joj... sama se izogibam... temu.., recimo primerjalcev ne maram delat.. tud zarad tega..
to je vse tko specificno... lohk se v nicemer kao ne ujemas na prvi pogled, pa imas *posredno* totalno povezavo... al pa cvore, karmicne razne zadeve, druge scene...
v primerjalcih pa se pac analizira in vse vzame v postev... to ne more delat.
vsak *primer* je specificen, poseben..
Recimo -kako naj ti recem- rabis to ali ono?
a naj odprem zenitno posvetovalnico?
kajti, ti rabis recimo eno bejbo, ki mora imet recimo - venero v devici, sicer je fajn da ma mal strelca, kaj v sco, vendar da ni nujno sco ali bik (ker si ti ipak dvojcek pa se devica, se pravi merkur, na poti stalno, sco pa je bolj usidran) - ceprav se privlacte.
Po mojem zate mora met kaj ognja... strelca, leva... al pa vsaj jupiter potenten, 5. in tud 6. hiso...
tko je treba to obravnavat oz. razlicni so nacini, na katere *je treba* to obravnavat.
najboljs pa je itak, da obravnavamo kar lepo sebe... pa partnerja... med sabo se pa itak zlijemo, ce smo za skupaj - in zakaj rabimo sploh to?
to nas sam obremeni - ker CIST V VSEH TOCKAH ni sans, da bi se s komerkoli ujemali...
In ti ko beres, recimo tole interpretacijo, analizo, srkas vase VSE, vse pijes...
Tako najpomembnejse kot tudi ono nepomembno, ki se morda sploh ne bo manifestiralo... a ti si zarad podatka, ki ga ves (sploh ce si devica oz. imas mocno) vkodiras tole... ne mores vec *brez tega* razmisljat... ta podatek pac tud obravnavas... a morda je cist brezvezen, ti pa mu pripisujes enak pomen, kot onemu D.
Ce sam analiziramo... ker pa moramo hkrati potegniti se sintezo, je torej brez veze... ker ta pa pride ali kot impulz, ali kot vedenje, ko se oddaljis ali pa pac na sto drugih nacinov.
point pa je, da teh nacinov tud z astrologijo ne mores cist opredelit, ujet...
Ker si izvzel srce...
ker mas matematiko, intuicijo, vse... svet, vesolje..
sam tebe -sploh tu- zanima srce. po mojem vsaj oz. jaz si to tko predstavljam.
Ce pa hoces um, si izberi devico/dvojcek/sco/vodnar.
Al pa ce hoces sex, si izber bik/sco/ribi/lev. ...
ce pa hoces srce, pa srce samo NATANCNO ve.

In to brez analiz in razpredelnic.