konchno spet mal taprave smucharije.... 

to bi pa rada vidla...

~~~~
jp samson, a ne?

~~
uh kok fajn popoldne+vecer sm mela.

bla na Krasu (Sepulje), jedla TOK DOBRO hranco, da cist konc!

in sploh mela super eventek.
ugotovila, kok mam super orientacijo oz. da stekam *strani neba* (k sem se kr bebo za na karte gledat, ampak si rpedstavljam in smo se po mojih teh nekih *orientacijah* pripeljal prakticno direkt do gostilne, kamor smo hotl pridt. In je blo tok ultra dobr!!! hecn, da glih jaz, k mi po eni strani pravzaprav ni 0 za hrano oz. nimam s tem nekih problemov, v bistvu najbolj shizim, ko se ta hrana ponudi in ko se jo jE'.

)...
hecn, ce sm kje pocasna, sm pa pri hrani. pocasnela totalna. in se za koga celo zdi, da se nad matram.

k 5 ur zvecim in to.... ampak v resnici pa ultra uzivam.
zrak je bil tok tok tok cist, veter, burjice celo mal...
in se sizim na teran..
skratka, ta izlet je *bil v planu* ze dolgo0, no dons se je pa kr spontano izcimil, glih t(k)o, k mam najrajs.

tok mal je treba, pa da se clowk mega pocut.

in zdej pijuckam teranson. ga kar cutim, kako mi prodira v kri... tko blagodejno.
super tripcek dons skratka.
me je pa prepihal kr precej, pa sm se sam prepustila vetru in me na konc sploh ni (vec) zebl... k se ne smes zakrchit.

sam dihas blazotno svez in ociscen in
zdrav zrak.
kaksna majka!

takoj bi tko zivela, ceprav sem urban tip (ceste, bloki, industrijske cone in tako dalje)

kar oddahnes si...
zvezd pa ful.
vidla venero al pa jupiter (ne vem, k nisem ze ful cajta chekirala sprotno efemerid, k ne pisem napovedi, zame osebno pa me ne zanima tolk to vse, sprotno... ker pac, saj vidim, ko je.

)
skratka, dnevcki, da si jih zapomnis!!
aja, moja tale trava neka bozicna al kaksna (k sem jo dobila), mi je v dveh dneh zrasla vec kot 4 cm, tko da se *kraljevica marka* (al koga) vec ne vid.. k je bil del *instalacije* te travarske.

aja, pila sem prvic v lajfu pijaco, k se ji rece drenulja (nemsezdi).

fajn stvar, mal presladkasta morda, a prodje (*nisem za sladkote, tko tud za alkoholne sladkote nisem)
mali voz je bil pa cist *do dol*....

do obzorja...
uh je blo fajn!