Lunin Forum uses cookies. Read the Pogoji registracije in varstvo osebnih podatkov for more info. To remove this message, please click the button to the right:    I accept the use of cookies
Lunin net

Jump to content


Photo

Iščem avtorja izbrisane teme


  • Please log in to reply
- - - - -
No replies to this topic

#1 Lauro

Lauro
  • NeČistZačetnik
  • Pip
  • posts 2

Posted 29. August 2008, 11:27

Lepo pozdravljeni,
pred približno desetimi meseci sem v tem forumu zasledil temo (ali pa je morda bil le komentar/odgovor) z naslovom "Ena knjiga še ne prinese razsvetljenja". Kolikor se spominjam je nekje vmes Lunin forum doletel napad hekerjev in veliko vsebin je izginilo, med njimi tudi omenjena tema.

Avtor sporočila na kratko opiše svojo življensko zgodbo in pripoveduje o tem kako ga je usoda pahnila v niz prepadov iz katerih se je "plazil" dobro desetletje. Razloži, da se je potrebno ob prvih lekcijah veliko naučiti, v kolikor se hočemo izogniti še težjim udarcem usode v prihodnosti. Vrsta življenskih preizkušenj: težave s partnerko, prekinjeni odnosi z bližnjimi in bolezni, ga je pripeljala na mnogo višji duhovni nivo. Lahko vidi tiste čudovite barve oz. avro ljudi in sposoben je jasno razumeti vzroke za življenske težave drugih, saj jih je še kako izkusil na lastni koži.

Njegovo pisanje poskuša poudariti, da branje knjig samo po sebi ne zadostuje za duhovni napredek. Pravi, da je tudi sam bil prepričan, da je dobro poznal življenske zakone, vendar prava rast se je zanj začela šele ob omenjenih preizkušnjah.

Ta tema mi je zelo dobro ostala v spominu, saj sem nanjo naletel ravno v trenutku, ko sem bil najbolj izgubljen in na nek način sem dobil odgovor na to kaj se z menoj dogaja. Avtorja teme bi na tem mestu rad povabil, da se mi (v kolikor je to v njegovem interesu) javi preko sistema osebnih sporočil, ostale člane pa prosim za morebitne informacije. Hvala in lepo pozdravljeni.
0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users