CITAT(Pujsita @ 22. Sep 2008, 20:59)

...Cookie, tole bos ti tik tak zrihtala, skoda da sem tlele, bi te en dva tri preselila

.
...

in da mi bo čez dve uri že dolgčas, ko bo vse preseljeno, pospravljeno, popucano??
uh, a veš, da se fuuuulkrat spomnim nate, kako si se 47+krat alkokže selila in da maš zdej že vse zverzirano, v dveh urah spokano v dva kufra in hajd v novi domek
tist

bo pa tudi

šala mala zate
CITAT(Tipka @ 22. Sep 2008, 22:42)

...mejte se zrolano

jp, takle mamo zadnje cajte
CITAT(astra @ 23. Sep 2008, 06:28)

...okoli tašče, ...
ja, seveda vsi vzrojijo, to pride z leti; če si pa oddaljen (najboljše geografsko), je pol lažje hendlat starejše, jim prisluhnit (k to v bistvu rabijo najbolj, da mal pojamrajo - ker enostavno ne morejo sprejeti starosti, omejenosti, tako zdr., kot intelekt. pa še katere), bližnji pogosto rečejo, pa kaj ji/mu pa manjka, jst bi biu vesel, če bi mene tko pedenal, pa da bi biu tok zdrav...sam ni zmer tko. Sploh pa današnji ritem življenja je tok hitrejši, da straješi tega spolh ne dojamejo, da is zmatran, izžet, ko se ob 17, 18h prvlečeš dam, na hitr neky skuhaš in požreš, da morš oprat goro umazanih cot, neky še zlikat, oprat posodo, obest žehto, in je ura prec polnoči, ko se mrtvozmatran zvrneš v pojstlo, da ob 6am ponoviš prejšnji dan. Za vikend maš pa spet pucanje, pranje i tako dalje, kadar glih ne greš kam na izlet (bohnedej da maš še pubertetnike doma, pol je šele kažin), vmes se morš partnerju posvečat, sebi bi se tudi, enostavno ne zmoreš in se je pol lažje zadret (obrnit stran) al pa gluhega naredit. Ker enostavno ne zmoreš več