Za laneno pa sploh ne vem hkrati pa so navodila na deklaraciji samo v nemškem jeziku. Sem pa gledala po netu ampak ne najdem nobenih napotkov kako se katerekoli od njiju sploh uporablja.
Vsakega nasveta bom zelo vesela.

Objavljeno: 12. avgust 2009, 11:17
Objavljeno: 12. avgust 2009, 12:31
Objavljeno: 12. avgust 2009, 12:53
Objavljeno: 12. avgust 2009, 14:41
Objavljeno: 12. avgust 2009, 14:46
Čau Pinka
![]()
Lase nahraniš , če so suhi in konice se nekako 'zlepijo'
Za mastno kožo pa spremeniš recept![]()
Lahko si narediš glineno masko in vanjo kaneš dve kapli arganovega olja.
Ali pa daš kakšno kapljo v naribane kumare, te potem namažeš na obraz (ena najboljših mask, ti
očisti pore)
Še ena varijanta; samo če imaš neobčutljivo kožo:
-beljak stepeš, da že sneg postaja, notri daš 2/3 kapljice arganovega olja in sok pol limon.
Ta maska ti kožo osveži, pobeli in napne.
Lahko samo limono, ampak je boljše EO.
Laneno olje: ogabnega okusa, za kuho ni primerno.
Najboljše žlico v usta in na hitro požret dol, kaj češ
Objavljeno: 13. avgust 2009, 10:34
Objavljeno: 17. avgust 2009, 12:30
Objavljeno: 2. januar 2011, 22:05
Objavljeno: 18. februar 2011, 13:03
Objavljeno: 18. februar 2011, 13:30
Objavljeno: 18. februar 2011, 14:17
Objavljeno: 18. februar 2011, 14:20
me zanima uporaba in izkušnje z arganovim oljem
sem nekaj malega prebrala na netu - same pozitivne in zdravilne učinke, tak da se mi zdi
da boš kar zdrav in z večno mlado kožo, če uporabljaš to olje.
Bi rada slišala oz prebrala mnenja od uporabnikov. Uporabljala bi za nego suhe kože.
Ker rabim večjo količino (za celo telo) in je samo olje precej drago, me zanima ali se lahko
zmeša s kakšno kremo(katero) in v kakšnem razmerju, da je če vedno učinkotvito.
Objavljeno: 21. marec 2011, 21:22
Če hočeš spremeniti kožo na svojem telesu, moraš najprej spremeniti stil življenja. Vsaj kakšno staro navado opusti in si poišči neko novo.
Poišči si tiste stvari, katere te osrečujejo. Brez teh sprememb, ti ne bo pomagalo nobeno olje. Ni vse v olju, največ je v naših glavah. Ko spremenimo mišljenje in ko začnemo na stvari gledati z druge lepše plati, se nam vse to čez nekaj časa pokaže tudi na naši zunanjosti.
" We begin to find and become ourselves when we notice how we are already found, already truly, entirely, wildly, messily, marvelously
who we were born to be."
Objavljeno: 15. februar 2012, 19:20
ali ima kdo izkušnje z mazanjem obraza z lanenim oljem?Za maske za obraz; hm, samo v kombinaciji z drugimi zadevami.
Objavljeno: 16. februar 2012, 01:41
Ne meči svinjam biserov!
Objavljeno: 16. februar 2012, 07:26
Objavljeno: 16. februar 2012, 09:33
Objavljeno: 16. februar 2012, 09:59
Objavljeno: 16. februar 2012, 10:13
Objavljeno: 16. februar 2012, 11:59
OMGZa obraz se lahko uporablja Baby otroško olje, je dovolj nežno in hkrati vlažilno, da je koža lepa in napeta.
Za dober videz pa je kriva tudi hrana. Kaj se sme in kaj ne, pa vsi preveč vemo.![]()
Objavljeno: 16. februar 2012, 14:26
Torej očitno se ga lahko uporablja tudi za nego kože.v kozmetiki:
"Uživanje lanenega olja, naj bi ugodno vplivalo na celotno telo. Lahko se uporablja za nego suhe, razpokane in poškodovane kože, hvaležni pa vam bodo tudi lasje, saj jih krepi in jim vrača sijaj."
kozmetični preparat:
http://www.mydreamar...eno-olje-detail
"laneno olje pa se lahko uživa ali uporablja v kozmetiki.
Uporabljamo ga lahko za nego kože ali za nego las. Laneno olje zahvaljujoc svojim nenasicenim mašcobnim kislinam zapre in zgladi lasno povrhnjico ter zagotovi enotnost in kontrolo. Rezultat so zelo refleksivni lasje, ki mocno odbijajo svetlobo in tako spektakularno sijejo. Laneno olje ne masti las."
tenx.
(a mene je zanimalo mazanje, za uživanje vem)
Ne meči svinjam biserov!
Objavljeno: 16. februar 2012, 14:38
sploh ni tok nagravžno
Pol pa ima, da kar pokaš od zdravja![]()
Se ni treba zaganjat v nakupe lanenega hladno stiskanega, ker je drag ko suho zlato, poleg tega oksidira (svetloba, zrak) prec ko kex
Ne meči svinjam biserov!
Objavljeno: 16. februar 2012, 20:45
Objavljeno: 16. februar 2012, 21:03
sploh ne štekam, da je tak halo v zvezi z okusom.
še trpek ni tolk (pa je men čist všeč trpek okus lohk, saj je tud dober olivc pogosto mal trpek).
Ne meči svinjam biserov!
Objavljeno: 16. februar 2012, 21:57
Člani: 0 - Gosti: 0 - Skriti člani: 0