Objavljeno: 16. februar 2012, 22:52
Objavljeno: 16. februar 2012, 23:01
Objavljeno: 17. februar 2012, 01:14
Ne meči svinjam biserov!
Objavljeno: 17. februar 2012, 15:27
jp, jp, jpaja, še to sem pozabil dodat... v dodanih povezavah fajn opisujejo kako pomembno je predvsem notranje dovajanje zdravih esencialnih maščob ki hranijo organizem in kožo, in se to naposled pozna tudi navzven.
Objavljeno: 17. februar 2012, 18:38
Objavljeno: 17. februar 2012, 19:36
Ricinusovo olje okrog oči - organsko, bio, hladnostiskano ... čudovit efekt
![]()
Priporočam.
Objavljeno: 7. marec 2012, 23:59
Ne meči svinjam biserov!
Objavljeno: 9. marec 2012, 14:58
Ricinusovo olje okrog oči - organsko, bio, hladnostiskano ... čudovit efekt
![]()
Priporočam.
Objavljeno: 6. april 2012, 11:59
No tole sem prišla napisat:Kakavovo maslo
fajno za suho kožo in tudi kot dodatek maščobe k presni hrani
uh, a res?Za suhe oči najbokljše zdravilo ricinusovo olje. Kljub temu, da sem bila skeptična, poskusila. Potem pa še mal okoli namažem - spodbuja rast trepalnic in deluje proti gubam okrog oči.
Zmaga, vam rečem!
Objavljeno: 6. april 2012, 12:59
Ne meči svinjam biserov!
Objavljeno: 24. april 2012, 19:06
Objavljeno: 26. april 2012, 19:28
Objavljeno: 26. april 2012, 20:28
To vem, ker zdravila katera delam pridobijo končno učinkovitost šele z uporabo prežarčenega Lana
Ne meči svinjam biserov!
Objavljeno: 26. april 2012, 21:14
Kaj to pomeni?
Objavljeno: 7. maj 2014, 07:49
Za obraz se lahko uporablja Baby otroško olje, je dovolj nežno in hkrati vlažilno, da je koža lepa in napeta.
Za dober videz pa je kriva tudi hrana. Kaj se sme in kaj ne, pa vsi preveč vemo.![]()
Si prepričan, da baby olje? Vsebuje mineralno olje (paraffinum liquidum), ki naj se sploh ne bi vpijalo in lahko povzroči luskavico? Derivat nafte. Dvakrat sem se namazala, fuj.
Ta pafaffinum liquidum dodajajo tudi v olja za nego kože (mandljevo od Afrodite).
http://sl.wikipedia..../Mineralno_olje
Ve kdo za kakšno čisto mandljevo, ki ni drago?
Objavljeno: 7. maj 2014, 11:04
Baby olja jaz ne uporabljam na sebi, kaj šele na otroku
Se mažemo s hladno stiskanim kokosovim, orehovim, včasih, če hočemo lepo dišat kakavovim, včasih, če so kake posebne potrebe, z dodatkom kvalitetnih eteričnih olj ali tinktur. Tukaj se pa konča moje packanje po koži, sploh otrokovi.
Objavljeno: 7. maj 2014, 11:28
Obvezno brez SLS (Sodium Laureth Sulfate) in SLES (Sodium Lauryl Ether Sulfate).
99,998 % vseh kozmetičnih izdelkov, vključno z zobnimi pastami, to žal vsebuje.
Drugače pa, brez heca, milo iz kozjega mleka.
Objavljeno: 11. maj 2014, 17:18
sem izbrala kar ekstradeviško olivno olje,boljše kot kreme, pa še doma je. kokosovo bi tudi...po možnosti pojedla.
Objavljeno: 17. junij 2014, 19:59
če hočemo lepo dišat kakavovim
Uh, jaz sem bila pa prav razočarana nad vonjem kakavovega masla potem sem ga stopila, dodala jojobino olje in eterično olje pomaranče, pa je že bolj prijetno
Pod mus pa moram imet karitejevo maslo, to mi je top za noge (stopala)
Penny: Oh big deal. Not knowing is part of the fun.
Sheldon: "Not knowing is part of the fun". Was that the motto of your community college?
~
This is where the old mountain goat lives. He hangs out here and has a good time. B. R.
Objavljeno: 18. avgust 2014, 13:46
Jaz Arganovo in Laneno olje kupujem tukaj: http://bufo.eu/Ekolo...loskih-izdelkov
Drugače pa jih tudi poznam, so fajn ljudje, kar se mi pri teh BIO zadevah zdi zelo pomembno.
Objavljeno: 12. februar 2015, 12:05
zdaj uporabljam laneno za lase-lahko ga tudi jem, nič dodatkov. potem čupo pod plavalno kapo in čez noč.
Objavljeno: 14. marec 2016, 21:05
Jaz uporabljam arganovo olje za obraz. Občasno se fajn obnese tudi kakšna maska iz gline in medu. Kupujem pa tole arganovo olje
Objavljeno: 7. november 2017, 15:47
Moja pa arganovo olje uporablja za lase in ga ponavadi kupi pri Malinci- https://www.malinca....olje-100ml.html
Sicer pa se ga kdaj uporabi tudi za masažo
Člani: 0 - Gosti: 0 - Skriti člani: 0