Čisto ena neumesna.
Saj je lepo imeti Sco v čustvih, vendar, sedaj čisto lepo priznavam, brez "lažnega" ponosa, da je tudi pasje "zaj..." imeti taka čustva. Govorim o tistih destruktivnih. Ter v prvi vrsti samouničevalskih. In za to nimam nobenega razloga za biti ponosna. Kvečjemu sočutje si lahko dam, za to.

Resno mislim. Ni simpl, močno čutiti in o tem ne govoriti, ni simpl sebe neodobravati in si tega sploh ne priznati, ni simpl biti zelo občutljiv na zunanje vplive, biti ranljiv, navzven pa vztrajno kazati svojo borbenost in moč. Ni simpl kazati navzven nečutenje, notri pa valovi butajo sem ter tja. Za to se porabi ogromno svoje lastne energije.

Meni se pa to res v resnici ne da več. Je čas za preusmeritev energije v druge namene.
No tukaj vzadaj, kar zdaj pišem je šelo veliko več, samo bi za to rabila spet ogromno pisati, pa bi mi medtem spet internet dol padu, kot mi je danes že medtem ko sem na dolgo izlivala svoja čustva. Pih!!x:Dx
Ma ja Škorpije drage, vsem takim in drugačnim, tudi meni, želim veeeeeliko ljubezni do sebe. In še več zavedanja svoje lastne prave vrednosti.