Drugo zdravniško mnenje; google isv your friend:
http://www.google.si/search?q=drugo+zdravn...lient=firefox-a"...Drugo mnenje Slovenija se je za pridobivanje drugega zdravniškega mnenja preko mednarodne telemedicinske mreže povezalo z vodilnimi bolnišnicami v ZDA in tudi drugod po svetu, kot so Cleveland Clinic Foundation (Cleveland, Ohio, ZDA), Philadelphia Medical Center (Philadelphia, Pennsilvania, ZDA) in Sheeba Medical Center (Tel Hashomer, Izrael)...":
!
http://www.maat.si/index1.htmhttp://www.viva.si/clanek.asp?id=2556 :
"...Zavarovanci Vzajemne se za pridobitev drugega mnenja lahko oglasijo v najbližji poslovalnici Vzajemne ali pokličejo klicni center (080 20 60)...
...Cene
Vzajemna je vse svoje zavarovance, ki imajo sklenjeno dopolnilno zdravstveno zavarovanje, brezplačno vključila v sistem Drugo mnenje, zato zavarovancem Vzajemne za članstvo v tem sistemu ni treba plačevati članarine. Kot člani lahko drugo mnenje pridobijo po znižani ceni, ki praviloma znaša od 11 do 40 tisoč tolarjev; le v izjemnih primerih je cena višja. Za primerjavo: polna cena, ki jo morajo plačati nečlani, znaša od 80 do 190 tisoč tolarjev, v nekaterih primerih celo več, tudi do 400 tisoč tolarjev.
Če želi prosilec drugega mnenja dodatno interpretacijo rentgenskih posnetkov, znaša cena 11.880 tolarjev. Za pridobitev drugega mnenja na osnovi celotne bolnikove anamneze za posamezno bolezen znaša cena 30.650 tolarjev. Pridobitev drugega mnenja na temelju anamneze, skupaj z radiološkimi slikami (RTG, MR, CT, mamografija, scintografija &) stane 35.402 tolarjev.
Za nečlane
Za drugo mnenje lahko zaprosi vsakdo, tudi posameznik, ki pri Vzajemni nima sklenjenega dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja. Cena drugega mnenja za takega prosilca je znatno višja.
Običajno bolniki poiščejo drugo mnenje v primeru resnejših bolezni, največkrat zaradi malignih obolenj, pri boleznih srca in ožilja, nevroloških motnjah ipd..."
CITAT(ale`74 @ 17. Mar 2008, 18:59)

Mysti... zelo dobro razmišljaš

Prav je da ne sprejmeš vsega kar ti hočejo vsilit, in da se zanimaš za to kar daješ v svoje telo.
Nima sicer veze s tvojim zdravljenjem to kar ti bom napisala, ampak je pa podobno... po odpustu iz bolnice so mi potem v Valdoltri ugotovili, da imam MRSO - bolnišnično bolezen. Namesto da bi me oni očistili so me poslali domov in naročili da me osebni zdravnik zdravi. Ni me zdravil pravilno in mi je vsakokrat menjaval antibiotike, MRSA pa še vedno v meni. Operacije kolka mi pa niso smeli napravit dokler sem bila okužena s to bakterijo, ker lahko tudi umreš zaradi tega. Potem sem se povezala z mikrobiologinjo, ki je zaposlena v bolnici in se ukvarja predvsem s tem. Ona je potem klicala mojega osebnega zdravnika, ker mene ni hotel poslušat. Potem je po njenih navodilih steklo vse kot bi moralo že tri mesece pred tem... edino sem se še morala skregat v lekarni ker so mi podtaknili mazilo za v nos, ki razžira sluznico!!! Halo!!! Še dobro da preberem vedno navodilo preden kaj uporabim na sebi. Tako da previdnost ni nikoli odveč.
Jaz bi na tvojem mestu tudi poiskala mnenje še od drugega zdravnika, o postopkih pa žal nimam informacij. Vso srečo!