Lunin magazin

KAJ ANGELI PRAVIJO O DENARJU

Objavljeno: 7.7.2010
Avtor: Marjetka Novak

KDAJ SMO BREZ DENARJA? 

Takrat, ko smo čustveno na tleh.

Ljudje pogosto mislijo, da si ne smejo želeti stvari zaradi svojih negativnih prepričanj.

Resnica je, da si lahko želimo kar koli, da le s tem nikogar ne prizadenemo: trdnejše zdravje, več veselja, duhovni napredek, več denarja, zasebno podjetje, močnejšo vero in zaupanje v Boga, več ustvarjalnosti, boljšo intuicijo, novo hišo, izpolnjujoče partnerstvo, večji avto in še in še bi lahko naštevala.

Metafizični zakon obilja pravi, da ima kozmos neomejen vir obilja za vse duše. Lahko uživamo v obilju zdravja, ljubezni in denarja.
Obilje lahko pritegnemo s tehnikami, kot so vizualizacija, meditacija, molitve in pozitivno mišljenje. Lahko pa prosimo za pomoč tudi angele manifestiranja, angele obilja, boginjo obilja in nadangela Sachiela in Samuela. Za transformacijo naših negativnih energij (miselnih in čustvenih vzorcev) pa lahko zaprosimo mojstra St. Germaina, angele zdravljenja, angele vijoličastega plamena in vijoličasti plamen.

Ko želimo nekaj manifestirati v svojem življenju, moramo najprej natančno vedeti, kaj hočemo. Zavedati se moramo tudi namena. Čeprav natančno vemo, kaj hočemo, moramo dopustiti univerzumu, da se naša želja (cilj) zgodi na najboljši možni način. Če smo preveč omejeni glede tega, kar naj bi se zgodilo in kako, lahko preprečimo boljši rezultat. Imejmo močno namero, vendar ne izsilimo določenega rezultata. ……………………..

 KAJ PRAVIJO ANGELI O DENARJU
Kaj je denar?

Denar je samo božanska energija. To je vitalna energija, zato je treba razumeti, kako se spravi v gibanje, kako deluje.
Poznate rekla in pregovore, denimo, da je denar umazan, da če imaš denar, nisi duhoven, da je privarčevani denar zaslužen, da si nekdo ne zasluži denarja, da je denar zlo, da je nekdo reven kot cerkvena miš?

Pogosto je vzrok za taka prepričanja v našem otroštvu. Le kolikokrat so nam starši rekli: »Boš že videl, še lačen boš!« ali »To je predrago, saj nimamo denarja« …


Lahko pa je vzrok tudi v preteklih življenjih, zato se moramo te čustvene in miselne »navlake« hitro znebiti. Priporočljivo je, da se začnemo čim prej reprogramirati in da odstranimo blokade, ki nam preprečujejo živeti v obilju.

MOJA IZKUŠNJA

Bila sem zelo uspešna podjetnica, in ko zdaj gledam nazaj, vem, da sem imela tudi pravi odnos do denarja in obilja.

Pozneje, ko sem začela obiskovati različne duhovne delavnice, sem srečevala tako imenovane duhovneže, ki pa so bili večinoma »cerkvene miši«, in sem se navzela prepričanja, da materialno obilje ni duhovno. Zato sem počasi dobivala slabo vest, ker sem imela veliko denarja, drugi pa ne. In tako sem ostala skoraj brez vsega.

A ko sem spoznala svojo zmoto, se ni bilo tako lahko reprogramirati. Vendar mi je uspelo.

Moramo se reprogramirati in spremeniti prepričanje, da je denar izvor vsega zla. To utegne biti tako močno zasidrano v naši podzavesti, da občutimo krivdo, če imamo denar. Zato čim prej poiščimo način, da se reprogramiramo. Ta knjiga bo s svojimi tehnikami lahko v izdatno pomoč.

Pomemben je odnos do denarja. Z denarjem ni nič narobe. Enako velja za energijo. Z energijo ni nič narobe – ni slaba ali dobra, pomembno je samo, kako jo uporabimo. Za dobre ali slabe namene.

Poglejmo, na primer, električno energijo: lahko jo uporabimo za razsvetljavo ali pa za ubijanje ljudi.
 
Denar preprosto potrebujemo, da lahko delujemo. A ko ga imamo veliko, se moramo pravilno odločiti, kaj bomo naredili z njim, za kaj ga bomo uporabili: ga bomo kopičili iz požrešnosti ali uporabljali za višje namene.

MARJETKA NOVAK, www.svetangelov.com

Magazin   › Zanimivosti   › KAJ ANGELI PRAVIJO O DENARJU
Oglejte si tudi

Sadni prigrizek za vašega psa

Sadni prigrizek za vašega psa. Vsebuje veliko beljakovin ter malo maščob.
› Preberi več

Moda za najmlajše

Kdo je rekel da tudi naši najmlajši niso modno oblečeni? To je zagotovo preteklost. Prav ta članek vas bo seznanil kaj obleči otroku, da bo tudi on skupaj z vami v trendu hkrati pa bo obdržal otroški izgled?
› Preberi več

Osebni horoskop v knjigi

Vsak je rojen pod srečno zvezdo. Osebni ali rojstni horoskop pa je kot zemljevid, ki ti natančno predstavi tvojo osebnost, obnašanje, pomanjkljivosti in potenciale in te popelje do tiste zvezde, ki prinaša srečo tebi.
› Preberi več

Zelenjavne začinke

Zelenjava je zdravilna prav tako, kot so številne cvetlice in druge rastline. Škoda jo je pustiti, da propade in v pozno poletnem obilju jo lahko porabimo tudi za zanimive mešanice
› Preberi več

Pepel - kot čistilo

V prehodnih obdobjih je kamin super zadeva. Nad kaminom in uporabo kurjave v njem imamo popolen nadzor in tako si lahko pripravimo tudi zelo kvaliteten pepel. Pepel je vsestransko uporaben - tokrat bomo pogledali kako ga uporabiti kot čistilo.
› Preberi več

Domače milo in njegova skrivnost

Milo je danes nepogrešljiv izdelek v našem domu. Poznali so ga že v Antiki in ni novost. Pa ga je res tako preprosto izdelati?
› Preberi več

Divji kostanj in njegova čistilna moč

Uporaba kostanja kot čistilnega sredstva danes ni več tako poznana. Nekoč pa so ga uporabljali tako za osebno nego, kot za pranje.
› Preberi več

Domača sredstva za nego suhe kože

V tem članku boste izvedeli kako si lahko negujete vašo suho kožo z domačimi in naravnimi sredstvi.
› Preberi več

Rastlinski material

V naravi najdemo ogromno sestavin za kasnejšo izdelavo potpurijev oz. dišečih okrasov za popestritev, pa tudi zdravilno delovanje z turobnejših dneh.
› Preberi več

Barva mila

Trdo milo omogoča ogromno ustvarjalnih možnosti. Tako glede samega kombiniranja osnovnih sestavin, oblikovanja in uporabe številnih dodatkov za barvo, vonj, posebne učinke in zdravilno delovanje
› Preberi več

Izračunaj svoj horoskop

Izberi datum rojstva in izračunaj osebni horoskop brezplačno.
X
E-novice

Prijavi se na naše e-novice

Vpiši svoj email naslov in prejemaj obvestila o novostih in zanimivostih s področja osebne rasti, astrologije, duhovnosti ter zdravega načina življenja.