sory ne dojamem kaj mi hočeš pokazati 
Sem prenesel iz teme čarovnice, ker se v tej temi bolje vidi glede na zgornje poste...
Spregledala si kar nekaj namigov...če bi združila poste iz kakšnih 3-4 tem bi se ti moralo začeti vsaj svitati...Torej igraš se z vedeževanjem, to pomeni igranje z določenimi silami, ki jih ne sprejemaš...Ne sprejemaš besede "magija", ki je v bistvu sestavni del tega kar se igraš...Če povem še bolj preprosto uporabljaš zadeve, ki so ti po eni strani všeč, po drugi pa ne...zdaj se moraš pač odločiti eno ali drugo...gre se za notranji konflikt, dve delujoči sili v dve različni smeri...po domače rečeno antagonistična motivacija ali notranji saboterji...
Preveč stvari mečeš pod črno magijo...tudi tisto kar ni- skupinske meditacije, EFT, ipd...že iz tvojih postov je razvidno, da imaš preveč negativen stav do točno tistih sil, ki jih tudi sama uporabljaš...iz tega sledi, da imaš preveč podzavestne agresije do določenih skupin. Recimo, če bi sovražila samo eno osebo bi to recimo bil 1x, tukaj so pa skupine kar pomeni 10x, 100x ali več...odvisno od velikosti skupine, njenih članov, itd...večja ko je agresija na notranjih nivojih, večji je povratni učinek...
"Nasproti nam vedno pridejo ljudje, ki nas rabijo, ali potrebujemo mi njih."- stavek od viyole...primerjaj to z ogledali...
In kaj ima veze, če ima človek mačko s sabo. Zaradi mene jih ima lahko deset, če ne delajo frke. V piramidah so našli veliko kipcev mačk. Simbolika ni toliko pomembna, lahko bi pa vedela, da mačke nevtralizirajo negativnost...v praksi to pomeni, da lahko nekomu pomagajo pri čiščenju ali uravnavanju čaker. Mačke se tudi rade gibajo, sukajo v bližini tistih z dobro vibracijo ali jim celo skačejo v naročje. Pri mačkah se nikoli ne ve...Če pač ne prenašaš takih strank potem se nehaj igrati s tem. Ali pa se ojačaj, razčisti s svojimi vzorci, odklopi par miselnih predsodkov...
Ostalo pa zaenkrat ni toliko pomembno, vsaj ne v tem trenutku...če boš hotela razčistiti s pojmom "magija" boš morala prebrati res kakšno pametno knjigico oz. smernice od tistih, ki so to pot že prehodili. To pa v končni fazi pomeni KLIK in spremembo v mišljenju. Dobro bi bilo, če bi si še enkrat pogledala določene osnove. Te je pa Marjan dobro nakazal v dveh svojih knjigah. Lahko pa prebereš vseh 11. knjig od Lazareva- Karmična diagnostika in boš prišla do podobnih zaključkov...Tudi viyola ti je nekaj nakazala v tej smeri, jaz sem šel pa bolj v detajle...
Smatraj to kot namig kozmosa...ali boš kaj od tega vzela na znanje ali ne, po kateri poti boš šla, itd...je pa seveda tvoja lastna izbira...