CITAT(seal @ 17. Nov 2005 ob 12:07)

vsekakor je ta "čudna" v pozitivnem smislu, definiral pa nea bom

no lepo...sam prav škoda, da ne napišeš....mene pa tolk firbc matra....
no dobr, dobr pol pa ne....CITAT(silki @ 17. Nov 2005 ob 12:11)

Heh, Amis,....sem šla mal pokukat v chart mojih dveh frocev.....(vzrok komentar pr jutranjem kofetu).....pa ugotovim, da imata oba luno v sco,...starejši tud plutona zraven,.....mlajši pa plutona na ascedentu........bljak pa geni,.....sem skoz trdila da mata scoliranost pa "magičnost" po men,....materinski geni jasno,....kwa pa druzga,......na pa mam!

OOOOOOOO.........lej jo!!!
.....je bil že cajt!!!

no vidiš...a ni to super! se vsaj štekate...pa ni vam treba 500 let pojasnjevat en drugemu...vse takoj jasno...pa kljub temu, da kdaj poči, ste zihr dobra klapa...
CITAT(Marsa @ 17. Nov 2005 ob 12:19)

nekam dolg me ni blo a ne? en dan pa pol!

no saj lohk to tle pisem, ker tale je po mojem skorpijonska; skratka, neko blazno pogresanje in skrb, jaz pa namest do stropa skakat od veselja, se kar 'ujezim'..

Pol so bli pa morda keri kar mal uzaljeni, a ful mam guzvo, komaj si mal cajta se zase vzamem, vmes doma razturam (gospodinjstvo me je nekaj picil

), rune 'studiram', neko biologijo, sivam, vse zivo...
si sploh ne upam na net - 150 mailov in osev... in osev, da 'kaj je z mano'...
Tko da ze itak sem v krchu pa me tud zato ni (jesen pac, kot vsak let), pol moram pa se ure porabit, da vsakmu razlagam da sem ok.

skratka - delovni dopust mam...
dopust z neta, ne pa tud dopust.

se je samodejno zgodil (net dol padel vmes za vec kot en dan), pa sem izkoristla, zdaj pa not padla pac...

pa zdaj mam zaktivirano 1. hiso sele (prej je bla 12., ker jo mam na 5 sco, asc pa na 24)
mi ti čist prvoščimo dejs off....sam kaj, ko smo po naravi skrbni...užaljeni pa ne. je itak jasno, da morš met cajt za lasten lajf in ne sam za se skoz razdajat tle.