Za nemoteno delovanje te spletne strani uporabljamo piškotke. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z našo politiko piškotkov. Nadaljuj
Lunin net

Hitri skok na vsebino


Zadnji statusi


Fotka

Marsa

Kdor je povsod, ni nikjer. (Seneka)
Včeraj, 09:25
Fotka

Marsa

Danes ponoči je bila spet lepo vidna konjunkcija Lune in Jupitra. :) Ta vpliv pa bomo čutili še večino dneva, tako si bomo gotovo privoščili kaj dobrega, za dušo in telo.
26. jul 2021, 08:15
Fotka

Marsa

Danes Sonce stopi v znamenje Leva, ki mu tudi vlada in kjer je najbolj potentno in lahko tako najbolj izrazi svoje potenciale. V tem obdobju smo bolj sproščeni in naklonjeni druženju in zabavam, smo tudi bolj velikodušni, velikopotezni in zapravljivi. Letos bodo ta prehod žal spremljali nekateri negativni vplivi, tako da bo prej omenjeno prišlo bolj do izraza šele prihodnji teden.
22. jul 2021, 09:54
Fotka

Marsa

Zdaj ko je tudi Merkur stopil v Raka, se bomo bolj pogljobljeno ukvarjali s preteklostjo, spomini. Morda bomo urejali kakšne svoje arhive, izbrskali stare fotografije in podobno. Tudi na pot nam bo prišlo več ljudi in stvari iz preteklosti.
13. jul 2021, 08:00
Fotka

Marsa

Zanimiv spoj moške in ženske energije danes; to lahko pomeni dobro delovanje in sodelovanje, veliko ustvarjalne energije, morda kak dober nov stik ali iskrice, lahko pa tudi pretirano vnemo in hlastnost, razburjenje in celo prepir. Skoraj gotovo pa tudi gurmanske in podobne dejavnosti in užitke.
12. jul 2021, 09:00
Fotka

Marsa

Največja strahopetnost je, če veš, kaj je prav, in tega ne narediš. (Konfucij)
10. jul 2021, 09:18
Fotka

Marsa

Vsakdo, ki ima rad naravo in vodo - naš slovenski biser in ki mu ni vseeno za naše okolje, življenje in bivanje, kot tudi za naše zanamce, bo šel v nedeljo, 11. julija na referendum in obkrožil PROTI škodljivemu zakonu.
8. jul 2021, 08:48
 • - Fotka
  domoljubka
  Res je Marsa. Se pa bojim, da tudi če uspemo zbrati potrebne glasove pripeljejo vso to packarijo počasi, kot se kuha žabo skozi druge njim že zelo zverzirane luknje.Ljudje niti opazili ne bodo, da je šlo čez - tako kot niso sedaj ozavestili ta zloglasni protiustavni ZNB, ki se je zgodil včeraj in nam bo kmalu ukrojil pekel. Kaj je s tem zaspanim narodom? 100 let preteče preden začutijo kaj je v zraku :( prepozno ...dvomim da bodo dovolili še kakšen referendum. Slovenija je prodana.
  8. jul 2021, 12:53
 • - Fotka
  Marsa
  Žal imaš prav, ampak vseeno ne smemo biti tako črnogledi, se bomo že spet sestavili! :)
  Tudi mladi so se začeli angažirati, kar je dober znak. :)
  9. jul 2021, 08:17
Fotka

Marsa

Največja napaka je, če zaradi tega, ker lahko storiš le malo, ne storiš ničesar. (Sidney Smith)
4. jul 2021, 08:42
Fotka

Marsa

Kupuj pri tistem, ki je podedoval, kajti ta ne ve, koliko je vredno. (španski pregovor)
2. jul 2021, 08:46
Fotka

Marsa

Danes pa je dober dan za vsa področja, kjer moramo uporabiti domišljijo in kjer smo lahko ustvarjalni, sicer pa smo tudi zasanjani in površni in bolj podložni raznim vplivom (tako substanc, kot tudi iz okolja, npr. alergije)....
30. jun 2021, 09:00
Fotka

Marsa

Danes ponoči je bila spet lepo vidna konjunkcija Lune in Jupitra, ta vpliv smo čutili včeraj v drugi polovici dneva in ga bomo še danes dopoldne. Med drugim to pomeni tudi pretiravanje v vsem, tudi pri jedači in pijači in splošno velikopoteznost.
29. jun 2021, 08:34
Fotka

Marsa

Prvi korak k napredku človeka ali naroda je nezadovoljstvo. (Oscar Wilde)
25. jun 2021, 08:56
Fotka

Marsa

Kdor je povsod, ni nikjer. (Seneka)
23. jun 2021, 08:16
Fotka

Marsa

Ponoči se Sonce premakne v znamenje Raka in začne se koledarsko poletje. Na poletni solsticij je Sonce na višku svoje moči in to je poseben in tudi magičen čas, ki prinaša obnovo in tudi očiščenje, zato še danes marsikje prižigajo kresove. Obstaja tudi več vraž, kot je na primer tista znamenita o praprotnem semenu in druge. Vsekakor pa je to izjemna priložnost za čiščenje, regeneracijo in meditacijo.
20. jun 2021, 16:04
Fotka

Marsa

Če verjamete, da zmorete, in če verjamete, da ne zmorete, imate v obeh primerih prav. (Henry Ford)
17. jun 2021, 09:57