Pomoč - Iskanje - Člani - Koledar
Popolna verzija: Cvetoči travnik
Lunin Forum > LN FORUMI > Misli ...
Strani: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
aquarius
icon_smile_big.gif icon_smile_big.gif icon_smile_big.gif
vila vetra
icon_smile_big.gif
za vsako bolezen ena rozca raste
ampak za tole... pa ne vem...
Vem pa da ima kratke noge icon_smile_clown.gif icon1_thumbup.gif

icon27.gif viola-sm.jpg icon_smile_kisses.gif Vila Vetra
aakhut
icon_smile_evil.gif

KRATKA PAMET

nekam pogost pojau zadnje chase

icon_smile_evil.gif icon_smile_wink.gif
Tina
Mogoče pa nalezliv?

icon_smile_clown.gif
aakhut
icon_smile_evil.gif

pol bi bla tut blondnost nalezliu pojau
pa hvalabogu ni

icon_smile_evil.gif icon_smile_dead.gif
borism
icon_smile_cool.gif
borism
icon_smesko.gif
stankaa
take lepe slikice icon_smile_approve.gif
a mene pa matra prehlad ko sred zime bele
in še ene druge revolucije..., tako da žal
tako poredko uspem pokukat semle

imejte se cvetoče še naprej icon_smesko.gif

se poslavljam za encajt...
icon_smile_kisses.gif Stanka
Tina
Potem se pa hitro pozdravi. Klobuček pa bo že počakla, da se vrneš. icon_smile_wink.gif

Pujsita
Ah....
Pujsita
Hi, hi, svinjica je rilc nekam napol vtaknila..... kar domišljijo uporabit....
borism
icon_smesko.gif
Pujsita

Te so pa moje najljubše....
Tina
A prav vidim, da so to spomičice? w00t.gif
Pujsita

Oh that`s me na travniku....
Pujsita
CITAT(Tina @ 20. Aug 2003 ob 13:59)
A prav vidim, da so to spomičice?  w00t.gif

Ja ja, prav. Obožujem spominčice in prav od srca sem se nasmejala, ker se to angleško reče forget me not, pa v Nemščini se tudi tako prevede, res smešno, sicer pa obožujem vse rožice, ki rastejo v naravi - take ki ne izgledajo umetno...
Tina
CITAT(JanjaK @ 20. Aug 2003 ob 14:02)
CITAT(Tina @ 20. Aug 2003 ob 13:59)
A prav vidim, da so to spomičice?  :wOOt:

Ja ja, prav. Obožujem spominčice in prav od srca sem se nasmejala, ker se to angleško reče forget me not, pa v Nemščini se tudi tako prevede, res smešno, sicer pa obožujem vse rožice, ki rastejo v naravi - take ki ne izgledajo umetno...

Tudi moje najljubše rožice wub.gif
borism
icon_smesko.gif
Pujsita
Včeraj sva si spet z mojim razvajencem privoščila sprehod po travnikih, ugotovila sem, da so moj najljubši del narave srcoci.jpg . Zdaj se jim bova morala začasno izogibati, kajti v travi so neke bunkice, ki sde zapletejo po celem telesu v dolgo dlako in potem sprehod lahko traja 1 uro, potem pa iskanje kuglic 2 uri.

Se bova preusmerila na makedam.... icon_smile_big.gif
vila vetra
Janja ali pa v gozd v sončnem jesenskem dnevu
kamor spet nazaj hitim in letim in odpihnem
k potočku žuborečemu, ki naj še kar teče in teče
in med njegovimi kapljicami naj se svileni žarki igrajo
in potem, čez čas... pride tisti pravi trenutek,!,
tisti, ki bo v vsej večnosti tisti: Malo Najin
Morda...Ko bo spet maj, ko bo v najini duši raj

in nasmeh na ustnicah VSEH!

icon27.gif viola-sm.jpg icon_smile_kisses.gif Vv
umetnica
icon_smile_approve.gif
borism
Včasih najdemo tudi kaj podobnega na cvetočem travniku...
aakhut
icon_smile_evil.gif

tale je pa moja ljubezen:
umetnica
a niso žametne icon1_question.gif
aakhut
icon_smile_evil.gif

mi je aurikl blizhji....mam pa u martulku na vrtu tut chrnga iz kaukaza icon_smile_approve.gif

666 icon_smile_evil.gif -ou....tralala
sfinga
icon1_rolleyes1.gif ljudje cvetimo drug za drugega, kot rože na travniku živjenja...
stankaa
sfinga polepšala si mi jutro,
ta misel bo tista, o kateri bom danes
z veseljem še premišljala...
icon_smile_kisses.gif vsem Luninim cvetlicam
in cvetličkom
Stankaaaa
Tina
rose.gif flower.gif clover.gif flower.gif rose.gif
Pujsita

Tole pa pr men raste icon_smile_wink.gif
borism
JanjaK pozdrav.....pa menda ja ne na pisalni mizi icon1_question.gif

Lep dan icon1_thumbup.gif
Pujsita
Dobro jutro tudi tebi icon_smesko.gif . nekako mi vse naravne rožice škripnejo. Do zdaj razen tega, da jih občudujem, nisem našla v sebi tiste prave ljubezni do njih - tako da bi uspevale v moji bližini, pa tudi ogromno selitev, zdaj so pa okenske police tik nad radiatorji, tako da samo takele uspevajo.

rose.gif
borism
JanjaK, mogoče pa "izgorijo" od tvoje silne energije.......selitev, jim res ne ustreza........a si tudi ena tistih, ki se smejijo ob mislih, da se je potrebno tudi z njimi pogovarjati, oziroma ravnati nežno........lep dan tebi in tvojim icon1_biggrin.gif icon1_thumbup.gif
Pujsita
Ne smejem se ne, sploh ne odkar sem se srečala z duhovnostjo, sem prepričana, da to ziher je. Nekako sem bila vedno bolj navezana na živali. Enkrat sem imela lončnico z majhnimi vrtnicami. Ta mi je bila zelo všeč, ampak kaj ko so rožice zame tak strošek, ker boge reve ne samo da se sploh ne razmnožujejo, ampak ne preživijo. icon_smile_blush.gif . No in sem pozabila zaliti parkrat in potem enkrat pogledam na polico in rečem možu - glej, ko se ji je zmešalo, je nekaj časa nisem zalila, pa vseeno cveti. icon1_eek.gif . PA mi je rekel, da jo je pa mogoče on zalil. OK-thumb.gif

No skratka, rastlinice mi postajajo všeč in enkrat se jih bom zagotovo lotila - mogoče po vselitvi v najino stanovanje, ki bo upam zadnja moja (cca. 17 jih imam za seboj). rose.gif
borism
Kako JanjaK, ti se ja potem dvakrat letno seliš, ali celo trikrat......pa mislim, da imaš super partnerja, če te takole dopolnjuje........pa en nasvet, če nimaš časa za te opravke ( zalivanje ), da jih obilno zaliješ ko je lunca v vodnem znamenju (rak, škorpijon, ribi) in brez težav počakajo osem dni, kolikor je tudi razmik med temi znamenji......poskusi, se vsaj takrat spomniti na zalivanje......pa en lep dan še vedno icon1_biggrin.gif icon1_thumbup.gif
Pujsita
Uf, ne vem, kako si sicer izraćunal, samo sem se že s staršema ali samo z enim izmed njih preselila 8x, potem sem pa sama nadaljevala uspešno nomadsko kariero icon_smile_big.gif .

Nasvet je pa dober, samo kaj ko jaz nimam pojma kdaj je kaj v kakšnem znaku ali hiši icon1_eek.gif icon27.gif . Se moram še 1book.gif .

Dan je pa v vaši družbi vedno lep, tudi tebi še naprej lep dan
up.gif love3.gif wizard.gif
borism
JanjaK, jaz sem računal približno, sicer, a se misliš še kar seliti..... ti si pa res nomadka, glede kdaj je kje imaš ja na Luninem netu pod koledar ( tedensko )..........to je recimo 22 in 23.11 je v škorpijonu, nato 29 in 30.11 in 1.12 v ribicah, nato 10, 11.12 v raku, nato 19 in 20.12.03 v škorpijonu, pa saj boš ja čutila, takrat ko je malo več vlage v zraku, zato previdno pri zračenju postelje ali prostorov.......glede hiše, je pa pri tebi res malo težko, če se kar seliš (tole zadnje je za šalo!) icon1_biggrin.gif
borism
icon_smile_approve.gif
borism
icon_smesko.gif
Pujsita
umetnica
love3.gif
umetnica
clover.gif rose.gif flower.gif
Pujsita
borism
icon_smile_approve.gif
Pujsita
borism
icon_smile_approve.gif
Pujsita
borism
icon_smile_approve.gif
Pujsita
Pujsita
borism
icon_smile_wink.gif
To je okrnjena verzija vsebine strani. Če si želiš ogledati stran v celoti, z vsemi informacijami in slikami, potem klikni tukaj.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.