Lunin magazin

Rudica Kovačič

Rudica Kovačič

Astrologiji sem posvetila velik del svojega življenja. Po dolgih letih preučevanja me še vedno fascinira njena razsežnost in možnost odkrivanja novih spoznanj. Vesela sem, da sem pred leti zbrala pogum in sledila svojemu srcu ter spremenila astrologijo iz hobija v svoj poklic. Ker imam rada ljudi, me svetovalno delo osrečuje in izpopolnjuje.

Pri svojem delu kombiniram znanje in moč intuicije.

Zadnje objave

Orgonit in radiestezija

Orgoniti učinkovito preprečujejo škodljivosti sevanja, ki ga lahko odkrijemo z radiestezijskimi meritvam: sevanja zemeljskih mrež, podzemeljskih vodnih tokov, rudnin, mineralov in geoloških prelomnic.
› Preberi več

Orgonit - vir življenjske energije

Orgoniti odpravljajo težave, ki so posledica onesnaženosti sodobnega okolja. Z energijo napolnijo tako naš življenjski prostor kot tudi naš organizem in tako pozitivno vplivajo na naše psihofizično počutje.
› Preberi več

Uran v Biku – SVET, KOT GA POZNAMO, SE BO SPREMENIL

Uran, planet nenadnih sprememb, je 15.5.2018 ob 12:10 vstopil v najbolj stabilno in zemeljsko znamenje, Bika. V njem bo ostal 7 let. Naravi znamenja Bika in planeta Urana sta neusklajeni, saj je Bik počasen in previden, medtem ko je Uran hiter...
› Preberi več

Saturn v Kozorogu – nov red na starem pogorišču !

Saturnov prehod nas sooča z realnostjo in ruši naše morebitne iluzije. Od nas zahteva delo in trud, saj so področja, ki jih aktivira tokom svojega prehoda, podvržena preizkušnjam in počasni rasti.
› Preberi več

Travma iz vidika karmične in prednatalne astrologije

Travma je izredno močan, z negativnimi čustvi nabit dogodek (lahko na fizičnem, čustvenem ali mentalnem področju), ki ga oseba (psiha) tisti trenutek, ko ga doživi, ne more predelati na zavestnem nivoju in integrirati.
› Preberi več

O retrogradnosti planetov

Tradicionalna astrologija je retrogradnim planetom pripisovala negativen pomen, zato še danes marsikatera astrološka razlaga retrogradnosti temelji zgolj na opozorilih pred njihovim negativnim delovanjem.
› Preberi več

Vpliv aspekta med Uranom in Plu..ivljenja nekaterih znanih ljudi

O moči vpliva dinamičnega aspekta, kvadrata med Uranom in Plutonom, smo se prepričali že v preteklih letih, ko smo bili med drugim priča tudi njuni eksplozivni manifestaciji na kolektivnem nivoju. Aspekt je na kolektivni ravni prinašal radikalne spremembe
› Preberi več
Magazin   › Avtorji   › Rudica Kovačič

Izračunaj svoj horoskop

Izberi datum rojstva in izračunaj osebni horoskop brezplačno.
X
E-novice

Prijavi se na naše e-novice

Vpiši svoj email naslov in prejemaj obvestila o novostih in zanimivostih s področja osebne rasti, astrologije, duhovnosti ter zdravega načina življenja.