelje, pomoč in tolažbo v slabih trenutkih, naj nam prinese nasvete, ko jih potrebujemo in malo manj takrat, ko jih ne x;)x ...prostor, kjer bomo podelili srečo in veselje, obrisali solze in pogumno gledali naprej...

Pa seveda smeha in humorja.. x:)x ego tripa pa ravno toliko, da obdržimo pozicijo.. x:px

Astra
Per aspera ad astra

#4 Marsa

Marsa
  • Uredništvo
  • Št. objav: 60 730

Objavljeno: 3. januar 2008, 12:22

ja, no, kot sem že napisala, sem vas pogrešala. res! a ste vi tudi mene x:px x;)x ?

jp. xDDx
sam smo vedl, da ste nekje okol. xDDx (xokx)

jaz sem tud uspela po svoje se pedenat, pa da se me mrzlicnost cimmanj dotakne, vseen pa sem se sla neko obdarovanje mal pa tko. x:)x
v bistvu sem si ubodla fajn *prehod*. xupx

je napisala nataly, da upa da se leto ne pozna po dnevu al nekaj tacga... jaz pa upam v bistvu, da se. xDDx
namrec sem ravno to razmisljala, da kako naj bi to drzalo, ce pa je jasno, da vsi spijo in izirajo.
no in sem si dovolila spat in izirat... pol se mi pa ni dal in me je kar potegnilo in sem cist not padla v razna sortiranja in to in sem v duhu onih daril (da pac nekaj pripravljam za nekoga) spakirala dve vreci z jaknami in plascem pa nesla v zabojnik humane (dokler je se tle). da nou zebl folka. in to so lepe stvari, oprane ali clo skor nove, sam so mi premejhne al pa prevelke al pa kej.
in vse zivo sem se tle.... ene slike pregledovala (kok mam tega!!) in se celo risala sem oz. pravzaprav slikala, k sem si privlekla stojalo (s katerim sem se ze 100x uscipnila in se vanj ruknila), storasto in zarjavelo, sam tok da vidm, kako pa kaj. no in mi je blo v uzitek s copicem spet mal vlect po papirju. sam zarad stojala se mi je vse dol zlival. x:Dx k nisem navajena na pokoncno ploskev risat.....
glih fino v glavnem, ker sem si zelela bit spet mal bolj ustvarjalna. x:)x

obrisali solze

in to cimprej, kajti 'vedno se najde osa, ki pici objokan obraz'. xDDx x:px

ja: vsem vse lepo in dobro! xwizardx
Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.
Picasso

#5 nataly

nataly
  • D član
  • Št. objav: 8 410

Objavljeno: 3. januar 2008, 12:25

Jaz pa res upam, da se leto ne bo po dnevu poznalo.
Ok..saj res, da prespala 3/4 dneva x:o)x , ampak tako za k. se že dolgo nisem počutila.
Včerejšnja voda - bila na 24 urnem postu - pa hvala bogi spucala vse slabo iz mene. Tak, da sem zdaj fit in gnjavim astro v Solarnem horoskopu.
Poleg pa kuharim, pa pucam, pa mačke ganjam in tak x:o)x

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

 


#6 cosma

cosma
  • D član
  • Št. objav: 5 694

Objavljeno: 3. januar 2008, 12:47

Da še jaz pristavim lonček čivčiv :kiss: , da bomo same stare tete na kupu x:px

jaz nisem kaj dosti pospravljala in delala analiz in ne vem kaj še vse...mi ne paše v kontekst nekako trenutno. Sploh pa nisem neki planer na dolge proge :inocent: še manj pa za zaobljube in podobne finte.
Čeprav lansko leto sem se zaobljubila, da ne bom več toliko zamujala v knjižnico, ker me vedno oderejo za par €, seveda čisto po moji krivdi in se nisem čisto držala :fiju: klinc pol nisem pač tip za delat zaobljube sklepam po temu in se s tem sploh ne trudim. Če pa že kaj, pa ne naredim zato, ker je novo leto, pač pa ker mi tako paše v tem momentu.

Novo leto sem preživela :ill: :nuke: ampak kaj čmo, takle mamo....bo pa zdele boljše, sem se že podala v priprave za izboljšanje imunske odpornosti in ne mislim več zbolevat. Dost sem imela, cel december sem bila betežna in sem slabše zgledala, kot pol prebivalstva na Bokalcah.
No kljub temu, da sem bila odrezana od sveta in bila delno v karanteni je svet prišel k meni, sem imela kar nekaj obiskov, fino k so se me spomnili in me obiskali.

Pa zdele me je spravil v dobro voljo profesor Monk, mi je tolk dobr ocenil izpit bi ga kar :kiss: sem mislila, da nisem taka znalka.

Pa se grem zdej naprej xbookx mi prav paše vse skupaj, čeprav je vsega skupaj za en tamal kamion gradiva.

lep začetek konca tedna vsem xloveyx
Jas te mam tak rada
I am feeling very olympic today
Is time the only thing you are waiting for?
Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.
Dalai Lama
Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

#7 tinka

tinka
  • Lunatik
  • Št. objav: 5 486

Objavljeno: 3. januar 2008, 13:04

COSMIC :2src:

KAKO LEPOOOOOOOO!

xsmx



pazi nase in pojavi se kaj, jaz sem se tudi kar spomnila nate... xsrcx
s knjiznico imam pa enake probleme, sem ravno ugotovila, da so mi med prazniki
poslali sms, kako naj si clovek take stvari zapomni med takimi momenti...?!

nic, ne da se mi dolgovezit, ampak sem te ful vesela :vio:

-------

vse skupaj lepo pozdravljam in zelim krasno leto in sporocam, da vas bom imela rada se naprej! w:Iw :frog:
Variety is the spice of life.
Kdo lahko spremeni svet?

#8 Cookie

Cookie
  • Lunatik
  • Št. objav: 9 884

Objavljeno: 3. januar 2008, 13:49

Srečenga pa zdravega 2008 tui od mene x:Xx

Upam, da ste lepo praznovali x:px

Mene je Božič kr mal presenetil, v + smer, jasno (k sm jst bolj alergična na vse te osladne happy family scene)...s fotrom se (spet) pogovarjava :vio: , mat itaq ne more iz svoje (glumim gljivo) kože, pa dobro, ipak smo v dualističnem svetu, zakaj ne xrolleyesx :vragec:

Lahko se pohvalim, da imam vojno izkušnjo iz prve bojne linije obstreljevanja s topovskimi granatami :xx!: :vragec: (mamu jim spalim petardaško); skor sm fentala Pesjanko, tok pomirjevala sm ji dala, konjskega, jasno, drugega ni blo pr roki - pa vse sm lepo na uč stehtala, pol je pa skor v pasja nebesa šla :V: :C:

No, pa sm jo vseen oživla, bemu je blo napet k elastika na TV busanc :O:
Sm mela slabo izkušnjo s petardami že za Božič, madona je pokal, še sred Afganistana s samimi talibani, ne poka tok kot je pokal pr nas. Je dobla skor živčni napad, tok se je tresla, cvilila, sopla z vročičinimi očmi...pa še kar ni nehal pokat. Pol sm pa za NL ji dala pomirjevalo, je bla cela pizdarijal, pa pol hitr jo stresat, pa mahat z tacam, pa budno jo ohranjat...

Tko, en povzetek: milsm, da je vse tole pokanje petard, raket ipd. za Božič, NL ipd. veliko BOLJ ŠKODLJIVO, kot pa pasivno kajenje. Pa sploh ne kadim :vragec: Prodajo piroteh.zadev bi moral prepovedat, ukint, zradirat, kršitelje in retardaše pa fajn oglobit in zapret, bando pokaško :vragec: :xx!:

drugac pa, tle je bil konc sveta na silvestrovo. v bistvu ze skor nadrealisticno..... kot v iraku al pa v vukovarju leta... 94 al kerga.... skratka, vojna. milijardo eksplozij, crni dimi se vijejo in tko.... blazota.
sem pomislila, kako mora zgledat iz vesolja... totalen schtraufenpacht! :D
pa so si mislili: ah, ti zemljani spet.... x:o)x xrolleyesx :sick:


*********
jah, dans pa delam :vio: zelo v izi sicer, je itaq prazna bajta, pa neko mora da radi xcivx

Teli prazniki mi niso prišli do živega (razen petard pa raket), zelo v izi sem bla, ok mal sm bla tut tečna, ampak to bl zarad prenažiranja. Sam 4× v dec. sm šla na kuhančka, bemu slabša se men tole x:o)x Gužva, naglica in vse....se me ni dotaknilo, lučke tut ne (potrata energije), darila raznorazna - kič, plastika vse po vrsti...edin xsrcx me je presenetil s prekrasno srajč(k)o Nara camicie ( se morm mal považit), pa sploh nič si nisem želela ( še parfuma ne, k je pr men železni repertoar) za NL, ampak za tole se je pa res potrudil :palec:

Mal sva vadila skupen lajf, njegovi so se odselili iz starega stanovanja v novo bajto, pa majo skor še vse stvari (obleke) v flatu, tko da mi je mal čudno vse...vibre so take zmešane. Pa jasno, jst sm bla tut mal tečna, k sm navajena na svoj "red" in "mir". v glavnem, kr strašljiva misel...skupen lajf in vse to...k pol to pomen, da sm pa zdej že skor čist zares odrasla in nisem več otrok x:o)x pa nism čist sigurna, če men to paše...milsm, bit odrasel in to xrolleyesx čeprav že 6 let živim odraslo, odgovorno življenje in vse...sam izguba te navidezne "neodraslosti" to me še mal bega, sej spremenil se ne bo nič. No, edin kup umazanih cunj bo večji :o|o:
Tak da pol tut nism nič na LNF pisala, sm mela ful dela sama s sabo. xrolleyesx
You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.
»Grem naprej.
Kjer ni poti, ustvarim pot.
Usmerjam tok svojega življenja,
tako kot duša v meni hoče.«
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•´ (¸.•´

#9 Mana

Mana
  • D član
  • Št. objav: 1 857

Objavljeno: 3. januar 2008, 14:02

osma, osma, osma...heheheh (ker je marsa 2 posta napisala in pol 1 ne šteje)
x:px

nič, rabotkam...dosadno, itak,,,kill meeeeeeee...se morm bost z enimi ljudmi, ki pač zahtevajo ful nekega spoštovanja, ker so pač že fosili, dajo pa nič ne...bruh bruh :xx!:

beda, če bom spomlad res job menjala...yesssssssss x:Xx
Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

#10 Ale'

Ale'
  • D član
  • Št. objav: 4 444

Objavljeno: 3. januar 2008, 16:09

Konec sončnih dni za nekaj časa... zgleda da bo snežilo tudi pri nas, tako turobno je danes, pa vse kosti me bolijo, sigurno bo drugo vreme...

Ko malo obujam spomin na prehod v novo leto, vidim da se mi je vse skupaj dogajalo kot eno moje življenjsko potovanje, samo da se je odvijalo z vrtoglavo hitrostjo... srečevala sem ljudi po istem vrstnem redu kot v real lajfu prej, samo da z vsakim par minut in naprej, če ne smo pa lahko skupaj prej preživeli kar dolga obdobja, ko pa smo razčistili kar smo imeli za razčistit, smo šli vsak svojo pot naprej. Ampak lepo jih je bilo spet srečat pa rečt dve besedi.

Par dni pred Silvestrovim sem bila žalostna, ker se izvedela, da ne bom mogla praznovat z mojim best frendom, ker pot do koče ni bila dostopna zame, je bilo vse ledeno pa ful za hodit, tko da je šel brez mene.

Najprej solzice in depra, pole sem si pa rekla - ma dej prepusti se, sej bo vse ok - in sem se res. Najprej sem bila pri mami, potem pa me je frendica zvlekla ven. Kamorkoli sem šla, itak ful poznanih, pa ljubčki in objemi in lepe želje in dobra volja. Potem je ona morala nekam it, jaz sem pa šla "raziskovat". Na vsakem koraku sem srečevala ljudi, ki so me pozdravljali, nazdravljali z mano, mislim... kot da sem kakšna medijska osebnost. Iz minute v minuto nisem vedela kako se bo odvijalo, ma je blo ful zanimivo. Se mi je zdelo kot da sem na nekakšnem potovanju. Mimo mene poznani ljudje, oni ostajajo na mestu s svojimi prijatelji in znanci, jaz hodim naprej svojo pot. Pozdravljam stare prijatelje, znance, in spoznavam nove ljudi, s katerimi se srečujem čisto spontano in kot da bi mi jih nekdo postavljal na pot. V glavnem, ful zanimiva izkušnja.

Potem sva se spet našle s frendico, žurale nekaj časa skupaj, potem spet vsaka v svojo smer, z novim folkom, densat in se veselit [kljub temu da so mi zlomili berglo sem zmogla brez problemov], polna energije do 4h zjutro. In seveda celo morje lupčkov in objemov in lepih želja... tko da se je dogajalo.

Sem vzela to izkušnjo kot eno sporočilo, da moram it naprej svojo pot brez da se navezujem na folk, ker se imam lahko lepo tudi ko smo narazen. Sej je lepo ko sem z ljudmi s katerimi se imamo resnično radi, vendar pri nabiranju novih izkušenj moramo le it vsak svojo pot sami. Potem pa se spet srečamo in se imamo lepo. Pa spet naprej...
Objavljena slika

#11 aakhut

aakhut
  • Lunatik
  • Št. objav: 19 138

Objavljeno: 3. januar 2008, 16:56

:vragec:

morgen..... :o|o: :o|o: :o|o:
she zmeri spim obilno.... x:Dx x:Dx x:Dx
pa taaaake hude sanje furajo.... :vio: :vio:

zlomk....tralala
777 + 1 x:Xx na oba una noska.... x:)x
tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

#12 Michelle

Michelle
  • D član
  • Št. objav: 10 200

Objavljeno: 3. januar 2008, 21:21

Hoj srčki!
No, jaz sem včeraj prišla domov.
Voščila sem vam tako ali tako že, upam, da ste se lepo imeli!!! :2src: :palec:
Mi smo več ali manj skos žurali, spal, jedel in bli na snegu x:o)x
Ampak je bilo zelo luštno.
Včeraj sem cel dan prespala.
Ko sem prišla domov, sem videla, da je računalnik crknil, ugotovili so, da se ne da nič narediti (vsaj podatke bom dobila iz diska...drugače bi se mi sfeclalo...)..

Tam kjer smo bili, je bilo čisto malo petsrd, tako da mi je prav zal, da nisem psa vzela s seboj...ker je trpel doma...revček...

No več kdaj drugič oz. osebno...

Papa
Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

#13 free

free
  • Srebrni član
  • Št. objav: 16 801

Objavljeno: 3. januar 2008, 22:06

a osebno? :inocent: a pol se bova vidla? :inocent: x:Ix

Not Too Late

#14 vilamalina

vilamalina
  • Legenda Foruma
  • Št. objav: 1 712

Objavljeno: 4. januar 2008, 00:57

danes sem srečala eno totalno zabavno punčko v trgovini in mi je žal, da je nisem na torto povabla, ker se mi zdi, da je bla pametnejša od večine odraslih. med drugim je rekla, da išče lepši svet.

#15 ScorpioGirl

ScorpioGirl
  • Lunatik
  • Št. objav: 3 332

Objavljeno: 4. januar 2008, 06:33

Dobro jutro pa eno lepo leto vsem xsrcx

nič zaobljub delala ... niso moj stil, ker ne dam nič na to, da za novo leto je pa treba nekaj se odločit x:o)x VEM, da bo tole leto krasno, drugega pa ne rabim :2src:
pesjanar k sreči ne šmirgla petard, raket in podobnega, tko da ni blo panike ... se pa strinjam s Cookie, da je vse to za prepovedat xcivx
sva bila z mojim xsrcx pri naših na večerji :yumy: smo se imeli krasno. je blo res lepo bit s tistimi, ki jih imaš rad xsrcx x:Ix ... razen pokalo je toliko kot še nikoli :o|o: se je xsrcx čist navdušil nad raketami ... je rekel, da drugo leto pa tud midva kakšno spustiva ... jst pa takoj nazaj, da drugo leto bomo nekje v vati zaviti x:Dx x:o)x

sem zihr še kaj hotla napisat ... pa pozabila (imam čist luknjast spomin zadnje čase :inocent: ) ...
aja, spala včer za en drek xrolleyesx sem se zbudila eno uro pred budilko in se premetavala potem ... pa že tko mi je tole vstajanje čist prezgodaj :o|o: dobr, da sem dons nadoknadila mal in spala kot polh x:px

res se imejte krasno ... x:Xx x:Xx x:Xx si razdelite ... en x:Xx posebej za šefico, ker je pridna s temle forumom :palec: xcivx

How will we ever know
if we never try ...

P.M.


#16 nataly

nataly
  • D član
  • Št. objav: 8 410

Objavljeno: 4. januar 2008, 08:37

Ponovno gledala film o Mattiju Nykenenu...pismo, kaj dela alkohol. In če se spomnim na Skupinski samomor in Obešene lisice...pikola, pa Finci so pravi čudežniki.

Gruntam, kaj bi ta starejša oblekla na maturantsko obleko. Iz avta do stavbe je tudi treba nekak priti in definitivno ne v bundi..

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

 


#17 Mana

Mana
  • D član
  • Št. objav: 1 857

Objavljeno: 4. januar 2008, 09:44

oprostite moji nevednosti, ampak a lahko na youtubu iščeš po kakšnih kriterijih? oz, rada bi eno risanko hrvaško, k sm jo lan vidla, pa se ne spomnim kdo in kaj...HELP

nič, rabotkamo, razmišljamo, jooooj kakšen mazol se mi je naredu na nosu :xx!: ...boli k pr norcih, ceu nos me boli, ma ne ceu ksiht me boli :eek:

učeri sem se šla eno ful fajno igrco, ZVEZDA, k je cimer dobirl komplet družabnih igrc in me je čist potegnilo. se še nikol nismem tega igrala, prou zanimiu :palec:

mal me že fax daje, bom dons vsaj 1h mal brala knjigo, da se sama sebi oddolžim:)

sončkeeeeeeeeee
:vio:
Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

#18 Ale'

Ale'
  • D član
  • Št. objav: 4 444

Objavljeno: 4. januar 2008, 12:13

oprostite moji nevednosti, ampak a lahko na youtubu iščeš po kakšnih kriterijih? oz, rada bi eno risanko hrvaško, k sm jo lan vidla, pa se ne spomnim kdo in kaj...HELP


Katero risanko pa iščeš? Lahko malo opišeš za kaj se gre?

Probaj vtipkat cartoons; risanke; cartoni animati... pa ti bo vrglo kar nekaj risank. Je pa seveda lažje če poznaš naslov. Pink panterja vem da najde, pa A je to?, pa Pipi in Melkijad, Mickey Mouse pa še in še.
Objavljena slika

#19 Mana

Mana
  • D član
  • Št. objav: 1 857

Objavljeno: 4. januar 2008, 13:21

aha, hvala...bom poskusla...ampak je neka risanka u enih medvedkih, občutno vulgarnih medvedkih al nekih podobnih živalcah, ki se za božič obdarujejo...se mi zdi, vmes se ga naduvajo 100/h in pol imajo res hude prijave, mislim da ni ravno neka tradicionalna risanka :vio:

sam da pridem dam, počekiram...ampak je u hrvaščini, bom probala po hrvaška, pol pa ma da je:)
Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

#20 Ale'

Ale'
  • D član
  • Št. objav: 4 444

Objavljeno: 4. januar 2008, 13:53

horror cartoon, funny adult cartoon, funny cartoon, christmas cartoon, teddy bear cartoon, drunk cartoon...

Tu imaš nekaj idej, prijetno zabavo z gledanjem risank. x:Dx xsrcx Če najdeš pa sporoči katera je. Vso srečo! xwizardx

Pod "hrvaška" ti ne bo najdlo, vpiši "hr" ali pa "cro".
Objavljena slika

#21 Cookie

Cookie
  • Lunatik
  • Št. objav: 9 884

Objavljeno: 4. januar 2008, 13:54

horror cartoon, funny adult cartoon, funny cartoon, christmas cartoon, teddy bear cartoon, drunk cartoon...

Tu imaš nekaj idej, prijetno zabavo z gledanjem risank. x:Dx xsrcx Če najdeš pa sporoči katera je. Vso srečo! xwizardx

Pod "hrvaška" ti ne bo najdlo, vpiši "hr" ali pa "cro".

:eek: pa ti si pravi heker :inocent:
You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.
»Grem naprej.
Kjer ni poti, ustvarim pot.
Usmerjam tok svojega življenja,
tako kot duša v meni hoče.«
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•´ (¸.•´

#22 Ale'

Ale'
  • D član
  • Št. objav: 4 444

Objavljeno: 4. januar 2008, 14:11

:eek: pa ti si pravi heker :inocent:

:inocent: x:Dx
Ma ne, samo risanke imam rada! x:o)x x:Ix x:Dx


Aja, Mana... da ni tale "Happy Tree Friends"?

Pa še ta varijanta je: "Happy Tree Friends - Christmas"
Objavljena slika

#23 aakhut

aakhut
  • Lunatik
  • Št. objav: 19 138

Objavljeno: 4. januar 2008, 15:32

:vragec:

morgen..... xrolleyesx
:eek: ....ja noooo....sej vem, de sm chist zgoden dons.... x:o)x
ochitno sm se do konca naspal.... :inocent:
tko de....dons bo treba zazhurat... x:Dx x:Dx x:Dx
de ne padem iz forme....k lihkar se spet zachne .... x:px x:px x:px
she par dni kokr umirjene scene....pol pa spet s polnim gasom... x:o)x :vio:
pa sej zhe komi chakam... :inocent:

zlomk....tralala
777 + 1 x:Xx na oba shnofka... x:)x
tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

#24 aakhut

aakhut
  • Lunatik
  • Št. objav: 19 138

Objavljeno: 4. januar 2008, 15:52

kaj pa moj shnofek :inocent: :C:

xppx

:vragec:

za tvoj shnof je pa en drug zadolzhen... x:)x
isti k za shljive... x:Dx x:Dx x:Dx
na x:Xx
de naush tezhila... x;)x

zlomk....tralala
tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

#25 aakhut

aakhut
  • Lunatik
  • Št. objav: 19 138

Objavljeno: 4. januar 2008, 15:55

ahhh ... kolk je bil sladek :inocent:

:vragec:

hehe
ochitno mu dajesh ananasou kompot po juzhni.... x:Dx x:Dx x:Dx

zlomk....tralala
tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra




Uporabniki, ki si ogledujejo to temo (0)

Člani: 0 - Gosti: 0 - Skriti člani: 0