CITAT(Marsa @ 30. Sep 2005 ob 11:50)
merkur trigon neptun, mrk se bliza, sonce inkonj, uran (dost eksaktno), mars inkonj. pluton (dost eksaktno) itd-mmm,.....tole se je pa sam še za v črno čipko vržt!
Jp Amis, ali pa skrajšano brez "dobro položenega" merkurja; študirite, pridno študirite.....za primer če vas opazi scorpi....da golo preživite!..dobljenih psihosomatskih težav se itak ne da več znebit!
saj se mal hecam, Misoni, po mojem ce kdo komplicira, sem kar jaz...
OK. MIsoni ti dopoldan ne, pa pon.čet.ne,.....tinal tud do 16 ne, Valkira pop. ne , ....jest tor.sre, ne (jahamo), pon čet pa tud ne kikbox, no pa urnik yoge, pa crklanje mojga pa ......predlagam kr 1.nov. sam britof določte!...pa vsaka svojo flašo s sabo!
OK. MIsoni ti dopoldan ne, pa pon.čet.ne,.....tinal tud do 16 ne, Valkira pop. ne , ....jest tor.sre, ne (jahamo), pon čet pa tud ne kikbox, no pa urnik yoge, pa crklanje mojga pa ......predlagam kr 1.nov. sam britof določte!...pa vsaka svojo flašo s sabo!
jaaaaaaaaaaaaaaaaaa, za moj rojstni daaaaan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
glej jih dvojcke povrsne!!!
Evo zdej pa poslušte!
Dej nehte tok hitr oflat, k pol jst po tipkovnici tovčem pa se ful motm.