Pomoč - Iskanje - Člani - Koledar
Popolna verzija: Iščem sodelavca
Lunin Forum > LN FORUMI > Lunin Oglasnik > Razno - iščem
mgd
Pozdravljeni vsi.

V podjetju Linfis d.o.o. iščemo sodelavca, serviserja terenskih in industrijskih viličarjev. Delo je tako v podjetju kot tudi na terenu. Poslovni prostori podjetja in delavnica so v Grosuplju.

Več info o podjetju na www.linfis.si

Za nadaljne informacije zainteresirani kandidati prosim pokličite na 01 781 00 40 (od 8h - 15h) ali na 041 787471 (kadarkoli).

Matjaž
Onix
Zanimiv naslov (astrološko/duhovni forum) za iskanje sodelavcev na elektromehaničnem področju icon1_eek.gif
Ampak, ker sem trenutno brez dela (v preteklosti pa sem kar nekaj časa bil zašmiran in prešraufal kar nekaj avtomobilov icon1_rolleyes1.gif ) sem poklical in se oglasil na pogovoru.
Doživel sem nadvse prijetno presenečenje icon_smesko.gif prijetna ekipa, glede na dejavnost nisem pričakoval take odprtosti in duhovne razgledanosti icon1_thumbup.gif pa še večina zaposlenih je vegetarijancev, končno ena služba, kjer ne bom stalno na udaru zaradi svojih prehrambenih navad.
Naslednji teden že začnem s preizkusnim delom in upam, da bom sprejet crossfingers.gif , ker sem se gostinstva in delovnih vikendov pa praznikov že pošteno naveličal icon_smile_dead.gif (zadnjih, skoraj, 6 let sem delal vse praznike in vsaj 2 vikenda (raje 3 ali 4 icon1_rolleyes1.gif ) na mesec)

Marsa, če bom sprejet dobiš zahvalo s Kmetije Kostanjšek icon_smile_wink.gif vilijamovka bo verjetno ustrezala icon180.gif
Amis
onix......bravo..... icon1_thumbup.gif icon1_thumbup.gif
Cookie
Čestitke Onix-u in mgd-ju icon1_thumbup.gif
lea
a ni dobro, no icon1_thumbup.gif w00t.gif
navdušena ylsuper.gif
Marsa
a dej, dbest! OK-thumb.gif se dobr da sm sla pogledat v temo! res primsk OK-thumb.gif

(z ali brez Vilme icon_smile_wink.gif - je pa seveda dobrodosla icon1_biggrin.gif)
tinka
ma super zate, Onix !!! icon_smesko.gif icon1_thumbup.gif
Marsa
jp, itak - in tud zanje... icon1_thumbup.gif

Kolkrat pa se slisi navduseno porocanje, ko se gre kdo ment za job? icon1_biggrin.gif
čarli
DOL PADU! Res, na astrološko-duhovnem forumu najdeš job v šraufariji in šmiru, pa še sodelavce so vegeterjanci...no, to se sam na luninem forumu zgodi!!!!BRAVO IN SREČNO!
mgd
jz sm bil tud presenečen na tako hitr odziv in to iz tega foruma. ko sva se z Onixom tuki pogovarjala in je reku, da je že dlje časa na tem forumu, se mi je zdel, da bi blo možno, da je vegetarjanc. no good to smile.gif
klarus
CITAT(Onix @ 21. May 2008, 17:58) *
Zanimiv naslov (astrološko/duhovni forum) za iskanje sodelavcev na elektromehaničnem področju icon1_eek.gif
Ampak, ker sem trenutno brez dela (v preteklosti pa sem kar nekaj časa bil zašmiran in prešraufal kar nekaj avtomobilov icon1_rolleyes1.gif ) sem poklical in se oglasil na pogovoru.
Doživel sem nadvse prijetno presenečenje icon_smesko.gif prijetna ekipa, glede na dejavnost nisem pričakoval take odprtosti in duhovne razgledanosti icon1_thumbup.gif pa še večina zaposlenih je vegetarijancev, končno ena služba, kjer ne bom stalno na udaru zaradi svojih prehrambenih navad.
Naslednji teden že začnem s preizkusnim delom in upam, da bom sprejet crossfingers.gif , ker sem se gostinstva in delovnih vikendov pa praznikov že pošteno naveličal icon_smile_dead.gif (zadnjih, skoraj, 6 let sem delal vse praznike in vsaj 2 vikenda (raje 3 ali 4 icon1_rolleyes1.gif ) na mesec)

Marsa, če bom sprejet dobiš zahvalo s Kmetije Kostanjšek icon_smile_wink.gif vilijamovka bo verjetno ustrezala icon180.gif
držim pesti srcoci.jpg
Indy
CITAT(Onix @ 21. May 2008, 17:58) *

No fajn onix, sm tut jest vesel.Tle vidm en dokaz kako se duhovne sfere počasi širijo na vsa področja in naš vsakdan icon_smile_tongue.gif Super icon_smile_wink.gif
To je okrnjena verzija vsebine strani. Če si želiš ogledati stran v celoti, z vsemi informacijami in slikami, potem klikni tukaj.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.