Za nemoteno delovanje te spletne strani uporabljamo piškotke. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z našo politiko piškotkov. Nadaljuj
Lunin net

Hitri skok na vsebino


Zadnji statusi


Fotka

Marsa

Tudi vikend bo pester, intenziven in naporen (kot to spremljamo že večji del tedna); ne bomo imeli obstanka, motena bo komunikacija,preobčutljivi bomo, hkrati pa napadalni, zadali si bomo preveč in se potem razburjali, ko nam bodo zadeve uhajale iz rok. Sploh bomo pogosto nervozni in napeti, tolažili pa se bomo s hrano ali opojnimi sredstvi in bomo v tem pretiravali... V ponedeljek pa bo dodal svoje še ščip, tako da si bomo kar težko oddahnili...
31. jul 2020, 09:44
Fotka

Marsa

Hlepenje po oblasti je najstrašnejša vseh bolezni človekovega duha. (Voltaire)
28. jul 2020, 08:37
Fotka

Marsa

Danes se je Sonce premaknilo v znamenje Leva, kar prinaša nekoliko drugačne energije; zdaj je vrhunec poletja in to se čuti na vseh področjih. Bolj sproščeni smo in družabni, privoščimo si več in boljše (in več tudi zapravljamo). Raje in pogosteje se družimo, se obiskujemo, prirejamo zabave in se udeležujemo družabnih dogodkov in prireditev. Tudi fizično smo bolj dejavni in se zanimamo za športne dogodke. Bolj dovzetni smo tudi za humor. :)
22. jul 2020, 09:31
Fotka

Marsa

Danes je dober dan za urejanje in pospravljanje doma, starih zadev, fotografij ipd., kot tudi za meditacijo, jogo in podobne dejavnosti, sproščanje, osebno nego in tudi umik vase. Zaželena je bližina vode oz. stik z njo, tudi gozd - če se le da in kolikor se da, bodimo v naravi in na svežem zraku in se prehranjujmo zdravo in izbirajmo 'lažjo' hrano. Podobno velja tudi za jutri (ki bo tudi primeren dan za post).
20. jul 2020, 09:48
Fotka
Fotka

Marsa

Napredek je uresničevanje utopij. (Oscar Wilde)
15. jul 2020, 09:16
Fotka

Marsa

Napredek je uresničevanje utopij. (Oscar Wilde)
15. jul 2020, 09:16
Fotka

Marsa

Ali ste že rešili osebnostni test (16 osebnosti)? :) https://www.16personalities.com/sl
7. jul 2020, 10:00
 • - Fotka
  U-poštevanka
  Jaz pa Pustolovec. In tu je bilo vse bolj pri sredini. Potem sem čes tri dni ponovno rešila in sem tudi jaz Aktivist. Se mi zdi, da si tipa, tko na hitro gledano, nista tolk zlo različna. Vsekakor mi Direktorja ne bo ven vrgl ... si mislim :))
  10. jul 2020, 12:09
 • - Fotka
  domoljubka
  :))
  10. jul 2020, 13:37
 • - Fotka
  Marsa
  A tako, potem ga moram pa res še enkrat rešiti. :)
  Samo možno, da bo prišlo isto (ker pri enih je res bilo kar uravnoteženo, pri enih pa popolnoma nedvomno).
  Vsekakor zanimiv test, meni tudi dokaj verodostojen in dobro narejen - vse skupaj. :)
  11. jul 2020, 10:04
Fotka

Marsa

Nedeljski Lunin mrk (3., zadnji iz tokratne - poletne - serije mrkov) bo močno vplival na počutje in dogajanje na več ravneh; na osebni, kjer bomo spet doživljali depresivna, tesnobna in podobna stanja, in na splošni; tako v prometu, kjer bo več zastojev in možnosti (tudi hudih) nesreč, kot na družbeni ravni, vključno s političnimi in podobnimi dogodki (tudi globalno), kjer lahko doživimo kakšno presenečenje ...
3. jul 2020, 10:40
 • - Fotka
  Marsa
  ... ali se zgodi kaj neobičajnega. Več bo razburjenja, napetosti in splošnega nezadovoljstva. Možen je tudi kak agresiven dogodek.
  Več bo tudi poškodb in splošno zdravstvenih težav, vključno s slabšim čiščenjem, celjenjem in obnavljanjem.
  3. jul 2020, 10:49
 • - Fotka
  Marsa
  Seveda ta vpliv ne bo takoj ponehal, že sam po sebi, potem pa svoje dodajo še druge močne konstelacije na nebu, tako da bomo vsaj do sredine tedna še vedno čutili in doživljali zgoraj omenjeno.
  6. jul 2020, 10:10
Fotka

Marsa

Veritas temporis filia. (Resnica je hči časa.)
27. jun 2020, 09:49
Fotka

Marsa

Astrološko zelo pester in tudi naporen vikend. V soboto zvečer se Sonce premakne v znamenje Raka in se začne tudi koledarsko poletje, v nedeljo zjutraj pa bomo doživeli drugega iz tokratnega paketa mrkov - Sončevega. Poleg tega pa se še Merkur giblje retrogradno, tako da bo v ozračju še dodatna zmeda, zastoji in napetost, poleg običajnih vplivov mrkov, kot so stresna in depresivna ter druga podobna stanja. Več bo hude krvi, obračunavanja, kot tudi prometnih in drugih težav in nesreč.
20. jun 2020, 14:32
Fotka
 • - Fotka
  domoljubka
  - Energične frčafele
  18. jun 2020, 16:35
 • - Fotka
  domoljubka
  z besedilom za proteste :))
  18. jun 2020, 16:37
 • - Fotka
  Marsa
  Opala, to je bila pa kar izkušnja! :D

  Jah, nisem jaz za te comebacke, smo samo 1x to izvedle (točno na moj r.d. 2017), ob ponatisu plate, pa bil je event, mini festival - mladi slo bendi...

  Treba nove stvari početi, če že, ne se na 30 let starih šlepat. ;))

  Ampak ko voli, nek izvoli. :)
  19. jun 2020, 11:17
Fotka

Marsa

Danes spet težke in naporne energije, še posebej v drugi polovici dneva. Več slabe volje, prepiranja in siljenja z glavo skozi zid, pogostejša vnetja, tudi glavoboli in zoboboli. Nagnjeni bomo k pretiravanju in požrešnosti. Izogibajmo se nezdravim mašilom in omejimo vnos snovi, ki zastrupljajo organizem, raje izbirajmo zdrave in lahke jedi. Previdno tudi v prometu, večja je namreč možnost raznih nevšečnosti in tudi nesreč.
8. jun 2020, 09:49
 • - Fotka
  domoljubka
  Marsa - dobra tale ; Ljubezen na drugi pogled :)) jah tale bi se mogla slišat, ko smo še odraščale, prav si imela :))
  13. jun 2020, 22:07
 • - Fotka
  Marsa
  :D Ja saj. ;)
  14. jun 2020, 09:48
 • - Fotka
  Marsa
  Ja, nove aplikacije čez noč, resničnostni šovi, vsi so super nadarjeni - sami geniji, in bodo naredili razne glasbene in ostale megakariere. :))
  14. jun 2020, 09:50
Fotka

Marsa

Jutri (petek) bo na nas vplival Lunin mrk, katerega vpliv čutimo sicer že večino tedna. Nemirni smo in brez obstanka, hkrati pa izčrpani in izpraznjeni, mnogih se loteva depresija in druga podobna stanja. Nagnjeni smo k poškodbam, več je vnetij in podobnih težav (zastajanje vode, slabše čiščenje...). Priporočljiva je meditacija, nega in sploh delo na sebi, izogibajmo pa se prepiranju in razčiščevanju. Skušajmo biti karseda lahkotni in ležerni, a hkrati tembolj stvarni in prizemljeni. :)
4. jun 2020, 20:09
Fotka

Marsa

V teh dneh je čas za nekaj dobrega in lepega; privoščimo si nekaj za dušo, za čisti užitek, pa naj gre za jedačo ali drobne nakupe in celo zapravljivosti. :) Prav tako je čas za ustvarjalne dejavnosti in druženje. Skratka, uživajmo v vsem lepem ali si lepo pač sami naredimo. :)
3. jun 2020, 10:12