Pomoč - Iskanje - Člani - Koledar
Popolna verzija: Oblacki crni macki (in druge) za Zalo
Lunin Forum > LN FORUMI > Lunin Oglasnik > Razno - iščem
spelca
Iscem besedilo pesmi, ki primerja oblake s crnimi macki in gre tako nekako:

"Crni macki se tepo, da kar bliski svigajo"

in

"crni macki jokajo, dezek pada na zemljo"

Pa se kaksne druge luskane otroske pesmice bi prav prisle.

Zala je stara 14 mesecev in pol, hodi, in vse jo zanima. Kaze s prstom na razne stvari, in potem ji povem kako se jim rece, in potem se mi rezi. icon_smile_big.gif
Strasno jo zanimajo vetrnice in ventilatorji - vse stvari, ki ali pihajo, ali pa se kaj dogaja z njimi, ce pihas nanje. icon25.gif
spelca
uh, a je mogoce, da nobeden se ni slisal za to pesem???
Sem po probala najti na internetu, pa nic... sad.gif
Tina
Obstaja kaseta oziroma cd s pesmicami za otroke "Najlepše pesmi za otroke", ki ga je izdala rtv Slovenija.
Na njej je tudi pesmica z naslovom Črni mački, samo ne vem ali je to pesem po kateri sprašuješ.
icon25.gif
spelca
CITAT(Tina @ 4. Apr 2005 ob 12:08)
*Obstaja kaseta oziroma cd s pesmicami za otroke "Najlepše pesmi za otroke", ki ga je izdala rtv Slovenija.
Na njej je tudi pesmica z naslovom Črni mački, samo ne vem ali je to pesem po kateri sprašuješ.
icon25.gif

A imas to kaseto, ali si jo samo videla v trgovini?
Tina
Kasete nimam, dobi pa se v knjižnicah (za trgovine pa ne vem icon_smile_clown.gif )
spelca
Hmmm... najbrz ne v ameriskih knjiznicah....
A si jo lahko kdo sposodi in poslusa zame?
Ksenia
bom povprašala tule pri nas - pa moja šefinja je glasbenica - je poučevala glasbo na OŠ - verjetno ve za katero pesem gre... samo pred torkom ne bo nič wink.gif
pozdravček
spelca
CITAT(Selene @ 30. Apr 2005 ob 17:02)
*bom povprašala tule pri nas - pa moja šefinja je glasbenica - je poučevala glasbo na OŠ - verjetno ve za katero pesem gre... samo pred torkom ne bo nič wink.gif
pozdravček

Hmmm, danes je torek...
Ksenia
in jaz sem pozabila, imam ful gužvo, bom danes, sori
spelca
CITAT(Selene @ 11. May 2005 ob 05:41)
*in jaz sem pozabila, imam ful gužvo, bom danes, sori

Ni problema - ko se spomnis.
spelca
Selene, si se tukaj?
spelca
icon1_question.gif
To je okrnjena verzija vsebine strani. Če si želiš ogledati stran v celoti, z vsemi informacijami in slikami, potem klikni tukaj.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.