Pomoč - Iskanje - Člani - Koledar
Popolna verzija: Škorpijoni.......
Lunin Forum > LN FORUMI > Lunine čvekarije
Strani: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138, 139, 140, 141, 142, 143, 144, 145, 146, 147, 148, 149, 150, 151, 152, 153, 154, 155, 156, 157, 158, 159, 160, 161, 162, 163, 164, 165, 166, 167, 168, 169, 170, 171, 172, 173, 174, 175, 176, 177, 178, 179, 180, 181, 182, 183, 184, 185, 186, 187, 188, 189, 190, 191, 192, 193, 194, 195, 196, 197, 198, 199, 200, 201, 202, 203, 204, 205, 206, 207, 208, 209, 210, 211, 212, 213, 214, 215, 216, 217, 218, 219, 220, 221, 222, 223, 224, 225, 226, 227, 228, 229, 230, 231, 232, 233, 234, 235, 236, 237, 238, 239, 240, 241, 242, 243, 244, 245, 246, 247, 248, 249, 250, 251, 252, 253, 254, 255, 256, 257, 258, 259, 260, 261, 262, 263, 264, 265, 266, 267, 268, 269, 270, 271, 272, 273, 274, 275, 276, 277, 278, 279, 280, 281, 282, 283, 284, 285, 286, 287, 288, 289, 290, 291, 292, 293, 294, 295, 296, 297, 298, 299, 300, 301, 302, 303, 304, 305, 306, 307, 308, 309, 310, 311, 312, 313, 314, 315, 316, 317, 318, 319, 320, 321, 322, 323, 324, 325, 326, 327, 328, 329, 330, 331, 332, 333, 334, 335, 336, 337, 338, 339, 340, 341, 342, 343, 344, 345, 346, 347, 348, 349, 350, 351, 352, 353, 354, 355, 356, 357, 358, 359, 360, 361, 362, 363, 364, 365, 366, 367, 368, 369, 370, 371, 372, 373, 374, 375, 376, 377, 378, 379, 380, 381, 382
valkira
Ja z vitamini je pa tko... men so sintetični mim, čeprav kadar se bolj bedno počutim jih vzamem...
Moja matka je kadilka in zato mora jemati več C vitamina... in ona že več let ždera 2 tabletki po 500mg C vit (po priporočilu kolegice)... nakar jst predvčerajšnjem preberem, da preveč C vit odvzema kalcij in lahko povzroči ledvične kamne... jp, moja mami je ravno pred parimi meseci izločala ledvične kamne... in probleme ima ravno kalcijem (obščitnico)... normalna doza C vit za žensko v njenih letih je 75mg + 35mg za kadilce... se pravi skupno 110 mg... ona pa je jemala 1000 mg... ni čist tko, da telo pobere sam tist k rabi icon_smile_wink.gif

Sistem Paramhans Svami Mahešvarananda, Joga v vsakdanjem življenju... 8 stopenjski sistem, jst sem v 2 stopnji...
Samson23
...valkira, tole s C-je so bl prazne marnje... ce ga zauzijes prevec se pac izloci z urinom... kokr vsi vodotopni vitamini... nism niti 1 studije prebral, ki bi potrjevala korelacijo med ledvicnimi kani in vnosom C-ja (pa skor dnevno Pubmed berem)... edini problematicni vitamini so tisti ki so topni v mascobah(A,D,E,K)...

Drgac pa je pivski kvas, poleg vitaminov skupine B, dober predvsem zaradi cinka, v kerem je skor cel zahodni svet deficiten!!
valkira
CITAT(Samson23 @ 29. Nov 2005 ob 10:08) *
...valkira, tole s C-je so bl prazne marnje... ce ga zauzijes prevec se pac izloci z urinom... kokr vsi vodotopni vitamini... nism niti 1 studije prebral, ki bi potrjevala korelacijo med ledvicnimi kani in vnosom C-ja (pa skor dnevno Pubmed berem)... edini problematicni vitamini so tisti ki so topni v mascobah(A,D,E,K)...

Drgac pa je pivski kvas, poleg vitaminov skupine B, dober predvsem zaradi cinka, v kerem je skor cel zahodni svet deficiten!!

Oprosti Samson, samo nimaš prav... v dveh študijah sem prebrala... v eni strokovi seminarski nalogi, ki jo piše mag. farmacije in na Krkinih straneh... nisi svezanalac... men se zdi pa, da je kar res... saj je očitno na matkinem primeru...
krokodil
CITAT(Samson23 @ 29. Nov 2005 ob 10:08) *
, v kerem je skor cel zahodni svet deficiten!!

Medicina je toliko napredovala, da prakticki vise ni jedan covjek nije
zdrav. pevc.jpg

studijjeveckottezavinbolezniskupaj.press icon_smile_cool.gif
Samson23
CITAT(valkira @ 29. Nov 2005 ob 10:14) *
Oprosti Samson, samo nimaš prav... v dveh študijah sem prebrala... v eni strokovi seminarski nalogi, ki jo piše mag. farmacije in na Krkinih straneh... nisi svezanalac...

...ime studije???Lahko ti jih sm propopam vsaj 10, ki so dokazale NEobstoj povezave. Ce pa je bila povezava ugotovljena me zanima kolk velik vzorec je bil in kolk mocna korelacija je bla ugotovljena(R2)??

Poznam ogromno ljudi ki po 10g C-ja na dan furajo ze leta... med bilderji to ni nic neobicajnega(vcasih celo do 30g)!!
Amis
uau...vitaminski dan danes...... icon27.gif
valkira
Ej Samson, boli me patka, a prav... men se ne da kle neki dokazovat in tut ne bom... jst sm samo povedala kar vem (kar sem prebrala) in 100% sem prepričana v to, da se ne sme z nobeno stvarjo pretiravat... celo s kamilcam ne... Mogoče si sploh ne bi tega zapomnila, če ne bi vedla kaj je ravno pri matki problem (ledvični kamni in obščitniške žleze) in točno vem, da ona že leta jemlje konjsko dozo C vitamina, zato sem bila pozorna na to in jo opozorila...
Samson23
CITAT(valkira @ 29. Nov 2005 ob 10:28) *
Ej Samson, boli me patka, a prav... men se ne da kle neki dokazovat in tut ne bom... jst sm samo povedala kar vem (kar sem prebrala) in 100% sem prepričana v to, da se ne sme z nobeno stvarjo pretiravat... celo s kamilcam ne... Mogoče si sploh ne bi tega zapomnila, če ne bi vedla kaj je ravno pri matki problem (ledvični kamni in obščitniške žleze) in točno vem, da ona že leta jemlje konjsko dozo C vitamina, zato sem bila pozorna na to in jo opozorila...

..heh... razlogov je lahko ogromno in ne gre sklepat zdej na hojladri...
vsak dan naj dve pivi popije pa bodo sli ledvicni kamni rakom zvizgat!! icon_smile_big.gif icon_smile_big.gif icon_smile_big.gif
Amis
...hih...če bi js popila vsak dan dve pivi...bi cel dan sam še prespala.....idealno za zimo.... icon_smile_big.gif
silki
Tole s C vitaminom; študij takih in drugačnih je kar dosti, se pa strinjam z navedbami Samsonajtka, C vitamin ne "pobira" kalcij, pač pa nikotin "pobira" C vitamin,....ravno tako se strinjam z navedbo ostalih antioksidantov. Glede sintetičnih, drži da je absorbcija manjša, kar se tiče predoziranosti,.......jest jemljem dnevni odmerek,.....naravni,.....zato lahko rečem boli me briga, namreč ne obremenjujem se s tem kaj še pojem tisti dan, koliko, kdaj......sicer pa ni pomemben samo B, C, kalcij...
pa magnezij, kalij, A, D, E......tudi molbiden, chrom, zink,niacin, biotin, fosfor,.....pa koliko težav ima folka zaradi pomanjkanja
selena (utrujenost, depra, brezvoljnost......nadledvična žleza) pa še dohtarji redko testirajo na njega.........pa odmerek neesencialnih aminokislin (le te telo ne proizvaja samo)......kar se farmacevtih študij tiče sem vedno skeptična, kadar zadaj stoji farmacevtska ind.
silki
Pa še nekaj (valkira ne se jezit) moje skromno mnenje; problem ledvičnih kamnov ne more biti "odvzem" kalcija, pač pa nasprotno,.....velikokrat je problem pitje "trde" vode, in prevelika vsebnost teh elementov, (sestava ledvičnih kamnov).
Amis
silki, kaj za vraga si pa zmešaš, da dobiš vse kar si naštela.... SHOCK.gif ?

če ni recept skrivnost.... uhar.gif
valkira
Včasih se čudim od kje nas je tok vseznalcev tuki na LNFju... Jst sm posredovala tisto kar sem prebrala in nisem hotla pametovat, zato ker o tem res ne morem pametovat... nisem kakšen "vitaminolog"
... itak je pa znano, da človek pobere (prebere) samo tisto kar hoče... pol pa zagovarja svoj prav do onemoglosti... icon_smile_dead.gif

-------------------------
Marsa
ahoj scorps! icon1_biggrin.gif viola-sm.jpg

zadnje cajte me ni skor nic v sco, ker.. kaj? icon26.gif???
a sem skorpija? torej, bedast... kar neky se stulit pa cist prevec udomacit in vse tole...
pa ipak ugotavljam, da sem riba tud...

sam, tole sem pa prav morala prit semle napisat, ker tale pa pr men ni pa prav nic ribja, in tle lohk civkam zraven icon1_biggrin.gif
namrec, JOOOOOOOJ kok sem morda kar najbolj hvalezna svojmu sco za voljo!!! vitez.gif
Pih, to pa je... ni da ni, pr men. yes.gif icon1_exclaim.gif

(*recimo dons sem se spravla po dveh mescih pavze, v takemle bednem vremenu, ceste, grauz, iz tople pojstle... - na fitnes spet icon_smile_approve.gif)

tko da, ce druzga ne, seb afirmiram in si recem - yessss!!!!! OK-thumb.gif za voljo...

ylsuper.gif

FB! kiss.gif

goldfish.gif
Amis
BRAVOOOO...tako se dela!
Marsa
a ne no! icon_smile_wink.gif

(no saj mal mam slabe vesti.... eni bi tud, pa ne morjo, lohk je men, kao... sam vseen... eni pa bi tud lohk, pa ne icon1_biggrin.gif)

icon_smile_kisses.gif
silki
Amis ni skrivnost, če želiš dobiš!
Valkira, vsak poda "svoje ustrezno" mnenje, zagovarjat ga do onemoglosti je brez smisla, pa tudi oklepati se nekaj prebranega je brezsmisla, lahko je za nekoga ustrzno, za nekoga ne,......
Jest se držim svoje "filozofije", v vseh dozdejšnjih letih mi je ustrezala, ne rečem, da nikoli ne naredim kake modifikacije,....ja probavam,.....vidim efekt - "poslušam" telo,...vzamem ali zavržem.
Sem pa še vedno mnenja; telo je zelo kompleksna zadeva,....in sebi zamozadostna, če ima VSE pogoje, da lahko funkcionira,....sposobno je tako regeneracije, kot samoozdravitve,....in namenjeno je temu da DELUJE, ne da zarjavelo "počiva",....isto kot psiha,...eno z drugim ali eno v drugem. Jest temu pravim vzdrževanje osebnosti kot celote.
Telesu dajem optimalno kar lahko (ali kar znam),futer, šport,počitek, ravno tako tudi psihi (povlečem se vase, meditiram, avtogeni trening, joga....), ampak preprosto od obeh tudi ZAHTEVAM, da optimalno delujeta. Zame je telo "okvir" za psiho, in če hoče le-ta dobro prosto delovat mora imet optimalni temelj. Heh, tud mene kdaj (sicer redko) bockne kje v telesu,....pa kaj,....poslušam pač kaj ma za povedat....in nekako vem kaj mu "fali",....se vržem v mirovanje, al ga pa nateram....isto s psiho.....paše včasih povlečt se v sebe, se "poslušat", clo mal mazohistično,...tud to je treba spucat.
Spet sem na dolgo zabluzila, hotla sem pa samo to povedat, da imamo vse "s seboj" pri sebi,.....ampak smo že tok pomehkuženi, da tega ne znamo več zaznavat in uporabljat, namen "služenja" telesa je zamenjal termin "ohranjanja",...telo ni samo sebi namen (žal je prevečkrat), "telo" nisem jest, ampak tisto kar "podpira" pa sem jest! in zato mora delovat optimalno! Bljak! Pa poglejte nosečnice (izvzete redke problematične, pa tudi tiste redke normalne),.....vse na glavo obrnjeno, ker smo noseči, lepo, super,.....ampak smo noseči, ne pa bolani.....etc,.....mah sej ne vem al ste me "štekale" icon1_biggrin.gif
Amis
štekali... yes.gif ...super lepo napisano! in se strinjam....

recept na os?
krokodil
Samo en komentar bi dodal, me je prav zbodlo v oci.

Deljenje cloveka na telo in ostalo...to NI zdravo.
In dokler se tako razmislja, NI zdravja.

Zgolj moje mnenje, jasno.
Lejka
CITAT(valkira @ 29. Nov 2005 ob 10:28) *

Jst sem tud že velikrat slišala in velikrat brala da je treba vitamine zelo natančno odmerjat in da ti pretiravanje z njimi lahko ful škodi. Doza je pa seveda odvisna od posameznikovih potreb.
silki
Ne razumem čisto,...to o deljenju,......celota (osebnost) je iz telesa in recimo psihe,....medsebojna usklajenost obeh;
fuf, kaj pa je "zdravje"?,....kdaj je telo zdravo?kdaj psiha? oz.mentalno zdravje?,....lahko ločimo? NE kadar govorimo o zdravju osebe,.....sicer pa,....? lahko obstaja "zdrava psiha" v bolanem telesu?.....ali zdravo telo z "bolano" psiho????Kaj menite? moje mnenje, da lahko! icon_smile_tongue.gif
Amis dobiš (v doglednem času)! icon1_biggrin.gif
valkira
Mah sej ni fora v tem... itak, da vsak poda svoje mnenje... fora je v tem, da včasih neki malga napišem, informativnega ali pa čist brezveze, v smislu kok čutim, da bi B vitamin pomaga in pol se razvleče cela klobasa, na koncu pa pristanemo na C vitaminu... cela polemika zakaj je tko in zakaj ni tko...
Zarad tega ne-rada komentiram v temi duhovnost k so tam eni trije modeli k mi na vsak način pod vsak komentar na dolgo in široko komentirajo, priporočajo... ali pa me celo hočejo prepričat v to, da tisto kar sem doživela, čutila ni prav, ni tako...

Najhujše je to, da sem hotla samo to napisat, da tut pri C vitaminu moraš bit pozoren, ga ne predozirat in nastala je cela pizdarija... Če sem koga užalila, se opravičujem... to ni bil moj namen...
Amis
če kaj vem, je na svetu kar precej primerov....ko telo ne deluje, psiha in ostalo pa....kako je že tisti znani fizik...?.....in obratni primeri so tudi...zdravo telo, noter pa psihopat.....

valkira...je že ok....sploh pa ni piz* zarad tega. vsak poda svoje mnenje....tle v tej temi je še zlo znosno icon_smile_big.gif ....v primerjavi s kakšnim prepričevanjem kje drugje.... icon_smile_approve.gif icon_smile_wink.gif
krokodil
Ne maram dualizma.
Celotna osebnost....to ni preprosta vsota delov telesa in duha.
Ces, ce sta oba dela zdrava, je tudi skupek.

Jaz celo ne razumem razlike med fizicno in dusevno bolecino...naj se slisi se tako neumno vse skupaj.
Razumem pa bolecino.

Kaksna je razlika ?
Enkrat te boli telo, drugic dusa ?
Ali te samo BOLI ? TEBE ?

Ce te boli zelodec, a boli to zelodec, pa posredno tebe, ker je pac v tebi, del tebe..ali te samo boli ? Je zelodec del tebe ali si to TI ?

Ce ti umre nekdo bliznji, trpis.Kateri del tebe trpi ? Mentalni del ? Ali trpis TI ?

Kako lociti bolecine, jih klasificirati, ta je telesna, ta dusevna ? Po cem ?
Se lahko prepletajo, zamenjujejo.... ?

Ma ja, mogoce sem neumen, pa ne razumem, pa vendar...

Ze dolgo nazaj sem prebral zanimivo metaforo za cloveka.
Naj bi bil kot cebula. (ne, ni misljeno, da joces, ce ga gulis pevc.jpg ).

Zacnes cebulo lupiti, plast za plastjo, da bi prisel do jedra, takorekoc bistva.
Pa odstranjujes, plast za plastjo...na koncu opravila imas celo mizo plasti, cebule pa ni vec nic, ne jedra, ne....
Katere od teh plasti so bile fizicne, katere mentalne, duhovne ?
Katere so bile pomembnejse, katero so sestavljale jedro, bistvo ?
silki
Ježeš, Valkira! zakwa se pa opravičuješ lepo te prosim! Vsako mnjenje je lahko za nekoga "pravo". In kaka pizdarija neki, ah bljak! Zdej mi pa razloži - po difoltu icon1_biggrin.gif zakaj je moje mnenje bolj merodajno kot tvoje ali obratno, ali koga drugega. Poveš kar se zdi TEBI prav, kar čutiš,....ne da te takoj potolčejo oz da moraš potem za vsako ceno to utemeljevat,...tko se ti zdi in pika. Pa mislim, da se v tejle temi čist dobr štekamo, pa vsako sovpadajoče ali pa nasprotno mnenje ni "napad",...pač samo mnenje, lastno in kot tako dobrodošlo. Jp tudi jaz včasih v kako temo ne napišem kakega mnenja, ker se mi NE DA ga v nedogled utemeljevat zakaj tko mislim,...pač mislim tko! in pika! Pa sej se razumemo icon1_thumbup.gif

p.s.
raj povej kak si icon1_biggrin.gif

Uj, pa Marsa se je odločla mal med SVOJE prit pogledat icon1_thumbup.gif
lia
CITAT(krokodil @ 29. Nov 2005 ob 13:09) *
Ne maram dualizma.
Celotna osebnost....to ni preprosta vsota delov telesa in duha.
Ces, ce sta oba dela zdrava, je tudi skupek.
Jaz celo ne razumem razlike med fizicno in dusevno bolecino...naj se slisi se tako neumno vse skupaj.
Razumem pa bolecino.

Kaksna je razlika ?
Enkrat te boli telo, drugic dusa ?
Ali te samo BOLI ? TEBE ?

Ce te boli zelodec, a boli to zelodec, pa posredno tebe, ker je pac v tebi, del tebe..ali te samo boli ? Je zelodec del tebe ali si to TI ?

Ce ti umre nekdo bliznji, trpis.Kateri del tebe trpi ? Mentalni del ? Ali trpis TI ?

Kako lociti bolecine, jih klasificirati, ta je telesna, ta dusevna ? Po cem ?
Se lahko prepletajo, zamenjujejo.... ?

Ma ja, mogoce sem neumen, pa ne razumem, pa vendar...
Ze dolgo nazaj sem prebral zanimivo metaforo za cloveka.
Naj bi bil kot cebula. (ne, ni misljeno, da joces, ce ga gulis pevc.jpg ).

Zacnes cebulo lupiti, plast za plastjo, da bi prisel do jedra, takorekoc bistva.
Pa odstranjujes, plast za plastjo...na kocu imas celo mizo plasti, cebule pa ni vec nic, ne jedra, ne....
Katere od teh plasti so bile fizicne, katere mentalne, duhovne ?

icon_smile_evil.gif edn te more s sekiru vsekat po prsti, da ti stran odleti...te boš pa ziher zastopu...

mislim to, v čem je razlika med psiho pa tak....

sam nea vem če je vredno to za znanost icon_smile_clown.gif pa filozofijo icon_smile_evil.gif icon_smile_dead.gif
valkira
Na pa smo iz mojga kvasa (B-vitamina) prišli do duše icon_smile_big.gif

Drugač sem pa OK, sam Samsona moram na pičko ruknt k mi je po OSih poslal ene 5X icon_smile_evil.gif ... ne no, sej se hecam icon_smile_wink.gif icon_smile_big.gif

Aja, pa: Heloooo Marsa... prid še kej naokol... icon_smile_wink.gif
krokodil
CITAT(lia @ 29. Nov 2005 ob 13:20) *
icon_smile_evil.gif edn te more s sekiru vsekat po prsti, da ti stran odleti...te boš pa ziher zastopu...

Ti mi raje povej, kaj me bo bolelo pevc.jpg

CITAT(lia @ 29. Nov 2005 ob 13:20) *
sam nea vem če je vredno to za znanost icon_smile_clown.gif pa filozofijo icon_smile_evil.gif icon_smile_dead.gif

Covjek samo kad filozofira ne laze, jer kad filozofira, on izmislja.

vopravicilovsemunapisanemu.press icon_smile_cool.gif
silki
Hja Krokodil, na tole si boš pa odgovoril sam,....kot mi vsi,.....v skladu s tem kolk sami sebe poznamo!
Npr.jest sebe prekleto dobro poznam! Ločim fizično in psihično bolečino! Definitivno!! Boli me zob, npr.,.....ja sorči no, ampak metalno sem pa ok, pa v duši me tud nč ne boli... icon_smile_approve.gif heh pa s kluseta ruknem dol, pa me vse boli,....heh ampak sem super,..no kak oljček si bom že prvoščla,....za telo namreč,....pa kopel, mmmm tale je že bl za dušico opa tud za telo mrbit icon_smile_approve.gif ,....eh, jest sem mal čudna, če me nekdo zeeelo razočara, al pa smrt bližnjega, ....to nima pr men nič z psihično bolečino,...udar mi na,...boli me prst,.... če bi me pa lupl ko čebulo,.....ježeš, raj ne......ne konca ne kraja olupkov...bi se prej naveličal (da ne rečem zgrozil)!! icon_smile_tongue.gif
lia
CITAT(krokodil @ 29. Nov 2005 ob 13:24) *
Ti mi raje povej, kaj me bo bolelo pevc.jpg
Covjek samo kad filozofira ne laze, jer kad filozofira, on izmislja.

vopravicilovsemunapisanemu.press icon_smile_cool.gif

icon_smile_shy.gif kaj zaj mutiš opet....kako opravičilo...zaj si v škorpijonih, mi ne praštamo samo vračamo....

Bolečina je signal , alarm ki ti sporoča da je nekaj v narobe.

pevc.jpg Problem je , ko bolečine ni. Ali pa jo začutiš prepozno.

*
Vsaka bolečina gre do neke meje....če izgubiš prst ali celo roko , bolečina je ista.Najhujša je tista fantomska.Ko jo čutiš, kako ti prst ali celo celo roko , ki je v bistvu fizično sploh ni več....kljuva, stiska , žge

Hec je ker gre bolečina do neke meje, kjer se potem sprevrže v svoje nasprotje, v svojevrstni užitek....in zato večina od nas pestuje svoje fizične in psihične bolečine....pravi mali odvisniki...

Kadar nam gre lepo, pogrešamo tisto nekaj kar nam manjka in si hitro priskrbimo novo obliko.Famozno fajn.V večnem iskanju nove doze, če ne gre drgač pa se sami malo seckamo in kljuvamo ....

kaj te vem kdo si TI.....si ti tvoja roka , noga , telo , glava.....če te na fronti zmasakrirajo to nisi več ti...je samo ostanek tebe......

si šel kdaj koga v Polje obiskat...lupina je ista...človeka pa več v njem ni....čist nekaj drugega pred tabo sedi...

Seveda se vse prepleta...ranjena psiha, telo...čustva , misli...

In dejstvo je da lahko z dodatkom kvasa...etc vitaminov mineralov..izboljšaš fizično telo, ko je telo v boljši kondiciji, maš več energije za šport, glasbo , seks in ples...in to vse sproža več naravnih endorfinov- hormonov sreče...in takrat tudi bolečina ni tako huda, tudi če te kresnem po prsti.

Dejstvo je da so popravljali nesrečne kolke med spolnimi odnosi brezbolečinsko. Dejstvo je da so ženske rojevale spontano brez bolečin, poročale so celo o orgazmičnih občutkih in popolni odsotnosti bolečine.

Medtem ko večina navadnih smrtnikov ob tozadevnih opravilih, občuti blazne bolečine in vohajo smrt.

eh pa komu jz spet lupam nekam v tri tuhinjske doline icon1_rolleyes1.gif
krokodil
Mazofriki, ste se spravili na to bolecino pevc.jpg

Ne boli prsta, ne boli duse, ne boli custev.Cloveka boli.Mene.Tebe.Njega.

O tem sem govoril.
lia
icon_smile_shy.gif a si ti ziher da nimaš kaj v devici....tak mi malo na mickenega ličiš..picajzlast pa to...

pevc.jpg da se nemo zaj na celično raven spustli icon_smile_clown.gif

a celico kaj boli al nič icon1_rolleyes1.gif
krokodil
Ma boli me k.... icon_smile_evil.gif icon_smile_cool.gif

Pa bodite razdvojeni, mesno-duhovni shizofreniki icon_smile_cool.gif
lia
SHOCK.gif ja to je pa res hudooooooooooooo, kje pa ?

Zgoraj, spodaj vmes

pred uporabo

po uporabi

samo pri nepravilni uporabi icon_smile_big.gif icon_smile_big.gif icon_smile_big.gif icon_smile_evil.gif
krokodil
Valjda smo spet pri dilemi, al je to fizicna al dusevna bolecina... icon1_eek.gif icon_smile_cool.gif

(grem kosit, kosilo, ne travo.V bistvu bom jedel, da se bo moj fizicni jaz boljse pocutil.. pevc.jpg )
valkira
icon24.gif Kva je to dons... vsi neki na hit popizdit Klikni in si oglej priponko... jst sm dons že pizdila, pol me je še Samson kle pa po OSih klel, zdej še Kroko serje, Lia se mi zdi, da je skos na preži za teženje, Silki že k normalno govori ne veš al teži al kva, Marsa je kr vsem zatežila, da zmigamo lene riti... TEŽAKI
( icon_smile_wink.gif Ej hecam se... da me ne boste prec zgrizl!)
lia
icon_smile_big.gif ne ljubavi namo te zgrizli, sam ne vprašat kaj bolj boli ....

eto da vas polubčkam, pocukram , objamem pa da dignem svojo leno rt, da bo še kaj od dneva icon_smile_kisses.gif icon25.gif wizard.gif icon1_onfire.gif srcoci.jpg 71.gif edoom16.gif heartpump.gif love3.gif wub.gif flowers.gif love.gif
silki
Razdvojena, nerazdvojena,....celovita,...enovita,....psihosomatsko zatežena in ločena od svoje fizične "celote"
sporočam, da grem DAM (domov),.....v svoji koži,....enotni, še celi, psihično zelo občuteni......in neverjetno zlo mi "pristoji" psihično in fizično!! icon1_biggrin.gif

Čavči in lepo se mejčkite! icon25.gif
valkira
iiiiiiiiii icon25.gif moje - moje
silki
CITAT(valkira @ 29. Nov 2005 ob 16:12) *
Silki že k normalno govori ne veš al teži al kva, .....
( icon_smile_wink.gif Ej hecam se... da me ne boste prec zgrizl!)

icon_smile_big.gif icon_smile_big.gif icon_smile_big.gif icon_smile_big.gif icon_smile_big.gif icon1_thumbup.gif
Amis
icon_smile_big.gif icon_smile_big.gif icon_smile_big.gif icon_smile_big.gif icon_smile_big.gif icon_smile_big.gif icon_smile_big.gif ...oooo sem se narežala zdajle....božanski dialogi...... icon_smile_big.gif icon_smile_big.gif icon_smile_tongue.gif icon1_thumbup.gif
aiwa
jutro škorpki wizard.gif
Amis
jutro aiwi.... icon_smile_kisses.gif
valkira
Ojla... a bomo začela Klikni in si oglej priponko
aiwa
hahaha... lahko
valkira
Sem tko važna k me je Silver nauču tele smajlije uporabljat... jih zdej kradem iz vsepovsod Klikni in si oglej priponko - ta je ful mega!
silki
Jutro vsem skupi! yawn.gif
Amis
evo, da prideš mal k sebi, preden kaj poveš.....Klikni in si oglej priponko

icon_smile_wink.gif
silki
Amiska! tis pa res frendica, stokrat bohlonej! (še veš ne kok jo dons res rabim)! icon25.gif
Amis
ziher maš kakšen ful dober razlog za to.... icon_smile_big.gif icon1_thumbup.gif
To je okrnjena verzija vsebine strani. Če si želiš ogledati stran v celoti, z vsemi informacijami in slikami, potem klikni tukaj.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.