Za nemoteno delovanje te spletne strani uporabljamo piškotke. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z našo politiko piškotkov. Nadaljuj
Lunin net

Hitri skok na vsebino


EFT ( Emotional Freedom Techniques)


  • Prijavi se, če želiš komentirati
- - - - -
Ni komentarjev na to temo

#1 Gost_Lotus'_*

Gost_Lotus'_*
  • Gost

Objavljeno: 1. september 2008, 10:14

A pozna mogoče kdo EFT? se ukvarja z njim? x;)x

Kaj je EFT

EFT je tehnika, ki vam omogoča znebiti se negativnih čustev, ki so izvor marsikatere zdravstvene težave in tudi marsikatere psihične težave.

EFT temelji na teoriji, da so vsa negativna čustva rezultat neuravnovešenega pretoka energije po telesu.

Že 5.000 let pr.n.št. so na kitajskem pri zdravljenju kot glavno vodilo upoštevali pretok energije po telesu. Tradicija se je ohranila vse do danes in služi kot osnova za akupunkturo in marsikatero borilno veščino.

Tradicija temelji na teoriji, da obstajajo na telesu meridiani, ki omogočajo energiji, da se pretaka po telesu. Meridiane imenujemo tudi kanale, poti. Te poti potekajo po dolžini celega telesa in si jih v celoti lahko predstavljamo kot mrežo, ki omogoča energiji pretok skozi glavo, telo, noge in skozi vse notranje organe. Neprestano neovirano pretakanje te energije omogoča telesno ravnovesje in harmonijo. Kakršnokoli nepravilno ali moteno kroženje energije povzroči neravnovesje v telesu in posledično zdravstveno ali psihično težavo.

EFT je energijska tehnika izhajajoča iz TFT, ki ga je razvil Dr. Roger Callahan. V devedesetih letih je Gary Craig poenostavil zapletene algoritme TFT in nastala je tehnika EFT, ki se uporablja tako za zdravstvene tegobe, kot tudi za reševanje psihičnih težav.

Z EFT-jem si lahko pomagamo na uspešen in neboleč način.










Božansko lep in uspešen dan še naprej! xsrcx




Uporabniki, ki si ogledujejo to temo (0)

Člani: 0 - Gosti: 0 - Skriti člani: 0