Merkur v Kozorogu
Merkur v Kozorogu

Kako Merkur v Kozorogu vpliva na naše življenje

Zdaj smo miselno na preži; težko se sprostimo, novosti nam grejo težje v glavo, prav tako tudi podatki, malenkosti in detajli.

Največ miselne energije porabimo za organiziranje in urejanje. Naš um ni zelo hiter in v tem smislu dejaven, je pa zelo discipliniran.

Težnjo imamo po predalčkanju; hočemo pač imeti stvari na pravem mestu. Učinkovitejši smo pri delu materialne narave. Naše razmišljanje je praktično, disciplinirano, metodično in organizirano. Zanimajo nas resnejše in pomembnejše stvari, kot je posel, denar, politika ipd., pa tudi prihodnost (večje investicije, kupovanje nepremičnin...).

Izračunaj svoj horoskop

Izberi datum rojstva in izračunaj osebni horoskop brezplačno.
Vsaka stvar na površju Zemlje lahko pove zgodbo o katerikoli stvari. Naj odpremo knjigo na katerikoli strani, naj si ogledujemo dlani ali igralne karte ali let ptic, karkoli že, vsakič najdemo povezavo s tistim, kar v tistem trenutku doživljamo. V resnici nam stvari ničesar ne razkrijejo: ljudje sami, ko jih gledamo, odkrijemo način, kako prodreti v Dušo sveta.
COELHO
X
E-novice

Prijavi se na naše e-novice

Vpiši svoj email naslov in prejemaj obvestila o novostih in zanimivostih s področja osebne rasti, astrologije, duhovnosti ter zdravega načina življenja.

Letos podarite izvirno in povsem personalizirano darilo za celo življenje.

Podarite Astrocaffe osebni horoskop v knjigi, neponovljivo in čisto osebno darilo z vsebino, ki se ji bo vsak posvetil večkrat v življenju.

VEČ O KNJIGI