Za nemoteno delovanje te spletne strani uporabljamo piškotke. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z našo politiko piškotkov. Nadaljuj
Lunin net

Hitri skok na vsebino


Zadnji statusi


Fotka

Marsa

Jutri zjutraj bo (po Luninem, ki smo ga doživeli pred 2 tednoma) še Sončev mrk. Vse to obdobje mrkov je tako pod tem vplivom, na dneve okoli mrkov pač še bolj intenzivno. Tako bo v ozračju še naprej veliko nemira, razburjenja, dogajali se bodo zoprni in tudi težki dogodki, kot so nesreče ipd., tudi mi sami bomo slabšega počutja in več bo različnih zdravstvenih težav. Ker bo vpleten še Merkur, bodo težave tudi na komunikacijskih področjih, vključno s prometom. Pazimo nase in na druge.
3. dec 2021, 11:48
Fotka

Marsa

Nič ni težko tistemu, ki hoče. (latinski pregovor)
27. nov 2021, 10:59
Fotka

Marsa

Danes doživljamo Lunin mrk (pravzaprav ravno zdaj poteka) in temu primerno bo splošno počutje kot tudi vse dogajanje; veliko bo stresa in preobremenjenosti, močnega čustvovanja in razburjenja, na številnih področjih bo prihajalo do zastojev, težav, blokad ipd. Podobno vzdušje bo prisotno tudi čez vikend in v prvi polovici prihodnjega tedna. Skušajmo ohraniti distanco in mirne živce ter pazimo nase in na druge.
19. nov 2021, 10:16
Fotka

Marsa

Kar ne uspe carju, uspe času. (ruski pregovor)
15. nov 2021, 09:28
Fotka

Marsa

Mnogi so ponoči kaj lepega sanjali, drugi pa so slabo spali, se pogosto zbujali ipd. Sicer pa smo bolj občutljivi in se bolj umikamo vase in v svoj svet. Tako se bomo počutili v prvi polovici dneva, kasneje bo ta vpliv popustil in bomo boljše volje in tudi bolj odprti in družabni.
14. nov 2021, 09:25
Fotka

Marsa

Danes bomo čutili vpliv konjunkcije Lune in Jupitra (še posebej v drugi polovici dneva), kar pomeni, da bomo velikopotezni in bomo pretiravali v vsem, tudi jedači in pijači, kot bomo tudi bolj zapravljivi. Sicer pa bomo v splošnem nekoliko boljšega počutja, kot v preteklih dveh dnevih. Zvečer pa bomo, če bo jasno, njuno konjunkcijo tudi videli.
11. nov 2021, 09:25
Fotka

Marsa

Danes bo zelo intenziven in težek dan, a za mnoge tudi zelo učinkovit. Imeli bomo veliko moči in energije in se bomo lahko lotili najrazličnejših opravkov, tudi fizičnih oz. takih, ki terjajo veliko napora. Bo pa tudi večja verjetnost poškodb in zdravstvenih težav, kot so vnetja, vročina ipd. Skušajmo se vsega lotevati umirjeno in si med delom vzamimo premor, da se ne bomo povsem skurili. Povečajmo vnos zdravilnih snovi.
9. nov 2021, 10:07
Fotka

Marsa

Danes pa si privoščimo nekaj dobrega in lepega za telo in duha. Morda si bomo pripravili posebej dobro jed ali se bomo lotili spravila le-te, kot tudi drugih gospodinjskih opravkov. Več skrbi bomo posvečali zdravju in negi. Dovzetni bomo tudi za najrazličnejše umetniške zadeve ali se bomo sami lotili podobnega ustvarjalnega dela - zlasti praktičnega in tudi uporabnega. Zelo nam bo godil tudi stik z naravo.
8. nov 2021, 10:31
Fotka

Marsa

Zelo močen mlaj danes, podkrepljen z energijo Marsa, zato bo v ozračju veliko napetosti, hitreje in burneje se bomo odzivali in se hitro razburili. Pogostejše bodo poškodbe in več bo vnetij in vročinskih stanj, kot tudi glavobolov. Obremenjen bo tudi promet in večja bo verjetnost nesreč. Vsega se lotevajmo čimbolj umirjeno in razumno, ne pustimo se zapeljati v negativnost. Višek energije sproščajmo s športom.
4. nov 2021, 10:20
Fotka

Marsa

Življenje in smrt sta eno kakor reka in ocean. (Kahlil Gibran)
1. nov 2021, 09:22
Fotka

Marsa

Kar nehvaležnežu trikrat narediš iz ljubezni, zahteva četrtič kot dolžnost. (nemški pregovor)
28. okt 2021, 09:35
Fotka

Marsa

Danes zjutraj se je Sonce premaknilo v znamenje Škorpijona. To je intenzivno obdobje, ko smo bolj odločni in osredotočeni kot v preteklem obdobju. Tudi vztrajnejši smo in bolje in učinkoviteje opravljamo delo, v psihičnem in fizičnem pomenu. Hitreje in ostreje presojamo in se bolje odzivamo na tudi stresne dogodke in situacije. Zelo dejavna je naša podzavest. Spet nas bolj privlačijo različne športne aktivnosti.
23. okt 2021, 08:31
Fotka

Marsa

Svoboda je svoboda tistega, ki misli drugače. (Rosa Luxemburg)
14. okt 2021, 09:03
 • - Fotka
  Marsa
  Tudi on ne more tega rešiti oz. bi/bo moral apgrejdati celoten forum. Kar pa je cel projekt in vzame ogromno časa in dela, tako da najbrž to ne bo tako zelo kmalu.
  Hvala za razumevanje.
  20. okt 2021, 09:34
 • - Fotka
  čebelica01
  Odjava ne dela že 5 let. Je to normalno, da admin v petih letih ne more tega rešiti? Mislim, da so admini na forumu tudi zato, da rešujejo tehnične težave in to čimprej. Praviš, da najbrž to ne bo tako zelo kmalu popravljeno. Pa ta napaka traja že 5 let. Koliko časa bo treba še čakati, da se to težavo reši? Še 5 let? Mislim, da se adminu ne da ubadati s tem, kar ni seveda prav. Zadeva je, kar zoprna, ko se ne moreš odjaviti.
  20. okt 2021, 11:10
 • - Fotka
  Marsa
  Ja, to torej pomeni, da je toliko časa že ta verzija, ki je očitno imela to sistemsko napako.
  Tudi zato je treba upgrejdat forum.
  Če bi imeli zaposlene (in bi torej služili denar), bi bilo to že zdavnaj urejeno.
  Tudi zato med drugim odlašamo z upgrejdanjem, ker to ni zastonj (ker je treba potem plačevati za forum).
  Lep dan!

  21. okt 2021, 11:47
Fotka

Marsa

Danes spet naporen dan, pravzaprav bo ves vikend obremenjen, ta vpliv pa bo trajal še tudi ves teden, ko bo začel počasi popuščati. Zelo močne energije, v ozračju bo veliko nemira, veliko bo razburjanja, težko bo ohranjati mirne živce. Več bo verjetnosti poškodb in nesreč, kot tudi požarov in/ali eksplozivnih dogodkov. V vsaki situaciji ohranjajmo razum in se vsega lotimo čim bolj umirjeno; meditirajmo, telovadimo...
8. okt 2021, 09:45
Fotka

Marsa

Vas že kaj zdeluje jutrišnji mlaj? Ta bo še posebej intenziven, pester in naporen; ne pustimo se povleči v negativizem in razburjenje, ohranjajmo mirnost in razumnost in pazimo nase in na druge.
5. okt 2021, 09:55