Lunin magazin

Orgonit - vir življenjske energije

Orgoniti odpravljajo težave, ki so posledica onesnaženosti sodobnega okolja. Z energijo napolnijo tako naš življenjski prostor kot tudi naš organizem in tako pozitivno vplivajo na naše psihofizično počutje.
› Preberi več

› Preberi več

Uran v Biku – SVET, KOT GA POZNAMO, SE BO SPREMENIL

Uran, planet nenadnih sprememb, je 15.5.2018 ob 12:10 vstopil v najbolj stabilno in zemeljsko znamenje, Bika. V njem bo ostal 7 let. Naravi znamenja Bika in planeta Urana sta neusklajeni, saj je Bik počasen in previden, medtem ko je Uran hiter...
› Preberi več

Saturn v Kozorogu – nov red na starem pogorišču !

Saturnov prehod nas sooča z realnostjo in ruši naše morebitne iluzije. Od nas zahteva delo in trud, saj so področja, ki jih aktivira tokom svojega prehoda, podvržena preizkušnjam in počasni rasti.
› Preberi več

Pomoč in zdravljenje s Samorogi

Samorogi niso samo mistična bitja, ampak so konkretna bitja, ki nas, če jim dovolimo, usmerjajo, vodijo ter nam pomagajo prebuditi sebe skozi odpravljanje vzorcev in bremen, zaradi katerih ne živimo v sedanjosti in smo obstali na točki.
› Preberi več

Sadni prigrizek za vašega psa

Sadni prigrizek za vašega psa. Vsebuje veliko beljakovin ter malo maščob.
› Preberi več

Moda za najmlajše

Kdo je rekel da tudi naši najmlajši niso modno oblečeni? To je zagotovo preteklost. Prav ta članek vas bo seznanil kaj obleči otroku, da bo tudi on skupaj z vami v trendu hkrati pa bo obdržal otroški izgled?
› Preberi več

Divji kostanj in njegova čistilna moč

Uporaba kostanja kot čistilnega sredstva danes ni več tako poznana. Nekoč pa so ga uporabljali tako za osebno nego, kot za pranje.
› Preberi več

Zelenjavne začinke

Zelenjava je zdravilna prav tako, kot so številne cvetlice in druge rastline. Škoda jo je pustiti, da propade in v pozno poletnem obilju jo lahko porabimo tudi za zanimive mešanice
› Preberi več

Pepel - kot čistilo

V prehodnih obdobjih je kamin super zadeva. Nad kaminom in uporabo kurjave v njem imamo popolen nadzor in tako si lahko pripravimo tudi zelo kvaliteten pepel. Pepel je vsestransko uporaben - tokrat bomo pogledali kako ga uporabiti kot čistilo.
› Preberi več

Domače milo in njegova skrivnost

Milo je danes nepogrešljiv izdelek v našem domu. Poznali so ga že v Antiki in ni novost. Pa ga je res tako preprosto izdelati?
› Preberi več

Rastlinski material

V naravi najdemo ogromno sestavin za kasnejšo izdelavo potpurijev oz. dišečih okrasov za popestritev, pa tudi zdravilno delovanje z turobnejših dneh.
› Preberi več
« 1 2
3
4 5 6 7 »

Stran 3 od 15

Izračunaj svoj horoskop

Izberi datum rojstva in izračunaj osebni horoskop brezplačno.
X
E-novice

Prijavi se na naše e-novice

Vpiši svoj email naslov in prejemaj obvestila o novostih in zanimivostih s področja osebne rasti, astrologije, duhovnosti ter zdravega načina življenja.