QUOTE (ale`74 @ 29. May 2008, 11:32)

Ma ja, sej jo počasi odvajam od tega.

Menda je to sindrom "otrok", ki so se rodili v časih takoj po vojni (1950), in je bilo pomanjkanje vsega, pa so začeli vse šparat v stilu (ja kaj pa veš, lahko bo pa še prav prišlo

). Je pa potem spoznala prijatelja, ki je še hujši kot ona, pa še jst sm ji enparkrat zatežila, pa se je začela zavedat, da so zdaj drugi časi... če ne potrebuješ, daj naprej... ne pa kot hrček vse "skladiščit". V bistvu zdaj samo še čakamo da dobim ključ, da si izberem kaj bom rabila, ostalo pa naprej, da se naredi plac.

ja saj stekam, to je res velikrat v teh enih raznih generacijah.

QUOTE (myrjam @ 29. May 2008, 11:57)

Sem se spomnila kako sem to reševala, ko sem v garsonjeri živela...tudi sonce direkt v okno sijalo...pa sem rolo potegnila dol in na uno zadevo za sušenje perila pritrdila...tak šotor ratal...svetlobe dovolj in nič vroče pa še zraka je bilo dovolj.
thanx za (fajn) predlog

sam tle mam razne *probleme in komplikacije* (

) k so pol kaksne izvedbe mal tezje.
sem svasta kombinirala, mam clo fajn slamnato (tako ornk, s patenti in tem, sem pritrockala s sabo, ena je bla pa ze tle) in sem hotla ze takoj, ko sem prisla sem, namontirat.
sam je tok vetrovno, da je se tisto vprasljivo, tko da mora bit al ornk (zasteklitev, mosjstrsko pedenanje in ne improvizirano) al pa pac sam na kljukce (k moram 4 porabit za majcko, da je ne odnese).
In je skratka tud nevarno - komu na glavo pade, ga ubije kaj tacga.
(zato tud onega koritka za roze nimam, lazjo rozo mi pa razmece veter po balkonu)...
In rolete niso rolete (rolo da dol potetgnes - tle ce pipas, ti dol se sesede, pade, v al na glavo al pa v uch prileti

), pac pa nekaj dekorativno zelo cednega, prakticno pa povsem neuporabnega in celo motecega (pregosto pridejo zlozene, tako da ne morem vrat balkonskih pol opdirat

in taksno)..
mah. sej se mi niti ne da razlagat pa prtozvat pa jamrat. tko pac je.
sam v danem nimam kej dost moznosti v glavnem.

men vrata bobnijo.

sklopotajo. sklepetajo. brnijo.

bi blo treba V S E zamenjat.
jaz se moram pa pac znajdt s tem kar je.
no v glavnem - ce ma kdo kako uno zaveso (pr mat smo jih stran vrgl al nekam dal, k "noumo vec rabl"

), bi blo dobrodoslo (k nimam *blagovnega materiala* tacga dovolj)
...