Pomoč - Iskanje - Člani - Koledar
Popolna verzija: Cvetoči travnik
Lunin Forum > LN FORUMI > Misli ...
Strani: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Pujsita
borism
icon_smile_cool.gif
borism
icon_smile_wink.gif
borism
Lepe tele dve fotke, hja torej dolina Tamar...
umetnica
a stric jalovc se ti je pa skril?
pika1000
Borsim, a si ti hribovc? icon1_thumbup.gif
borism
Ja PIKA1000, a veš, da sem res....pa saj to ni nič slabega....za nekatere sem nor ko lezem gor, ampak je VREDNO zaradi lepot gora, narave, super je in neponovljivo....včasih se skoraj pozabim v dolino in domov......sicer se splača v takšnih okoliščinah napolniti akomulatorje......se mi zdi, da držijo dlje potem....lep večer icon1_exclaim.gif

Umetnica, žal sem ga čakal tri ure(jasen vrh), ampak potem sem pa šel raje proti Ajdovski deklici....sem obljubil, da se še vrnem nad Tamar...tudi tebi lep večer in vikend icon1_exclaim.gif
borism
Dolomiti
umetnica
jalovc
borism
Ni zastonj tale Jalovc v znaku PZS icon1_exclaim.gif
borism
RINKE
borism
icon_smile_approve.gif
borism
icon_smile_cool.gif
borism
Hvala, me veseli, da ti je všeč icon1_thumbup.gif
borism
icon_smile_wink.gif
borism
POZDRAVLJENA UMETNICA!

Hvala, fotka je slikana kar iz doline, nedaleč od glavne ceste proti Radovljici.....lep dan.... icon1_thumbup.gif
.....imam pa podobno, ki je slikana 110 km stran, ampak je vidljivost malce slabša icon1_thumbup.gif
borism
Torej stojišče tele fotke je stran več kot 110 km(vzhodna Slovenija) in so vidni Julijci z Rjavino na levi....
umetnica
sssh.gif
borism
icon_smile_approve.gif
borism
icon_smile_approve.gif
borism
icon_smesko.gif
stankaa
sedaj so travniki tako čudovito zlatorumeni od cvetov regrata,
da si prav želim, da bi šla na sprehod s fotoaparatom...
icon_smesko.gif
icon_smile_approve.gif

Stanka
Pujsita
Stankaa, pri nas na Notranjskem še ne. Včeraj sem bila spet v izvidnici, regrat je malo večji, 1 sam cvet je bil na celem travniku, marjetke so majčkeno zrasle, pa neke vijolice - take nežne travniške so bile, pa ene plave rožice, nimam pojma kakšne, pa velikonočnice. No saj, zbirka se iz dneva v dan bogati.

Da pa ne omenim pričjega petja, razturajo, pevske vaje od zgodnjega jutra cel dan, pa do večera. icon_smesko.gif icon1_thumbup.gif
Amis
pri nas je pa vse rumeno regrata in kmalu bodo samo še regratove lučke icon1_eek.gif CRY.gif icon_smile_tongue.gif icon_smile_evil.gif icon_smile_wink.gif

ja, dan je prav za bit zunaj sorry.gif icon_smile_disapprove.gif icon_smile_tongue.gif icon_smile_clown.gif icon_smile_approve.gif
Pujsita
Se pa full hitrejš regrat najde pa nabere a ne ? icon_smile_big.gif icon_smile_big.gif icon_smile_big.gif
coccinelle
Janja - icon1_thumbup.gif icon_smile_big.gif icon_smile_big.gif
Pri nas na Gorenjskem to stara praksa icon_smile_clown.gif (pri jajcih prišparaš)
Amis
icon_smile_big.gif icon_smile_clown.gif icon_smile_big.gif
pravjo, da ni več dober, ko začne cveteti. ok, grem šparat danes icon_smile_big.gif icon_smesko.gif icon_smile_wink.gif
Pujsita
Majčkeno z vročim krompirjem in jajci zmehčaš, pa je še vedno v redu icon_smile_wink.gif icon_smile_kisses.gif .
borism
icon_smile_cool.gif
Vendula
icon_smile_wink.gif
borism
icon_smile_wink.gif
Pujsita
Včeraj našla prvih par spominčic, na enem zelo zelo nenavadnem področju, tam kjer običajno so, jih pa še ni icon_smile_wink.gif icon_smesko.gif .
Mick
Iz Adama pripeljal par šopkov po nekje 10 lilij v enem........večinoma še zaprtih......danes zjutraj sem videl, da se v enem šopku cveti že odpirajo......ful so lepi srcoci.jpg .......in tako imam brlog ves v cvetju. rose.gif flower.gif
sstane
CITAT(borism @ 28. Apr 2004 ob 21:09)
icon_smile_wink.gif

Boris, a si moj ribnik poslikal icon_smile_shy.gif icon1_thumbup.gif
El Nino
haha jaz sem 10 let živel na ribniku... ampak še danes ne vem kje je ta ribnik wink.gif
kapica
CITAT(El Nino @ 4. May 2004 ob 19:59)
haha jaz sem 10 let živel na ribniku... ampak še danes ne vem kje je ta ribnik wink.gif

jeeeee mi mamo doma ribnik!!! icon_smile_clown.gif
El Nino
Yo canto tu Ljubno, Con ribnik que se mezcla con kapica.
sstane
CITAT(kapica @ 4. May 2004 ob 21:08)
CITAT(El Nino @ 4. May 2004 ob 19:59)

jeeeee mi mamo doma ribnik!!! icon_smile_clown.gif

Mi tudi, pa ribe so notri, kaj pa pri vas icon_smile_shy.gif
El Nino
vidva sta dabest srcoci.jpg mrbit se poleti spravim na to pa vrt spremenim v ribnik... (preko babičino truplo ampak vredno poskusit)
borism
CITAT(sstane @ 4. May 2004 ob 16:41)
Boris, a si moj ribnik poslikal icon_smile_shy.gif  icon1_thumbup.gif

Stane, menda res... icon1_rolleyes1.gif icon_smile_blush.gif
Piko
Prvomajske rože. Predvsem - rdeče!
Pujsita
Kje pa rastejo takele rožice Piko? Sem včeraj videla v naših koncih, na Notranjskem, se razcvetajo icon25.gif , pa tudi narcise so zdaj najlepše icon_smile_kisses.gif
Piko
Samo s kuhinjskega okna sem pogledal... icon_smile_clown.gif
borism
Piko, kje si ti doma icon1_eek.gif , da pridem "rabutat" icon_smile_big.gif icon_smile_wink.gif
Pujsita
CITAT(Piko @ 7. May 2004 ob 12:09)
Samo s kuhinjskega okna sem pogledal... icon_smile_clown.gif

Krasno, nekdo ima dar za vrtnarstvo pri vaši hiši icon25.gif icon_smesko.gif icon1_thumbup.gif .
Piko
Še dve rožici, pravkar skopani v pomladnem dežku,
sem si kar utrgal dve slikci, saj tetaM ne bo nič rekla...
Piko
Iste spominčice malo drugače:
Piko
Pa še en grmček sem slikal za vas:
stankaa
srcoci.jpg Obožujem to cvetje, drobčkane in srčkane spominčice,
dišeč španski bezeg kar iz monitorja diši!
mmmmmmmmmmM
icon27.gif icon_smile_kisses.gif Stanka
žaža
jaaa, meni so tudi forget- me- not icon_smesko.gif fuuuuuuul všeč
To je okrnjena verzija vsebine strani. Če si želiš ogledati stran v celoti, z vsemi informacijami in slikami, potem klikni tukaj.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.