Za nemoteno delovanje te spletne strani uporabljamo piškotke. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z našo politiko piškotkov. Nadaljuj
Lunin net

Hitri skok na vsebino


Zadnji statusi


Fotka

Marsa

V teh dneh na nas močno vpliva konjunkcija Sonca in Plutona, kateri dodatno obremenjuje tokratni ščip. Zelo smo torej čustveni in hitro se razburimo, smo bolj črnogledi in pod stresom. Sicer pa smo bolj nagnjeni k poškodbam in glavobolom, kot tudi raznim vnetjem, pa tudi v naši okolici spremljamo veliko nevšečnih dogodkov, nesreče, tudi katastrofe. Takšno vzdušje bo prisotno kar večino tedna (tudi ko bo vpliv ščipa...
17. jan 2022, 11:18
 • - Fotka
  Marsa
  ... že nekoliko popustil) in bo konec tedna počasi izzvenel.
  Ostanimo zdravi ~ zdrav duh v zdravem telesu.
  17. jan 2022, 11:20
Fotka
 • - Fotka
  domoljubka
  ahahah jaaaa ...danes bi pri klicanju vladine ekipe - rabila en takšen suport :))
  10. jan 2022, 13:02
 • - Fotka
  Marsa
  :D
  11. jan 2022, 11:03
Fotka

Marsa

Danes je dan za ustvarjanje in vsa področja, kjer lahko izrazimo svojo umetniško plat in kjer moramo uporabiti domišljijo. Sicer pa tudi zasanjan in občutljiv dan, primeren tudi za meditacijo, zdravljenje in osebno nego.
7. jan 2022, 11:10
Fotka

Marsa

Lepe in dobrot polne novoletne praznike, prijetno in veselo silvestrovanje in srečno in zdravo novo leto! :)
30. dec 2021, 19:18
 • - Fotka
  domoljubka
  Malo z zamudo Marsa... Tudi tebi in vsem tvojim sreče, zdravja in izpolnitev vseh osebnih želja ...Vsem Lunatikom pa poleg tega, še malo več življenja,odprtosti,pretočnosti in prijatelske naravnanosti :)
  3. jan 2022, 13:36
 • - Fotka
  Marsa
  Hvala Domoljubka! :)
  Predvsem pa Na Zdravje! :)

  5. jan 2022, 10:12
Fotka

Marsa

Radosten božič in lepe in prijetne božične praznike!
24. dec 2021, 22:04
Fotka

Marsa

Danes popoldne se bo Sonce premaknilo v znamenje Kozoroga in s tem se začne koledarska zima. Zdaj bodo nekoliko drugačne energije in vzdušje kot v preteklem razpršenem in dinamičnem obdobju Strelca; tako bomo bolj prizemljeni in preudarni in več se bomo posvečali družini in domu kot tudi delu in opravkom doma. Več se bomo tudi ukvarjali s preteklostjo in s spomini in delali bilance ter načrte za prihodnost. To je tudi čas za razmislek o tradiciji in vrednotah.
21. dec 2021, 10:11
Fotka

Marsa

Kdor je povsod, ni nikjer. (Seneka)
8. dec 2021, 10:01
Fotka

Marsa

Jutri zjutraj bo (po Luninem, ki smo ga doživeli pred 2 tednoma) še Sončev mrk. Vse to obdobje mrkov je tako pod tem vplivom, na dneve okoli mrkov pač še bolj intenzivno. Tako bo v ozračju še naprej veliko nemira, razburjenja, dogajali se bodo zoprni in tudi težki dogodki, kot so nesreče ipd., tudi mi sami bomo slabšega počutja in več bo različnih zdravstvenih težav. Ker bo vpleten še Merkur, bodo težave tudi na komunikacijskih področjih, vključno s prometom. Pazimo nase in na druge.
3. dec 2021, 11:48
Fotka

Marsa

Nič ni težko tistemu, ki hoče. (latinski pregovor)
27. nov 2021, 10:59
Fotka

Marsa

Danes doživljamo Lunin mrk (pravzaprav ravno zdaj poteka) in temu primerno bo splošno počutje kot tudi vse dogajanje; veliko bo stresa in preobremenjenosti, močnega čustvovanja in razburjenja, na številnih področjih bo prihajalo do zastojev, težav, blokad ipd. Podobno vzdušje bo prisotno tudi čez vikend in v prvi polovici prihodnjega tedna. Skušajmo ohraniti distanco in mirne živce ter pazimo nase in na druge.
19. nov 2021, 10:16
Fotka

Marsa

Kar ne uspe carju, uspe času. (ruski pregovor)
15. nov 2021, 09:28
Fotka

Marsa

Mnogi so ponoči kaj lepega sanjali, drugi pa so slabo spali, se pogosto zbujali ipd. Sicer pa smo bolj občutljivi in se bolj umikamo vase in v svoj svet. Tako se bomo počutili v prvi polovici dneva, kasneje bo ta vpliv popustil in bomo boljše volje in tudi bolj odprti in družabni.
14. nov 2021, 09:25
Fotka

Marsa

Danes bomo čutili vpliv konjunkcije Lune in Jupitra (še posebej v drugi polovici dneva), kar pomeni, da bomo velikopotezni in bomo pretiravali v vsem, tudi jedači in pijači, kot bomo tudi bolj zapravljivi. Sicer pa bomo v splošnem nekoliko boljšega počutja, kot v preteklih dveh dnevih. Zvečer pa bomo, če bo jasno, njuno konjunkcijo tudi videli.
11. nov 2021, 09:25
Fotka

Marsa

Danes bo zelo intenziven in težek dan, a za mnoge tudi zelo učinkovit. Imeli bomo veliko moči in energije in se bomo lahko lotili najrazličnejših opravkov, tudi fizičnih oz. takih, ki terjajo veliko napora. Bo pa tudi večja verjetnost poškodb in zdravstvenih težav, kot so vnetja, vročina ipd. Skušajmo se vsega lotevati umirjeno in si med delom vzamimo premor, da se ne bomo povsem skurili. Povečajmo vnos zdravilnih snovi.
9. nov 2021, 10:07
Fotka

Marsa

Danes pa si privoščimo nekaj dobrega in lepega za telo in duha. Morda si bomo pripravili posebej dobro jed ali se bomo lotili spravila le-te, kot tudi drugih gospodinjskih opravkov. Več skrbi bomo posvečali zdravju in negi. Dovzetni bomo tudi za najrazličnejše umetniške zadeve ali se bomo sami lotili podobnega ustvarjalnega dela - zlasti praktičnega in tudi uporabnega. Zelo nam bo godil tudi stik z naravo.
8. nov 2021, 10:31