Pomoč - Iskanje - Člani - Koledar
Popolna verzija: Metal gear
Lunin Forum > LN FORUMI > Lunin Oglasnik > Razno - iščem
Behemoth
No jaz pa iščem metal opremo če jo kdo ma za prodat al pa podarit ker v tem glupam ormožu ni nič. No iščem pa naslednje:
-verižica pentagram
.pol une pikeče zapestnice
-pasje ovratnce (ko majo špise vun)
-super kake črne hlače
.kako satanistično majco
-eyeliner
-kake kake full dobre rinke (prstane)

no upam da ma kter kaj od tega.

Ajd fajn bote
Marsa
men vse tamali pobere, sem pa vcas imela ful tega stafa... smile.gif
pa tud drugam se potalala...
ziher ma pa kdo... icon1_thumbup.gif
El Nino
Hihi wink.gif viš js rabim tole pa ibanezko pa bom metalc biggrin.gif jeah jeah
Behemoth
icon_smile_big.gif Marsa kje pa si dobla ti vse to?
Ej Nino, veš da jaz pojma nimam kej je ibanikeza icon_smile_blush.gif
No če slučajno ne veste kaj je vse to vam dam malo pomoč (ker sem napisal tak kot kak lolek) dajem vam link ku sta 2 metalca gor, sam je malo animirano ker je igrca icon_smile_big.gif
http://www.gamespot.com/pc/strategy/thesim...ns.html?page=33
opazujte to ku ma ženska na roki in na vratu.

http://www.gamespot.com/pc/strategy/thesim...ns.html?page=18
od tega pa glejte kake hlače, pa tist ko ma ženska na roki.

Pa če ma kdo kake hude prstane, jih rabim icon_smile_big.gif

Ajd, fajn bote icon1_thumbup.gif
Mystica
ibanezka = kitara. Vsaj mislim, da je imel El Nino to v mislih. Moj bratec (metalc) pa prisega na jacksonke. icon_smile_big.gif
Marsa
jaz mam ibanez bas.... stari, zakon! ylsuper.gif icon_smile_wink.gif icon_smile_big.gif
El Nino
CITAT(Mystica @ 17. Feb 2005 ob 20:28)
*ibanezka = kitara. Vsaj mislim, da je imel El Nino to v mislih. Moj bratec (metalc) pa prisega na jacksonke.  icon_smile_big.gif

jacksonke a biggrin.gif hihi, ful slišim sam ne poznam ... tongue.gif te so ble ful *IN* preden so pršle ven Ibanezke.... biggrin.gif
majica
-eyeliner pa prav gotov v štacun prodajajo... če ne v Ormožu, v MS sigurno...
Behemoth
Ja vem da tu tudi prodajajo, samo jaz išlčem take,k i niso testirane na živalih biggrin.gif
No kej ma kdo kej od tega?
Mystica
CITAT(Behemoth666 @ 18. Feb 2005 ob 09:13)
*Ja vem da tu tudi prodajajo, samo jaz išlčem take,k i niso testirane na živalih biggrin.gif
No kej ma kdo kej od tega?

jaz sem ga kupila pri Oriflame-u. Ti naj ne bi bili testirani na živalih. icon1_thumbup.gif
Behemoth
To je trgovina al proizvajalec?
vasudeva
CITAT(Behemoth666 @ 17. Feb 2005 ob 17:10)
*
-verižica pentagram

hm! ti ne priporočam kake rablene. ma s tem pentičom je lahko pune sranja. razen da ti ga da kakšen dober frend.. drugače nikol neveš. nebi zaj razlago v čem je fora. tako lahko vsaki sam ugotovi..kot drugo pa je, da ko neko stvar nosim, se ta stvar navleče moje vibracije. z njo sem lahko vedno v stiku, tud če jo dam na drug konec sveta.. to je lahko potem kao voodoo varjanta..

CITAT
.kako satanistično majco

kaj boš med sataniste vstopo? icon_smile_evil.gif
Behemoth
CITAT(vasudeva @ 19. Feb 2005 ob 09:19)
*hm! ti ne priporočam kake rablene. ma s tem pentičom je lahko pune sranja. razen da ti ga da kakšen dober frend.. drugače nikol neveš. nebi zaj razlago v čem je fora. tako lahko vsaki sam ugotovi..kot drugo pa je, da ko neko stvar nosim, se ta stvar navleče moje vibracije. z njo sem lahko vedno v stiku, tud če jo dam na drug konec sveta.. to je lahko potem kao voodoo varjanta..
kaj boš med sataniste vstopo? icon_smile_evil.gif

Ja sej bom pa ja ga venda spucal, misliš da sem nor icon21.gif icon21.gif icon21.gif
Ne pa nebo med sataniste stopo.
Drugač pa so mi že povedal kje se dobijo ti stafi tak da nega frke, samo če pa ma kdo kej kar ne rabi, pa bi fajn blo icon_smile_big.gif
Marsa
Vasudeva ima prav - svoj staf si nabavi tale rajsi.
vasudeva
evo ti, malo munjene metalce! griny.gif
http://www.hotmetalradio.com/bands/wallpap...f_Filth_800.jpg

pred leti je sošolec si nabavo skoro iste cote obeske...ko jih majo oni gor.. pa še poštrihani po ksihti je bil enako.. wacko.gif
http://www.theophanyrecords.com/CRADLE%20OF%20FILTH-1-25.jpg
hujooj
Behemoth
Joj jaz nisem videl nikih obeskov. Samo neke zažjavljene cote icon_smile_dead.gif

No pa sej so mi povedali kje lahko dobim ta stiff, baje da jih majo v europarku tak da bom probal tam pogledat.

Tnx
Mystica
CITAT(Behemoth666 @ 18. Feb 2005 ob 19:07)
*To je trgovina al proizvajalec?

Proizvajalec. Mislim, da je kakšen zastopnik Oriflame-a tudi tukaj ... ma saj so vsepovsod. icon_smile_big.gif
Behemoth
Ohh upam da so v mariboru tudi.
Šiva
Ja za tele "pikeče zapestnice" poglej v europarku v Claudiji majo kr nekaj takih stvari...pa tut pentagrame majo sam so cene kr visoke... icon1_rolleyes1.gif !
Mick
CITAT(Behemoth666 @ 20. Feb 2005 ob 12:38)
*Ohh upam da so v mariboru tudi.

Oooo, glej ga malčka, štajerček, pa celo iz MB..... icon_smile_clown.gif icon1_thumbup.gif Bom pogledal, če imam iz mojih hard rokersih časov še kaj na zalogi, sam dvomim.... icon_smile_wink.gif

Ups, ormož, prlečki torej......Pardon icon_smile_blush.gif
5rca
Če se ne motim se temle "pikečim zadevicam" ...predvidevam da imaš v mislih tiste kovinske zadevice na usnjenem pasu reče zakovice icon27.gif
FLEGMA
JAOOOOOOOO.......................BL SLAB SE PIŠE METALU PR TAKEM PODMLADKU
.......BOM NATAKNU NETE PA AJLAJNER PA PENTO...................PO BOM PA METALC..................JA ZA MAŠKARE vitez.gif ..............METAL .....STARI JE KOT VERA..........NAČIN ŽIVLENJA............SEX.....PJAČA....DROGE .....RAZVRAT........NEUPOŠTEVANJE PRAVIL KI NAM JIH HOČE POSTAVT KDORKOLI ŽE..........OD STARŠEV DO DRŽAVE ..........PA NE ZARAD PRINCIPA...........AMPAK ZATO KER JE OGROMNO PRAVIL BEBASTIH...........TO NE SMEŠ ..........UN NE SMEŠ........MA KO GA JEBE..... PEJT PA NARED TKO K TI PAŠE.........ČE PA TI HOČE TO KDO BRANIT .......MU PAČ RAZBIJEŠ PIČKO.................IN POTEM NAREDIŠ TKO KT TI PAŠE............
TAKE IT IZY ylsuper.gif
Behemoth
CITAT(FLEGMA @ 21. Feb 2005 ob 14:14)
*JAOOOOOOOO.......................BL SLAB SE PIŠE METALU PR TAKEM PODMLADKU
.......BOM NATAKNU NETE PA AJLAJNER PA PENTO...................PO BOM PA METALC..................JA ZA MAŠKARE vitez.gif ..............METAL .....STARI JE KOT VERA..........NAČIN ŽIVLENJA............SEX.....PJAČA....DROGE .....RAZVRAT........NEUPOŠTEVANJE PRAVIL KI NAM JIH HOČE POSTAVT KDORKOLI ŽE..........OD STARŠEV DO DRŽAVE ..........PA NE ZARAD PRINCIPA...........AMPAK ZATO KER JE OGROMNO PRAVIL BEBASTIH...........TO NE SMEŠ ..........UN NE SMEŠ........MA KO GA JEBE..... PEJT PA NARED TKO K TI PAŠE.........ČE PA TI HOČE TO KDO BRANIT .......MU PAČ RAZBIJEŠ PIČKO.................IN POTEM NAREDIŠ TKO KT TI PAŠE............
TAKE IT IZY  ylsuper.gif

OK-thumb.gif
To si pa super povedal icon_smile_wink.gif ylsuper.gif
aiwa
a si dubu eyeliner? jz ti lahk od oriflama zrihtam. ne testirajo na žvaleh.

verižco pentagram sem zgubla,
mela sem ful enih keten... pa ne vem če jih mam še...
Behemoth
Ne nisem še, ker nisem bil v MB. joj aiwa, sej se še ne mudi, mam še cajt do septembra - tedaj se akcija začne icon_smile_big.gif icon_smile_evil.gif Bojo bogi pacienti na praksi mislni da je satan prišel po njih laugh.gif
Ah sej do tretjega letnka še mam cajt icon_smile_big.gif
Malo poglej če še maš ketne (ej pa če si ti že vse stile dala skoz ker kolko opažam se oblačiš šminkersko icon_smile_big.gif )

icon_smile_kisses.gif
SAIRID
V Ljubljani imajo neki te robe tudi v starem delu mesta, blizu lokalov Romeo, Julija... Pa še čaj prodajajo tam blizu.

Da boš pa skori ku taprau metalc, si pa še baterije nabavi... sick.gif
Behemoth
CITAT(SAIRID @ 22. Feb 2005 ob 21:52)
*V Ljubljani imajo neki te robe tudi v starem delu mesta, blizu lokalov Romeo, Julija... Pa še čaj prodajajo tam blizu.

Da boš pa skori ku taprau metalc, si pa še baterije nabavi... sick.gif

Zakaj pa baterije? icon27.gif

icon_smile_kisses.gif
Mystica
Čist tako, meni se zdi, da B666 ni lih metalc. Pravim metalcem Manson ni všeč. Vsaj večini ne.
Pravi metalci, kot je že flegma lepo povedal, živijo za to glasbo ... in ne dajo toliko na imidž.

Pravzaprav je metala več vrst ... in satanistični znaki niso nujno znak pripadnosti metalu. Sam tolk! Blazno me zjezi, da nekateri satanizem povezujejo z metalom. icon_smile_dead.gif

To je bilo čist offtopic. Zdej bom pa dala mir. icon_smile_approve.gif
Behemoth
Ma ne sej jaz nisem glih metalc, sem darker - no ne ta prav ker oni so ogabni icon_smile_dead.gif
Meni pa je manson všeč pa ni glih metal ampak je rockmetal. Pa vem ja, mene to tdi malo razpička, da me majo na šoli za satanista ker se pač črno oblačim icon_smile_dead.gif , no sej moji sošolci so ql do mene, sploh jih ne moti samo včasih mam take čudne izjave laugh.gif
Drugi na šoli pa se me izogibajo - hvala bogu, ker so vsi tak čudni, posebej ta 8c in d devetleke, mah zdaj so kao neki carji, ko mi gremo icon21.gif icon21.gif icon21.gif
Matr mi grejo na živce, ampak sem srečen, da sem v tak super classu, ker drugje bi se mi ziher slabše godilo icon_smile_big.gif

Aja, pa Mwtal gear sem dal naslov zato ker pač nisem mogel dat naslo darkerček gear rolleyes.gif
Mystica
icon_smile_big.gif icon1_thumbup.gif
Ok, sam tolko, da smo razjasnili.
Mene so se tudi izogibali, ker sem bila vedno v črnem in precej okrog oči namazana. Ko sem študirala v Ljubljani, so me enkrat ustavile Jehovove priče in me želele prepričat, da me je satan obsedu. icon_smile_evil.gif icon_smile_wink.gif In so mi ponudli Stražni stolp. Pa sm jim rekla, da pol sm pa rajš s satanom obsedeba.
Blah, nekateri ne ločijo med darkerskim imidžem, metalom in satanizmom.
Ampak kul, da smo na jasnem. icon1_thumbup.gif
aiwa
hej mišek!
ma ja jz sem dala svašta čez... enih stilov... zdej se pa morm tko bl oblačt, da me majo tud v službi radi... hihi... sej mi je kewl, ne da se mi več iztopat na tak način. ko boš kej rabu mi kr povej... ti bom že zrihtala... icon_smile_wink.gif icon1_thumbup.gif
Behemoth
CITAT(aiwa @ 24. Feb 2005 ob 06:11)
*hej mišek!
ma ja jz sem dala svašta čez... enih stilov... zdej se pa morm tko bl oblačt, da me majo tud v službi radi... hihi... sej mi je kewl, ne da se mi več iztopat na tak način. ko boš kej rabu mi kr povej... ti bom že zrihtala...  icon_smile_wink.gif  icon1_thumbup.gif

TNX icon_smile_big.gif
Kristalka
hej, hej.... prav zanimivo za brat icon_smile_wink.gif icon_smesko.gif

hm..mam jaz par takšnih stvari... ... na eno zapestnico lepe spomine icon_smile_wink.gif

no..pa sej... čez dobre pol leta... boma tak soseda, a ne, Beh666?? biggrin.gif

hja, sej...ko nekje delaš je čist normalno da si ne morš privoščit več tolk kot si si včasih oz. bi si želel... icon25.gif
hm....jaz še mam čas --- na srečo icon_smesko.gif icon_smile_wink.gif icon_smile_kisses.gif
free
Poznam 1 zastopnico za Oriflame kozmetiko, ce rabs?
------------
CITAT(Behemoth666 @ 20. Feb 2005 ob 12:38)
Ohh upam da so v mariboru tudi.
aiwa
a jz nisem v redu? bom užaljena mad.gif griny.gif griny.gif griny.gif
Behemoth
Ja kristalka, boma zelo blizu, samo frka je da bom mel popoldan šolo in se boma lahko vidla samo po 7 uri icon_smile_big.gif
Joj aiwa, sej če si pri teb pa pri freeju naročim bo oboje enako icon_smile_wink.gif Samo bi dosti rajši od punce vzel biggrin.gif
Kristalka
eh, jaz mam en dan v tednu popoldne pouk (tak je v bistvu v vseh razredih...) ... letos mam v torek..(od pol enih do štirih..ja sej vem... sploh ni dosti..)... bomo vidli kak bo next year....

eno dopoldne bom že imela zate icon_smile_wink.gif icon_smesko.gif icon_smile_cool.gif
Behemoth
biggrin.gif super to. Samo je full odvisno ker jaz ponavadi jaz full dolgo spim do enih 11 pol pa še se glih 1 uro učim in pičim v šolo icon_smile_big.gif
Razen če boš me prišla budit v posteljo biggrin.gif
Kristalka
ah, ah...se bo že treba vstat icon_smile_wink.gif
Behemoth
Kaj boš mi pred blokom zvonila?Me bo teta fun skurclala icon_smile_big.gif
Kristalka
CITAT(Behemoth666 @ 21. Feb 2005 ob 15:05)
*Ne nisem še, ker nisem bil v MB. joj aiwa, sej se še ne mudi, mam še cajt do septembra - tedaj se akcija začne icon_smile_big.gif  icon_smile_evil.gif  Bojo bogi pacienti na praksi mislni da je satan prišel po njih laugh.gif
Ah sej do tretjega letnka še mam cajt icon_smile_big.gif
Malo poglej če še maš ketne (ej pa če si ti že vse stile dala skoz ker kolko opažam se oblačiš šminkersko icon_smile_big.gif )

icon_smile_kisses.gif

hihim eh...do tretjega letnika...te bom spreobrnila... biggrin.gif
takrat boš že hippy.... biggrin.gif ..pa oranžne allstarke boš mel..evo..hihi... aja..ne oranžne mam jaz--eem... zelene biggrin.gif točno biggrin.gif hihi..

šala
Kristalka
CITAT(Mystica @ 17. Feb 2005 ob 20:28)
*ibanezka = kitara. Vsaj mislim, da je imel El Nino to v mislih. Moj bratec (metalc) pa prisega na jacksonke.  icon_smile_big.gif

moj kolega tud... na jacksonke icon_smile_wink.gif icon_smesko.gif icon_smile_kisses.gif
Kristalka
Flegma icon1_thumbup.gif icon1_thumbup.gif icon_smile_cool.gif

še so taki.. pravi..in še bojo... brez skrbi.. icon_smesko.gif
5rca
aiwa si zastopnica za Oriflame icon_smile_big.gif
Mogoče te bom kdaj ponucala ker sem edino v Oriflameu našla en puder v stiku ki mi grozn odgovarja samo je bilo baje rečeno da je šel iz prodaje blabla tko da nisem nikoli več iskala icon27.gif
Bil je pa tak moder in mislim da so imeli okoli 3 kožne odtenke. Bi pogledala če ga še prodajate prosim sssh.gif
aiwa
petrca dej naslov... ti pošlem katalogec pa boš povedala, če kej rabš...
jz sem včlanjena tko da zase nabavljam... ne da se men prodajat al pa kej... sam če kšni frendi rabjo pa itak ni panike... zrihtam... tko da sam rec... na os mi pošl svoj naslov... icon_smile_wink.gif icon_smesko.gif
Behemoth
Ja mačona, sem z ormoža, dej pridi kaj sem icon_smile_wink.gif
Joj kristlka, močno dvomim da me boš spreobrnila biggrin.gif jaz nebom obul zelenih alstark laugh.gif
Ej aiwa, kake so tiste tvoje ketne?Če lahko dej fotko postaj icon_smile_wink.gif

Ajdik
Reaper_666
Ibenez so metal rock kitare, dosti kitaristov jih uporabla, tvoj bratranec mys icon1_thumbup.gif

Če kdo proda rabljeni bass faršterker naj piše na laiho_666@email.si band2.gif

Hvala

VSI METALCI PRIDITE NA HARDCORE666 FORUM
To je okrnjena verzija vsebine strani. Če si želiš ogledati stran v celoti, z vsemi informacijami in slikami, potem klikni tukaj.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.