zihr mi bo zmanjkal smeskov... morte bl resne stvari pisat. ;>))
CITAT(druidka @ 30. Jun 2008, 21:38)

bla na biciklu. tam okoli 25 km.
Pih!

CITAT(Candle @ 30. Jun 2008, 22:21)

kaaaaj? upam da ne bom spet sanjala. dons ne smem sanjat, dons ne smem sanjat, dons ne ..

si hecna, kako pa ves, v kaksnem smislu pomembno je misljeno? saj morda je pa tko, da je pol v teh dveh dneh glih obratno od onega v sanjah al pa kej....
CITAT(VilaSonca @ 30. Jun 2008, 22:23)

se opravičujem, ker jamram in smetim, ampak pač čutim stisko in strah in sem od danes zaradi tega izpita postala živčna kot pes in še debelo se počutim zaradi PMS-ja. in še 9 dni bom taka, če se ne bom preprogramirala.
zakaj se opravicevat? to mas, ne?? das mal ven.... ja to se pa nujno preprogramiraj, a zdej bos stela dneve bada, pa ze kr vnaprej?

b.v. pac si zivcna mal pa debeljuckasta... sej rabs za se ucit za izpit. pol bos pa mal drugac zivcna, bos pa shujsala in bos lohk rekla, fino, se dobr da sm mela mal zaloge

CITAT(enja @ 30. Jun 2008, 22:40)

Drži, mnogim je cilj da preživijo iz meseca v mesec.....
...ampak dopust ni, da gremo poleti na morje in pozimi na smučanje.......
...dopust je čas, ki ga preživimo drugače...
...je čas, ko se lahko posvetimo sebi in osebam , ki so nam blizu.....
seveda, saj sem se hotla dodat v oklepajih (jasno

), da lohk pa tud gore, whatever... men je morje pac sinonim za vse zivo, za pocitnice oz. dopust pa itak.. tko kot tud *raj* si jaz tko predstavljam (eni pa gore itd.).
enkrat smo gledal eno ogromno knjigo slikovno, k jo je en od otrok dobil za r.d., in smo "se sli", da mormo izbrat, kera slika nam rpedstavlja res raj, res ono D... in mi je blo ful zanimivo!
najprej pa cist odstekan, k si niso vsi morskih scen izbral.

CITAT(Bobnar @ 30. Jun 2008, 23:18)

jejža mam na vrtu
čohal se je ded

dbest!

kwa so mi lustni jezhi.. in res ma prav tako facico kot v knjigcah.
CITAT(Cookie @ 1. Jul 2008, 09:12)

Marsa, k si rekla, da nism "tak tip" (za na bazen hodit). Kak tip človeka pa mora na bazen hodit
ne vem, a lohk ti pa povem, kaksen tip NI za na bazen hodit.
Tip Marsa in tip Cookie.

CITAT(dbk @ 1. Jul 2008, 09:21)

ne samo, da sem se od cudnih sanj zbudil, se zeblo me je, pa alarm je nekje zunaj tulil ene dobre 15min...nisem pol kako uro mogel nazaj zaspat...
ej to mam jaz tud tle!

pa ker mam na stezaj balkon odprt, da lohk vsaj ponoc diham, so taki soundi, k da bi mi direkt pr postli ruzhili, hrupil in dzumbusiral!
CITAT(nataly @ 1. Jul 2008, 09:29)

Jaz pa pajka sanjala - tako v živo,da kriknila in zbudila celo familijo.

kaj sele ce bi mish!
CITAT(druidka @ 1. Jul 2008, 10:03)

kaj se kregate glede lota, ko pa dobro veste, da bom jaz zadela
in bos pol vesoljna najboljsa prjatlca.

za prosnjo!
CITAT(Aliana @ 1. Jul 2008, 10:07)

čakla je zelo hitro postala čaplja oziroma čakra (odvisno koga vprašaš), muring smo si pa razložili, da je to un obroček, ki ga majo biki skoz nos... ne pirs-ing ampak mu-ring

shit za alergaj :|||