Pomoč - Iskanje - Člani - Koledar
Popolna verzija: Iščem slikarja...
Lunin Forum > LN FORUMI > Lunin Oglasnik > Razno - iščem
Behemoth
Išče se en dober slikar (ni treba da poklicni wink.gif ), ki bi bil zame pripravlje nekaj naslikat. Mam jaz trenutno eno tako krizo, ko v sobi nimam ni za gor dat smile.gif

Tak če je kdo, naj se mi javi, če pa ni pa ni treba biggrin.gif
p!sces
Odvisn kak stil isces.
Ce hoces natancnost, pozab na mene.
Ce hoces pa kj cudnega, ne prevec dobrga, improviziranga... pa poglej moj webpage.

L.
cigancica
jah,behe,ce se preselis v koper ti z veseljem pridem kej naslikat icon_smile_big.gif
nimam cajta hodit na tvoj konc icon26.gif
Behemoth
CITAT(cigancica @ 4. Jun 2005 ob 10:28)
*jah,behe,ce se preselis v koper ti z veseljem pridem kej naslikat icon_smile_big.gif
nimam cajta hodit na tvoj konc icon26.gif

Ne lej, sej nebi mene slikala rolleyes.gif jaz sem itaq pregrd za kaj takega biggrin.gif Pa take slike kot so npr. take:
www.magija.nsspletu.org tam ko je tista uvodna stra in tista lika gor biggrin.gif
p!sces
Uh... Tole ja pa tezko. =)
(Btw Behemoth: jaz nisem zenska icon_smile_wink.gif )

Pr moji nenatancnosti in flowu ...
Ti isces profesionalnega slikarja. icon_smile_big.gif
Kar pa js nism.

L.
Behemoth
CITAT(p!sces @ 4. Jun 2005 ob 14:12)
*Uh... Tole ja pa tezko. =)
(Btw Behemoth: jaz nisem zenska  icon_smile_wink.gif  )

Pr moji nenatancnosti in flowu ...
Ti isces profesionalnega slikarja.  icon_smile_big.gif
Kar pa js nism.

L.

Ne iščem profesionalnega slikarja wink.gif kolko tvoje slike gledam so mi čist všeč biggrin.gif In gle, ta slika glih ne rabi bit tako naslikana, približno in da se bo vidlo kaj je kaj.
(sory za pomoto spola wink.gif )
p!sces
Ti isces magicne motive a? Zaka pa ne probas sam? Slikarska umetnost je ful lep in dobr nacin izrazanja in sproscanja energij.

Ker vsi, ki jim to recem, pravjo: "ne znam risat, bla bla bla" jim vedn recem:
Naris sliko SAMO za sebe, in je nobenim ne pokaz. Tko se nimas cesa "bat", obtozb in nevemcesa se, poznej pa se tko streniras...
Ce pa cloveku samemu ni vsec kar naredi, ma pa kr orenk probleme s podzavestnimi strahovi in pravili....

Remember: there are NO rules and fears. Go beyond...

L.
Behemoth
CITAT(p!sces @ 4. Jun 2005 ob 16:50)
*Ti isces magicne motive a? Zaka pa ne probas sam? Slikarska umetnost je ful lep in dobr nacin izrazanja in sproscanja energij.

Ker vsi, ki jim to recem, pravjo: "ne znam risat, bla bla bla" jim vedn recem:
Naris sliko SAMO za sebe, in je nobenim ne pokaz. Tko se nimas cesa "bat", obtozb in nevemcesa se, poznej pa se tko streniras...
Ce pa cloveku samemu ni vsec kar naredi, ma pa kr orenk probleme s podzavestnimi strahovi in pravili....

Remember: there are NO rules and fears. Go beyond...

L.

ja, sej sem gledal tvoje slike, in so me kar impresionirale, taka čist simpl stvar ti pove 100 besed biggrin.gif ql, ja pa sem gledal marsine slikice pa so tudi super, čeprav so samo neke črte in pike wink.gif
No hvala, bom probal, v počitnicah, ker zdaj se mi ne da, ker moram zgodaj vstajat in sem full utrujen icon1_blush.gif pa če mi bo všeč, skeniram in prinesem pokazat biggrin.gif

tenkju rose.gif
p!sces
Jaa! pokaz ko bos! smile.gif
To pa najraj gledam...

L.
aakhut
icon_smile_evil.gif

ejjj....p!sces.....chist hud page.... icon_smile_approve.gif icon_smile_approve.gif icon_smile_cool.gif icon_smile_cool.gif

zlomk icon_smesko.gif
Behemoth
CITAT(p!sces @ 4. Jun 2005 ob 17:48)
*Jaa! pokaz ko bos! smile.gif
To pa najraj gledam...

L.

ok icon_smile_wink.gif
gregor777
Zdravo!
mogoce bi ti jaz lahko kak pomagal glede slik!
LP
grega
Behemoth
aja? res? No saj nekje med zgornjimi post je link, daj idi na njega in poglej tisto slikico na prvi strani.
free
napacno si napisal povezavo:
prav je:
www.magija.naspletu.org
-------------
CITAT(Behemoth666 @ 4. Jun 2005 ob 13:11)
Ne lej, sej nebi mene slikala rolleyes.gif jaz sem itaq pregrd za kaj takega biggrin.gif Pa take slike kot so npr. take:
www.magija.nsspletu.org tam ko je tista uvodna stra in tista lika gor biggrin.gif
Behemoth
CITAT(free @ 14. Jun 2005 ob 14:00)
*napacno si napisal povezavo:
prav je:
www.magija.naspletu.org
-------------

aja, jooj hvala free biggrin.gif
kapica
Ej haj!

Behemoth666 kaj to resno mislis? icon1_biggrin.gif

meni je tudi bila soba tuga in sem si cez celo steno narisala tiste rokice spodaj (slabo se vid icon_smile_dead.gif ... ce hocs men ni blema pa na platno, papir, steno, bombaz... pa resno mislim!!! (delam pa samo abstraktno, magicne motice..., razen realnih portretov obrazov, pa se ti so navadno karikature) sorry.gif

(emmm sem lih dans popoldan mela otvoritev 3 slik, poleg drugih avtorjev icon_smile_blush.gif vabljeni na razstavo (vse, ki vas to zanima), bo se trajala ves mesec!)
Todika
icon27.gif zaka je pa ena roka večja od druge
kapica
v real na steni ni! slikala z fotoaparatom, skenirala, da so se pojavle crtice, pomanjsala, da je slika zdej tko spacana icon_smile_dead.gif

boljs, da jo zbrisem
Todika
eh smotka viola-sm.jpg
Behemoth
CITAT(kapica @ 1. Jul 2005 ob 20:03)
*Ej haj!
Behemoth666 kaj to resno mislis?  icon1_biggrin.gif

meni je tudi bila soba tuga in sem si cez celo steno narisala tiste rokice spodaj (slabo se vid  icon_smile_dead.gif ...  ce hocs men ni blema pa na platno, papir, steno, bombaz... pa resno mislim!!! (delam pa samo abstraktno, magicne motice..., razen realnih portretov obrazov, pa se ti so navadno karikature)  sorry.gif

(emmm sem lih dans popoldan mela otvoritev 3 slik, poleg drugih avtorjev  icon_smile_blush.gif vabljeni na razstavo (vse, ki vas to zanima), bo se trajala ves mesec!)

Ja jaz to resno mislim biggrin.gif
Pa kakšne rokice? Jaz nobenih ne vidim blink.gif Hm samo bi res rad da mi kdo kaj nariše biggrin.gif Sam je odvisno od cene a veš icon_smile_wink.gif icon_smile_big.gif Pa če si kje blizu ormoža, kar pridi smile.gif

Aja todika, ti je že kdo rekel da me spominjaš na Varuško Fran w00t.gif
free
ia ta razstava je na jupitru?? icon27.gif icon_smile_clown.gif
-----------
CITAT(kapica @ 1. Jul 2005 ob 20:03)
...
(emmm sem lih dans popoldan mela otvoritev 3 slik, poleg drugih avtorjev  icon_smile_blush.gif vabljeni na razstavo (vse, ki vas to zanima), bo se trajala ves mesec!)
natrixred
[quote=Behemoth666,2. Jul 2005 ob 09:47]
*Ja jaz to resno mislim biggrin.gif
Pa kakšne rokice? Jaz nobenih ne vidim blink.gif Hm samo bi res rad da mi kdo kaj nariše biggrin.gif Sam je odvisno od cene a veš icon_smile_wink.gif icon_smile_big.gif Pa če si kje blizu ormoža, kar pridi smile.gif

Cena je odvisna od tega, kaj zelis in v kakem stilu. Zelis olje, ali sprej? In ne nazadnje, kak motiv zelis...stil,... Vse je odvisno od tega. Je pa najbolje, ce se pogovoris s kom, ki to pocne in mu opises, kaj bi rad. In dobro je, ce najdes cloveka, ki pri tem tudi uziva in to ne pocne zgolj zarad denarja. Jaz sicer poznam enga, sam ne vem, ce bi glih hodu v Ormoz. Ce mas tam kje kako steno, ki je popisana z grafiti, malo povprasaj, kdo to dela. Mislim seveda umetniske grafite icon_smesko.gif
Todika
CITAT(Behemoth666 @ 2. Jul 2005 ob 09:47)
*

icon_smile_big.gif icon_smile_big.gif icon_smile_big.gif tole me je blo pa konc skor icon_smile_big.gif kok posrečen stavek icon_smesko.gif
če mi je že gdo reku da behija spominjam na varuško fran w00t.gif
Behemoth
[quote=natrixred,3. Jul 2005 ob 21:50]
*[quote=Behemoth666,2. Jul 2005 ob 09:47]
Cena je odvisna od tega, kaj zelis in v kakem stilu. Zelis olje, ali sprej? In ne nazadnje, kak motiv zelis...stil,... Vse je odvisno od tega. Je pa najbolje, ce se pogovoris s kom, ki to pocne in mu opises, kaj bi rad. In dobro je, ce najdes cloveka, ki pri tem tudi uziva in to ne pocne zgolj zarad denarja. Jaz sicer poznam enga, sam ne vem, ce bi glih hodu v Ormoz. Ce mas tam kje kako steno, ki je popisana z grafiti, malo povprasaj, kdo to dela. Mislim seveda umetniske grafite icon_smesko.gif [/quote]
aha, ja mam sošolca ki je bolj tak, samo se ne čujema lih pogosto, odselil se je v MB in še dobra si nisma. Samo pri nas ni nikaršnih grafitov - žal sad.gif

[quote=Todika,4. Jul 2005 ob 06:53]
*icon_smile_big.gif icon_smile_big.gif icon_smile_big.gif tole me je blo pa konc skor icon_smile_big.gif kok posrečen stavek icon_smesko.gif
če mi je že gdo reku da behija spominjam na varuško fran w00t.gif[/quote]
Upam da nimaš takšnega glasa w00t.gif
kapica
CITAT(free @ 2. Jul 2005 ob 12:40)
*ia ta razstava je na jupitru??  icon27.gif  icon_smile_clown.gif
-----------

je v savinjski dolini (okolica zalca)

(verjetn to za nekoga iz xxx ze skoraj tko kot jupiter icon_smile_big.gif )
kapica
CITAT(Behemoth666 @ 2. Jul 2005 ob 09:47)
Pa kakšne rokice? Jaz nobenih ne vidim blink.gif Hm samo bi res rad da mi kdo kaj nariše biggrin.gif Sam je odvisno od cene a veš icon_smile_wink.gif  icon_smile_big.gif  Pa če si kje blizu ormoža, kar pridi smile.gif

glede cene ne skrbet!!! icon_smile_wink.gif ne delam poklicno ne profesionalno, tko za hobi cez nekaj let mogoc kaj vec ali pa tud ne....
heh, povej dimenzije slike dolzina sirina (ufff nisem bliz ormoza, tko, da sej je na steno pripopana slika skoraj podobno kot na steno narisano sorry.gif ) , priblizno kaj bi rad imel, tehniko ali akril ali olje, oglje. in to je to... pis po OS
rok pa ni vec, ker se fuullll spacano, zverizeno vidijo zato pa pa pa pa pa pa ja tko ja icon_smile_big.gif
patrickolenc
ne vem če ga boš našla
To je okrnjena verzija vsebine strani. Če si želiš ogledati stran v celoti, z vsemi informacijami in slikami, potem klikni tukaj.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.