Lunin Forum uses cookies. Read the Pogoji registracije in varstvo osebnih podatkov for more info. To remove this message, please click the button to the right:    I accept the use of cookies
Lunin net

Jump to content


Photo

Uresničitev želja


 • Please log in to reply
- - - - -
3 replies to this topic

#1 klavdi

klavdi
 • NeČistZačetnik
 • Pip
 • posts 1

Posted 7. November 2008, 10:48

URESNIČITEV ŽELJA

Spodnja molitev preverjeno deluje, kadar imate željo, za katero si vroče želite, da bi se uresničila. Našli smo jo v knjigi "Vodnik po desetem spoznanju in ohranjanju vizije" avtorjev Jamesa Redfielda in Carol Adrienne.

Na osnovi izkušenj priporočamo, da se dela z molitvijo lotevate takrat, ko ste sami in sproščeni. Primeren trenutek je denimo zvečer pred spanjem. Sprostite se, se skoncentrirajte na svojo željo in medtem, ko pozornost usmerjate na željeno preberite molitev. Molitev morate ponoviti 3 dni zapored. Po treh dneh se vam bo želja uresničila, pa čeprav se vam zdi še tako nemogoče. Takoj ko je želja uslišana, morate objaviti molitev in navodila, ne da bi omenjali željo. Dodati morate le začetnice imena in priimka.

MOLITEV S PROŠNJO SVETEMU DUHU Sveti duh, ki rešiš vse težave in osvetljuješ vse poti, tako da lahko dosežem cilj. Ti, ki mi daješ Božji dar odpuščanja in pozabe vsega zla, ki mi je bilo storjeno in si z mano v vseh življenskih trenutkih. V tej kratki molitvi se ti zahvaljujem za vse in potrjujem, da tudi v prividu snovnega sveta nočem biti nikoli ločen od tebe. Želim biti s teboj v večni slavi. Hvala za milost, ki jo izkazuješ meni in mojim.Pa veliko sreče, K.K.


#2 Ticona

Ticona
 • NeČistZačetnik
 • Pip
 • posts 1

Posted 7. July 2014, 11:44


 

MOLITEV S PROŠNJO SVETEMU DUHU

Sveti duh, ki rešiš vse težave in osvetljuješ vse poti, tako da lahko
dosežem cilj. Ti, ki mi daješ Božji dar odpuščanja in pozabe vsega zla, ki mi
je bilo storjeno in si z mano v vseh življenskih trenutkih. V tej kratki
molitvi se ti zahvaljujem za vse in potrjujem, da tudi v prividu snovnega sveta
nočem biti nikoli ločen od tebe. Želim biti s teboj v večni slavi. Hvala za
milost, ki jo izkazuješ meni in mojim.

 

želja uresničena

dtš

 #3 frnikola

frnikola
 • NeČistZačetnik
 • PipPip
 • posts 23

Posted 22. May 2020, 05:14

moltev za uresničitev želja resnično deluje ..poskusite še vi 

 

sveti duh , ki rešiši vse težave in uresničuješ vse poti , tako da lahko dosežem cilj 

ti ki mi daješ božji dar odpuščanja in pozabe vsega zla ki mi je bilo storjeno

v tej kratki molitvi se ti zahvaljujem za vse in potrjujem da ne bom nikoli ločena od tebe

hvala za milost ki jo izkazuješ meni in mojim

 

poskusite še vi zjutraj ali zvečer

b.p.#4 frnikola

frnikola
 • NeČistZačetnik
 • PipPip
 • posts 23

Posted Yesterday, 19:23

Spodnja molitev preverjeno deluje, kadar imate željo, za katero si vroče želite, da bi se uresničila. Našli smo jo v knjigi "Vodnik po desetem spoznanju in ohranjanju vizije" avtorjev Jamesa Redfielda in Carol Adrienne.

Na osnovi izkušenj priporočamo, da se dela z molitvijo lotevate takrat, ko ste sami in sproščeni. Primeren trenutek je denimo zvečer pred spanjem. Sprostite se, se skoncentrirajte na svojo željo in medtem, ko pozornost usmerjate na željeno preberite molitevMolitev morate ponoviti 3 dni zapored. Po treh dneh se vam bo želja uresničila, pa čeprav se vam zdi še tako nemogoče. Takoj ko je želja uslišana, morate objaviti molitev in navodila, ne da bi omenjali željo. Dodati morate le začetnice imena in priimka.

 

molitev k prošnji svetemu duhu

sveti duh , ki rešeš vse težave in osvetljuješ vse poti , tako da lahko dosežem cilj . ti ki si mi dožji dar odpuščanja in pozabe vsega zla kar mi je bilo storjeno . v tej kratki molitvi se ti zahvaljujem za vse in potrjujem da nikli nočem biti ločena od tebe . želim biti s teboj v večni slavi . hvala za milost ki jo izkazuješ meni in mojim 

B.P.


1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users