Pomoč - Iskanje - Člani - Koledar
Popolna verzija: DEBELOST
Lunin Forum > LN FORUMI > Kaj si mislimo O...
Strani: 1, 2
Marsa
Hehe... scratchchin.gif ...

Drugace pa se v bistvu strinjam s Sokratom... Sicer nikoli nisem bila prav zelo suha, pravzaprav prej buckasta kot suha, samo menim da dalec od debela.
No, bila pa sem tudi kar zelo debela in povem - zoprno je bit debel, kot pravi Sokrat, ne nakladajte!
Ce ze ne da si pocasen, bolj tog, in vse tole, si tudi ves nasicen in tak, skoz ti je vroce in vse tole... sopihas, se potis, komaj se vleces, zhile te bolijo itd...
Jaz sem kar 'jezna' na folk, ki je debel pa tarna...

Ce bi bila nekoliko zlobna:
Ko je fora, aha, kadis, kaj pa potem hodis k meni (to je dejal zdravnik moji frendici, ki pravzaprav malo kadi),bi enako rekli potem za debele - aha, debel si, tvoj problem, jasno da imas raka in infarkt.

Kajenje ubija?
Hrana -predvsem!- ubija.
devica
Naj se trese, naj se trese... icon_smile_big.gif
lustna oddana blond bejba
CITAT(sokrates @ 19. May 2004 ob 19:01)
A veš, kaj bi en psiholog rekel ob tvojem imenu oziroma nicku??

- punca, ki se rada kaže oziroma pokaže,
- je nezavedno nesrečna v svojem partnerstvu (zaradi besedice oddana / kdo pa še to tko razglaša????),  x?x  x?x  :inocent:
- punca ki je sama sebi všeč (sama sebe poimenuje bejba) / hm, hmhmhmhhm icon1_biggrin.gif

sokrates icon1_thumbup.gif

icon_smile_wink.gif Meni je moj nick vsec, ker je zabaven in nenavaden. Ce ti ni vsec, nic hudega.
Pa naj dodam se tole.
Sem lustna, sem blond in imam fanta. Torej je napisana resnica. icon_smesko.gif icon_smile_wink.gif
devica
Ne, ne, daj mu trepetliko za pit... icon_smile_big.gif icon_smile_big.gif
sokrates
trobeliko................ icon_smile_wink.gif
devica
trobeliko icon1_thumbup.gif icon_smile_wink.gif

kajti vsakdo bo enkrat nagnil svojo zadnjo čašo, pa četudi trobelike
borism
Rejenemu trebuhu je vsaka pot dolga.

Ruski
Michelle
Jaz sem tudi blond! smile.gif K lih zgleda, da je to velik +! smile.gif smile.gif se morm "pohvalt" smile.gif
Aja pa oddana nisem ze en mesec pa pol smile.gif
Lusna...za nekatere, za vse zihr ne smile.gif
icon1_rolleyes1.gif

icon1_thumbup.gif icon_smile_big.gif icon_smile_blush.gif
borism
Dober petelin ni nikdar debel. icon_smile_approve.gif

Ps!
Se opravičujem bolnim!!!
icon_smile_blush.gif
Aira
CITAT
Jaz sem tudi blond!  K lih zgleda, da je to velik +!   se morm "pohvalt"
Aja pa oddana nisem ze en mesec pa pol
Lusna...za nekatere, za vse zihr ne

pa debela tudi... icon_smile_wink.gif
Michelle
icon_smesko.gif icon_smesko.gif icon_smesko.gif
O tem bi pa lahko razpravljali smile.gif
Sem ja, v en del.. icon_smesko.gif
Aira
icon_smile_big.gif ma ne... samo tako malo pošpikam ker smo ravno v temi... sicer pa- blond, vesela in debela- to je tipom všeč icon_smile_big.gif icon_smile_big.gif icon_smile_big.gif
žaža
DEBELI SO VESELI!!
pa se mi zdi, da je to kar res.... icon_smile_blush.gif
Michelle
Aira, icon_smile_big.gif icon_smile_big.gif , a si sure? Zdaj so crnolaske "in" icon_smile_big.gif
Oh ya, who cares icon_smile_big.gif

žaža, dvomim...po moje dajo navzven tak obcutek...ze zase vem, da cim se malce zredim, se pocutim slabse...ne vem...manj samozavestno...ok sej so izjeme, sam...
devica
CITAT(Michelle @ 21. May 2004 ob 10:00)
Aira, icon_smile_big.gif  x:Dx , a si sure? Zdaj so crnolaske "in"  x:Dx

icon1_thumbup.gif Res je! Jz sama pa seb vidm, pa sm spreminjala barve ko kameleon: blond-oranžna-rdeča-vijolična-prameni različnih barv-roza- rjava- črna. Črna sem bila največkrat, ker mi ta barva najbolj paše, pa še več pogledov sem pokasirala icon_smile_wink.gif .

Čeprav mam svojo teorijo, da na blondinke padajo bolj oblastni tipi, ker izžarevajo odvisnost, krhkost, nedolžnost, na nas temnolaske pa tipi, ki so za enakopravnost in da nimajo nič proti, če kdaj partnerka odloča, ker pač izžarevamo strast, neodvisnost, samostojnost in samozavest. Tu gre za videz, za vtis, ki ga naredimo na tipe, ne pa za dejansko stanje, ker če ne bi si ženska, ko si pobarva lase, morala tud osebnost speremenit. icon_smile_wink.gif
Sploh pa bi tipa, ki bi padal na mene zarad barve las, mela samo za predpražnik. Ker tak plitkež, ki se ne zaveda, da mam lahk vsak dan drugo barvo, pr meni nima kej iskat
žaža
žaža, dvomim...po moje dajo navzven tak obcutek...ze zase vem, da cim se malce zredim, se pocutim slabse...ne vem...manj samozavestno...ok sej so izjeme, sam...

...saj se jaz tudi takoj zasekeram če se zredim icon_smile_blush.gif icon27.gif ...čeprav je to ful brez veze...., sam so mi pa nekateri debeluščki (upam da nisem koga užalila s to besedo.) zdijo veliko bolj simpatični, srečni in polni življenja, kot pa nekatere suhice, k je vsa bleda in brez življenja...
devica
Ja, sej te vidmo: debela, vesela, čebela icon_smesko.gif bzz
žaža
CITAT(devica @ 21. May 2004 ob 10:33)
Ja, sej te vidmo: debela, vesela, čebela icon_smesko.gif bzz

icon_smile_big.gif icon_smile_big.gif icon_smile_big.gif ...RES JE icon1_exclaim.gif icon_smile_big.gif icon_smile_big.gif icon_smile_big.gif
Michelle
žaža, to se strinjam icon_smesko.gif Jaz bom zmeri trdila, da mi je bolj vsec, ce ma clovek par kg prevec, kot pa premalo. kate moss tip zensk me odbija...pac, okusi so razlicni..
Mick
Aira, icon_smile_big.gif  icon_smile_big.gif , a si sure? Zdaj so crnolaske "in"  icon_smile_big.gif

Resno to al kva? icon1_eek.gif Men so pa ble skor cel lajf temnolaske všeč, zadnje čase pa so mi nekak bl rajcig bjonde....... icon_smile_tongue.gif icon_smile_clown.gif
Michelle
icon_smile_big.gif icon_smile_big.gif icon_smile_big.gif
Ej jaz vcasih dobim filing, da tipi sploh nocjo priznat, da so jim blonde bolj vsec ( ce so jim), zaradi raznih stereotipov smile.gif Ne...sam res !!! icon_smile_cool.gif icon_smile_cool.gif
Mick
Ne, ne....ti stereotipi nas sam bl vlečejo k bjondam.......ker mislimo, da jih bomo lažje, k so tolk neumne..... icon_smile_wink.gif icon_smile_evil.gif icon_smile_big.gif
Michelle
Ma jst sm mislila tko...pr resnih tipih..ne vem, ce znam razlozit. ampak tkole:"padam na crnolaske, kaj bom z blondami, k nimajo nc v glav"
icon_smile_approve.gif
opij
mam glih tolk trebuščka, če se polijem po njem
s pivom,še vedno v popek steče icon_smile_approve.gif icon_smile_big.gif

dvorezna debelost icon_smile_clown.gif
devica
Eh, ne more bit tolk žensk zabitih, no. icon_smile_wink.gif Itak je ful mal pristnih blondink, večinoma so pobarvane rjavolaske icon1_eek.gif
Men so tipi prou priznal ( tud ko sm mela kako drugo barvo las ), da so jim črnolaske bolj všeč, al pa obratno- to je pač okus, po moje. Moj bivši ( pada na črnolaske ) mi je zmer pol pravu: moja crna maca icon_smile_blush.gif icon_smile_kisses.gif

Sej če pogledaš mačke so tud lepše črne s kakimi zelenimi očmi, ko pa kake oranžne icon1_biggrin.gif
Ksenia
me pa že skoz zanima neki, kaj je za vas pojem debel... debel kot debel al mičkeno bolj poln oblin - a to že štejete med debele? ok potem jaz mičkeno debela črnolaska icon_smile_big.gif
Mick
CITAT(Michelle @ 21. May 2004 ob 10:59)
Ma jst sm mislila tko...pr resnih tipih..ne vem, ce znam razlozit. ampak tkole:"padam na crnolaske, kaj bom z blondami, k nimajo nc v glav"
icon_smile_approve.gif

Dvomim v to. Hi-hi......to so verjetn rekl črnolaskam; bjondam pa obratn.....pač nekaj drugega icon_smile_wink.gif Men so pač zadnje čase bjonde mal bl všeč, "dol pado" pa bi verjetn spet na temnolasko. V bistvu pa to sploh ni pomembn...... icon_smile_wink.gif

Aja, Selene.......mickeno bolj polna oblin je icon1_thumbup.gif srcoci.jpg icon_smile_tongue.gif
Ksenia
hehe potem obstaja možnost da bi "dol padu" icon_smile_big.gif
Mick
icon_smile_big.gif icon_smile_evil.gif icon_smile_clown.gif icon_smile_big.gif
To je okrnjena verzija vsebine strani. Če si želiš ogledati stran v celoti, z vsemi informacijami in slikami, potem klikni tukaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.