Za nemoteno delovanje te spletne strani uporabljamo piškotke. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z našo politiko piškotkov. Nadaljuj
Lunin net

Hitri skok na vsebino


Zadnji statusi


Fotka

Marsa

Jutri (v torek) bomo doživeli že sicer enega najmočnejših mlajev v letu, zdaj pa bo na nas poleg tega vplival še Sončev mrk, kar lahko tudi občutimo in doživljamo zadnje dneve; ogromno napetosti je v ozračju, posledično tudi eksplozij, električnih mrkov in podobnega, pojavlja se več težav v prometu, zastojev, nesreč in drugih nevšečnosti. Tudi na čustveni ravni vse zelo močno in burno doživljamo in...
1. jul 2019, 19:38
  •  - Fotka
    Marsa
    ... se tako celo pretirano odzivamo. Najbolje se je posvetiti sebi, se ukvarjati s sabo in svojimi opravki. Te vplive lahko dobro izkoristimo tudi za urejanje preteklih zadev, pregledovanje, organiziranje (spomini, fotografije, dokumenti, ...).
    1. jul 2019, 19:42
  •  - Fotka
    Jeti 1
    joj ... včeraj mi sekal :)...sem se potem uspela zadržati in pomiriti ... muca tud čist u luft ... grizla, praskala - seveda mene ... zjutraj so se spravli še park kositi ... še umakniti se ne morem, ker pride pomoč na dom ... uživaj/te ;)
    2. jul 2019, 07:27
  •  - Fotka
    Marsa
    Uh, pri meni tudi kar pestro, v raznih smislih. ;o) Zujijo pa tle skoz (kosijo, gradijo, ropotajo, brnijo, prašijo itd.)... :| ;)
    2. jul 2019, 09:34