CITAT(Bern @ 21. Jan 2005 ob 08:21)

"Jaz bom tebe, ker si ti mene, ampak jaz bom tebe tudi, če ti ne boš mene, kajti potem boš še ti moral mene, pa te bom spet imel jaz razlog piknit. Potem se me pa kar upaj spet nazaj, boš videl, kaj ti šele pol napravim. Pa glej, kam pikneš, ker ti znam zameriti."
Ta-drugi pa prav:"Jaz bom tebe, ker si ti mene, ampak jaz bom tebe tudi, če ti ne boš mene, kajti potem boš še ti moral mene, pa te bom spet imel jaz razlog piknit. Potem se me pa kar upaj spet nazaj, boš videl, kaj ti šele pol napravim. Pa glej, kam pikneš, ker ti znam zameriti."
Zelo zabavno (brat

), ampak mislim, da zveza med dvema škorpijonoma lahko čisto super laufa
CITAT
Ko lažejo, lažejo s prepričanjem, da je to modro dejanje, s katerim dosežejo tisto, kar sicer ne bil. Znajo opravičit vsako svoje dejanje. So zelo prepričani v svoj prav in nikoli ne podvomijo v svoje sposobnosti.
Škorpijon (poleg levov in ovnov) je med prvimi, ki bo po treh dneh službe učil šefa šefovati, kirurga operirati in kmeta kmetovati...
Sploh pa so zeloooo maščevalni. Parola "zob za zob" pri njih ne drži. Bolj se nagibajo v tej smeri: ..." če boš ti meni zob izbil, bom jaz tebi noge polomu..."
Ne mu zoba izbit, pa bodo noge cele ostale....
Tooolk zloooooo maščevalni pa spet ne. Kolikokrat bi se jaz lahko maščevala, pa se nisem....

brezveze se mi je zdelo cajt zapravljat za ene cucke tam. Poleg tega sem lahko prekleto potrpežljiva, npr. enega tipa, ki mi je vsak dan skakal po glavi, sem treščila šele po več kot enem letu....

torej je imel več kot 365 dni na voljo, da mi da mir.... in bi lahko bilo vse ok.... pa kr ni bilo konec. Niti približno se ne maščujem za vsako stvar....ampak če se, pol pa se. Če delaš kaj, naredi dobro.

Al bi mogla pustit, da se mi vse zobe izbije?
Lažem ja, kdaj pa kdaj... pa ne traja dolgo, ker ne morem držati jezika za zobmi in pač povem, da sem se zlagala.
Opravičit svoja dejanja
Contesa