Pomoč - Iskanje - Člani - Koledar
Popolna verzija: Zasebni stiki @ ona-on.com
Lunin Forum > LN FORUMI > Lunin Oglasnik > Nudim storitve
luka4u
Vse, ki ste morda osamljeni ali pa si želite spoznavanja novih ljudi in popostritve v svojem ljubezenskem življenju vabimo, da obiščete spletno stran ona-on.com, kjer več kot 10.000 članov brezplačno kreše iskrice, se zabava, dogovarja za srečanja in še marsikaj ...

Spletna stran po zgledu vodilnih "online dating" servisov v svetu omogoča številne oblike iskanja sorodnih duš (spol, starost, videz, hobiji, kraj bivanja, ipd.) ter komuniciranja (e-sms, chat, e-mail, forumi, e-voščilnice).

Vabljen/a, da preveriš tudi sam/a!
Veliko uspeha! srcoci.jpg

ona-on.com team
Osvajaj, zaljubi se prek mreže!
ona-on.com
El Nino
Zanimiva zadeva, ampak, hm zaljubljen sem prijatelje mam, gooddamn, kaj bom s tem, icon26.gif
aakhut
icon_smile_evil.gif

elnino....
to je za stare babe k so zhe abgepolozen....

icon_smile_evil.gif icon_smile_big.gif icon_smile_wink.gif
Volk K.L.
Poznam modela, ki je kreator te spletne strani ona-on. icon_smile_big.gif icon_smile_big.gif icon_smile_big.gif Haha ne me basat, kako je svet majhen, tud' v internetu. icon_smile_cool.gif icon_smile_cool.gif
pokowc
HAJ, JE TO BIVŠA cHRISTIE icon_smile_big.gif
Marsa
Haj, Luka4u!

Cisto dbest, ko si tole semle postnil! icon_smesko.gif icon1_thumbup.gif
Sem sla chekirat, sicer se je treba registrirat (jasno) in se pol nisem, samo zgleda pa kul. Posteno. icon1_thumbup.gif

Dobro se zaljubljajte in druzite folk med sabo! srcoci.jpg icon1_thumbup.gif
luka4u
Hvala Marsa,

pozdravi Mitja!

lp,
Luka
Marsa
Hoj, Luka icon_smesko.gif - hvala tudi tebi, bom, ...
... evo, sem ze. icon_smesko.gif icon1_thumbup.gif
(je rekel kateri, potem pa pac nekaj sklenil. icon_smesko.gif). icon1_thumbup.gif
gari11
Novi bresplačni zasebni stiki
To je okrnjena verzija vsebine strani. Če si želiš ogledati stran v celoti, z vsemi informacijami in slikami, potem klikni tukaj.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.