CITAT(krokodil @ 29. May 2004 ob 10:54)
Nekaj me moti pri vsem tem. Ne, ne trdim da astrologija nima nikakrsne veze...vsekakor ima....veliko...moti me predvsem etiketiranje.
Priznam, o teh stvareh nimam pojma...ce mi nekdo pove datum rojstva, ne vem kaj je po horoskopu (ok, ce ima na isti dan kot jaz, potem ze
), ampak da bi nekoga 'vnaprej determiniral' samo po tem, kdaj in kje je rojen...to je zame prevec enostavno.
Priznam, o teh stvareh nimam pojma...ce mi nekdo pove datum rojstva, ne vem kaj je po horoskopu (ok, ce ima na isti dan kot jaz, potem ze
Joooj, kk je men všeč, kr je tema o škorpijonih zmeri v vrhu zadnjih objavljenih tem!!
Ej, Krokodil, to je čist res!
Pol sm pa mal nehala to delat, pa sm človeka poskusla najprej spoznat v nulo, pol pa počas zvedla, kaj je po horoskopu in sem spoznala kr nekaj kulskih dvojčkov pa tud kajga kulskega vodnarja...
Aja, pa ovni- :o|o: (
Sam je pa res zanimiv, kk majo/mamo ljudje rojeni v istih znamenjih ( tuki pridejo še ostale stvari ) podobne lastnosti, se podobno odzivamo...sam res ne morš kr obsodit človeka (sej tud vsaka blondinka ni tolk zabita), sam se še vseen rada razpričam o tej temi, drgač te pa ne bi odj... čeprav si oven po horoskupu (recimo).