a mars Misoni?
odvisno kdo ga ma, zate je dbest, ko si zlo zracna skorpija, ti da vec energije, zagona, pa odlocenost tudi, da kaj nardis, sicer zna tvoj asc (pa tud luna) zlo prevladat, najverjetneje cincas in vse, no zarad tega marsa pa se lazje spravis v eksn.
tud dejansko fizicno energijo ti daje.
vendar zna pa bit tud len tak mars.... vendar ko se zazhene, pa je velik sposoben, tud hudih naporov, ki pa jih sicer ne mara prevec.
ker recimo mars v kozlu pa prav mara napore.
Ja saj to Silki...
Mislim z L., dbest frendico (13.11.

), pa kot da bi ne vem no, totalna povezava, kot pravis, pa kar z vecino no....
en frend mi je hodil risat programe ob polnoci iz stirke

, sem mu natocila en pircek, pa mi je narisal, mami sem rekla ja nc, to je pac treba.
In sem mela program, vedno super frenda, bila nic kolkrat pr njem, blazno nad prijateljstvo hecno posebno...
pa nisem vedla, kaj je po horoskopu, pa ga ze zdaj 1x nekje srecam, pa za stos vprasam, me je prav zanimal, pravi skorpijon.
pol sem se z nekom v MAXIJU (

) spoznala cakajoc v vrsti, sva se prec zapricala in nekaj cajta skup okol bluzila..
ga srecam pred parimi leti, pa pravim saj res, kaj si pa ti?
pravi sco.

enkrat sem nekoga spoznala na enih uradih (

) in smo vec ur cakal, nakar sva z modelom se total rolala okol in se clo k svoji babici me je peljal predstavit.

kasnej zvedla, da sco..
mislim ful je teh zgodb odbitih s sco.
al se rolamo po hvaru, naletimo na uvalo, ki je kakih 12 km s ceste, cestica pa ni cesta, pac pa nek skalnat makadam, grozno, divjina takorekoc.
in res, 'dol' ni zive duse, sami smo bli ves dan...
se narola en model, prisede, se prec zapricamo, prec ko da se poznamo 100 let - tip riba, luna v sco (sem kasnej doma preverila), drugac pa dalmatinc, ki dela v nemciji.
pa sam on je bil tam.
nadalje - pridemo na scedro, otok nasprot hvara, ki so gor 3 bivalni sklopi, oz. clo sam take gostilnice, nas je peljal tedanji gazda, ker so njegovi sorodniki.
no na konc se je izkazal, da ima nas gostitelj na scedru r.d. 30.10., kot mitja.

letos pridemo na peljesac, vprasamo za plejs, prva oseba s katero govorimo, ima tetoviranega svco in ga vprasam a ste sco, pravi ja, druga oseba, s katero se zapricamo in smo pol clo veckrat se druzili <z obema>, pa je bila tud sco.
tko da, mi ne ginejo v lajfu.