Moje zdravje

Članki in prispevki

Članki in prispevki o zdravju

Prebrskajte med številnimi članki in prispevki, povezanimi z zdravjem in zdravim načinom življenja. Tudi vi lahko objavite članek in razširite svoje znanje...

Vidi avro, misli in dušo

Pogovor s pranoterapevtko in jasnovidko Dragico Pauloviæ
› Preberi več

SPOLNI ODNOS KOT IGRA ENERGIJ

»V spolnosti so moški kot ogenj, saj se hitro razplamtijo in hitro dogorijo, ženske pa kot voda, ker se počasi segrevajo in ostajajo dalj časa vroče,« pravijo taoisti, dobri poznavalci telesa, uma in duha.
› Preberi več

ALI SO PEARCING-I ŠKODLJIVI?

brazgotine so lahko vzrok za naše težave(operacije, vbodi, opekline, ureznine...)
› Preberi več

Naravna kozmetika – lokalna pridelava

Vse več ljudi se odloča za uporabo naravne kozmetike lokalnega izvora. Uporaba naravne kozmetike je koži, telesu in zdravju prijazna, ker ne vsebuje umetnih parfumov, kemičnih barvil in konzervansov, kar proizvajalci dokazujejo z ustreznimi certifikati.
› Preberi več

Orgonit - vir življenjske energije

Orgoniti odpravljajo težave, ki so posledica onesnaženosti sodobnega okolja. Z energijo napolnijo tako naš življenjski prostor kot tudi naš organizem in tako pozitivno vplivajo na naše psihofizično počutje.
› Preberi več

Zdravi s pomočjo Feng Shui

Bistvo zdravega načina življenja je, da smo v harmoniji z okoljem v katerem živimo. Za ugotovitev je na voljo Feng Shui. Ko dosežemo ubranost, oddajamo pozitivne vibracije, saj so z veseljem opravljeno delo, prijaznost in hvaležnost, dokaz ravnovesja.
› Preberi več

Lapis lazuli

V arabščini pomeni beseda azul nebo, oz. modrino. Lapis je latinska beseda za kamen.
› Preberi več

AKUPRESURA

Clanek o akupresuri, tehniki, ki je ljudem preko stoletij prinasala lajsanje raznih tezav. Obstajala je ze pred uporabo zlatih in srebrnih igel, to se pravi akupunkture.
› Preberi več

Duhovna rast z minerali

Znano je, da nekateri minerali nihajo identično z določenimi organi v telesu; takšne uporabljamo v kristaloterapiji. Vendar pa njihovo delovanje ni omejeno zgolj na naše fizično telo; vplivajo tudi na naš čustveni, mentalni in duhovni svet.
› Preberi več

Hujšanje in notranji otrok

Izguba teže je zabavna stvar in velikanska skrivnost za mnoge od nas. Kaj povzroči hujšanje? Kaj nas dela debele? Kaže, da je na ta vprašanja toliko odgovorov kot je ljudi, ki se to sprašujejo. ...
› Preberi več

Sončev kamen - kristal notranje širitve

Sončev kamen je simbol sonca in v sebi nosi energijo svetlobe. Ta močna in topla energija lahko v vas prebudi skrito moč za premagovanje težav.
› Preberi več

DEVE KRISTALOV

Duhovom narave se približajte z ljubeznijo in hvaležnostjo. Ne postavljajte intelektualnih vprašanj, teorija jih ne zanima. So direktne, spontane, včasih skoraj otročje.
› Preberi več
« 1 2 3 4
5
6 »

Stran 5 od 6

X
E-novice

Prijavi se na naše e-novice

Vpiši svoj email naslov in prejemaj obvestila o novostih in zanimivostih s področja osebne rasti, astrologije, duhovnosti ter zdravega načina življenja.